manos27m Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 exei kapoios na anebasei kapou to bitter sweet symphony se midi?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos27m (11 Μάρ. 2004 , 20:14) exei kapoios na anebasei kapou to bitter sweet symphony se midi?????? Αν επιτρεπεται να κανω attach εδω το midi πολυ ευχαριστως αλλιως στειλε μου με pm το mail σου να στο στειλω ;) . Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Εγω εχω εδω και αρκετους μηνες το Loneliness απο Dj Tomcraft και δεν το αλλαζω γιατι το εχω συνιθησει και ακουγεται πολυ ωραια!! ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (12 Μάρ. 2004 , 01:11) Αν επιτρεπεται να κανω attach εδω το midi πολυ ευχαριστως αλλιως στειλε μου με pm το mail σου να στο στειλω ;) . αποφύγετε τα attachments γιατί ακόμα και για τα midi ισχυουν τα περι πνευματικών δικαιωμάτων ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Get Busy - Sean Paul Δε ξέρω γιατί αλλά μου πάει :P Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Guys καποιο site με πολυφωνικους ηχους??Λιγο off topic αλλαα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos27m Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Εχει κανεις το ερωτα μου της κοκκινου σε midi???mail:manos27m@yahoo.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlucifer Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Το εχω εγω οπως και πολλα αλλα, κομμενα και ραμμενα. Οποιος θελει PM η στο grlucifer@hotmail.com. Στο p900 εχω το mundian buka ke. Παράθεση Weatherproof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Tωρα εχω JUNIOR JACK - Da hype σε Midi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaok Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Lethal Industry(TIESTO) i FLIGHT 643 kommena se wav Παράθεση -M-I-C-H-A-E-L- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Εγώ που ψηφίζω; Ήχος κλήσης Blondie - Call me (φυσικά σε .wav) Ήχος sms: ένα σατανικό γέλιο που βρήκα στο Worms 3D(επίσης σε .wav) :D Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest cos Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Uncle ****a από South Park Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 going under! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 SMS : morse code Ringtones : (αστεία wav κατά πλειοψηφία) Ni ni ni ni ni ... (The knights who say ni - Quest for the Holy Grail) Eki eki eki topang... (οι ίδιοι τύποι) Σηκωσέ το ρεεεεεε Σκάσε μωρή παλιοστρίγκλα... Και... All day and all of the night... (TIM) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (27 Απρ. 2004 , 14:13) Σηκωσέ το ρεεεεεε Που μπορω να το βρω αυτο???? Το θελω παρα πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (27 Απρ. 2004 , 16:18) Που μπορω να το βρω αυτο???? Το θελω παρα πολυ... Ax παιδιά το θέλω και γω!!!!!!!Όποιος το έχει ας μου το στείλει σε pm pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 den 8a eimaste kala na valw ton hxw ti omadas kai na xthpisi dipla se kana 8anatiko anti8eths omadas META TI 8A KANW EGW......... TREXEEE protimo ta Hits (oxi ellinika apoluta den me trelenenoune) Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (27 Απρ. 2004 , 14:13) SMS : morse code Ringtones : (αστεία wav κατά πλειοψηφία) Ni ni ni ni ni ... (The knights who say ni - Quest for the Holy Grail) Eki eki eki topang... (οι ίδιοι τύποι) Σηκωσέ το ρεεεεεε Σκάσε μωρή παλιοστρίγκλα... Και... All day and all of the night... (TIM) pou mporoume na vroume ta Σηκωσέ το ρεεεεεε Σκάσε μωρή παλιοστρίγκλα... Και... All day and all of the night... (TIM) please?? Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Προσωρινά από εδώ τσιμπήστε τα... http://users.ntua.gr/el98076/d.zip Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 eisai asteri EUXARISTW POLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (27 Απρ. 2004 , 17:34) Προσωρινά από εδώ τσιμπήστε τα... http://users.ntua.gr/el98076/d.zip Γιατί το ''σήκωσέ το'' το λέει σαν να μιλάει στρουμφάκι???Σε midi δεν υπάρχει? Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 mipos thelete na peite to sikose me reeee sikose me re d akous pou xtipao ? exei poli gelio to eixa paliotera k kathe fora pou xtipage ston drono o kosmos eskage sta gelia giro mou :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Σε midi όχι δεν υπάρχει... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (27 Απρ. 2004 , 19:08) mipos thelete na peite to sikose me reeee sikose me re d akous pou xtipao ? exei poli gelio to eixa paliotera k kathe fora pou xtipage ston drono o kosmos eskage sta gelia giro mou :lol: :D Aκριβώς αυτό λέω!!! :D Το έχει ένας φίλος μου και είχα σκάσει στα γέλια όταν το άκουσα :lol: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Και εγω αυτον εννοω!! Αντε ας μας το δωσει κανενας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts