Jump to content

Huawei P10 Lite η κάτι αλλο μεχρι 250€;

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαίρεται.Εχω το Samsung J5 2016 κοντά στον 1 χρόνο..δεν λέω καλό κινητό αλλά επειδή άρχισε κάτι ψιλοκολληματακια και έσπασε και η οθόνη είμαι για αλλαγή...Budget;μεχρι 250€ Max και φυσικά καλύτερο απο αυτό που εχω.Εβγαλε η Voda προσφορά στα 230€ το Huawei p10 lite και σκεφτόμουν αν αξίζει η μπορώ να αγοράσω κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά κυρίως απο Ελλάδα.

Οθόνη εως 5.2" και τα υπόλοιπα ότι καλύτερο!εντωμεταξύ η Voda το δίνει στα 3gb ram και στο skroutz με +20€ το χει 4gb;ισχύει το 4gb ram?

Edited by George6633

Χαίρεται.Εχω το Samsung J5 2016 κοντά στον 1 χρόνο..δεν λέω καλό κινητό αλλά επειδή άρχισε κάτι ψιλοκολληματακια και έσπασε και η οθόνη είμαι για αλλαγή...Budget;μεχρι 250€ Max και φυσικά καλύτερο απο αυτό που εχω.Εβγαλε η Voda προσφορά στα 230€ το Huawei p10 lite και σκεφτόμουν αν αξίζει η μπορώ να αγοράσω κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά κυρίως απο Ελλάδα.

Οθόνη εως 5.2" και τα υπόλοιπα ότι καλύτερο!εντωμεταξύ η Voda το δίνει στα 3gb ram και στο skroutz με +20€ το χει 4gb;ισχύει το 4gb ram?

ναι υπάρχει και με 4 γιγα ραμ αλλά δεν εισάγεται επίσημα αυτη η έκδοση στην Ελλάδα

aka bill_thes

ναι υπάρχει και με 4 γιγα ραμ αλλά δεν εισάγεται επίσημα αυτη η έκδοση στην Ελλάδα

Λογικά αμα πάρω το ευρωπαϊκό απο Σκρουτζ δεν νομίζω να χω κάποιο θέμα,σωστά;υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή στα 250€;αν υπάρχει κάτι που κάνει 20€ παραπάνω και αξίζει τον κόπο εννοείται συζητάμε.

Ωραίες κάμερες αλλά η μπαταρία είναι αστεία σε σχέση με rn4 κ mia1 . Δεν ειναι καλύτερο από rn4 κ mia1 συνολικά

Να κοιτάξω και κατι σε Sony XA1;

Πρόσεχε μόνο γιατί της Vodafone είναι μονοκαρτο και branded!

Ναι έχει και με 4gb ram.

229 το έχει πλαισιο-public-kotsovolos με 4gb.

Εγώ το πήρα από Vodafone αρχές Μαΐου και εκ τον υστέρων κατάλαβα ότι είναι μονοκαρτο και branded, πάντως η συσκευη ειναι πολύ καλή σίγουρα καλύτερη απ το j5!

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρόσεχε μόνο γιατί της Vodafone είναι μονοκαρτο και branded!

Ναι έχει και με 4gb ram.

229 το έχει πλαισιο-public-kotsovolos με 4gb.

Εγώ το πήρα από Vodafone αρχές Μαΐου και εκ τον υστέρων κατάλαβα ότι είναι μονοκαρτο και branded, πάντως η συσκευη ειναι πολύ καλή σίγουρα καλύτερη απ το j5!

Έχω την εντύπωσή ότι στις μεγάλες αλυσίδες είναι με τα 3gb.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω την εντύπωσή ότι στις μεγάλες αλυσίδες είναι με τα 3gb.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα που το βλέπω έχεις δίκιο!

Αυτο είδα και γω με τα 3g ram είναι.Πάνω στο Sony Xa1 έχετε κάποια γνώμη;πχ το plus που έχει 279€;Αν αξίζει δηλαδή να περιμένω λίγο ακόμα

Ωραίες κάμερες αλλά η μπαταρία είναι αστεία σε σχέση με rn4 κ mia1 . Δεν ειναι καλύτερο από rn4 κ mia1 συνολικά
Mi a1 έχει καλύτερη κάμερα όντως αλλά rn4 ούτε κατά διάνοια. Άσε που ο φίλος λέει 5,2 όθονη το πολύ.

Γενικά ρε παιδιά best vfm ever το rn4 αλλά δεν γίνετε να το προτείνετε σε όλα τα θέματα ότι και να ζητήσει ο άλλος.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω το p10 lite σε μπλε απο πλαισιο στα 229 ευρω και αξιζει η αγορα του.Και το xperia xa1 ειναι πολυ καλο αλλα νομιζω οτι το p10 lite ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν κινητο.

Εχω το p10 lite σε μπλε απο πλαισιο στα 229 ευρω και αξιζει η αγορα του.Και το xperia xa1 ειναι πολυ καλο αλλα νομιζω οτι το p10 lite ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν κινητο.