Jump to content

Βγάλε χρήμα απλώς ψάχνοντας στο Google, Yahoo, MSN...

Demon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι πολύ νέα υπηρεσία και λέει ότι δίνει $0.02 για κάθε search που κάνεις εσύ ή οι referals και η κατάθεση γίνεται μέσω paypal. Δεν ξέρω ακόμα την πιστότητα των λεγόμενών τους αλλά αν λογαριάσει κανείς ότι τα μόνα στοιχεία που ζητάνε είναι το email σου και κωδικοί πρόσβασης και ότι στην ουσία δεν κάνεις τίποτα καινούριο από αυτό που κάνεις κάθε μέρα, δηλαδή να ψάχνεις στο web, τότε νομίζω πως αξίζει η δοκιμή.

Για να γραφτείς ή να κάνεις search μπορείς να πας εδώ!

Μπορείς να μου πεις φίλε μου τον λόγο που πρέπει να γίνει αυτό; Πως δηλαδή πετάγεσαι έτσι ξαφνικά και το λες αυτό;;;

Πρώτον γιατί δεν μας λες ότι το link που δίνεις παραπέμπει σε δικό σου referal.

Δεύτερον γιατί δεν ξέρουμε κατά πόσον είναι πραγματική αυτή η υπηρεσσία και δεν είνια κανένα hoax.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Πρώτον γιατί δεν μας λες ότι το link που δίνεις παραπέμπει σε δικό σου referal.

Δεύτερον γιατί δεν ξέρουμε κατά πόσον είναι πραγματική αυτή η υπηρεσσία και δεν είνια κανένα hoax.

Ξεκινώ ανάποδα και λέω ότι το κατά πόσον είναι πραγματική αυτή η υπηρεσία δεν το ξέρω και ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ!!! Μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά να κάνεις τον δικηγόρο του προηγούμενου διότι σε αυτόν αναφέρθηκε το προηγούμενο μήνυμά μου. Πώς είναι δυνατόν να απαντάς για λογαριασμό του; Μάλλον να γεμίζεις counters μου φαίνεται ενδιαφέρεσαι... :mad:

Όσον για το referal, υπόλοιποι συνφορουμήτες το site μάλλον δεν είναι γνήσιο επειδή δεν αναφέρω ρητά ότι είναι από referal δικό μου. Είναι και πόλυ δύσκολο όμως να το καταλάβει κάποιος. Πως το κατάλαβες ρε θηρίο;;; :w00t: :w00t: :w00t:

Αυτού του είδους τα sites είναι σχεδόν όλα απάτη, και τα referrals θυμίζουν τις γνωστές πυραμίδες οι οποίες επίσης είναι απάτη. Το url αφαιρέθηκε και το θέμα κλειδώνει.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...