angel1979 Δημοσιεύτηκε April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 29, 2005 Καλημερα, Υπαρχει κανενα προγραμμα που να βλεπει οταν ειμαι στο internet ποια προγραμματα χρεισιμοποιουν το download και upload του internet????? :O Δηλαδη τι κατεβαζει και τι ανεβενει απο και προς εμενα???? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Fysika kai yparxei, einai to Netlimiter kai 8a to breis edo trial Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. April 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Σε ευχαριστω παρα πολυ. Μπορω δηλαδη με αυτο το προγραμμα να διακοψω καποιο προγραμμα που κατεβενει στον υπολογιστη μου ή απλα μου δειχνει μοναχα ποια χρεισιμοποιουν το internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Εάν θέλεις να διακόψεις κάποιο πρόγραμμα από το internet μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα firewall όπως το zonealarm που σου λέει ποιά προγράμματα "μπαίνουν" στο δίκτυο και μπορείς να τα σταματήσεις είτε όλα, είτε μεμονομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Δες επίσης και το X-Netstat, πολύ καλό προγραμματάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts