PAKIS54 Δημοσιεύτηκε January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2018 Γεια σας παιδες, εχει μια φιλη μια επιδοτηση απο την wind για κινητο πηγε και ειδε καποια και της αρεσαν τα ακολουθα 1) Huawei p9 lite mini 149e 2) meizu m5s 139e 3) samsung j3 2016 149e 4) m5 note meizu 159e δεν εχει τρομερες απαιτησεις, να μην κολλαει, ομιλια,μηνυματα,λιγο internet, φωτογραφιες κανονικες οχι selfies ειναι και μιας ηλικιας :P υπαρχει καποιο που υπερεχει αισθητα ή το αντιθετο σε σχεση με τα αλλα? εγω προτεινα το m5 note...τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 θα πρότεινα το 1 και το 3 με επικρατέστερο το samsung ετσι και αλλιώς τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του στην κατηγωρια των 150 ευρω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Όχι κινητό με 8gb rom. Άκυρο εξ αρχής δεν θα χωράει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Στη θέση σας θα κοιτούσα το redmi note 5a (139€) και το moto e4 plus (159€) γιατί υπερέχουν αρκετά από τα 4 που γράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εγώ θα κοιτούσα το moto g5s http://www.e-lenovo.gr/lenovo-moto-g5s-5-2-fhd-4g-lte-dualsim-fine-gold.html Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εγώ θα κοιτούσα το moto g5s http://www.e-lenovo.gr/lenovo-moto-g5s-5-2-fhd-4g-lte-dualsim-fine-gold.html Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη wind ποσο το έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. January 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Όχι κινητό με 8gb rom. Άκυρο εξ αρχής δεν θα χωράει τίποτα. ποιο απο ολα αυτα εχει 8gb rom?? επισης δεν βλεπω να εχουν τα 2 lenovo στο επισημο site τους, το Xiaomi Redmi Note 5A Prime Dual SIM μονο σε Χρυσό στα 199ευρω και ως Xiaomi αμφιβαλλω πως θα εχει καμια τρελη καμερα Edited January 17, 2018 by PAKIS54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλα στα 150 ευρώ που κοιτάει, κάνενα δεν έχει τρελή κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εγώ λέω να πάρει έκπτωση παγίου και να πάει να αγοράσει κάνα note 4 από σκρουτζ η p9 lite dual Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Σωστός ο antongr. Αν μπορεί να το πάρει έκπτωση καλύτερα από σκρούτζ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. January 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλα στα 150 ευρώ που κοιτάει, κάνενα δεν έχει τρελή κάμερα... α ναι σωστο και αυτο! ποιο εχει 8γκιγκα ρομ? εγω ειχα προτεινει p9 lite αλλα δεν της αρεσε προτιμουσε το μινι γιατι ειναι μεγαλο λεει κ κατι βλακειες...γυναικες! να δωσει λεφτα δεν ψηνεται....ολα ιδια ειναι πανω κατω...καποιο να αποφυγει σιγουρα τουλαχιστον ή μπα ολα εκει ειναι? απο αποψη χαρακτηριστικων δηλ το samsung εγω δεν το πολυ βλεπω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εγώ θα κοιτούσα το moto g5s http://www.e-lenovo.gr/lenovo-moto-g5s-5-2-fhd-4g-lte-dualsim-fine-gold.html Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εγγυηση εχει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Αν το εχει η wind ας ριξει μια ματια στο alcatel idol 5. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Τι εγγυηση εχει αυτο?2 χρόνια φυσικά. Η ίδια προσφορά (169 ευρώ υπάρχει και στο you). Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. January 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Αν το εχει η wind ας ριξει μια ματια στο alcatel idol 5. δεν το βλεπω οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Αν ήταν να επιλέξω αναγκαστικά από τα 4 που αναφέρεις, θα απέρριπτα ασυζητητί το 3 (Samsung J3) και πιθανότατα θα ήμουν μεταξύ 1 & 4, με επικρατέστερο το 4 κυρίως λόγω 1gb ram επιπλέον... Αν το σκέφτεται να βάλει την επιδότηση στο πάγιο και να κοιτάξει και από Skroutz, αλλάζουν τα πράγματα και νομίζω με 150 μπορείς να βρεις καλύτερες προτάσεις... θα πρότεινα το 1 και το 3 με επικρατέστερο το samsung ετσι και αλλιώς τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του στην κατηγωρια των 150 ευρω. :p Το Samsung overall μάλλον είναι η χειρότερη επιλογή όλων... Επίσης με 150 ευρώ πλέον μπορείς να βρεις αξιοπρεπέστατη συσκευή που να σε καλύπτει άνετα σε normal καθημερινή χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. January 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 thx παιδες για τις συμβουλες, δεν δινει λεφτα για οποιο της φανει πιο ομορφο θα παει στο τελος απλα την πιεσα να διαλεξει 4ο κατα προτιμηση! οπως ειπα γυναικες!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts