Jump to content

Βραχιολάκι Lance Armstrong

RAVER
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελευταιο καιρο παρατηρω ολο και περισσοτερο κοσμο να φοραει ενα κιτρινο βραχιολακι το οποιο εχει χαραγμενο πανω του την λεξη LIVE STRONG.

μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως συμβολιζει αυτο και εαν το εχει δει και αλλος..!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 324
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φαίνεται πως έχει γίνει μόδα και είναι για φιλαθρωπικούς σκοπούς.Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο παρακάτω λινκ http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18218&m=N15&aa=1
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Το θέμα είναι ότι μπορείς να τα αγοράσεις μόνο μέσω ιντέρνετ... οπότε λίγο δύσκολο να γίνουν μόδα στην Ελλάδα. Εγώ θα αγόραζα άνετα το ασπρόμαυρο για τον ρατσισμό.

Guest valeria
Καλά εγώ δεν τα έχω δει ποτέ!Πρώτη φορά το άκουσα το συγκεκριμένο γεγονός!Πάντως λογικά ο φίλος για να λέει ότι τα βλέπει όλο και συχνότερα μάλλον εννοεί εδώ στην Ελλάδα εκτός κι αν κάνω λάθος... :O

Guest RouKouNas
τελευταιο καιρο παρατηρω ολο και περισσοτερο κοσμο να φοραει ενα κιτρινο βραχιολακι το οποιο εχει χαραγμενο πανω του την λεξη LIVE STRONG.

μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως συμβολιζει αυτο και εαν το εχει δει και αλλος..!!

κοιτα εδω

και μετα :lock:

Nαι ρε παιδιά.Έχετε δίκιο.Και εγώ είδα χθες το βράδυ στην δουλειά ένα συνάδελφο που φορούσε ένα κίτρινο βραχιόλι αλλά επειδή σχολάγαμε δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω.Χωρίς να θέλω να θήξω κανέναν το συγκεκριμένο βραχιόλι μου φάνηκε λίγο πουσ...κο.Συγνώμη κιόλας.

Αυριο θα τον ρωτήσω από που το πήρε αλλά δεν νομίζω από ίντερνετ(όπως αναφέρθηκε πιο πάνω) γιατί ο συνάδελφος δεν ασχολείται με τέτοια.Ουτε υπολογιστή δεν έχει καλά καλά.

Φαίνεται πως έχει γίνει μόδα και είναι για φιλαθρωπικούς σκοπούς.Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο παρακάτω λινκ http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18218&m=N15&aa=1

ευχαριστω φιλε bel,το link που μου εδωσες μου ελυσε την απορια..

Υ.Γ.επισης κανενα ελληνικο site απο το οποιο μπορει να γινει η συγκεκριμενη αγορα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακουσα στο ραδιοφωνο τωρα στο αυτοκινητο οπως ερχομουνα οτι εχουν εξαντληθει απο την Ελλαδα αυτα τα κιτρινα βραχιολακια και πως μονο απο ιντερνετ μπορεις να τα παραγγειλεις πια η να τα αγορασεις απο εξωτερικο..

τι ακριβως ειναι και ποιος ο σκοπος τους ομως δεν καταλαβα..

Ωπ! Εγώ την πρώτη που είδα να το φοράει ήταν η Εύα από το MAD στο Traffic όταν έπαιζε στην Καλαμάτα. Κάτι είχα ακούσει κατά καιρούς για αυτό και για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του και σήμερα το απόγευμα το είδα σε ένα περίπτερο στην Ομόνοια! :w00t: Δεν ξέρω όμως.. μπορεί να είναι και moophah

1€ το ένα τα έδινε... Έλεγα να πάρω αλλά το ξανασκέφτηκα... γιατί τέτοια χρώματα είναι λίγο... κουνοαχλαδιάστικα :cry:

EDIT: http://www.wearyellow.com :shifty:

"Before cancer I just lived. Now I live strong."

δεν μιλαει απλως ενας ανθρωπος που νικησε τον καρκινο.Μιλαει Ο αθλητης που δεν το βαλε κατω και κατεκτησε 6 συνεχομενες χρονιες τον γυρο της Γαλλιας πετυχαινοντας για πρωτη φορα αυτο το επιτευγμα.Ειτε ειναι μοδα, ειτε οχι.Θα συνεχισω να το φοραω και θα συνεχισω να υποστηριζω τις προσπαθειες τοσο του ιδρυματους του Lance Οσο και του ιδρυματος ''Ελπιδα''

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Before cancer I just lived. Now I live strong."

δεν μιλαει απλως ενας ανθρωπος που νικησε τον καρκινο.Μιλαει Ο αθλητης που δεν το βαλε κατω και κατεκτησε 6 συνεχομενες χρονιες τον γυρο της Γαλλιας πετυχαινοντας για πρωτη φορα αυτο το επιτευγμα.Ειτε ειναι μοδα, ειτε οχι.Θα συνεχισω να το φοραω και θα συνεχισω να υποστηριζω τις προσπαθειες τοσο του ιδρυματους του Lance Οσο και του ιδρυματος ''Ελπιδα''

sostos... na sou pw pu to vrikes??? sto internet??

M E L O :innocent:

Ναι,απο το ιδρυμα του.http://www.laf.org

23€ κοστιζουν τα δεκα τεμαχια συμπεριλαμβανομενων και των εξοδων αποστολης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

να επισημανω επισης την ανοησια ορισμενων πιτσιρικαδων που φορουν τα βραχιολια αυτα απλως για χαβαλε ή επειδη το επιτασσει η μοδα...Η αποκορυφωση ειναι ενα παρομοιο που βγηκε σε μαυρο χρωμα απο καποιους επιτηδειους απλως για να πουλησουν με το ρητο Livewrong....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλετε να το αγοράσετε? Μα τι λέτε? δεν ακουτε τους συμφορουμίτες που λενε ότι είναι "ντιγκιντάνγκικο"? Προφανώς ο Λανς Άμστρονγκ ειναι και αυτός ντιγκιντάγκας, ε? Το ότι κέρδισε το γύρο της Γαλλίας με ένα @ρχίδι (το άλλο του το έκοψαν λόγω καρκίνου) τον κάνει προφανώς λιγότερο άντρα, έτσι?

Πότε θα αρχίσουν οι άνθρωποι να βλέπουν πέρα από τη μύτη τους??

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

@Ovelix.

Εαν καποιου δεν του αρεσει και φοβαται μην τον χαρακτηρισουν << καπως>> ας μην το φορεσει.Σε κανενος τον σβερκο δεν φορτωνομαστε.Ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Ovelix.

Το οτι κερδισε 6 φορες τον γυρο της Γαλλιας δεν σημαινει ισως τιποτε για μερικους.Το να το πετυχεις εχοντας φτασει στον θανατο με καρκινο σε ορχεις,πνευμονες και εγκεφαλο ε αυτο ειναι κατι που δεν γινετε καθε μερα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

να επισημανω επισης την ανοησια ορισμενων πιτσιρικαδων που φορουν τα βραχιολια αυτα απλως για χαβαλε ή επειδη το επιτασσει η μοδα...Η αποκορυφωση ειναι ενα παρομοιο που βγηκε σε μαυρο χρωμα απο καποιους επιτηδειους απλως για να πουλησουν με το ρητο Livewrong....

to akousa kai auto oti kikloforoun maimoudes....

thanks tha prospa8isw nA to vrw...

see you :)

M E L O :innocent:

Αυτό είναι που με κάνει να προβληματίζομαι. Που ο τύπος έχει κάνει κάτι τόσο μεγαλειώδες, ηγείται μιας παγκόσμιας φιλανθρωπικής προσπάθειας και βγαίνουν εδώ κάποιοι και λένε "πούστικο το βραχιολάκι, δεν θα πάρω". Ε, μην παρεις. Από μυαλά σαν κι αυτα δεν θέλουμε τίποτε.
http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac