Catantona Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 ναι οντως,ειναι λιγο ξενερα αλλα τι να κανουμε..αυτα παντα συμβαινουν.. ;) Ποιος ξέρει μπορεί να στο αλλάξουν και να σου δώσουν καινούργιο...!!! 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε να το αφήσουμε για πρώτη φόρτιση 13,24,36 ώρες....Αφού σε 90 λεπτά ή μπαταρία έχει φορτίσει και σταματάει η διαδικασία της φόρτισης!Είτε 12 είτε 15 είτε 20 είτε 500 ώρες να το αφήσεις το ίδιο δεν είναι Και κάτι άλλο, υπάρχει περίπτωση να βρώ πριν το 2006 σε κάποιο κατάστημα της Θεσσαλονίκης την black πρόσοψη του Ν70??? 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 να σου πω την αληθεια κι εγω θελω να γινει ετσι,γιατι στο ταξιδι του,ετσι οπως το εχουν στο χαρτι τυλιγμενο(ετσι νομιζω το στελνουν)ποιος ξερει τι μπορει να παθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Στην έκθεση είναι ωραίος ο τρόπος προβολής αλλά δε καταλαβαίνω την λογική να βγάλουν τους φακέλους. Τώρα που δοκιμάζω να εγκαταστήσω εφαρμογές με το Pc suite δεν μπορώ, όπως επίσης δεν μπορώ να στείλω sms. 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 εκανες συγχρονισμο μηπως??για δοκιμασε ενα ρεσταρτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Έκανα συγχρονισμό. Restart δεν έκανα αλλά δεν προλαβαίνω τώρα. Υπάρχει εφαρμογή να παίζει ράδιο και να δείχνει και rds όπως στο αΚατονόμαστο κινητό :p ? Ποιον file explorer να βάλω? Πείτε έναν και καλό.:) Άσχετο: στο αρχείο της υπογραφής σου όταν πάω να κάνω unrar βγάζει ένα σωρό σφάλματα. Ξέρεις γιατι? 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 το πιο πιθανο ειναι να φταιει το ρεσταρτ.. για εφαρμογες πανε στο καταλληλο τοπιλ! file explorer : FeXplorer+Profiexplorer-Profimail οχι δεν γνωριζω γιατι,αλλα το εχω συναντησει αρκετες φορες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Δεν κατάλαβα αυτό που λες για τους explorers, όπως το λες. Παρτο άλλη μία πιο αναλυτικά. Thanks man :) 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε να το αφήσουμε για πρώτη φόρτιση 13,24,36 ώρες....Αφού σε 90 λεπτά ή μπαταρία έχει φορτίσει και σταματάει η διαδικασία της φόρτισης!Είτε 12 είτε 15 είτε 20 είτε 500 ώρες να το αφήσεις το ίδιο δεν είναι Υποτίθεται όση περισσότερη ώρα την αφήνεις να φορτίζει, ειδικά τις πρώτες φορές, "ανοίγει" περισσότερο η μπαταρία και επομένως γεμίζει περισσότερο και διαρκεί περισσότερο...:cool: 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 ρωτησες ποιον explorer να βαλεις ετσι δεν ειναι?? εε,εγω σου προτεινω αυτους τους 2...! 1.FEχplorer και 2.τον Profimail το οποιο εχει ενσωματομενο τον Profiexplorer! οκ??ελπιζω να σε καλυψα πληρως..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 :) Χρόνια Πολλά!:) Εγώ μετά την αναβάθμιση ανέκτησα τις επαφές μου από το backup που είχα κάνει και λειτουργούν, δυστυχώς, μια χαρά οι φονητικές (καλά το γράφω γιατί δεν βγαίνει από το φωνή αλλά από το φόνος!!!!!).Δε με βολεύουν ΚΑΘΟΛΟΥ μιλάμε, λέω μπαμπάς και μου βγάζει Όλγα!:) :D Μάλλον πρέπει να πάω για ορθοφωνία δεν εξηγείται αλλιώς!:D Χαχαχα!!! Καλό...:lol: Τέλος, ρώτησα και παλιότερα, έχει περάσει κανείς στο κινητό του flash μενού(νομίζω της macromedia) για να μας πει αν αξίζει!?:) D Δοκίμασα μερικά αλλά δεν δούλευαν... Μίλησα με κάποια άτομα σε Nokia Shop και μου είπαν πως πιθανά να μην έχει περάσει καλά η αναβάθμιση και είπαν να ξαναπάω... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 .....όπως επίσης δεν μπορώ να στείλω sms. Εγώ δεν μπορούσα να στείλω ούτε sms ούτε mms και επειδή στη vodafone σήκωσαν τα χέρια ψηλά αποφάσισα να κάνω ένα format για να δω μήπως τίποτα διορθωθεί το πρόβλημα.Και όπως έγινε!Πλέον μοιράζομαι κάθε στιγμή με τα αγαπημένα μου πρόσωπα(if you know what i mean!) 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gager Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 αλλο παλι και τουτο! παρατηρησα οτι μου εμφανιζει μερικα τραγουδια (mp3) 2 φορες και οταν διαγραφω τη μια εξαφανιζεται το τραγούδι!Και μαλιστα μου τα εμφανιζε με διαφορετικη ονομασια και σε διαφορετικες θεσεις... 1 Παράθεση Άμα κολλήσει να το σουτάρω??? Kawasaki Street Warriors Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 αλλο παλι και τουτο! παρατηρησα οτι μου εμφανιζει μερικα τραγουδια (mp3) 2 φορες και οταν διαγραφω τη μια εξαφανιζεται το τραγούδι!Και μαλιστα μου τα εμφανιζε με διαφορετικη ονομασια και σε διαφορετικες θεσεις... Mάλλον έχεις την αρχική εκδοση και πρέπει άμεσα να κάνεις αναβάθμιση!:O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Παιδιά εδώ και λίγες ημέρες έχω στα χέρια μου το Ν70. Όπως θα έχετε δει όσοι όλοι το έχετε αγοράσει, είναι ένα απο τα top κινητά της αγοράς. Όσοι δεν το έχετε αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή. Ένα μειονέκτημα του (βασικό νομίζω) είναι τα πολύ μικρά πλήκτρα που σε δυσκολεύουν να πληκτρολογήσεις μήνυμα και σε δυσκολεύουν να παίξεις παιχνίδια. Απο εκεί και πέρα δεν κατάφερα να χρησιμοποιήσω το usb καλώδιο, γιατί τα Windows 98 που έχω δεν μου το επιτρέπουν. Πάω για αναβάθμιση γρήγορα για να μπορέσω να εκμεταλλευθώ τις φοβερές δυνατότητες του κινητού. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση και αν κάποιος γνωρίζει μου απαντάει... Επειδή στο Vodafone Live έχουν ελάχιστα παιχνίδια για το Ν70, μήπως γνωρίζετε σε ποιο άλλο wap site μπορώ να βρω παιχνίδια και εφαρμογές; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Παιδιά εδώ και λίγες ημέρες έχω στα χέρια μου το Ν70. Όπως θα έχετε δει όσοι όλοι το έχετε αγοράσει, είναι ένα απο τα top κινητά της αγοράς. Όσοι δεν το έχετε αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή. Ένα μειονέκτημα του (βασικό νομίζω) είναι τα πολύ μικρά πλήκτρα που σε δυσκολεύουν να πληκτρολογήσεις μήνυμα και σε δυσκολεύουν να παίξεις παιχνίδια. Απο εκεί και πέρα δεν κατάφερα να χρησιμοποιήσω το usb καλώδιο, γιατί τα Windows 98 που έχω δεν μου το επιτρέπουν. Πάω για αναβάθμιση γρήγορα για να μπορέσω να εκμεταλλευθώ τις φοβερές δυνατότητες του κινητού. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση και αν κάποιος γνωρίζει μου απαντάει... Επειδή στο Vodafone Live έχουν ελάχιστα παιχνίδια για το Ν70, μήπως γνωρίζετε σε ποιο άλλο wap site μπορώ να βρω παιχνίδια και εφαρμογές; file mu an bis sto menu tou vodafone live kai kai kanis mia anazitisi gia afto pou thelis sigura kati tha su vgali!(to link ine sto telos tis arxikis selidas tou vlive)!:) 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Παιδιά εδώ και λίγες ημέρες έχω στα χέρια μου το Ν70. Όπως θα έχετε δει όσοι όλοι το έχετε αγοράσει, είναι ένα απο τα top κινητά της αγοράς. Όσοι δεν το έχετε αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή. Ένα μειονέκτημα του (βασικό νομίζω) είναι τα πολύ μικρά πλήκτρα που σε δυσκολεύουν να πληκτρολογήσεις μήνυμα και σε δυσκολεύουν να παίξεις παιχνίδια. Απο εκεί και πέρα δεν κατάφερα να χρησιμοποιήσω το usb καλώδιο, γιατί τα Windows 98 που έχω δεν μου το επιτρέπουν. Πάω για αναβάθμιση γρήγορα για να μπορέσω να εκμεταλλευθώ τις φοβερές δυνατότητες του κινητού. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση και αν κάποιος γνωρίζει μου απαντάει... Επειδή στο Vodafone Live έχουν ελάχιστα παιχνίδια για το Ν70, μήπως γνωρίζετε σε ποιο άλλο wap site μπορώ να βρω παιχνίδια και εφαρμογές; Καλορίζικο whatsupdoc1976, Όντως και εγώ μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης μου φαίνεται ότι είναι ένα από τα κορυφαία κινητά που κυκλοφορούν. Το πληκτρολόγιο το έχω συνηθίσει, το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι όταν παίζω παιχνίδια πολλές φορές όταν πάω να πατήσω το 6 (ως δεξιά) πατάω το πλήκτρο multimedia και μπαίνω στο ραδιόφωνο που του έχω ορίσει... Όσο για παιχνίδια και εφαρμογές κοίτα στην υπογραφή μου και σε αυτήν του Αisopou... 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gager Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Mάλλον έχεις την αρχική εκδοση και πρέπει άμεσα να κάνεις αναβάθμιση!:O μαλλον γιατι απο τοτε που το πηρα δεν εχω κανει καποια αναβαθμιση (δεν ειχα και προβλημα μεχρι τωρα) 1 Παράθεση Άμα κολλήσει να το σουτάρω??? Kawasaki Street Warriors Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Κατ'αρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :) Έκανα συγχρονισμό. Restart δεν έκανα αλλά δεν προλαβαίνω τώρα. Υπάρχει εφαρμογή να παίζει ράδιο και να δείχνει και rds όπως στο αΚατονόμαστο κινητό :p ? Ποιον file explorer να βάλω? Πείτε έναν και καλό.:) Άσχετο: στο αρχείο της υπογραφής σου όταν πάω να κάνω unrar βγάζει ένα σωρό σφάλματα. Ξέρεις γιατι? Σε μερικα αρχεια η διαδρομη ειναι πολυ μεγαλη. Αν η διαδρομη ειναι πανω απο 255 χαρακτηρες σου βγαζει σφαλμα και δεν στο αποσυμπιεζει. Πηγαινε στο αρχειο που θες καντο αντιγραφη καπου αλλου και τοτε καντο αποσυμπιεση. Την τελευταια βδομαδα τραβηξε κατι κολληματα το δικο μου, αστα να πανε. Αρχησε να μην χτυπαει οταν με παιρνουν (Δοκιμασα να σβησω τις αναπαντητες, ΔΟΥΛΕΥΕΙ), στο mp3 player των vikings εκανε κατι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ κολληματα και εκανε 5 ωρες να βρει τα τραγουδια, στο μενου μην το συζηταμε και για την εκθεση.....αστο καλυτερα. Εφτασε σε σημειο να κολλανε και τα βιντεο που βλεπω, μια επεζε ο ηχος χωρις εικονα μια κολλουσε η εικονα... Ε λεω ας του κανω ενα φορματ. Απο τοτε ειναι τζιτζι, κανενα κολλημα, εχω μεσα γυρω στα 120 προγραμματα, 300mb τραγουδια , ~200mb video, ~100mb εικονες, κατι n-gage παιχνιδια και κατι αλλα ψιλα. ελευθερη μνημη ~200Mb και παει σφαιρα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 file mu an bis sto menu tou vodafone live kai kai kanis mia anazitisi gia afto pou thelis sigura kati tha su vgali!(to link ine sto telos tis arxikis selidas tou vlive)!:) προς θεου, γιατι να δωσει τσαμπα λεφτα για ψευτοjava παιχνιδια; στο iphone-forum.org θα βρει οτι χρειαζεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Δεν είχα προσπαθήσει μέχρι πριν λίγο να προσθέσω ήχο κλήσης... Καταρχήν παίρνει mp3??? Έστειλα μέσω bluetooth έναν στο κινητό, ανοίγω το μήνυμα, αλλά η μέγιστη βλ..... δεν έχει αυτόματη επιλογή να σου λέει ότι υπάρχει συννημένο αρχείο αν θες το αποθηκεύσεις και που, όπως έχουν τα motorola...:mad: Έτσι τι να κάνω πάω μέσω FExplorer...πουθενά όμως δεν βρίσκω τους αποθηκευμένους ήχους κλήσης.Πάω είτε στην μνήμη του τηλεφώνου είτε της κάρτας και στο Sounds είτε digital είτε simples και μου λέει ένα μεγαλοπρεπέστατο Empty....:mad: Kαι ερωτώ αφού έκανα το ίδιο και με το usb καλώδιο αλλά και πάλι ήταν empty οι φάκελοι, που πρέπει να τους βάλουμε για να τους διαβάζει εάν πάω σε ένα προφίλ για να αλλάξω ήχο κλήσης;;;:confused: 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Δεν είχα προσπαθήσει μέχρι πριν λίγο να προσθέσω ήχο κλήσης...Καταρχήν παίρνει mp3??? Έτσι τι να κάνω πάω μέσω FExplorer.. Ναι ,παιρνει μπ3. Με τον FExplorer θα τα βρεις στο inbox .http://img305.imageshack.us/img305/2585/fescr0english3su.jpg (εκτος και αν το εσβησες) (εχεις τον τελευταιο FExplorer ? http://www.gosymbian.com/FE_download.html ) Για να παιξουν ως ηχοι κλησης θα πρεπει να μεταφερθουν στο sounds/digital . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 να ρωτησω, στα μηνυματα οταν ανοιγετε ενα mp3 απο ποια εφαρμογη τα ανοιγει και δεν εχει επιλογη για αποθηκευση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Εμένα τα μπ3 τα παίζει μόλις τα στείλω και μετά πατάω κανονικά αποθήκευση σαν να ήταν εικόνα. Κανένα πρόβλημα. Επίσης δουλεύουν κανονικά οι κλήσεις. @kostaskiss: Οκ κατανοητό :) 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Σε τι χρωματισμους ερχεται το Ν70; 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts