redmanftw Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παντως η καμερα του S7 δεν ειναι καλυτερη απο το G6 που αναφερθηκε ,στην χειροτερη να ειναι ισες αλλα χειροτερη οχι. Το dxomark την βαθμολογει με 84 του g6 ενω του s7 με 88 και αυτη του g5 με 86! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) Το dxomark την βαθμολογει με 84 του g6 ενω του s7 με 88 και αυτη του g5 με 86! Τα εχουμε πει πολλες φορες που βαθμολογει το dxomark.Eιχα το S7 και η καμερα του για εναν απαιτητικο χρηστη ειναι μετρια κατα πολυ κατωτερη του G5 και του G4(τα οποια βεβαια ειναι καλυτερα και απο το G6) και πολυ κατω και το πολυ καλου S8 που εβγαλε φετος. Τωρα για καποιον που απλα θελει να πυροβολει γρηγορα στο auto χωρις manual ρυθμισεις ευρυγωνιους φακους κλπ καλο ειναι και το s7 αλλα μεχρι εκει. Επισης μετρια και η καμερα του P10 παει το παστελ και το sharpening σε αλλο επιπεδο στο ζουμ οπως και στο S7 Για να μην παρεξηγηθω λεω μετρια για μενα που θελω να τις περασω στο PC να τις επεξεργαστω να ανοιξω σκιες να εμφανισω λεπτομεριες κλπ . Εκει τα G4 ,G5,U11,S8,950Xl (με xiaomi, huwa κλπ δεν εχω ασχοληθει και δεν τα ξερω αν και τελευταια εχω δει καλα δειγματα)ειναι κατα πολυ μπροστα των αλλων κινητων οποτε για μενα μετρια. Για να κρατησεις την στιγμη και να τις βλεπεις στην οθονη του κινητου κομπλε ειναι το s7 Edited January 18, 2018 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Τα εχουμε πει πολλες φορες που βαθμολογει το dxomark.Eιχα το S7 και η καμερα του για εναν απαιτητικο χρηστη ειναι μετρια κατα πολυ κατωτερη του G5 και του G4(τα οποια βεβαια ειναι καλυτερα και απο το G6) και πολυ κατω και το πολυ καλου S8 που εβγαλε φετος. Τωρα για καποιον που απλα θελει να πυροβολει γρηγορα στο auto χωρις manual ρυθμισεις ευρυγωνιους φακους κλπ καλο ειναι και το s7 αλλα μεχρι εκει. Επισης μετρια και η καμερα του P10 παει το παστελ και το sharpening σε αλλο επιπεδο στο ζουμ οπως και στο S7 Για να μην παρεξηγηθω λεω μετρια για μενα που θελω να τις περασω στο PC να τις επεξεργαστω να ανοιξω σκιες να εμφανισω λεπτομεριες κλπ . Εκει τα G4 ,G5,U11,S8,950Xl (με xiaomi, huwa κλπ δεν εχω ασχοληθει και δεν τα ξερω αν και τελευταια εχω δει καλα δειγματα)ειναι κατα πολυ μπροστα των αλλων κινητων οποτε για μενα μετρια. Για να κρατησεις την στιγμη και να τις βλεπεις στην οθονη του κινητου κομπλε ειναι το s7 Και το s8 με 88 το εχουν βαθμολογησει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Τα εχουμε πει πολλες φορες που βαθμολογει το dxomark.Eιχα το S7 και η καμερα του για εναν απαιτητικο χρηστη ειναι μετρια κατα πολυ κατωτερη του G5 και του G4(τα οποια βεβαια ειναι καλυτερα και απο το G6) και πολυ κατω και το πολυ καλου S8 που εβγαλε φετος. Τωρα για καποιον που απλα θελει να πυροβολει γρηγορα στο auto χωρις manual ρυθμισεις ευρυγωνιους φακους κλπ καλο ειναι και το s7 αλλα μεχρι εκει. Επισης μετρια και η καμερα του P10 παει το παστελ και το sharpening σε αλλο επιπεδο στο ζουμ οπως και στο S7 Για να μην παρεξηγηθω λεω μετρια για μενα που θελω να τις περασω στο PC να τις επεξεργαστω να ανοιξω σκιες να εμφανισω λεπτομεριες κλπ . Εκει τα G4 ,G5,U11,S8,950Xl (με xiaomi, huwa κλπ δεν εχω ασχοληθει και δεν τα ξερω αν και τελευταια εχω δει καλα δειγματα)ειναι κατα πολυ μπροστα των αλλων κινητων οποτε για μενα μετρια. Για να κρατησεις την στιγμη και να τις βλεπεις στην οθονη του κινητου κομπλε ειναι το s7Για την επεξεργασια στο PC, μιλας για raw μορφη; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Για την επεξεργασια στο PC, μιλας για raw μορφη; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Στην raw μορφη το dng του 950 είναι παρα παρα πολύ καλο.Αλλα εγώ μιαλω ακομη και για το αρχείο το jpg του κινητου στο G4 G5 κλπ τα δουλεύεις πολύ πιο ευκολα από του s7γιατι δεν εχουν παστελωσει όλη την φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Στην raw μορφη το dng του 950 είναι παρα παρα πολύ καλο.Αλλα εγώ μιαλω ακομη και για το αρχείο το jpg του κινητου στο G4 G5 κλπ τα δουλεύεις πολύ πιο ευκολα από του s7γιατι δεν εχουν παστελωσει όλη την φωτογραφία.Ναι ειναι αληθεια αυτο. ειναι ο αλγοριθμος που μας τα χαλαει λιγο χαριν sharpness. Αλλα που να βρεις focus σαν της samsung αλλου; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts