ntafou Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 eyxaristw na se kala:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnaman Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 ntafou to flas mporeis na to xrisimopoiiseis os fako me ena programmataki to flaslight!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 εχει βαλει κανεις την μαυρη προσοψη ? το ειδα και ειναι κορυφη! ειχα βαλει την ασημι αλλα αρχισε να φαυγει το χρωμα παλι.... Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 paidia axizei na valw thn teleutaia anavathmish h oxi?exw thn poteleutaia 5.0609.2.0.1?exei kammia veltiwsh se tpt? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 ΠΑΙΔΙΑ SORRY ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ? ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ... ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos2311 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 για να μην σου εχει απαντησει κανεισ μεχρι τωρα σημαινει οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. εξαλλου αυτο που ζητας ειναι εξωπραγματικο. Αυτός ειναι ο λογος υπαρξης του κωδικου ασφαλειας σε ενα κινητο για να μλποκαρει αλλεσ σιμ. απο την στιγμη που τον ξεχασες bambacha δεν υπαρχει τροπος να γινει κατι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 ΠΑΙΔΙΑ SORRY ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ?Το μόνο που μπορείς να κανεις είναι να πας σε ενα Νόκια κλαμπ να σου τον μηδενισουν.Το ίδιο μπορει να γινει και σε καταστημα που εχει τον αναλογο εξοπλισμό πχ ufs !Επιλέγει το format user area και ξαναγυριζει στο 12345.Παλια γινόταν και με μια απλη αναβαθμιση,αλλα τωρα όχι.Επίσης παιδια επειδή ερχονται ΠΟΛΛΟΙ στο κατάστημα μου με αυτό το πρόβλημα,ΠΡΟΣΕΞΤΕ λίγο΄!!Η βαζουμε κωδικο ασφαλειας που τον θυμομαστε πανευκολα γιατι κατι σημαινει για μας,ή τον γραφουμε σε μια ατζεντα σπίτι ημερολόγιο!!δεν ειναι τοσο δύσκολο:) 1 Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Το μόνο που μπορείς να κανεις είναι να πας σε ενα Νόκια κλαμπ να σου τον μηδενισουν.Το ίδιο μπορει να γινει και σε καταστημα που εχει τον αναλογο εξοπλισμό πχ ufs !Επιλέγει το format user area και ξαναγυριζει στο 12345.Παλια γινόταν και με μια απλη αναβαθμιση,αλλα τωρα όχι.Επίσης παιδια επειδή ερχονται ΠΟΛΛΟΙ στο κατάστημα μου με αυτό το πρόβλημα,ΠΡΟΣΕΞΤΕ λίγο΄!!Η βαζουμε κωδικο ασφαλειας που τον θυμομαστε πανευκολα γιατι κατι σημαινει για μας,ή τον γραφουμε σε μια ατζεντα σπίτι ημερολόγιο!!δεν ειναι τοσο δύσκολο:) 1){off topic} που χαθηκες εσυ ρε μαρκο???:D 2)eat my dust:για την περιπτωση σου αν θυμαμαι καλα υπαρχει προγραμματακι που με βαση το imei toy κινητου σου δινει τον mastercode.....πιστευω με το αναλογο ψαξιμο στο τοπικ να βοηθηθεις...ψαξε κατι σε ...mastercode δε το θυμαμαι και πολυ καλα...θα το κοιταξω και εγω κ θα σου πω!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 1){off topic} που χαθηκες εσυ ρε μαρκο???:D 2)eat my dust:για την περιπτωση σου αν θυμαμαι καλα υπαρχει προγραμματακι που με βαση το imei toy κινητου σου δινει τον mastercode.....πιστευω με το αναλογο ψαξιμο στο τοπικ να βοηθηθεις...ψαξε κατι σε ...mastercode δε το θυμαμαι και πολυ καλα...θα το κοιταξω και εγω κ θα σου πω!:cool: Δες στην παρακάτω διεύθηνση ελπίζω να βοήθησα. h@@p://nfader.z-host.ru/ 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 na sas po i pio kainourgia ekdosi ti veltioni? 1 Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 παιδια καλησπερα. εχω βαλει να αποθηκευονται τα μυνηματα μου στη καρτα μνημης. σε ποιο καταλογο αποθηκευονται ωστε να τα δω με τον profiexplorer?. (το προβλημα ειναι οταν μου στελνουν αρχεια μεσω bt-τα οποια δεν ξερω που υπαρχουν στην καρτα μνημης και αναγκαζομαι να τα ανακαλω μεσω απο τα εισερχομενα.οθτε να τα αποθηκευσω δε μπορω) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wheelman Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Reply to nikiforospav: Εάν αποθηκευονται στην mmc θα τα βρείς στο Ε:/system/mail/x/x , c:/system/mail/x/x εάν αποθηκευονται στην συσκευή, oπου με copy-paste τα μεταφέρεις οπουδήποτε. όλα αυτά γιά αρχεία που δεν αναγνωρίζει το τηλ. σου, γιατι εικόνες, video, μουσική(ανάλογα με τυς codec που φοράς) τα αποθηκευει, και εάν πρόκειτε για εφαρμογές (εάν προσπαθήσεις να τις εγκαταστήσεις) πάνε στον φάκελο Ε: ή C:/nokia/installs 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wheelman Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Εάν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος στο κάτωθι πρόβλημα: Εχθές λόγω ημέρας έστειλα κάποια sms που είχα αποθηκεμένα στον φάκελο "πρόχειρα" αλλάζoντας τον αριθμό αποστολής. Ένα από αυτά αυτό ξέμεινε στον φάκελο "εξερχόμενα" & όταν προσπαθώ αποστολή αποτυγχάνει συνεχώς, ενώ δεν μεταφέρεται στα πρόχειρα ούτε & διαγράφεται(σημειωτέων αποστέλλω & λαμβάνω κανονικά sms) με αποτέλεσμα να υπάρχει μονίμως η ένδειξη αποστολής sms σε standby mode(it's really annoying :mad: ). προσπάθησα να το εντοπίσω μέσω explorer αλλά λόγω το όγκου των sms ήταν χρονοβόρο και εκνευριστικό. Sorry εάν κούρασα & ελπίζω να υπάρχει άλλη λύση. :confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Hi mera me tin mera brisko k perisotera bugs stin kainourgia anabathmisi (5.0616.2.0.3) kalo tha itan osi exoun tin proigoumeni na min kanoun tin teleytea eleos pia! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Hi mera me tin mera brisko k perisotera bugs stin kainourgia anabathmisi (5.0616.2.0.3) kalo tha itan osi exoun tin proigoumeni na min kanoun tin teleytea eleos pia! Μπορείς να αναφέρεις κάποια απ αυτά; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 kalhspera...kserete an to n70 "pairnei" scereensavers ki an nai pou ta apothikeuei? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Δες στην παρακάτω διεύθηνση ελπίζω να βοήθησα. h@@p://nfader.z-host.ru/ ΡΕ ΣΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝ MASTERCODE ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΓΜΤ??? HELPPPPPPP :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 ΡΕ ΣΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝ MASTERCODE ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΓΜΤ??? HELPPPPPPP : Τώρα μπήκα έβαλα το imei του ν93 που έχω και μου έδωσε κανονικά τον κωδικό, μήπως τον πέρασες λάθος? να κάνεις τικ το κουτάκι από κάτω για το εάν είσαι νόμιμος κάτοχος.:!: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 ego pantos apo to kiito ime poly efxaristimenos an den ekane ayta ta @@@!..kolimata tha itan apexto!:) :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Τώρα μπήκα έβαλα το imei του ν93 που έχω και μου έδωσε κανονικά τον κωδικό, μήπως τον πέρασες λάθος? να κάνεις τικ το κουτάκι από κάτω για το εάν είσαι νόμιμος κάτοχος.:!: ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ, ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ MASTERCODE ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ(ΑΛΛΑΓΗ ΚΩΔ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ), ΒΑΖΩ ΤΟΝ MASTERCODE ΠΑΤΑΩ ΟΚ,ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΟ,ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ... ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΙ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ FLASHLIGHT ΤΖΑΜΠΕ? ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!:confused: ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ E-MAIL MΟΥ: big_johnch@yahoo.gr Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 n93???? ισχύει για n93 το δοκίμασες? Για κάνε ενα τέστ και πές μάς. Το πρόγραμμα αυτό δεν δουλεύει με ΒΒ5 κινητά. Κωδικό δίνει αλλα μόνο σύμφωνα με τον αλγόριθμο για τα DCT-4 και WD2 1 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 (Γεια σου βρε πατρίδα!!Εδω πνιγμένος είμαι,μπαίνω αρκετά πιο συχνά απ΄οτι γράφω!;) ) Eat my dust ΜΗΝ προσπαθείς αλλο αδικα!!Προφανως το εχεις μπλοκάρει.Ειναι δυσκολο να επισκεφθείς ένα κατάστημα όπως σου είπα?Και στο Νόκια κλαμπ αν πας θα σου κανουν δωρεαν με την αποδειξη το reset!Leosedf δουλευει και με Ν-93 το προγραμματάκι..:) 1 Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Βρε βρε καλώς τον. Οντως χάθηκες :) Περίεργο να δουλεύει με ν93 πάντως, με τα άλλα δεν δουλεύει. Μιλάμε για το Mastercode generator ετσι? 1 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Βρε βρε καλώς τον. Οντως χάθηκες :) Περίεργο να δουλεύει με ν93 πάντως, με τα άλλα δεν δουλεύει. Μιλάμε για το Mastercode generator ετσι?Γραφω και σε αλλα θεματα που δεν μπαινετε μαλλον.Οπως η καλυψη της ΤΙΜ.Εχει γινει και αχανες πλεον το φόρουμ.Η αλήθεια ειναι οτι κι εγω δεν το πιστευα μεχρι που το δοκίμασα σε ενα φιλο μου που ηρθε από το Βέλγιο και δουλεψε κανονικά!!Παντα γα τον mastercode μιλάμε.:) 1 Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 1)Kolaei otan anoigeis ixous mesa apo fexplorer i profiexplorer(grafei epeksergasia kai meta anoigma kai argei) 2)Otan anoigeis tin camera menei ena komati tis tapatsarias pano 3)Oi ixoi akougonte kapos diaforetika 4)Poles fores kolaei to bluetooth otan metafereis pragmata kai alla pola! Anameno tin epomeni anabathmisi! Μπορείς να αναφέρεις κάποια απ αυτά; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts