mariel19 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Μόλις έκλεισα μια βόλτα στο (πολυαγαπημένο) Βερολίνο, πάνε-έλα 40€. Δλδ όσα θέλω να πάω και να γυρίσω Αθήνα με ΚΤΕΛ :w00t: And for the last time, όχι, δε θα 'μαι στις αποσκευές :p Με ποια εταιρεία...? Για ποιο διάστημα;;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Easydeath, Νοέμβριος. Ήμουν χτες έτοιμος να κλείσω για αποτοξίνωση το Νοέμβριο (γιατί είχαν ήδη τιμές χώμα), αλλά σήμερα μου έστειλαν για -25% ε και δεν άντεξα. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Easydeath, Νοέμβριος. Ήμουν χτες έτοιμος να κλείσω για αποτοξίνωση το Νοέμβριο (γιατί είχαν ήδη τιμές χώμα), αλλά σήμερα μου έστειλαν για -25% ε και δεν άντεξα. xaxa..:lol::lol: θα περάσω κι εγώ από Berlin στις 12 Σεπτέμβρη που θα πηγαίνω Ρωσσία.. γι' αυτό ρώτησα.. γιατί και μένα ήταν φτηνά σχετικά τα εισιτήρια κ υποψιάστηκα την easyjet..!! Δεν έχω πετάξει ποτέ.. είναι καλή; ή είναι "death" ;; :p:p Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Ετοιμάζω ταξιδάκι Βοσνία, Σερβία, Κροατία...Θα πέσει πολύ γέλιο...Χοχχοχχοχοχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 xaxa..:lol::lol: θα περάσω κι εγώ από Berlin στις 12 Σεπτέμβρη που θα πηγαίνω Ρωσσία.. γι' αυτό ρώτησα.. γιατί και μένα ήταν φτηνά σχετικά τα εισιτήρια κ υποψιάστηκα την easyjet..!! Δεν έχω πετάξει ποτέ.. είναι καλή; ή είναι "death" ;; :p:p Μια χαρά είναι. Εξαρτάται τι ψάχνεις. Εγώ που θέλω μια απλή μετάβαση μου είναι σούπερ (σκέψου ότι Βερολίνο - Θεσσαλονίκη το εισιτήριο κάνει 16€) Για άλλους που θέλουν λούσα προφανώς δεν κάνει :p Ό,τι δίνεις παίρνεις... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Ετοιμάζω ταξιδάκι Βοσνία, Σερβία, Κροατία...Θα πέσει πολύ γέλιο...Χοχχοχχοχοχ το' χω κάνει με τραίνο μέχρι την Σλοβενία.. αν έχεις και καλή παρέα .. αξίζει.. Καλά να περάσεις.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Θα χω...Χοχχοχοχοχοχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Θελω να παω Ναυπλιο αλλα δεν βρισκω δωματιο να μεινω.... καμμια βοηθεια; Απο 6-10 αυγουστου Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Θα πάω Ρουμανία και συγκεκριμένα Βουκουρέστι. Επειδή θέλω να επισκεφτώ και το κάστρο του Δράκουλα στα Καρπάθια, αν έχει πάει κανείς και μπορεί να δώσει λεπτομέρειες, πως θα πάω κτλ..θα με βοηθούσε! Απλά θα πάμε μόνοι μας χωρίς βοήθεια από πρακτορείο και θα ήθελα info για εκδρομή στο κάστρο του Δράκουλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 το' χω κάνει με τραίνο μέχρι την Σλοβενία.. αν έχεις και καλή παρέα .. αξίζει.. Καλά να περάσεις.. Βασικά, θα πάμε είτε Δαλματικές Ακτές μέσω Βενετίεας και μετά οδικώς, είτε αεροπορικώς για Μπρατισλάβα και ένα τουρ Λιουμπλιανα, Ζάγκρεπ και επιστροφή στα πάτρια εδάφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Βασικά, θα πάμε είτε Δαλματικές Ακτές μέσω Βενετίεας και μετά οδικώς, είτε αεροπορικώς για Μπρατισλάβα και ένα τουρ Λιουμπλιανα, Ζάγκρεπ και επιστροφή στα πάτρια εδάφη... Τι έγινε τελικα με το ταξιδι; φευγει και ενας φιλος μου και θελω να μαθω για την διαδρομή Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Θα πάω Λονδίνο και θα ήθελα όποιος έχει πάει και ξέρει να μου προτίνει ένα καλό hostel. Δεν έχω πρόβλημα και για ξενοδοχείο, απλά δε θέλουμε να δώσουμε πολλά και λέμε να μείνουμε σε hostel. Αλλά και ξενοδοχείο ένα οικονομικό τη βραδιά μέχρι 60ευρώ θα είναι ΟΚ. Έχει κανείς να προτίνει κάτι από προσωπική εμπειρία; Να έχει μείνει δηλαδή; Να είναι κοντά στο κέντρο του Λονδίνου ή έστω στο μετρό... Έχω βρει πολλά σε διάφορα sites, αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη...γι' αυτό ρωτώ να μου πει κάποιος συγκεκριμένα πράγματα. Thanks εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Τι έγινε τελικα με το ταξιδι; φευγει και ενας φιλος μου και θελω να μαθω για την διαδρομή απο οτι μου ειπε ο σουβλακις δεν πηγε. επισης αποχωρησε απο το μαιφοουν Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αντε να ρωτήσω και εγώ για το σαβ/κο που θέλω να παω ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ για τελευταιο μπανιο!!!! Επειδη υπαρχουν παρα πολλα μέρη πανέμορφα θα ήθελα να ρωτησω να με βοηθησει καποιος; 1. θα έχει παλι τοσο κοσμο που να γινεται ουρα στην επιστροφη; 2. καποιο μέρος με υπεροχη παραλία και θαλασσα 3. Τηλεφωνο απο εν.δωματιο τσακαρισμένο φέτος! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Θα πάω Λονδίνο και θα ήθελα όποιος έχει πάει και ξέρει να μου προτίνει ένα καλό hostel. Δεν έχω πρόβλημα και για ξενοδοχείο, απλά δε θέλουμε να δώσουμε πολλά και λέμε να μείνουμε σε hostel. Αλλά και ξενοδοχείο ένα οικονομικό τη βραδιά μέχρι 60ευρώ θα είναι ΟΚ. Έχει κανείς να προτίνει κάτι από προσωπική εμπειρία; Να έχει μείνει δηλαδή; Να είναι κοντά στο κέντρο του Λονδίνου ή έστω στο μετρό... Έχω βρει πολλά σε διάφορα sites, αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη...γι' αυτό ρωτώ να μου πει κάποιος συγκεκριμένα πράγματα. Thanks εκ των προτέρων! εγω μενω σε αυτο οταν παω Λονδινο... http://www.hotelmeridiana.co.uk/ πολυ φθηνο δεν ειναι...σιγουρα θα βρεις φθηνοτερα...αλλα ειναι καθαρο και σε κεντρικο σημειο... στο Kings Cross συγκεκριμενα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Το επόμενο ταξίδι που θα κάνω στο εξωτερικό θέλω να είναι στην Κούβα.. Είμαι τρελά ερωτευμένη με αυτήν την χώρα..:love: Εχει πάει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Το επόμενο ταξίδι που θα κάνω στο εξωτερικό θέλω να είναι στην Κούβα.. Είμαι τρελά ερωτευμένη με αυτήν την χώρα..:love: Εχει πάει κανείς? ...τρελά ερωτευμένη με αυτήν την χώρα;;;; θα απογοητευτεις....το πιθανοτερο... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Και εγω ηθελα να παω Κουβα,αλλα δεν πηγα τελικα μια και δεν ακουσα και τα καλυτερα λογια...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ...τρελά ερωτευμένη με αυτήν την χώρα;;;; θα απογοητευτεις....το πιθανοτερο... Γιατί το λες αυτό? Είχα δει ένα ντοκιματέρ κ ήταν πολύ όμορφα.. Κ γενικά μέσα από το ίντερνετ κ βιβλία μου άρεσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Είμαι βέβαια μεταξύ και Γαλλικής Πολυνησίας... ΄Εχω ακούσει από γνωστους που έχουν πάει ότι είναι παράδεισος.. Έχει πάει κανείς..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Γιατί το λες αυτό? Είχα δει ένα ντοκιματέρ κ ήταν πολύ όμορφα.. Κ γενικά μέσα από το ίντερνετ κ βιβλία μου άρεσε... ...η πραγματικοτητα σε απογοητευει....ειδικα αν την αγαπησες "κατα φαντασια" και δεις την αλλη μερια της....τεσπα...δικη μου αποψη.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ...η πραγματικοτητα σε απογοητευει....ειδικα αν την αγαπησες "κατα φαντασια" και δεις την αλλη μερια της....τεσπα...δικη μου αποψη.... Εσενα τι δεν σου αρεσε...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εσενα τι δεν σου αρεσε...? πολλα πραγματα....αλλα θα ξεφυγουμε απο το θεμα....και επειδη το θεμα για μερικους ειναι ευαισθητο :p.....αστο καλυτερα.... :wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Αντε να ρωτήσω και εγώ για το σαβ/κο που θέλω να παω ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ για τελευταιο μπανιο!!!! Επειδη υπαρχουν παρα πολλα μέρη πανέμορφα θα ήθελα να ρωτησω να με βοηθησει καποιος; 1. θα έχει παλι τοσο κοσμο που να γινεται ουρα στην επιστροφη; 2. καποιο μέρος με υπεροχη παραλία και θαλασσα 3. Τηλεφωνο απο εν.δωματιο τσακαρισμένο φέτος! καποιος εδω; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Θα πάω Λονδίνο και θα ήθελα όποιος έχει πάει και ξέρει να μου προτίνει ένα καλό hostel. Δεν έχω πρόβλημα και για ξενοδοχείο, απλά δε θέλουμε να δώσουμε πολλά και λέμε να μείνουμε σε hostel. Αλλά και ξενοδοχείο ένα οικονομικό τη βραδιά μέχρι 60ευρώ θα είναι ΟΚ. Έχει κανείς να προτίνει κάτι από προσωπική εμπειρία; Να έχει μείνει δηλαδή; Να είναι κοντά στο κέντρο του Λονδίνου ή έστω στο μετρό... Έχω βρει πολλά σε διάφορα sites, αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη...γι' αυτό ρωτώ να μου πει κάποιος συγκεκριμένα πράγματα. Thanks εκ των προτέρων! εγω μενω σε αυτο οταν παω Λονδινο... http://www.hotelmeridiana.co.uk/ πολυ φθηνο δεν ειναι...σιγουρα θα βρεις φθηνοτερα...αλλα ειναι καθαρο και σε κεντρικο σημειο... στο Kings Cross συγκεκριμενα.... Δε νομίζω ότι μπορείς να βρεις αρκετά πιο φθηνά από αυτό. Το Λονδίνο φημίζεται για τα overpriced ξενοδοχεία του... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts