tarirs Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Παιδια στο accuweather εβαλα να κανει search με το current position και μου βγαζει ydra ενω ειμαι nikaia....:blink: Γιατι..κανω κατι λαθος?:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δουλευει http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian/download_and_installation#Languages ναι δουλεύει με την έκδοση της εφαρμογής στο ovi store όχι με την παραπάνω. Τελος πάντων απο ότι το δοκίμασα λίγο είναι κάπως δυσχρηστο διότι το swype πληκτρολόγιο στο Ν8 εμφανίζεται μόνο σε landscape κατάσταση και τα γράμματα είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο έτσι ώστε να βολεύουν όταν γλιστρά το δάχτυλο πάνω σε αυτό δλδ το χέρι σου πάει από τη μια πλευρά στην άλλη και πολλές φορές δεν βλέπεις τι έχει από κάτω. 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Παιδια στο accuweather εβαλα να κανει search με το current position και μου βγαζει ydra ενω ειμαι nikaia....:blink: Γιατι..κανω κατι λαθος?:confused: Και κατι ακομα ενω εβαλα το swype στο μυνημα πως γραφω με αυτο να το δοκιμασω μου εμφανιζει το κλασικο πληκτρολογιο....:( Edited January 8, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Και κατι ακομα ενω εβαλα το swype στο μυνημα πως γραφω με αυτο να το δοκιμασω μου εμφανιζει το κλασικο πληκτρολογιο....:( Iσχυει. Και μαλιστα κολλαει η εφαρμογη αν το γυρισεις απο landscape σε portrait και δεν εμφανιζει καθολου πληκτρολογιο μετα. Πολυ beta λοιπον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 υπαρχει κανενα προγγραμμα για εφημερυων φαρμακεια διοτι εχω ενα μωρο 20 ημερων κ μου ειναι πολυ χρησιμο....:happy::) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Greek Language support for Swype Όπως αναφέρει και ο φίλος aristotelhs2060[/member] στο επίσημο θέμα των εφαρμογών, εδώ, είναι πλέον διαθέσιμη η ελληνική γλώσσα για την εφαρμογή swype. Once the initial package is installed, you can download and install additional languages. You still need to ensure that the main application is installed first, and that the phone's Writing Language fits with one of Swype's supported languages. Since Swype has its own language selection, we recommend you set the phone's Writing Language to English, then use Swype to change the language dictionary in use for writing. http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian/download_and_installation#Languages Yeeeeeeeeeeeeeeeees:D Επιτέλους γιατι μας είχαν βγάλει την ψυχή, τρόπο για να βάζεις τόνους (οχι rio mare) βρήκε κανείς, προς το παρόν μονο με swype μπαίνουν τόνοι εκτός αν είμαι γκαβός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Μόλις το δοκίμασα. Έβγαλα την παλιότερη έκδοση που είχα ήδη εγκατεστημένη. Πέρασα από το ovi store την έκδοση 1.00.13559, έκανα επανεκκίνηση (χρειάζεται για να λειτουργήσει) και μετά πέρασα το αρχείο της ελληνικής γλώσσας. Λειτουργεί ΑΨΟΓΑ. Είναι απίστευτα γρήγορο, πολύ πιο γρήγορο από το Τ9 και αναγνωρίζει όλες τις λέξεις ακόμα και αυτές που δεν υπάρχουν στο λεξικό. Δεν χρειάζεται να βάζεις κενά καθώς τα βάζει μόνο του. Δοκιμάστε το, αξίζει. Επιτέλους, το πρόβλημα με τα πληκτρολόγια λύθηκε και σε συνδυασμό με το αλφ/κό με Τ9 έχουμε πλέον τις καλύτερες επιλογές πληκτρολόγησης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Μια εφαρμογη που περιμενατε πολλοι. Τo swype με ελληνικη γλωσσα ειναι γεγονος. Κατεβαστε το απο εδω Nokia Beta Labs Swype Pen Input v1.00(13923) S^3 + greek language pack http://www.multiupload.com/Z20I1QXJQE Νομίζω οτι η μόνη συμβατή με S^3 έκδοση είναι του Ovi Store (13559) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Νομίζω οτι η μόνη συμβατή με S^3 έκδοση είναι του Ovi Store (13559) εγω εβαλα απο το beta labs και δουλευει μια χαρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 εγω εβαλα απο το beta labs και δουλευει μια χαρα. Δηλαδή ποιά έκδοση έβαλες; τo beta labs στο ovi store σε στέλνει αν έχεις N8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δηλαδή ποιά έκδοση έβαλες; τo beta labs στο ovi store σε στέλνει αν έχεις N8 απο αυτο το λινκ http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian/download_and_installation#Languages πατησα πανω στο greek εκανε download sto pc το sisx το εγκατεστησα στο κινητο και κομπλε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 απο αυτο το λινκ http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian/download_and_installation#Languages πατησα πανω στο greek εκανε download sto pc το sisx το εγκατεστησα στο κινητο και κομπλε. από εκεί βάζεις την Ελληνική γλώσσα και όχι την εφαρμογή. Η μόνη συμβατή έκδοση με Ν8 είναι αυτή του beta labs. Εμένα παιδιά δεν με βόλεψε καθόλου, αναφέρω τους λόγους στο προηγούμενο ποστ, και το έβγαλα. Με το προεγκατεστημένο πληκτρολόγιο querty και Τ9 γράφω πολύ πιο γρήγορα. 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Είναι θέμα συνήθειας καθώς είναι ένας πάρα πολύ διαφορετικός τρόπος εισαγωγής κειμένου. Από εμπειρία και μόνο ξέρεις που βρίσκεται το κάθε γράμμα και το χέρι (τουλάχιστον το δικό μου) πάει μόνο του πάνω στα σωστά γράμματα. Μόνο στις πολύ μεγάλες λέξεις μπερδεύεσαι αλλά και πάλι, προς μεγάλη μου έκπληξη, μου έβγαζε όλες μου τις λέξεις σωστά. και, το τονίζω, ότι όλα αυτά στα πρώτα κιόλας λεπτά χρήσης. Μετά από λίγες ώρες χρήσης, πιστεύω ότι θα γράφω ταχύτατα και σχεδόν τυφλά. Για μένα, το ελληνικό swype είναι το μεγαλύτερο βήμα προόδου από τότε που πήρα την συσκευή. Πολύ σημαντικότερο σίγουρα από το άχρηστο portrait qwerty που έχουν φαγωθεί όλοι να μας έρθει με την νέα αναβάθμιση (και αυτό γιατί τα πλήκτρα θα είναι πολύ μικρά). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Όντως είναι θέμα συνήθειας, βασικά με δυσκολεύει το οτι όταν περνάω απο πάνω με το δάχτυλο δε βλέπω το πληκτρολόγιο μερικές φορές, πρέπει να κρατάς το κινητό λίγο λοξά και να έχεις το δείκτη σου τεντωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 υπαρχει κανενα προγγραμμα για εφημερυων φαρμακεια διοτι εχω ενα μωρο 20 ημερων κ μου ειναι πολυ χρησιμο....:happy::) Παιδια επειδη θα χαθει η ερωτηση στο θεμα με το swype ξερει κανεις να μου πει? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Παιδιά το swype ήρθε και στα Ελληνικά :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Παιδιά το swype ήρθε και στα Ελληνικά :D Απο που μπορουμε να το κατεβασουμε;;;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Απο που μπορουμε να το κατεβασουμε;;;:) Κατεβάζεις το Swype από εδώ: http://store.ovi.com/content/58438?clickSource=search και τα Ελληνικά από εδώ: http://tinyurl.com/2asao7e (το έβαλα έτσι γιατί έπιανε χώρο το λινκ...είναι από το nokia betalabs ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Παιδιά, μόλις έβαλα το Swype. Είναι καταπληκτικό. Δουλεύει άψογα!!! Προβλέπει τα πάντα πανεύκολα. Όλο το κείμενο αυτό το έγραψα με τη μία, χωρίς καμιά διόρθωση. Και η εναλλαγή γλώσσας είναι πλέον πολύ πιο εύκολη. Πραγματικά εκπληκτικό! :respect: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Παιδιά, μόλις έβαλα το Swype. Είναι καταπληκτικό. Δουλεύει άψογα!!! Προβλέπει τα πάντα πανεύκολα. Όλο το κείμενο αυτό το έγραψα με τη μία, χωρίς καμιά διόρθωση. Και η εναλλαγή γλώσσας είναι πλέον πολύ πιο εύκολη. Πραγματικά εκπληκτικό! :respect: Ναι η γλώσσα αλλάζει πολύ πιο εύκολα και η άμεση απόκριση της capacitive οθόνης δίνουν άλλη αίσθηση, bye bye langswitcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Το πρόγραμμα είναι φοβερό. Με λίγη εξάσκηση γράφεις πιο γρηγορα κι από Τ9. Ειδικά αν έχεις και γραφίδα, σπας κάθε ρεκόρ. Kαι κάτι που παρατήρησα για πρώτη φορά, είναι ότι στα σύμβολα έβαλαν πλέον τα ελληνικά εισαγωγικά «». Το Langswitcher δεν θα το πετάξω, γιατί εξακολουθεί να είναι χρήσιμο σε portrait mode. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 να ρωτήσω κάτι η εφαρμογή είναι δοκιμαστική η τελική έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δοκιμαστική και μονο σε landscape Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Δοκιμαστική και μονο σε landscape ρε παιδια εβαλα το swype και προσπαθω να γραψω με το swype (με τα ελληνικα) μυνημα και παταω πανω στην οθονη να μου βγαλει το πληκτρολογιο και δε βγαζει τπτ ουτε το κανονικο πληκτρολογιο. ξερω οτι το swype φταιει γιατι οταν το απεγκαθιστω δουλευει κανονικα το πληκτρολογιο. τι κανω λαθος? Edited January 8, 2011 by aristotelhs2060 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 ρε παιδια εβαλα το swype και προσπαθω να γραψω με το swype (με τα ελληνικα) μυνημα και παταω πανω στην οθονη να μου βγαλει το πληκτρολογιο και δε βγαζει τπτ ουτε το κανονικο πληκτρολογιο. ξερω οτι το swype φταιει γιατι οταν το απεγκαθιστω δουλευει κανονικα το πληκτρολογιο. τι κανω λαθος? Aν έβαλες την έκδοση που έκανες λίνκ πιο πρίν είναι για S60v5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts