soublaki-3 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εχω μια μανία, να κρατάω αποκόμματα από λεωφορεία, boarding passes, εισιτήρια τραίνων κλπ από τα ταξίδια μου. Αύριο λοιπόν έρχεται φιλαράκι από Κρήτη για να πάει Ρώμη. Εψαξα λοιπόν και βρήκα: εισιτήριο αεροδρομίου μετ' επιστροφής για 2 άτομα ΑΧΤΥΠΗΤΟ (11€ το καθένα) - 2007 ~ τώρα έχει 14€ εισιτήριο μετρό διάρκειας 75' (1€) - 2005 εισιτήριο τραίνου Ρώμη - Φλωρεντία για 2 άτομα, β' θέσης (66€ σύνολο) - 2007 Πώς θα αντιδρούσατε αν σας τα έδινε κάποιος φίλος την ημέρα του ταξιδιού, μαζί με τους τουριστικούς οδηγούς; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) πώς να αντιδρούσα; έχουν λήξει! κι εγω έχω βρει κατά καιρούς πολλά ξεχασμένα παλιά εισιτήρια αλλά δυστυχώς δεν ισχύουν -ούτε μπορείς να τα ανταλλάξεις με νέα. υγ. κι εγώ κρατάω σχεδον ΟΛΑ τα εισιτήρια... έχω πάκα -απο τοτε που πηγαινα σχολείο μέχρι τώρα. Edited November 26, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Εχω μια μανία, να κρατάω αποκόμματα από λεωφορεία, boarding passes, εισιτήρια τραίνων κλπ από τα ταξίδια μου. Αύριο λοιπόν έρχεται φιλαράκι από Κρήτη για να πάει Ρώμη. Εψαξα λοιπόν και βρήκα: εισιτήριο αεροδρομίου μετ' επιστροφής για 2 άτομα ΑΧΤΥΠΗΤΟ (11€ το καθένα) - 2007 ~ τώρα έχει 14€ εισιτήριο μετρό διάρκειας 75' (1€) - 2005 εισιτήριο τραίνου Ρώμη - Φλωρεντία για 2 άτομα, β' θέσης (66€ σύνολο) - 2007 Πώς θα αντιδρούσατε αν σας τα έδινε κάποιος φίλος την ημέρα του ταξιδιού, μαζί με τους τουριστικούς οδηγούς; :happy: Το τραίνο από Ρώμη για Φλωρεντία τώρα πόσο έχει με επιστροφή περίπου? Ξέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) Το τραίνο από Ρώμη για Φλωρεντία τώρα πόσο έχει με επιστροφή περίπου? Ξέρεις? Εξαρτάται τι θα πάρεις. Εγώ είχα πάρει Eurostar (1h 35'). Το Eurostar έχει τώρα 45€ (12€ αύξηση) Ενδεικτικά: http://img163.imageshack.us/img163/7470/trenoromifloredia.png πώς να αντιδρούσα; έχουν λήξει! κι εγω έχω βρει κατά καιρούς πολλά ξεχασμένα παλιά εισιτήρια αλλά δυστυχώς δεν ισχύουν -ούτε μπορείς να τα ανταλλάξεις με νέα. υγ. κι εγώ κρατάω σχεδον ΟΛΑ τα εισιτήρια... έχω πάκα -απο τοτε που πηγαινα σχολείο μέχρι τώρα. Εντάξει είπαμε, αυτό είναι σαβούρα για μένα. Να κρατήσεις 1-2, 5-10 από κάθε μέσο, ανά κάθε τιμή το καταλαβαίνω. Από άλλες πόλεις πάλι κρατάω. Και μια φορά έτυχε και ξαναπήγα Λάρισα και Καβάλα και είχα μαζί μου και πάθανε εγκεφαλικό οι φίλοι μου... Edited November 26, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Εξαρτάται τι θα πάρεις. Εγώ είχα πάρει Eurostar (1h 35'). Το Eurostar έχει τώρα 45€ (12€ αύξηση) Ενδεικτικά: http://img163.imageshack.us/img163/7470/trenoromifloredia.png Εντάξει είπαμε, αυτό είναι σαβούρα για μένα. Να κρατήσεις 1-2, 5-10 από κάθε μέσο, ανά κάθε τιμή το καταλαβαίνω. Από άλλες πόλεις πάλι κρατάω. Και μια φορά έτυχε και ξαναπήγα Λάρισα και Καβάλα και είχα μαζί μου και πάθανε εγκεφαλικό οι φίλοι μου... 45 euro πηγαινε-ελα ?? μόνο τόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 One-way φίλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 One-way φίλε... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο ακριβά... Για Μιλάνο που κοίταγα πιο πολύ συμφέρει να πας με αεροπλάνο που κοίταγα παρά με τραίνο :p ... Θέλω να ψάξω και για το αν δικαιούμαστε και φοιτητική έκπτωση εμείς από εδώ ... γιατί στο site τους έλεγε ότι έχουν μια σχετικά καλή έκπτωση για τους φοιτητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Ρώτα στο facebook της ISIC, θα σου πουν με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Σκοπεύω να κανονίσω ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη γύρω στα μέσα Ιανουαρίου. Έχω (προς το παρόν :O) δύο ερωτήσεις: Για τα αεροπορικά εισιτήρια νομίζω ότι είναι μονόδρομος το skyscanner. Υπάρχει κάποια άλλη καλή εναλλακτική επιλογή; Έχω ελληνικό διαβατήριο (το έβγαλα πριν 4-5 μήνες, δεν ξέρω αν έχει τσιπάκι) και θα ανανεώσω την ταυτότητά μου (είναι αρχαία). Νομίζω ότι είναι απαραίτητη η ταξιδιωτική εξουσιοδότηση ESTA - Visa Waiver. Υπάρχει κάτι άλλο γραφειοκρατικό που πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :) Edited December 4, 2011 by odontiatros1986 Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Για τα αεροπορικά εισιτήρια νομίζω ότι είναι μονόδρομος το skyscanner. Υπάρχει κάποια άλλη καλή εναλλακτική επιλογή; Ένα σωρό, από το airtickets.gr, μέχρι τις ιστοσελίδες των εταιρειών, καθώς η περίοδος που σκοπεύεις να ταξιδέψεις είναι σχετικά «νεκρή» και μπορεί να πετύχεις καμιά προσφορά. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 ξερει κανεις για φτηνο ξενοδοχειο στο Μιλανο? οσα εψαξα ειναι πανακριβα.θελω δυκλινο για περιπου 4 βραδια Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 ξερει κανεις για φτηνο ξενοδοχειο στο Μιλανο? οσα εψαξα ειναι πανακριβα.θελω δυκλινο για περιπου 4 βραδια Πανάκριβα?? Εγώ τα βρήκα πάμφθηνα.. Έκλεισα πριν 10 μέρες περίπου για μέσα στις γιορτές κι όλας στο hilton στο Μιλάνο με 130 ευρώ το δίκλινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Πανάκριβα?? Εγώ τα βρήκα πάμφθηνα.. Έκλεισα πριν 10 μέρες περίπου για μέσα στις γιορτές κι όλας στο hilton στο Μιλάνο με 130 ευρώ το δίκλινο... ειναι πολλα τα 130 ευρω.που εψαξες να δω και γω? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 ειναι πολλα τα 130 ευρω.που εψαξες να δω και γω? Πολλά είναι όπως το ακούς αλλά για hilton είναι πολύ καλά νομίζω. Από το booking.com έκλεισα αν και μου χουν πει ότι είναι από τα πιο ακριβά. Κοίταξε το yeego.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδες για μονοημερη απο Αθηνα εχετε καμμι προταση?Κι αν συμφερει οικονομικα λογω βενζινης:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 από Ρώμη για Ούντινε ποιος είναι ο ποιος φτηνός τρόπος μετακίνησης? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 από Ρώμη για Ούντινε ποιος είναι ο ποιος φτηνός τρόπος μετακίνησης? Τα τραίνα φίλε είναι πανάκριβα. Καλύτερη λύση πλοίο για Βενετία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Τα διόδια πανάκριβα πάντως.. Είχα πάει το καλοκαίρι με αμάξι από Ρώμη Πίζα και το πήγαινε ελα ήταν γύρω στα 35-40 ευρώ μόνο για διόδια μόνο. Σε 10 μέρες ξαναπάω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Τα τραίνα φίλε είναι πανάκριβα. Καλύτερη λύση πλοίο για Βενετία. Ξερεις καθολου τιμες; Ή κανα site? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Τιμές για τραίνα ή για πλοίο; Για τραίνα είχα βάλει μερικά ποστ πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Τιμές για τραίνα ή για πλοίο; Για τραίνα είχα βάλει μερικά ποστ πιο πίσω. για πλοία ...:) Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ξερεις καθολου τιμες; Ή κανα site? Απο 45 ευρω μεχρι 80 , αναλογα το τραινο δηλαδη αν ειναι απο τα γρηγορα , αν δεν κανει πολλες στασεις κτλ .. το σιτε του δικου τους ΟΣΕ ειναι , http://www . trenitalia . com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 καλησπερα! παει μια φιλη μου Ν.υορκη και σκεφτομαι τι δωρακι να ζητησω. Εχω σκεφτει καποιο σνακ/γλυκο που δεν υπαρχει εδω, αλλα ξερω κι οτι εκει ειναι φθηνοτερεες καποιες ηλεκτρονικες συσκευες και γκατζετς. Εχετε να προτεινετε κατι για καποιο φαγοσιμο που ν αξιζει και να μην υπαρχει εδω?? Η καποιο site μαγαζιου με γκατζετακια να μπορω να διαλεξω?? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Να σου πω τι παραγγέλνω εγώ; :-) Συσκευασμένα σνακ με φυστικοβούτυρο που γενικά δεν βρίσκεις στη Ελλάδα: m&m's peanutbutter, butterfinger nestle, ή απο deli cookies μεγάλα με peanutbutter. Ακομα: Ψωμιά του τοστ περίεργα, που εκεί έχουν τρελή ποικιλία πχ pepperidge farm 15 grain (έχει και καλά συσκευασμένα cookies αυτή η εταιρία που τα είχε φέρει κάποτε και το καρφούρ) . Συσκευασμένα bagels με γεύσεις σκορδο, κανέλα κλπ. Τσιπς με γεύση λάιμ και άλλα περίεργα. Beef jerky! γιαμ! Κονσέρβες με σούπα campbell (αυτή που ζωγράφιζε ο Άντυ Γουορχολ) ή και άλλες μάρκες. Μονο οι σοκολάτες τους δεν αξίζουν (κατά τη γνώμη μου) πχ hersey's ο,τι έχω φάει, χάλια, το πέταξα, οι ευρωπαϊκές και οι ελληνικές είναι πολύ καλύτερες. Στάνταρ παραγγελία, επίσης, είναι τα Abercrombie ;-). Ή hollister σε προσφορές. Προσωπικά παίρνω και φωτογραφικά απο το b & h, αλλά συγκεκριμένα κομμάτια μετά απο έρευνα. Οι φίλοι μου πάντως λένε οτι το άπαν των αγορών απο NY είναι οτιδήποτε σε Apple: macbook, ipad κοκ. Συμφέρει, λένε, τρελά ( εγώ δεν έχω πάρει τίποτα ποτέ, δεν είμαι φαν κι έτσι δεν έχω γνώμη). Γενικά στα ηλεκτρονικά καλο είναι να παραγγείλεις κάτι συγκεκριμένο γιατί τα γενικά του τύπου "μια φωτογραφική μηχανή απο ένα μαγαζί οποιο να΄ναι" έχουν ρίσκο να είναι αποτυχία, τελικά. Αποφυγε, τέλος, και τα παπούτσια γιατί συχνα υπάρχουν προβλήματα με τα νούμερα. Εκτος, και πάλι, αν πας για κάτι πολύ συγκεκριμένο, με ακριβές νούμερο και μοντέλο. Κι εγώ θέλω να πάω NY αυτον τον καιρο που είναι η low season αλλά δεν βρίσκω φτηνο εισιτήριο (απ΄ευθείας ή με νορμάλ ανταποκριση). Έχω πάει άλλη χρονιά Φεβρουάριο με κάτω απο 500€ και τώρα 600+ το φτηνοτερο... Κλαψ κλαψ :-( edit: αν θυμάσαι τα wendy's, εκεί έχει ακομα. Αλλά είναι υποβαθμισμένα σε σχέση με τα καταστήματα τους εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 τα μπαγκλς ειναι τρομερα!! ειχα βαλει την νονα μου και μου ειχε στειλει με το αεροπλανο απο το σικαγο και με 3 διαφορετικες γεμισεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts