mkaragiannis Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 kalhspera sas euxaristw para polu gia tis apanthseis.... Ara STAVTAG einai ok o entonos kokos se photo pou h phgh tou fwros proerxetai apo mia lampa....???? h uparxoun kapoia settings pou prepei na peira3w ektos twn gnwstwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Καλησπερα παιδες , Καλή Χρονιά , με υγεία κ οτι καλύτερο σε όλους ! Εχθές απέκτησα το Ν70 κ εγώ , το είχα βάλει στο μάτι αρκετό καιρό... Έχω εντυπωσιαστεί γενικά απο το κινητάκι , έχει μεγαλη διαφορά απο το 6630 , και 7610 που είχα... Το μονο που "φοβάμαι" κάπως , ειναι το πισω καλλυμα της καμερας , μήπως μου χαλασει καποια στιγμη... γι αυτο ψαχνω μια καλη θηκουλα προς το παρόν... Αυτη που απεικονιζεται στο manual λέτε να υπαρχει σε nokia shop και ποσο να κανει ? Ευχαριστώ πολύ κ πάλι ο,τι καλλύτερο σε όλους ! :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Εχθές μου έκανε κάτι περίεργα το bt. Δεν μπορούσα να στείλω και να πάρω από Κ750 μέχρι που το έκανα επανεκκίνηση. Ο ήχος έπαιζε σαν χαλασμένο κασετόφωνο όταν στέλνεις κάτι με bt και ταυτόχρονα παίζει κάποιο τραγούδι. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το 3G ώστε να τρώει λιγότερη μπαταρία? Η επιλογή στην κάμερα "Εκτεταμένη μεγεθ" τι είναι? Γιατί ενώ είναι η κάμερα 2ΜΡ τραβάει διαφορετική ανάλυση από το Κ750 που είναι επίσης 2ΜΡ? Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Αφήστε πίσω όλες τις κακές στιγμές του 2005 και πάμε για ένα σούπερ 2006! :) 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Μάλλον ικανοποιήσε με το μέτριο!Το μέτριο από το ΑΨΟΓΟ απέχει πάρα πολύ.Πάρε μια ψηφιακή 2mpixel και το Ν70 και σύγκρινε!Ή πάρε ένα SHARP, ένα N90 και ένα Ν70 και σύγκρινε!Τέλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ FIRMWARE η ποιότητα των φωτογραφιών....Είναι θέμα φακού! H ποιότητα στις φωτό του Ν70 είναι σχετική! Στην οθόνη του κινητού οι περισσότερες φωτό φαίνονται άνω του μετρίου, ενώ αν μεταφερθούν σε υπολογιστη, εκεί φαίνονται τα προβλήματά τους. Έτσι φωτό που έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες ελαφρώς μειωμένου φωτισμού ή με μικρή χρήση ζουμ, στον υπολογιστή (και κατα συνέπεια και στην εκτύπωση) φαίνονται με χρωματικές αλλοιώσεις (κηλίδες)....Η γενική εικόνα απέχει αρκετά του ιδανικού και είναι σαφές πως η σύγκριση πρέπει να γίνεται μόνο σε σχέση με αυτόνομη φωτογραφική ψηφιακή μηχανή, δεδομένου πως η τεχνολογία των κινητών μόνο προς τα εκεί πρέπει να βαδίζει και μόνο αυτό θεωρείται στανταρ....Παρά τις κάποιες βελτιώσεις απέχουμε αρκετά ακόμα από το ιδανικό....Λίγο πριν το ξεπεράσουμε....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Το μονο που "φοβάμαι" κάπως , ειναι το πισω καλλυμα της καμερας , μήπως μου χαλασει καποια στιγμη... γι αυτο ψαχνω μια καλη θηκουλα προς το παρόν... αν χαλασει που δε το νομιζω ακομα κι αν τριζει, μπορεις να το αλλαξεις κιολας :)Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το 3G ώστε να τρώει λιγότερη μπαταρία? Η επιλογή στην κάμερα "Εκτεταμένη μεγεθ" τι είναι?καλη χρονια. γιατι δε διαβαζεις και τις οδηγιες χρησης φιλε μου; φιλικα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το 3G ώστε να τρώει λιγότερη μπαταρία? Πώς απενεργοποιείται, γιατί δεν μπορώ να το βρώ...:wacko: Αν απενεργοποιηθεί, ποιές χρήσιμες λειτουργίες "χάνω" ? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPANK Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Prota apo ola xronia polla kai kalh xronia se olous 31 tou mhna 10 lepta prin mpei o kainourgios xronos kai exontas tsakisei ta fagita sto trapezi skaliza to n70 kai pros ekplhxh mou katafera skalizontas ta pinakia exei pou mpainoun ta akoustika gia to radio na katafero na energopihsw to radio xoris ta akoustika. Tha anevasw se ligaki mia photo me to n70 kai analitika pos na piraxei o kathenas ta pinakia gia na energopihsei to radio. Gia osous den mporoune na perimenoune thn photo auto pou exoun na kanoun einai na metrisoun 3 pinakia (arxizontas apo to makrino pinaki apo thn meria thn mpatarias ). 1) otan ftasete sto 3 pinaki enonete to 3o pinaki me to metaliko perivlima pou exei gyro gyro apo ta pinakia (ego to lew giwsh) h toulaxiston na akoumpaei (me kalodiaki psilo to ekana auto).me to pou tha to kanete auto energopieitai h leitourgia tou radio (auto nomizei oti exei akoustika epanw) ekei prepei tora na energopihsete thn anoixth akroash tou radio me ton kalisiko tropo,afou energopiithei tha akoute ena fssssss kai den tha akoute kanena stathmo. MIA XARA MEXRI EDO OMOS 2 ) gia na leitourgisei to radio loipon opos auto kanei fssss enoneis thn allh akri apo to kalodio sto trio pinaki arxizontas na metrate apo thn allh meria kai an to kanate sosta vouala exoume to radio kai kanonika alazoume stathmous xontrika auto pou prepei na kanete einai na akoumpaei to trito pinaki apo aristera mou metrisame me thn giosh to siderienio metaliko perivlima kai h allh akrh tou kalodiou sto trito pinaki apo dexia metrontas se ligo tha anevaso kai photo dixnei pentakathara kai apla ti kaneis Ayto to ***** thelo na anafero douleuei 100 % (den xero an to exei vrei kapios allos ) kai to vrika entelws tyxaia skalizontas to n70 An prosvalontai tipota kanones tou forum me auto to arthro mou parakalw peite mou na to bgalw.apla anakalipsa kati kai tha ithela na to mirastw me ta ypoloipa pedia edo Y.G Telika mia xara mpike o neos xronos ))) Eyxaristw kai kalh xronia EDO MPOREITE NA VREITE KAI PHOTO POU EXO VALEI KAI EINAI POLY PIO EYKOLO NA GINEI KATANOHTO 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Το πρωτο μου ποστ το 2006. Χρονια σας πολλα και ευχομαι ολα να πανε δεξια :) Φιλε SPANK κοιταξε λιγο εδω: 1. Εψαχνα ενα hands free πιο φτηνο και πιο ευκολο στην μετατροπη απο το hds-3 και βρηκα το (που δεν προλαβα να το ψαξω) hs-5 αλλα αφου βιαζεστε θα σας πω πως το εκανα με το hds-3. Αυτο το καλωδιο ειναι καλής ποιοτητας και ετσι δεν θα μπορεσετε να το δουλεψετε ευκολα. Το καλωδιο ειναι σιλικονούχο και σε καθε καλωδιακι εχει "χορτο" για καλητερη μεταδοση σηματος(αυτο θα σας παιδεψει) ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΡΩΤΙΣΤΕ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Μ Η Ν ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ 1. Παιρνουμε κατσαβιδακι και ξεβιδώνουμε τις βιδες απο τα ακουστικα. 2. Γυρίζουμε καθετα την πλακετα ωστε να εχουμε τις πολλες επαφες των καλωδιων στην δική μας μερια. 3. Οι επαφές ονομαζονται: (δεξια προς αριστερα) 1.SP LN, 2.SP LP, 3.MICN, 4.MICP, --- 5.GND, 6.ACI, 7.VDD, 8.SP RP, 9.SP RN Oι επαφές που θα χρησημοποιησουμε ειναι 3(οι χρωματιστες(αντιστοιχουν στα χρώματα των καλωδίων)) 4.Κοβουμε το καλώδιο στα εικοσι εκατοστα(απο το βισμα) και γυμνώνουμε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το περιτύλιγμα του καλωδιου στα 5 εκοτοστα. 5.Γυμνώστε ΜΟΝΟ τα καλώδια που εχω χρωματισμενα (5.GND, 6.ACI, 9.SP RΝ ,αντιστοιχουν σε ΠΡΑΣΙΝΟ, ΛΕΥΚΟ/ΧΡΥΣΟ, ΛΕΥΚΟ/ΓΑΛΑΖΙΟ) ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και προσεξτε μην κοψετε κανενα συσματακι. Προτεινω να λιώσετε με εναν αναπτηρα μετα να τα γυμνώσετε. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ/ΚΟΠΟΥΝ. Ξεχωριστε το "χορτο" απο τα συρματακια και στο τελος καψτε με προσοχη παντα, το χορτο, ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΛΟΓΑ ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ KAI ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΟΨΙΜΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ. 6.Τελος(επιτέλους), Γεφυρώνουμε/συνδεουμε μεταξυ τους τα καλώδια 5.GND, 6.ACI και κραταμε το 9.SP RΝ για κεραια(κι'αυτο γυμνωμένο αλλα περισσοτερο απ'τα αλλα 2 για καλυτερη λύψη). 7. Σουλουπώστε λιγο την ολη κατασταση και ειστε ετοιμοι. Επισης θα ταν καλο να κολουσατε τις επαφες με κολιτίρι(αν υπαρχει δυνατοτητα βεβαια) Αν δεν εχετε αυθεντικο hands free ΜΗΝ περιμενετε να βρειτε πλακετα. Τα πραγματα για εσας ομως ειναι πιο ευκολα γιατι τα δεν εχουν "χορτα" μεσα και ετσι θα γινει πιο ευκολα(αν το ψαξετε, γιατι τα χρωματα δεν θα ειναι ιδια) βρισκεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1151101#post1151101 2. http://rapidshare.de/files/9705185/radio.zip.html βρισκεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1153902#post1153902 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 paidia kammia prosopsh kai eidika thn maurh exete dei se kanena nokia shop?i exete dei kammia prosopsh se ellhniko site na mporoume na paraggeiloume?thelw polu na dw se mauro to diko mou....! 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 γιατι δε διαβαζεις και τις οδηγιες χρησης φιλε μου; φιλικα;) Γιατί βαριέμαι :) Γιατί ακολουθώ το ITFM (ignore the ****ing manual) :p Και γιατί αν κάποιος ξέρει είναι πιο εύκολο να μου πει από εδώ! Χρόνια πολλά σε όλους :happy: 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Γιατί βαριέμαι :) Γιατί ακολουθώ το ITFM (ignore the ****ing manual) :p Και γιατί αν κάποιος ξέρει είναι πιο εύκολο να μου πει από εδώ! Χρόνια πολλά σε όλους :happy: Μπορείς να επιλέξεις 3G ή όχι από τις επιλογές δυκτίου στις ρυθμίσεις, και η εκ/νη μεγένθυση είναι επιλογή για αύξηση του ζουμ, με πτώση της ποιότητας, φυσικά... Πάντως, ο φίλος που σου είπε για το manual, έχει δίκιο... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Γιατί βαριέμαι :) Γιατί ακολουθώ το ITFM (ignore the ****ing manual) :p Και γιατί αν κάποιος ξέρει είναι πιο εύκολο να μου πει από εδώ! Χρόνια πολλά σε όλους :happy: Θα σου προτεινα εγω να του ριξεις μια ματια γιατι εμεις εδω ακολουθουμε το RTFM.:) Καλη χρονια να εχεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Η επιλογή στην κάμερα "Εκτεταμένη μεγεθ" τι είναι? καλη χρονια. γιατι δε διαβαζεις και τις οδηγιες χρησης φιλε μου; φιλικα Έψαξα αρκετά στο Manual και δε βρήκα κάποιον σχετικό "ορισμό" ίσως θα ήταν εύκολο κάποιος που γνωρίζει να μας το πει....:ninja: Θέμα: NOKIA N70 RADIO *****ed (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ) Φίλε προσπάθησα αρκετά για να τα καταφέρω αλλά αποτέλεσμα δεν είδα!Ένωσα το 3ο Pin με τη "γείωση και δεν εμφανίστηκε το σήμα του handsfree...Συνέχισα ενώνοντας το 3ο Pin από το τέλος με το καλώδιο που ενώνει το 3ο pin από την αρχή με τη γείωση και πάλι τίποτα!Και μάλιστα έχω χρησιμοποιήσει 3 είδη καλωδίου, μικρού μεγέθους για να μην μειώνετε η "ένταση".Μήπως έκανες και κάτι άλλο ή μήπως είχες πιεί πολύ...Πλάκα κάνω φυσικά!:p Θα σου ήταν εύκολο να γράψει με ελληνικούς χαρακτήρες και να γίνεις λίγο πιό περιγραφικός?Ευχαριστώ..(ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες..:happy: ) 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Ρε παιδιά δεν είστε λίγο υπερβολικοί? Έχουμε ένα θέμα για το Ν70 139 σελίδων. Δηλαδή όλα τα άλλα που λέγονται εδώ δεν είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί ξανα? Μια κουβέντα κάνουμε για να βοηθιόμαστε μεταξύ μας. Μπορεί αυτό που ρώτησα να θέλει να το μάθει και κάποιος άλλος. @asymvivastos: Αν εσείς ακολουθούσατε το RTFM τότε δεν θα είχε το θέμα 139 σελίδες, θα είχε 20. Και ισχύει το ίδιο για όλα τα threads. From nervous: Eυχαριστουμε για τις υποδειξεις σχετικα με την διαχειριση του φορουμ ,εαν εχεις προβλημα ,PΜ σε καποιον super moderator. Tα θεματα δεν μεγαλωνουν μονα τους.. Tι θελεις δηλαδη φιλε μου να κανουμε ? Να σβηνουμε τις ερωτησεις πουν εχουν γινει ξανα και ξανα? Στο χερι ολων μας ειναι η αναπτυξη ή οχι των θεματων:rolleyes: Αν χρησιμοποιουσαμε την αναζήτηση ... Τελοσπαντων προτείνω να μην συνεχιστεί αυτή η κουβέντα γιατί δεν οδηγεί πουθενά. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε όσο μπορούμε και να μας βοηθούν αυτοί που ξέρουν λίγο παραπάνω. Ας μεινουμε σε αυτο λοιπον 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 @kostsour, για το manual το εχω ξανα αναφερει. αν ομως στο κουτι του δεν ειχε οδηγιες χρησης θα βριζαμε τη νοκια. για το 3G τελος παντων πρεπει να ειναι στις ρυθμισεις δικτυου και επιλογη GSM mode αν δεν κανω λαθος(δεν εχω το κινητο). @stavtag, αν δεν το αναφερει εχεις δικιο. μηπως απλως η μεταφραση της νοκια δεν ειναι καλη και εννοει μεγιστη αναλυση ή χωρις περιορισμο στο μεγεθος του αρχειου της φωτο που θα βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPANK Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 file stavtag des kalitera thn eikona pou exo parathesei sto arthro mou kai einai poly pio katanohto.profanos den kaneis kati sosta,giati leitourgei sigoura kai eto exo kanei polles fores 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 @nikoskat, αν το βγάλω από την ρύθμιση του 3g έχω μειονεκτήματα? Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι η φωτογραφίες έχουν σχετικά μικρό μέγεθος. 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 @nikoskat, αν το βγάλω από την ρύθμιση του 3g έχω μειονεκτήματα? Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι η φωτογραφίες έχουν σχετικά μικρό μέγεθος. αν δεν χρειαζεσαι καπου το 3G, οπως βιντεοκληση, browsing κλπ, οχι, δε χανεις τιποτα. κερδιζεις σε μπαταρια;) τι μεγεθος εχουν οι φωτο δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 @kostsour δεν μπορεις να κάνει video κλήση αν δεν είσαι στο 3G,δεν μπορείς να δείς live! tv μέσω vodafone live αλλα και μεσω ΤΙΜ...Κατα τ'άλλα μόνο πλεονεκτηματα έχεις!Δεν θα σου παρουσιάζει πρόβλημα με τον ήχο κλήσεις και δεν θα καταναλώνεται γρήγορα η μπαταρία σου! 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 τι μεγεθος εχουν οι φωτο δηλαδη; Γύρω στα 250kb. 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ego pantos me apenergopoihmeno to 3g bgazo psiloaneta 2,5-3meres bataria! 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ego pantos me apenergopoihmeno to 3g bgazo psiloaneta 2,5-3meres bataria! Κι εγώ το ίδιο... Νομίζω είναι μια χαρά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 fysika to rotas!!!!....k vasika ego eimia k stis protes fortiseis ee opote fantazomai oti logika meta ton proto kyklo fortiseon (ean 8ymamai kala me ta nokia pu kata kairous eixa-k genikotera sxedon se ola ta moiles mu) 8a kalitereusei ligo h autonomia!;-) 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik7 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 γεια σας παιδια κ καλη χρονια Ξέρει κανείς αν μπορω να πετύχω να κλειδώνει το πληκτρόλογιο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα? Τα vodafone live n70 τα αναβαθμιζουμε σε καταστηματα vodafone ή σε οποιαδήποτε nokia shop? Εχετε καμια ιδέα για θήκη κινητού (για την ώρα εχω βρει μονο αυτη που την βαζεις στην ζώνη) κ απο ποιό καταστημα? Ευχαριστω για την υπομονη και.........................καλη χρονια!!!;) gia tin proti erotisi iparxei i efarmogi lockme... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegared Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Παιδια καποια προβληματα με το ραδιο διορθωθηκαν?(τα χρατς) Το bug με τους ηχους κλησεις(μπουκωμα στο ηχειο) φτιαχνει εντελως με το patch της Νοκια? Καμμενα πιξελ στην οθονη εχετε βρει? Η ταχυτητα πλοηγησης εχει βελτιωθει? Στον τομεα mp3/radio ειναι ικανοποιητικο?Π.χ εχει καθολου θορυβο?Η ενταση τι λεει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts