johnthegreek Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Στο results.hau.gr πλέον δεν γράφει:"Student not Found" αλλά "Your results have not been published yet" :happy:.Μάλλον Δευτέρα ή Τρίτη θα ξέρουμε τα αποτελέσματα.:happy::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Μέσω τηλεφώνου μπορούμε να τα μάθουμε? Μια φίλη μου χορεύει σε αναμμένα κάρβουνα:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Μέσω τηλεφώνου μπορούμε να τα μάθουμε? Μια φίλη μου χορεύει σε αναμμένα κάρβουνα:p Μην περιμένεις να σου πουν συγκεκριμένη ημερομηνία.Ένας φίλος μου πήρε στη H.A.U στην Αθήνα (και στα τρία τηλέφωνα που έχουν) και οι δύο του είπαν την μεθεπόμενη εβδομάδα και ένας άλλο στο τέλος της επόμενης.Στη H.A.U Θεσσαλονίκης του είπαν ότι θα βγουν στα μέσα Αυγούστου :wacko:.Οπότε, καλύτερα να κοιτάει το results.hau.gr με τον κωδικό της μια στις τόσες που είναι και δωρεάν.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Στο site παντως της hau.gr σε εμενα γραφει "student not found". Πηρα τηλ εδω στην Αθηνα στην ενωση και μου ειπαν αρχες αυγουστου θα βγουν τα αποτελεσματα. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hellfinger Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 φιλε εγω μπηκα στο site και μου γραφει student not found. Τι γινετε??? περιμενω να μαθω και εχω σκασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Tα αποτελεσματα του ECCE θα είναι διαθέσιμα αύριο! Για το ECPE στο τελος αυτης της βδομάδας με αρχες της αλλης! Καλα αποτελεσματα σε ολους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Παιδιά βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!.Όσοι δώσατε μεμονωμένοι μπείτε τώρα στο results.hau.gr και δείτε τα ενώ όσοι δώσατε από φροντηστήρια πάρτε τους τηλέφωνο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Παιδιά βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!.Όσοι δώσατε μεμονωμένοι μπείτε τώρα στο results.hau.gr και δείτε τα ενώ όσοι δώσατε από φροντηστήρια πάρτε τους τηλέφωνο.:) Για ECPE λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Για ECPE λες; Για Ecce μιλάω.Από την άλλη βδομάδα -μάλλον- τα αποτελέσματα του Ecpe.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ακουσα οτι σημερα βγηκαν τα αποτελεσματα και για το ECPE.Καλη επιτυχια!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickosXXX Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Το πηραααααααααααααααααααα το ECPE!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Συγχαρητήρια, φίλε μου. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Ναι παιδια βγηκαν χθες τα αποτελεσματα του ECPE!!!! Στο site τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν ολων των υποψηφιων σε λιγες μερες...... Καλη επιτυχια παιδια.... Εγω το περασα ευτυχως......!!!! Μπραβο nickosXXX!!!! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Αυριο όλα τα αποτελεσματα απο το Michigan ECPE θα ναι διαθεσιμα στο results.hau.gr!!! Good Results to ALL!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedycc Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 ΤΟ πήραααααααα ! yesssssss! Αντε και το Τοιφελ τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Βαθμοί δεν ανακοινώθηκαν ακόμη? Επειδή κανείς δεν τους λέει και το 'χα απορία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 από πού βλέπετε τα αποτελέσματα? προσπαθώ να μπω από το cambridge esol αλλά κολλάει! βάλτε ένα link! plz! :) Edit: το βρήκα! πέρασα! ευτυχώς!!!! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Βαθμοί δεν ανακοινώθηκαν ακόμη? Επειδή κανείς δεν τους λέει και το 'χα απορία :p Τι σημασια εχουν οι βαθμοι ??? Αφου το πηραμε τωρα.............:cool::cool::cool: Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Τι σημασια εχουν οι βαθμοι ??? Αφου το πηραμε τωρα.............:cool::cool::cool: Παιζει ρολο και ο βαθμος μερικες φορες, εξαρταται απο το στοχο σου.Βγηκαν και του CPE η ο ramanujan λεει για το lower; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dom Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Πήρα και τα δυο ευτυχως! :D Για το ECPE δεν ειχα αγωνια, αλλά για το CPE φοβομουν λίγο. Καλα αποτελεσματα και στους υπολοιπους!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 για το cpe λέω! http://www.examination-services.gr/greek/results.asp (είμαι η ramanujan:) ) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talikra Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Για σας παιδιά και από μένα, Να ρωτίσω κάτι επειδή θα ήθελα και εγώ να προετοιμαστώ από μόνος μου χσέρει κανείς να μου πεί πότε είναι η ακριβής ημερομηνίές για CPE ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Για σας παιδιά και από μένα, Να ρωτίσω κάτι επειδή θα ήθελα και εγώ να προετοιμαστώ από μόνος μου χσέρει κανείς να μου πεί πότε είναι η ακριβής ημερομηνίές για CPE ? Κοίταξε εδώ: http://www.britishcouncil.org/gr/greece-exams-cambridge-fce-cae-cpe-registration.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Μήπως ξέρει κανείς τι ποσοστό επιτυχίας είχε το Cambridge Proficiency; Ήταν στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με του Δεκεμβρίου. Λογικά πρέπει να κυμαίνεται πάλι στο 45-50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Ενδιαφέρομαι να δώσω proficiency και έχω μερικές ερωτήσεις: 1.Και του Μichigan και του Cambridge δίνονται 2 φορές το χρόνο σωστά; Αν δε κάνω λάθος, τώρα εξετάσεις θα γίνουν για το Michigan 28/11 και για το Cambridge 6/12; Η επόμενη φορά που γίνονται εξετάσεις ποιο μήνα είναι περίπου και για τα 2 πτυχία; 2.Με το Μichigan ισχύει συμψηφισμός των ενοτήτων όπως στο Cambridge; ή προβλέπεται να γίνει κάτι τέτοιο;Και αν ναι πότε περίπου; 3.Σε βιβλιοπωλεία (πχ Φλωρά) δίνονται παλιά θέματα;Επί πληρωμή να φανταστώ ε; 4.Ισχύει ότι αν έχεις πάρει το proficiency μπορείς να κάνεις αίτηση είτε στο Βρετανικό είτε στην ελληνοαμερικάνικη για να σε πάρουν ως επιτηρητή στις εξετάσεις; Γενικώς για επιτηρητής στις εξετάσεις τι χρειάζεται; 5.Άδεια διδασκαλίας δίνουν ΜΟΝΟ τα proficiency Michigan & Cambridge;; (πχ το ΕDEXCEL όχι; ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts