kawasakii Δημοσιεύτηκε January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2018 Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα σταθερό υπολογιστή για χρήση ιντερνετ , office, 2D και 3D σχέδιο (solidworks, autoCAD). Δεν θέλω να δώσω πάνω από 400-450 ευρώ (μόνο για κεντρική μονάδα καθώς για αρχή θα τον συνδέσω στην τηλεόραση). Για τα turboX δεν ακούω πολύ καλά λόγια.. όμως ένας φίλος μου που έχει εδώ και 7 χρόνια είναι απροβλημάτιστος με δυνατή χρήση. Να πω ότι δεν ξέρω να τον φτιάξω μόνος μου γιαυτό και κοιτάω έτοιμους. Επίσης νομίζω ότι γίνεται να επιλέξω πράγματα και να τα συναρμολογήσουν από το e shop. Αν συμφέρει θα το κοιτάξω. Το θέμα είναι ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω πως να συνδυάσω τα πράγματα ώστε να συνεργάζονται άριστα. Θέλω τις γνώμες σας για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει και τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα σταθερό υπολογιστή για χρήση ιντερνετ , office, 2D και 3D σχέδιο (solidworks, autoCAD). Δεν θέλω να δώσω πάνω από 400-450 ευρώ (μόνο για κεντρική μονάδα καθώς για αρχή θα τον συνδέσω στην τηλεόραση). Για τα turboX δεν ακούω πολύ καλά λόγια.. όμως ένας φίλος μου που έχει εδώ και 7 χρόνια είναι απροβλημάτιστος με δυνατή χρήση. Να πω ότι δεν ξέρω να τον φτιάξω μόνος μου γιαυτό και κοιτάω έτοιμους. Επίσης νομίζω ότι γίνεται να επιλέξω πράγματα και να τα συναρμολογήσουν από το e shop. Αν συμφέρει θα το κοιτάξω. Το θέμα είναι ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω πως να συνδυάσω τα πράγματα ώστε να συνεργάζονται άριστα. Θέλω τις γνώμες σας για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει και τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ! Για μενα μακρια απο ετοιμα μηχανηματα. Πανε σε e-shop,visual studio(αν εισαι Θεσσαλονικη),msystems που διαλεγεις κομματια και στα συναρμολογουν.Και ερχεται σπιτι σου με μεταφορικα ή πας σε καταστημα. Καταρχας θελεις καλο CPU και μια καλη GPU για 3D σχεδια.Δες για AMD ryzen 5 1600 με GTX1060Ti 6Gb και 16GB Ram DDR4. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts