aristotelhs2060 Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 kairo exei na bgei nea anavathmish pantws apo th nokia.auto shmainei oti einai polu stathero.auto mporw na to pw kai apo to diko mou pou to exw apo tote sxedon pou hrthe ellada kai to mono provlhma pou eixe htan to xrats xrouts sto radio me to prwto firmware.kai auto oxi se olous tous stathmous.kai fusika kai diorthwthhke sto epomeno firmware. ligo pio grhgoro na htan mono.nomizw giauto allaxan th cpu sta eperxomena s60(320mhz). exete prosexei mhpws an analoga to theme pou exei energopoihmeno (px merika ftiagmena gia n90) ginetai pio grhgoro h argo to menu kai oxi mono? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Όταν είσαι στα μηνύματα (let's say στα εισερχόμενα για παράδειγμα) πάτα επιλογές->ταξινόμηση και επέλεξε τον τρόπο που θέλεις να ταξινομούνται! Προφανως ο φιλος δεν εννοει οταν βλεπεις τα μυνηματα μεσα απο το μενου αλλα μεσα απο καποιον file manager. akribos!! 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Ama valo apli RS-MMC sto N70 tha pathei tipota??? Poio einai to teleytaio version tou N70??? 1 Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Ama valo apli RS-MMC sto N70 tha pathei tipota???Δε θα πάθει τίποτα, απλώς δε θα την αναγνωρίσει... :wacko: 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Χθές αγόρασα το Ν70..Δλδ ξαναγύρισα στην Νόκια κ αυτό μου φτάνει..Ερώτηση, επειδή τα posts είναι πολλά για να το βρώ, έχω την 2.0536.0.2 12-09-05 RM-84, να κάνω αναβάθμιση; φυσικά κ δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα γιατί το έχω 1 μέρα, απλά ρωτάω εάν χρειάζεται; Και εγώ αυτήν την version είχα κάποιο πρόβλημα και νομίζοντς ότι ήταν από το κινητό έβαλα την τελευταία έκδοση.Αποτέλεσμα ήταν μέσα σε μια εβδομάδα -10 ημέρες να έχω 5 παγώματα του τηλεφώνου που έπρεπε να κάνω restart για να ξανα λειτουργήσει. Έχει κάποιος άλλος αυτά τα κολλήματα ; Και κάτι άλλο. Προσπαθώ να απεγκαταστήσω ένα πρόγραμμα το κάνω και μένουν κάποια αρχεία τα βρίσκω με το efile manager αλλά δεν σβήνουν. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Και κάτι άλλο. Προσπαθώ να απεγκαταστήσω ένα πρόγραμμα το κάνω και μένουν κάποια αρχεία τα βρίσκω με το efile manager αλλά δεν σβήνουν. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Κλείσε τα ανοιχτά processes με κάποιον task manager και δοκίμασε πάλι να σβήσεις τα αρχεία ;) 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Κλείσε τα ανοιχτά processes με κάποιον task manager και δοκίμασε πάλι να σβήσεις τα αρχεία ;) Μάλλον δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Μάλλον το βρήκα.Ευχαριστώ Δυστιχώς δεν το βρήκα τελικά. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως θα το κάνω αυτό; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 μπορεις να το κανεις με τον appmanager. θα πας στα processes, επιλογες και μετα kill the process. Το index που ειναι? Αν ειναι στην καρτα, τοτε βαλε τα μηνυματα να αποθηκευονται στην μνημη τηλεφωνου και μετα αντεγραψε το Index. Αν ειναι αντιθετα, κανε τα ακριβός αντιθεταδουλεψε! χιλια ευχαριστω!! πηγαινει και σε εσας το snowboard ( ειναι προεγκατεστημενο στο κινητο ) πολυ αργα ή μονο εγω ειμαι ο τυχερος; παιδια για αναβαθμιση θα χρειαστει να περιμενω παραπανω απο μια ωρα; για αξιοπιστο nokia shop μιλαμε παντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 μπορεις να το κανεις με τον appmanager. θα πας στα processes, επιλογες και μετα kill the process. δουλεψε! χιλια ευχαριστω!! πηγαινει και σε εσας το snowboard ( ειναι προεγκατεστημενο στο κινητο ) πολυ αργα ή μονο εγω ειμαι ο τυχερος; παιδια για αναβαθμιση θα χρειαστει να περιμενω παραπανω απο μια ωρα; για αξιοπιστο nokia shop μιλαμε παντα.. otan les arga??ennoeis sto loading na ipothesw?an nai..etsi einai ola ta n70,dont worry ;).. an einai argo otan to paizeis..tote nai isws exeis problima.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTAPAS Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Geia sas leventies , yparxei tropos na perasw monos mou to Elliniko menou ? kai pos alazw videaki apo mpeg se arxeio pou na to paizei to N 70 ? euxaristw ;) 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?s=&postid=298289 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Geia sas leventies , yparxei tropos na perasw monos mou to Elliniko menou ? kai pos alazw videaki apo mpeg se arxeio pou na to paizei to N 70 ? euxaristw ;) Γειά σου κι εσένα ωρέ λεβέντη! Όταν λές να περάσεις μόνος σου το ελληνικό μενού τι εννοείς?Αν το έχεις πάρει από το εξωτερικό λογικά δεν υπάρχει εγκατεστημένο οπότε θα πρέπει να πάς σε ένα NOKIA SHOP να σου το περάσουν εκεί! Αν πάλι το έχεις πάρει από Ελλάδα πολύ απλά μπαίνεις στο μενου, επιλέγεις ρυθμίσεις->τηλέφωνο->γενικές->γλώσσα τηλεφώνου->ελληνικά. Όσο για το δεύτερο που ρωτάς μια πολύ καλή λύση είναι το smart movie converter που θα το βρεις στο iphone-forum.org Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTAPAS Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Eimai stin Germania kai exw to kinito apo edw kai enoousa an yparxei software na perasw to Elliniko menou monos mou . Mipos ginete na mou doseis to Link gia to smart movie converter ? Euxaristw gia tin voitheia sou . 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?s=&postid=298289 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Eimai stin Germania kai exw to kinito apo edw kai enoousa an yparxei software na perasw to Elliniko menou monos mou . Mipos ginete na mou doseis to Link gia to smart movie converter ? Euxaristw gia tin voitheia sou . Δυστηχώς δεν γίνεται. Μοσο σε νοκια σοπ. Να και το Link [url]http://www.iphone-forum.org/showthread.php?t=97699[/url] (πρεπει να κανεις free register για να το παρεις) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Και μια απορία... ούτε πρωτάρης να ήμουνα... Μετα απο τοση χρηση, με το 6630 κ Ν70 , ξέχασα κάτι ή δεν το βλέπω... Όταν μου στέλνουν αρχεια μεσω ΒΤ δεν μπορω να τα αποθηκευσω... Εκει δηλαδη που παω πανω στο αρχειο , εχει τις εξης επιλογες: Ανοιγμα,δημιουργια μηνυματος,διαγραφη,ταξινομηση κατα,μετακινηση σε φακελο,νεος φακελος,επιλογη/εξαιρεση,βοηθεια,εξοδος. Μπορει καποιος να βοηθησει; Ευχαριστω πολύ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 ανοιξε πρωτα το αρχειο και μετα θα εχει επιλογες αποθηκευσης, οχι απο τα μηνυματα κατευθειαν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Με το που ανοιγω το αρχειο , για παραδειγμα εικονα , μου την ανοιγει με τον Fexplorer κ δεν εχει απιλογη αποθηκευσης.Για βιντεακι μου ανοιγει με το Smartmovie αλλα κολλαει κ δεν μπορω παλι να το αποθηκευσω... Περιεργο δεν ειναι? Και θυμαμαι παλια , με το 6630 , οτι δεν ειχα προβλημα...! να σημειωσω οτι περασα εικονα κανονικα κ την εσωσα ,αλλα το προβλημα αφορα αρχεια .jpg και βιντεο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Με το που ανοιγω το αρχειο , για παραδειγμα εικονα , μου την ανοιγει με τον Fexplorer κ δεν εχει απιλογη αποθηκευσης.Για βιντεακι μου ανοιγει με το Smartmovie αλλα κολλαει κ δεν μπορω παλι να το αποθηκευσω... Περιεργο δεν ειναι? Και θυμαμαι παλια , με το 6630 , οτι δεν ειχα προβλημα...! να σημειωσω οτι περασα εικονα κανονικα κ την εσωσα ,αλλα το προβλημα αφορα αρχεια .jpg και βιντεο. κατσε φιλε μου, πως ανοιγει ο Fexplorer την εικονα αφου εισαι στα μηνυματα; κανονικα ανοιγει με την προεπισκοπηση εικονας/εκθεση και τοτε εχει επιλογη αποθηκευσης. για βιντεο αν ειναι avi και ανοιγει με το smartmovie, τοτε θα το βρεις στο φακελο mail με τον fexplorer και θα το κανεις copy/paste οπου θες. αν ειναι 3gp π.χ. λογικα ανοιγει με real player και παλι εχει επιλογη αποθηκευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 an einai argo otan to paizeis..tote nai isws exeis problima..παει ψιλοαργα.. φαινεται να ζοριζεται το κινητο.. οχι πως δεν παιζεται, αλλα δεν εχει και καμμια τρελη ταχυτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glf Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 θέλω να μεταφέρω τον κατάλογο επαφών από Mitsubishi M430i. το έχει κάνει κανείς με τον εύκολο τρόπο ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 χμμ..νομιζω πως η μονη λυση ειναι να αντιγραψεις τις επαφες του μ430 στην σιμ και μετα απο το ν70 να πατησεις απο την σιμ αντιγραφη στη μνημη τηλεφωνου..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 :). θελω να σβησω τα games που ειχε το Ν70 ξερει κανεις τους φακελους που σβηνω?..:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 πας εργαλεια-διαχειρηση εφαρμογων-ψαξε την εφαρμογη και πατα C ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 πας εργαλεια-διαχειρηση εφαρμογων-ψαξε την εφαρμογη και πατα C ;) ....τα games που ειναι εξαρχεις μεσα δεν σβυνουν απο εκει..απο καπου αλλου ειναι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Ρε παιδιά τί γίνεται με αυτό το PC Suite; Το εγκατέστησα, είδε το τηλέφωνο κανονικά αλλά απο κει και πέρα... μουλάρωσε!! Ότι και να προσπαθήσω να κάνω δεν με αφήνει, μου πετάει ένα "Δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας" !!! Πάω να εγκαταστήσω εφαρμογή και μου λέει "Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο τηλέφωνο. Δεν υπάρχει αρκετή διαθέσιμη μνήμη" !!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glf Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 χμμ..νομιζω πως η μονη λυση ειναι να αντιγραψεις τις επαφες του μ430 στην σιμ και μετα απο το ν70 να πατησεις απο την σιμ αντιγραφη στη μνημη τηλεφωνου..;) ναι αλλά δεν παίρνει μεγάλο μήκος ονόματος η sim, δεν κρατάει διευθύνσεις email και διπλά τηλέφωνα.... χαμός δηλαδή... κάνεις δεν πέρασε από το 430i σε Symbian ??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts