lemanis Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 έχω το καταπληκτικό και ψαρωτικό "Old Phone" (ξέρετε, το μαύρο τηλέφωνο της γιαγιάς...) του Τ610 για όλους, εκτός από την κοπέλα μου, που για χάρη της παίζει το τρελοκόριτσο του Μπιθικώτση :o Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Se wav i se midi ton exeis? Σε MIDI (πολυφωνικό γαρ...) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis έχω το καταπληκτικό και ψαρωτικό "Old Phone" (ξέρετε, το μαύρο τηλέφωνο της γιαγιάς...) του Τ610 για όλους, εκτός από την κοπέλα μου, που για χάρη της παίζει το τρελοκόριτσο του Μπιθικώτση :o Σπύρος Όντως φοβερό! Τον είχα παλιά για το γραφείο (ενόχληση γαρ), αλλά εκτός από εμένα ενοχλούσα και όλους τους άλλους και το έβγαλα :p Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris123 Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Κλήσεις γενικες-Evanscence Going under Γκομενες-ΜΑΣΑΙ Μηνυμα-Satisfaction Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αλλάζω συχνά... Εξαρτάται από την διάθεση μου κ από το ποίον ήχο βρίσκω τζαμπέ... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Εγώ έχω Satisfaction Exorcist Lose yourself Smooth Criminal Καλοκαιρινά ραντεβου και ψάχνω το mundian to bach ke από vodafone live.Το έχει κανείς σας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom Σε MIDI (πολυφωνικό γαρ...) Μπορείς να μου τον στείλεις με e-mail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr ψάχνω το mundian to bach ke από vodafone live.Το έχει κανείς σας??? an thes to midi dwse email me pm na sto steilw! an kai me ena google search eimai sigouros pws tha to vreis! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Τα off topic posts αφαιρέθηκαν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Για τον φίλο από την Ξάνθη που το ζήτησε, και το αφιερώνει... :happy: :lol:exorcist.zip Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom Για τον φίλο από την Ξάνθη που το ζήτησε, και το αφιερώνει... :happy: :lol: Thanks! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 κάτι psychedelic που άκουσα σε πολυφωνικό είναι θεϊκά!!!!! γνωρίζετε περαιτέρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snatch Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Γενικο ηχο τον υμνο της Παναθας Για την γυναικα μου το "Δεν τελειωσαμε " του Ρεμου Για το αφεντικο τον "Καραγκιοζη" Για sms το "τικ" Παράθεση Dust in the wind http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Για το αφεντικο τον "Καραγκιοζη" Σωστοοοοςςςς!!!!!!! :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apmoy Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Γιά γενικό ήχο το Rocket των Smashing Pumpkins Γιά την οικογένεια το Lazy των Deep Purple Γιά φίλους το Rock Superstar των Cypress Hill Γιά ανεπιθύμητους το Exorcist Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 N9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον apmoy Γιά ανεπιθύμητους το Exorcist Καλό! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Gia na ksanathimithoume auto to thread:p Auth tin periodo,den exw valei kapoion hxo,oti eixe to kinito mono:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 ton ixo apo tin diafimisi tou PS2 :p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 15 διαφορετικούς ήχους για τις διάφορες ομάδες... Οι πιο συχνοί που ακούγονται είναι το P.I.M.P. (50 cent) και το clocks (coldplay) Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Εγώ έχω το waiting for sleeping από dream theater και ξεχνώ να σηκώσω το κινητό :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (29 Φεβ. 2004 , 22:55) Εγώ έχω το waiting for sleeping από dream theater και ξεχνώ να σηκώσω το κινητό :rolleyes: μηπως θα μπορουσες να μου το στειλεις στο remalos1@mycosmos.gr? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 ego eho to Sientelo ton speedy:) Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Για Γενικο ηχο Bridge of Khazad Dum απο Lotr 1 σε mp3 σε φιλους εχω Looney tunes,macgyver παλι σε Mp3 Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. February 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 pou to 8ymh8hkate kale to 8ema?? egw exw AEK klassika k lotr Remo mia anapnoi Tsaliki mia xara Mazw gucci polyfwniko Notis erwtas einai polyfwniko k paei legontas aaaa k summer jam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (29 Φεβ. 2004 , 23:45) μηπως θα μπορουσες να μου το στειλεις στο remalos1@mycosmos.gr? :o κοιτα τα pm σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts