Jump to content

Huawei Mate 10 Plus ή OP5T

Sir_Timid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι ανάμεσα στην αγορά OP5T 8GB/128GB ή P10 plus 6GB/128GB (από το EU site το OP5T και το P10 από Ελλάδα). Με ενδιαφέρει να είναι all-around και σχετικά ισορροπημενο. Ο μόνος ουσιαστικός ενδοιασμός μου είναι η κάμερα, που στο OP5T διαβάζω αναμεικτες εντυπώσεις και έχω μπερδευτει. Αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για το P10 plus, θυσιάζωντας ενδεχομένως σε απόδοση (και αυτονομία? σε σχέση με το OP5T), αλλά έχοντας καλύτερα αποτελέσματα σε φωτογραφία και βίντεο;

Edit: είχε γίνει λάθος στον τίτλο, το αλλαξα αλλά δεν εμφανιζεται ακομη αλλαγμένο. Μιλάω για το huawei p10 plus

Edited by Sir_Timid

Το p10 plus παιζει να χει χειρότερη κάμερα από το op5t στις νυχτερινές. Κερδίζει βέβαια στα ενδιαφέροντα modes που προσφέρει.

Για καλύτερη κάμερα από op5t πας σε s8, u11, pixel, mate 10 κλπ

Εξ άλλου δεν νομίζω ότι είναι και ακριβότερο. Πάντως ίσως βρεις mate 10 Pro σε αγγελία που είναι σίγουρα κάλυτερο και από τα δύο.

Αν δεν μπορείς να το βρεις η να ανέβεις σε μπάτζετ εγώ ψηφίζω op5t

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως αντικειμενικά και to s8 καλύτερο σε κάμερα είναι σίγουρα

Βρήκα στο skroutz με 640ευρω το s8+ ποσό το οποιο μπορώ να δώσω. Συνολικά ποιό απο τα 2 ( s8+ / 1P5T) θα είναι ευκολότερο να μου βγάλει 4 χρόνια περίπου;

4 χρόνια σίγουρα θα πάει μόνο το oneplus, δυστυχώς το s8 plus για μένα μόλις βγει το s9 θα απαξιωθει

Τα 4 χρόνια δεν ξέρω αν θα τα βγάλουν,αλλά αν κάποιο τα πλησιάσει αυτό θα είναι το 1+5Τ...Μην ξεχνάς ότι ακόμα και να το κάνεις root,δεν χάνεις εγγύηση....Αν άλλαζες συχνά συσκευή θα σου έλεγα το S8+,αλλά για να σου βγάλει χρόνια τότε 1+5Τ...

Ωραία! Ευχαριστώ! Όσο για το Mate 10 Pro που προαναφέρθηκε, υπάρχει περίπτωση για να βγάλει 4ετία; (μιας και με ελκύει η κάμερα του) ενδεχομένως να κοιταξω σε αγγελιες. αξίζει στο θέμα future-proof;

Πάντως αντικειμενικά και to s8 καλύτερο σε κάμερα είναι σίγουρα

Συμφωνώ..πήγα σήμερα να βγάλω φωτογραφία σε μαγαζί, με αρκετο φως μπορώ να πω κι εκεί που το s8 plus πυροβολεί το mate 10 pro βγάζει σταθεροποιήστε τη συσκευή...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνώ..πήγα σήμερα να βγάλω φωτογραφία σε μαγαζί, με αρκετο φως μπορώ να πω κι εκεί που το s8 plus πυροβολεί το mate 10 pro βγάζει σταθεροποιήστε τη συσκευή...

εντάξει, απλά προσπαθώ να κάνω καποιους συμβιβασμούς, μιας και θελω να κρατησω τη συσκευη γυρω στην 4ετια. Το Mate 10 Pro έχει καλύτερη καμερα σε σχέση με το OnePlus 5T, έτσι; Απλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι future-proof to Mate 10 Pro για να βγαλει κοντα στην 4ετια

Το αποτέλεσμα του πυροβολισμου σου να το δεις σε μεγάλη οθόνη τηλεόρασης και ειδικά αν είναι σε πρόσωπα θα εκπλαγείς με την διαφορά στο noise reduction άκουσε με και μην κοιτάτε τις φωτογραφίες μόνο στη οθόνη του τηλεφώνου, το mate 10 pro έχει πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα από τα s8

Το αποτέλεσμα του πυροβολισμου σου να το δεις σε μεγάλη οθόνη τηλεόρασης και ειδικά αν είναι σε πρόσωπα θα εκπλαγείς με την διαφορά στο noise reduction άκουσε με και μην κοιτάτε τις φωτογραφίες μόνο στη οθόνη του τηλεφώνου, το mate 10 pro έχει πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα από τα s8

Εδώ φίλε μου μιλάμε ότι το ένα βγάζει και το άλλο δεν βγάζει. Ούτε να λεω καθε φορα τον άλλον...κάτσε μείνε ακίνητος.. Αν είναι κάθε φορά α σταθεροποιώ το κινητό ή να βγάζω τρίποδο..πάει πέταξε το πουλάκι. Από την άλλη έχω βγάλει πολύ ωραία πορτραίτα σε συνθήκες με πολύ φως με το mate 10.

Edited by achillesgk

Ρε φίλε ποιο βγάζει και πιο δεν βγάζει εμείς άλλη συσκευή έχουμε τι λες τώρα, το s8 βγάζει ωραίες φωτογραφίες αλλά αυτό που σου γράφω μάλλον δεν το καταλαβαίνεις άστο δεν πειράζει

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν το Mate 10 Pro θα μου βγάλει κοντά στα 4 χρόνια απλά. Προς το παρόν, λόγω future-proof τείνω στο OnePlus 5T, απλά μου αρεσε περισσότερο η κάμερα του Mate 10 Pro. Αν και τα 2 μπορεί να βγάλουν κοντα στα 4 χρόνια, τότε μάλλον θα καταλήξω στο Mate 10 Pro. Γι' αυτό ζητάω την άποψή σας :-)

Σίγουρα το oneplus είναι πιο future proof ειδικά η έκδοση 8/128,εχει και μεγάλη υποστήριξη στο xda οπότε άμα ασχολείσαι και με root θα έχεις 4 ή και παραπάνω χρόνια υποστήριξη, στη κάμερα το mate 10 pro είναι ανώτερο

Καλά εγώ εννοούσα σε σχεση με το op5t. Από το mate 10 pro δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Εξ άλλου αυτό έχω εγώ.

αξίζει να πάω σε mate 10 pro δηλαδή, μιας και έχει καλύτερη κάμερα; Το hardware που φοράει θα είναι καλό για τα επόμενα 3-4 χρόνια;

Θα είναι μια χαρά άμα δεν σε ενδιαφέρουν τα πειράγματα

Και γω μάλλον προς mate 10 pro θα πήγαινα. Επειδή βέβαια μπορεί την διαφορά να την κάνουν οι λεπτομέριες, για περισσότερη βοήθεια συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Ρε φίλε ποιο βγάζει και πιο δεν βγάζει εμείς άλλη συσκευή έχουμε τι λες τώρα, το s8 βγάζει ωραίες φωτογραφίες αλλά αυτό που σου γράφω μάλλον δεν το καταλαβαίνεις άστο δεν πειράζει

Δεν πειράζει, πήρες το καλύτερο κινητό :)

Και γω μάλλον προς mate 10 pro θα πήγαινα. Επειδή βέβαια μπορεί την διαφορά να την κάνουν οι λεπτομέριες, για περισσότερη βοήθεια συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

1) μεχρι 650ευρώ

3) απο Ελλάδα ή και Ευρώπη, με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας

4) να εχει και 800αρα

5) dual δεν καιγομαι να έχει.

7) για τον ηχο δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, οθόνη να έχει αρκετα καλη αντιθεση και σε μερη με ήλιο

8) ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία, βαρύ gaming

Βασικά έτσι όπως τα λες, πας για mate 10 pro από αγγελία. Αυτή τη στιγμή ΜΑΛΛΟΝ καλύτερο το S8 μιας και έχουν βγει τα update του. Σε ένα μηνα ΜΑΛΛΟΝ καλύτερο το mate 10 pro . Σε 4 χρόνια ΜΑΛΛΟΝ καλύτερο to op5t. Αρα όλα είναι σχετικά με το ποιο είναι καλύτερο.

Το θέμα είναι ότι ανά πάσα στιγμή, το mate 10 pro, έχει ΣΊΓΟΥΡΑ καλύτερη αυτονομία, καλύτερη κάμερα και από τα δύο, καλύτερη οθόνη από το one plus και πολύ πιο ελαφρύ λειτουργικό από το s8.

Έτσι σκέφτηκα και εγώ και πήγα στα σίγουρα. Και στο μέλλον ελπίζουμε...