Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η μαυρη ειναι ακομα πιο φτηνη...(10-15 ευρω ολη :happy:)

πολυ καλη τιμη thanks για την πληροφορια :D

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Χαιρετε! Εχω κάποιες ερωτήσεις, μια και σκέφτομαι να το αγοράσω (Είμαι μεταξύ Ν70, W900, K750 kai Nokia 6280)

1. Yπάρχει προγραμμα για πανοραμικές φωτογραφίες?

2. Στο hands free υπάρχει κουμπάκι αυξομείωσης εντάσεως ή/και αλλαγης σταθμών όπως στο 6280?

3. Υπάρχει τρόπος να τραβάει βίντεο χωρίς να ανάβει το φλας?

4. Μπορεί το φλας να ανάβει ως φακός?

5. Υπάρχει προγραμματάκι για τηλεκοντρολ όπως στο 6600?

Ευχαριστώ!

Χαιρετε! Εχω κάποιες ερωτήσεις, μια και σκέφτομαι να το αγοράσω (Είμαι μεταξύ Ν70, W900, K750 kai Nokia 6280)

2. Στο hands free υπάρχει κουμπάκι αυξομείωσης εντάσεως ή/και αλλαγης σταθμών όπως στο 6280?

Ευχαριστώ!

λυπαμε φιλε μου αλλα και στις 5 ερωτησεις σου πρεπει να απαντησω δυστηχως οχι

ειδικά αυτό με το hands free ειναι πολυ χρησιμο:(

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

kalispera re paidia mia bothia giati to kinitaki mou exei psilo frikari!!!!

me to poy anoigw to kapaki tis kamera i kamera anoigei,den prolabainw na trabiksw fwtografia me petaei eksw sto kentriko menu,alles fores palli moy kanei anallagi mono toy kai moy energopoiei tin mprostini kamera!!me apotelesma na min mporw na xrisimopoiisw tin kamera!!!i version pou exw sto kinito einai i 5.0609.2.0.1.....gnwrizei kaneis kati?>

eyxaristw

@kagg μαλλον καμια εφαρμογη που θα εβαλες θα το πειραξε..αλλα την καμερα??παραξενο..:what:

@andreas7777 στο βιντεο το v902 ειναι πολυ πιο πισω απο το ν70(βλεπε mp4 ;))..

σε καμερα υπερτερει το ν902..

@kagg μαλλον καμια εφαρμογη που θα εβαλες θα το πειραξε..αλλα την καμερα??παραξενο..:what:

den exw perasei kamia kainoyrgia efarmogi teleytaia!!!aytes poy eixa exw...

sigkekrimena exw to smartguard to profimail to mms it to coktail kai to mp3player

ναι κι εγω παραξενευτηκα γιατι ,αν δημιουργουσε καποιο προβλημα(που λες οτι σε πεταει) θα το κανε στην εφαρμογη κ οχι στην καμερα για αυτο ειπα..παραξενο-στην καμερα-..:what:

ναι κι εγω παραξενευτηκα γιατι ,αν δημιουργουσε καποιο προβλημα(που λες οτι σε πεταει) θα το κανε στην εφαρμογη κ οχι στην καμερα για αυτο ειπα..παραξενο-στην καμερα-..:what:

ekana kai format sto kinito alla tipota to problima paramenei!!!!tin anabathmisi tin ekana monos mou...alla den eixa kanena problima stin arxi...den kserw an paizei rolo ayto aplws to anaferw...

@evvi: Ό,τι να'ναι!....

Λοιπόν!

Ναι...Το Panoman, και είναι και πολύ καλό μάλιστα!

Μπορείς να αλλάξεις σταθμό αλλά δεν μπορείς να αυξομειώσεις την ένταση με το handsfree που υπάρχει στο πακέτο!

Εννοείτε! Εσύ ρυθμίζεις αν θα ανάβει ή όχι (υπάρχει βέβαια και η επιλογή για αυτόματη χρήση ανάλογα με τις συνθήκες)

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι!

Hello...Tο Ν70 δεν έχει υπέρυθρες....

 iPhone 3G S⃣

To v902 ypostirizei mp4:happy:

υποστιριζει..δεν γραφει..;)

;) ;) ;) ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ KOSTAKISS;) ;) ;)

@Alex0077 με ποιον codec?

με mpeg αποκλείεται παντως

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Eυχαριστώ stavtag και evvi για τις απαντήσεις!

Ειδικά αυτό με την αλλαγή του σταθμού το βρίσκω πολύ χρήσιμο γιατί οδηγάω μηχανή και με το Κ750 της αδερφής μου που έχω δοκιμάσει είναι δύσκολο να ψάχνεις μέσα στην τσέπη. Δεν ξέρω αν υπάρχει sony ericsson κινητο με τετοια δυνατοτητα. Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω:

1. Ξέρει κανείς αν ταιριάζει το handsfree του 6280 στο Ν70?

2. Υπάρχει μετρητης διάρκειας κλησεων που να εμφανίζεται τη στιγμη που μιλάς? Στο δικό μου το Χ700 που είναι κι αυτό symbian δεν έχω βρεί κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ!

1.ΝΑΙ

2.ΝΑΙ

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

πως μπορούμε να δούμε αν έχει κάποιο καμένο pixel η οθόνη?

το ελέγχουμε βλέποντας μια φωτογραφία σκοτεινή ή γίνεται αλλιώς?

Aν βλεπεις σε ασπρη εικονα ενα μαυρο στιγμα και δεν ειναι σκονη η γρατζουνια ειναι καμμενο pixel !:wacko:
Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7

Aν βλεπεις σε ασπρη εικονα ενα μαυρο στιγμα και δεν ειναι σκονη η γρατζουνια ειναι καμμενο pixel !:wacko:

Ή αν είναι πολύ πιο φωτεινό, αυτό φαίνεται συννέχεια;)

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Σε εμένα οταν το εχω συνδεδεμενο με το καλωδιο και το κουνησω εστω και λιγο μου αποσυνδεεται :cry: Το εχετε παρατηρίσει και εσεις αυτο ?:worry:
Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7

Σε εμένα οταν το εχω συνδεδεμενο με το καλωδιο και το κουνησω εστω και λιγο μου αποσυνδεεται :cry: Το εχετε παρατηρίσει και εσεις αυτο ?:worry:
το usb εννοεις....ε ναι και σε μένα για αυτό δεν το κουνάω ποτέ ή κάνω μεταφορές με bluetooth !

@Sotirisko και σε μενα το κανει μην ανησυχεις..κρατα το σταθερο κ εσυ..βαλτο πανω στο τραπεζι κ κανε οτι ειναι να κανεις..δεν χρειαζετε να το κουνας..και να χαθει μετα το ξανα κανει συνδεση..;)

Ακομα ενα προβλημα που εχω ειναι οτι οταν εγκαθιστω καποια εφαρμογη πρεπει να περιμενω 5 δευτ για να εμφανιστει το εικονιδιο της στο μενου. Με το 6600 εκανε περιπου 1 δευτ να εμφανιστει! :mad:

Κατι ασχετο το Ν70 παιρνει 1GB καρτα μνημης ?