jimpanourgias Δημοσιεύτηκε April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 29, 2005 Εχοντας ανοιχτό σε laptop το Emule, τον firefox, το icq και το msn, έχω 12000 ελέυθερη μνήμη, απο την 514480 που έχω συνολικά. Δλδ περίπου στα 120ΜB free απο τα 512, και το μηχάνημα ψιλοκολλάει (IBM Thinkpad R51, Centrino M 1.60) Eνώ στο desktop που έχω ακριβώς τα ίδια προγράμματα, δεν εχω τα ίδια κολλήματα, ούτε τόσο χαμηλή μνήμη (Pentium4, 2,4GHz). Εχει παρατησει κανεις αλλος, διαφορά στις μνήμες 512 απο deskop σε laptop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Αλλο οι μνημες του σταθερου υπολογιστη και αλλες οι μνημες ενος φορητου. Στα ποσα τρεχει η μνημη στον σταθερο και στον φορητο? Τι CL εχουν οι μνημες? Τι μαρκα ειναι? Τι Mobo εχεις? Ολα παιζουν ρολο Αλλος ενα παραγοντας ειναι, απο ποτε εχεις να κανεις format στον φορητο? η εστω defrag? Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Όπως είπε και ο φίλος red_alert, το κύριο ζήτημα είναι η "ηλικία" του λειτουργικού στο κάθε μηχάνημα. Η ταχύτητα της μνήμης δεν παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή την περίπτωση, άλλοστε μιλάμε για γενική χρήση της μνήμης όχι για επιδόσεις. Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα καθαρό installation των windows στο φορητό σου :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts