Jump to content

Vodafone cashback

pclawyer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, HEO said:

ωραια περιπτωση η καρτα νεων αλλα ειναι μεχρι 30 ετων 😞 

Δεν κάποιον φίλο μικρό ή παιδί φίλου να του κάνεις δώρο την κάρτα και να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό της εσύ;

Edited by cu2goup

30 minutes ago, cu2goup said:

Δεν κάποιον φίλο μικρό ή παιδί φίλου να του κάνεις δώρο την κάρτα και να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό της εσύ;

λες ε;;; 🙂

μονο κωδικο θελει δεν κοιταει και ονομα;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

9 minutes ago, HEO said:

λες ε;;; 🙂

μονο κωδικο θελει δεν κοιταει και ονομα;;;

Μόνο κωδικό..

Προφανώς δεν ζητάνε κάτι άλλο γιατί θα μπλέκανε.. επειδή τα μικρά παιδιά δεν έχουν καν το νούμερο στο όνομά τους αλλά δικαιούνται κάρτα Νέων.. το κάνανε απλό και θαυματουργό.

Edited by cu2goup

7 minutes ago, cu2goup said:

Μόνο κωδικό..

Προφανώς δεν ζητάνε κάτι άλλο γιατί θα μπλέκανε.. επειδή τα μικρά παιδιά δεν έχουν καν το νούμερο στο όνομά τους αλλά δικαιούνται κάρτα Νέων.. το κάνανε απλό και θαυματουργό.

μια χαρα

θα το κοιταξω, ευχαριστω πολυ 🙂

2 ώρες πριν, johndouk said:

Από περιέργεια μέτρησα πόσες παραγγελίες έχω βάλει στο efood από τότε που πρωτοέγινα liquid (30/1/23), όλες με smart pocket κουπόνι: 436 παραγγελίες σε 22 μήνες! (Σημ: Είμαι στα ίδια κιλά!)

Είδωλο!

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Βάζω κάθε μήνα κάρτα ώστε στο 12μηνο να επωφεληθώ το μέγιστο. Αν βάλω κάθε 2μηνο, το δώρο θα είναι το μισό

Ναι οκ. Απλώς με το δικό μου σκεπτικό, έχεις παροχές με ελάχιστο κόστος πλέον, κάθε μήνα. Μια χαρά, ωραίος

αρα ο φθηνότερος τρόπος διατήρησης για απλούς χρήστες καρτοκινητου χωρίς μοναδικά προνόμια όπως η καρτα νέων σήμερα πόσο ζητάει και με τι συχνότητα για εισερχόμενες και σμς ενεργά?

Αν τα καταφέρουμε να καταναλωσουμε το κόστος των ανανεώσεων σε αλλη υπηρεσία το τελικο κόστος που πληρώνουμε ειναι ο φόρος καρτοκινητου?

2 ώρες πριν, drdedus said:

αρα ο φθηνότερος τρόπος διατήρησης για απλούς χρήστες καρτοκινητου χωρίς μοναδικά προνόμια όπως η καρτα νέων σήμερα πόσο ζητάει και με τι συχνότητα για εισερχόμενες και σμς ενεργά?

Αν τα καταφέρουμε να καταναλωσουμε το κόστος των ανανεώσεων σε αλλη υπηρεσία το τελικο κόστος που πληρώνουμε ειναι ο φόρος καρτοκινητου?

H έκπτωση που παίρνεις στην περίπτωση του efood είναι μεγαλύτερη από την αξία του κουπονιού καθώς μπορεί να παίζουν προσφορές 

Ενδεικτικα προηγούμενη εβδομάδα για 6,40 ευρώ κουπόνι μου αφαιρεσε 7.18

Edited by HEO

Αφαιρειται και το 10% απο το ποσο της παραγγελίας,σαν να έχεις βάλει κωδικό thank you.

Edited by kmpatra

αρα ακομα και αν δεν παραγγέλνεις οπως εγω αθτη δεν παύει να ειναι μια λύση ανα 2 μήνες?

Και πόσα χρήματα είναι τα λιγότερα που χρειάζονται?

βέβαια πάλι δεν γενικεύεται η λύση αυτή γιατί αφορά λογικά κατοίκους κάποιον πόλεων?

off topic Για να ειμαι ειλικρινής ήρθα Αθήνα από Χανιά πριν 2 χρόνια περίπου και ένιωσα εξωγήινος.

Δεν είχα συνηθίσει τον ήχο τόσων "ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ακούγεται εντανοτερος μεσα στις πολυκατοικίες και στα σούπερ μάρκετ να βλέπω φιγούρες (σαν απο το μπαλάκια τρίτου τύπου) με κράνη σε διάφορα χρώματα να μεταφέρουν παραγγελίες για να φτιάξει ο κάθε επιαποτυχημένος ενα τοστ.

Σε στενά που τα θυμόμουν ότι πότε δεν παιρναγε κάνεις βλέπεις μηχανάκια delivery συχνά.)

Αντε να βοηθήσουμε και εμείς.

Edited by drdedus

Οχι απαραίτητα, θέλει cashback 5€ για να σου τα καταθέσει σε λογαριασμό ή paypal

Δεν στα επιστρέφει στο κινητό πλέον.

Edited by kmpatra

30 minutes ago, kmpatra said:

Οχι απαραίτητα, θέλει cashback 5€ για να σου τα καταθέσει σε λογαριασμό ή paypal

Δεν στα επιστρέφει στο κινητό πλέον.

Πώς τα ξοδεύεις δηλαδή?

2 minutes ago, VIPdriver said:

Δινεις λογαριασμό τραπεζας και στα καταθέτει (ελάχιστο 5€)

Μπαίνω και βλέπω ΗΟΤ κουπόνια.

ΑΥΤΑ έχουν νόημα ΤΩΡΑ που καταργήθηκε το cashback?

2 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Μπαίνω και βλέπω ΗΟΤ κουπόνια.

ΑΥΤΑ έχουν νόημα ΤΩΡΑ που καταργήθηκε το cashback?

Δεν καταργηθηκε στο pockee. Τα αγοραζεις, τα σκαναρεις στο pockee και μαζευεις περισσότερα cashback.

1 minute ago, VIPdriver said:

Δεν καταργηθηκε στο pockee. Τα αγοραζεις, τα σκαναρεις στο pockee και μαζευεις περισσότερα cashback.

Το ξέρω.

Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει.

Είχα μπει στην διαδικασία λόγω cashback και εκτός του ότι ανανεωνα το κινητό με 0.20€, μάζευα πολλά € και εξοφλουσα τον λογαριασμό του σταθερού.

Σκέψου ότι ΑΥΤΑ τα χρόνια είχα μαζέψει 360€.

Έχει νόημα να σκαναρω τις αποδείξεις στο pockee η να εγκαταλείψω το άθλημα?

7 minutes ago, GREGORYMO said:

Το ξέρω.

Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει.

Είχα μπει στην διαδικασία λόγω cashback και εκτός του ότι ανανεωνα το κινητό με 0.20€, μάζευα πολλά € και εξοφλουσα τον λογαριασμό του σταθερού.

Σκέψου ότι ΑΥΤΑ τα χρόνια είχα μαζέψει 360€.

Έχει νόημα να σκαναρω τις αποδείξεις στο pockee η να εγκαταλείψω το άθλημα?

Και τα 2 κασμπακ ειναι τα ίδια. Απλά στο κασμπακ του pockee (το μοναδικό που έμεινε) θα πρεπει να μαζευεις τουλαχιστον 5 ευρω και θα τα λαμβάνεις σε τραπεζικό λογαριασμό. Εγω εγκαταλειπω το αθλημα (και τα νουμερα που συντηρουσα) και συνεχιζω στο pockee και το padu (της nova).

4 minutes ago, VIPdriver said:

Και τα 2 κασμπακ ειναι τα ίδια. Απλά στο κασμπακ του pockee (το μοναδικό που έμεινε) θα πρεπει να μαζευεις τουλαχιστον 5 ευρω και θα τα λαμβάνεις σε τραπεζικό λογαριασμό. Εγω εγκαταλειπω το αθλημα (και τα νουμερα που συντηρουσα) και συνεχιζω στο pockee και το padu (της nova).

Τα 5€ ΔΕΝ θέλουν 10.000 πόντους?

Άλλο το κασμπάκ άλλο οι πόντοι αυτοί που βλέπεις. Οι αποδείξεις που έχουν προϊόντα με κασμπακ προσθέτουν στο πορτοφόλι σου την ανάλογη επιστροφή και μόλις μαζευτούν 5€ μπορείς να τα εξαργυρώσεις στο λογαριασμό της τράπεζας που δηλώνεις ή και στο paypal. Πιο εύκολα μαζεύεις 5€ με κασμπακ προϊόντα παρα απο προϊόντα με πόντους νομίζω.

5 minutes ago, kmpatra said:

Άλλο το κασμπάκ άλλο οι πόντοι αυτοί που βλέπεις. Οι αποδείξεις που έχουν προϊόντα με κασμπακ προσθέτουν στο πορτοφόλι σου την ανάλογη επιστροφή και μόλις μαζευτούν 5€ μπορείς να τα εξαργυρώσεις στο λογαριασμό της τράπεζας που δηλώνεις ή και στο paypal. Πιο εύκολα μαζεύεις 5€ με κασμπακ προϊόντα παρα απο προϊόντα με πόντους νομίζω.

Ενδιαφέρον...

Έχω κάποιες αποδείξεις.

Ισχύουν οι 7 ημέρες?

10 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Ενδιαφέρον...

Έχω κάποιες αποδείξεις.

Ισχύο αλλωστευν οι 7 ημέρες?

Στο pockee είναι περισσότερες μέρες

Θυμάμαι αποδείξεις που ξεχνούσα και δεν μπορούσα να περάσω για Cashback τις έβαζα στο pockee για να μην τις χάσω 

συνεχίζω κανονικά στο pockee άλλωστε με τροφοδοτουν αποδείξεις η μάνα και η αδερφή μου

14 minutes ago, HEO said:

Στο pockee είναι περισσότερες μέρες

Θυμάμαι αποδείξεις που ξεχνούσα και δεν μπορούσα να περάσω για Cashback τις έβαζα στο pockee για να μην τις χάσω 

συνεχίζω κανονικά στο pockee άλλωστε με τροφοδοτουν αποδείξεις η μάνα και η αδερφή μου

10 ημέρες είναι το pockee 

Πώς διαγράφω μια απόδειξη cashback από το pockee?

Πέρασα μια δοκιμαστικά και θέλω να την σβήσω 

21 ώρες πριν, kmpatra said:

Μπορώ να καταχωρήσω αποδείξη που ΔΕΝ την έχω στα χέρια μου ?

Στο cashback της vodafone μπορούσα.

Edited by GREGORYMO
Συμπληρώμα

Οχι, ζηταει φωτογραφία. Για διαγραφή δεν ξέρω θα το δω αργότερα και θα σου πω αν δεν απαντησει αλλος στο μεταξύ