RAVER Δημοσιεύτηκε May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2005 τελευταιο καιρο παρατηρω ολο και περισσοτερο κοσμο να φοραει ενα κιτρινο βραχιολακι το οποιο εχει χαραγμενο πανω του την λεξη LIVE STRONG. μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως συμβολιζει αυτο και εαν το εχει δει και αλλος..!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Φαίνεται πως έχει γίνει μόδα και είναι για φιλαθρωπικούς σκοπούς.Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο παρακάτω λινκ http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18218&m=N15&aa=1 Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Το θέμα είναι ότι μπορείς να τα αγοράσεις μόνο μέσω ιντέρνετ... οπότε λίγο δύσκολο να γίνουν μόδα στην Ελλάδα. Εγώ θα αγόραζα άνετα το ασπρόμαυρο για τον ρατσισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Καλά εγώ δεν τα έχω δει ποτέ!Πρώτη φορά το άκουσα το συγκεκριμένο γεγονός!Πάντως λογικά ο φίλος για να λέει ότι τα βλέπει όλο και συχνότερα μάλλον εννοεί εδώ στην Ελλάδα εκτός κι αν κάνω λάθος... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 τελευταιο καιρο παρατηρω ολο και περισσοτερο κοσμο να φοραει ενα κιτρινο βραχιολακι το οποιο εχει χαραγμενο πανω του την λεξη LIVE STRONG. μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως συμβολιζει αυτο και εαν το εχει δει και αλλος..!! κοιτα εδω και μετα :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Nαι ρε παιδιά.Έχετε δίκιο.Και εγώ είδα χθες το βράδυ στην δουλειά ένα συνάδελφο που φορούσε ένα κίτρινο βραχιόλι αλλά επειδή σχολάγαμε δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω.Χωρίς να θέλω να θήξω κανέναν το συγκεκριμένο βραχιόλι μου φάνηκε λίγο πουσ...κο.Συγνώμη κιόλας. Αυριο θα τον ρωτήσω από που το πήρε αλλά δεν νομίζω από ίντερνετ(όπως αναφέρθηκε πιο πάνω) γιατί ο συνάδελφος δεν ασχολείται με τέτοια.Ουτε υπολογιστή δεν έχει καλά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 yparxei kai allou ektos apo to net.kati gymnasthria to fernoun. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazymonkey Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 ΠΟΛΥ παλιά ιστορία το βραχιολάκι του Lance Armstrong. http://www.store-laf.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Φαίνεται πως έχει γίνει μόδα και είναι για φιλαθρωπικούς σκοπούς.Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο παρακάτω λινκ http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18218&m=N15&aa=1 ευχαριστω φιλε bel,το link που μου εδωσες μου ελυσε την απορια.. Υ.Γ.επισης κανενα ελληνικο site απο το οποιο μπορει να γινει η συγκεκριμενη αγορα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 ακουσα στο ραδιοφωνο τωρα στο αυτοκινητο οπως ερχομουνα οτι εχουν εξαντληθει απο την Ελλαδα αυτα τα κιτρινα βραχιολακια και πως μονο απο ιντερνετ μπορεις να τα παραγγειλεις πια η να τα αγορασεις απο εξωτερικο.. τι ακριβως ειναι και ποιος ο σκοπος τους ομως δεν καταλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netuser Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Meta to kitrino braxiolaki tou Amstrong, paizei kai to aspromawro enantia sto ratsismo. To forane Lymperopoulos, Soares, Katsouranis, Anri... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Ωπ! Εγώ την πρώτη που είδα να το φοράει ήταν η Εύα από το MAD στο Traffic όταν έπαιζε στην Καλαμάτα. Κάτι είχα ακούσει κατά καιρούς για αυτό και για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του και σήμερα το απόγευμα το είδα σε ένα περίπτερο στην Ομόνοια! :w00t: Δεν ξέρω όμως.. μπορεί να είναι και moophah 1€ το ένα τα έδινε... Έλεγα να πάρω αλλά το ξανασκέφτηκα... γιατί τέτοια χρώματα είναι λίγο... κουνοαχλαδιάστικα :cry: EDIT: http://www.wearyellow.com :shifty: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 re paidia pou boro na vrw auto to louraki(ektos apo to internet...) ? ? ? ? ? ? Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Νέα μόδα έγινε δυστυχώς και χάνεται έτσι το πραγματικό νόημα της προσπάθειας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 simfono... alaa... eidei exei ginei... Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 "Before cancer I just lived. Now I live strong." δεν μιλαει απλως ενας ανθρωπος που νικησε τον καρκινο.Μιλαει Ο αθλητης που δεν το βαλε κατω και κατεκτησε 6 συνεχομενες χρονιες τον γυρο της Γαλλιας πετυχαινοντας για πρωτη φορα αυτο το επιτευγμα.Ειτε ειναι μοδα, ειτε οχι.Θα συνεχισω να το φοραω και θα συνεχισω να υποστηριζω τις προσπαθειες τοσο του ιδρυματους του Lance Οσο και του ιδρυματος ''Ελπιδα'' Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 "Before cancer I just lived. Now I live strong." δεν μιλαει απλως ενας ανθρωπος που νικησε τον καρκινο.Μιλαει Ο αθλητης που δεν το βαλε κατω και κατεκτησε 6 συνεχομενες χρονιες τον γυρο της Γαλλιας πετυχαινοντας για πρωτη φορα αυτο το επιτευγμα.Ειτε ειναι μοδα, ειτε οχι.Θα συνεχισω να το φοραω και θα συνεχισω να υποστηριζω τις προσπαθειες τοσο του ιδρυματους του Lance Οσο και του ιδρυματος ''Ελπιδα'' sostos... na sou pw pu to vrikes??? sto internet?? Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Ναι,απο το ιδρυμα του.http://www.laf.org 23€ κοστιζουν τα δεκα τεμαχια συμπεριλαμβανομενων και των εξοδων αποστολης. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 να επισημανω επισης την ανοησια ορισμενων πιτσιρικαδων που φορουν τα βραχιολια αυτα απλως για χαβαλε ή επειδη το επιτασσει η μοδα...Η αποκορυφωση ειναι ενα παρομοιο που βγηκε σε μαυρο χρωμα απο καποιους επιτηδειους απλως για να πουλησουν με το ρητο Livewrong.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Θέλετε να το αγοράσετε? Μα τι λέτε? δεν ακουτε τους συμφορουμίτες που λενε ότι είναι "ντιγκιντάνγκικο"? Προφανώς ο Λανς Άμστρονγκ ειναι και αυτός ντιγκιντάγκας, ε? Το ότι κέρδισε το γύρο της Γαλλίας με ένα @ρχίδι (το άλλο του το έκοψαν λόγω καρκίνου) τον κάνει προφανώς λιγότερο άντρα, έτσι? Πότε θα αρχίσουν οι άνθρωποι να βλέπουν πέρα από τη μύτη τους?? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 @Ovelix. Εαν καποιου δεν του αρεσει και φοβαται μην τον χαρακτηρισουν << καπως>> ας μην το φορεσει.Σε κανενος τον σβερκο δεν φορτωνομαστε.Ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 @Ovelix. Το οτι κερδισε 6 φορες τον γυρο της Γαλλιας δεν σημαινει ισως τιποτε για μερικους.Το να το πετυχεις εχοντας φτασει στον θανατο με καρκινο σε ορχεις,πνευμονες και εγκεφαλο ε αυτο ειναι κατι που δεν γινετε καθε μερα.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Lance Armstrong :) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 να επισημανω επισης την ανοησια ορισμενων πιτσιρικαδων που φορουν τα βραχιολια αυτα απλως για χαβαλε ή επειδη το επιτασσει η μοδα...Η αποκορυφωση ειναι ενα παρομοιο που βγηκε σε μαυρο χρωμα απο καποιους επιτηδειους απλως για να πουλησουν με το ρητο Livewrong.... to akousa kai auto oti kikloforoun maimoudes.... thanks tha prospa8isw nA to vrw... see you :) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Αυτό είναι που με κάνει να προβληματίζομαι. Που ο τύπος έχει κάνει κάτι τόσο μεγαλειώδες, ηγείται μιας παγκόσμιας φιλανθρωπικής προσπάθειας και βγαίνουν εδώ κάποιοι και λένε "πούστικο το βραχιολάκι, δεν θα πάρω". Ε, μην παρεις. Από μυαλά σαν κι αυτα δεν θέλουμε τίποτε. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts