nikoskat Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 thanks kostsour αρα Catantona που ειναι το προβλημα στο να τα αποθηκευσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Ναι ,παιρνει μπ3. Με τον FExplorer θα τα βρεις στο inbox .http://img305.imageshack.us/img305/2585/fescr0english3su.jpg (εκτος και αν το εσβησες) (εχεις τον τελευταιο FExplorer ? http://www.gosymbian.com/FE_download.html ) Για να παιξουν ως ηχοι κλησης θα πρεπει να μεταφερθουν στο sounds/digital . Στο inbox το ξέρω ότι θα το βρω το θέμα είναι μετά σε ποιο sounds/digital το μεταφέρω αφού δεν βλέπω που έχει αυτό αποθηκευμένους τους ήχους κλήσης, στο C: ή στο E: ...??? :blink: Όταν το ανοίγω και μου έχει την επιλογή αποθήκευση μου το αποθηκεύει στην έκθεση...όλα σε αυτήν την έκθεση πλέον...στα κλιπ ήχου, εγώ θέλω να τα έχω μαζεμένα εκεί που είναι όλοι οι ήχοι κλήσης, γιατί στα κλιπ ήχου μου εμφανίζει τα μουσικά κομμάτια που έχω για να ακούω mp3 και εάν φορτώσω και ήχους κλήσης εκεί θα γίνει όπως η έκθεση στις εικόνες, ένας αχταρμάς δηλαδή...:X Πιστεύω ότι έγινα κατανοητός...:X 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Σε τι χρωματισμους ερχεται το Ν70;ασιμι-μαυρο(το πισω καλλυμα),μπεζ ανοιχτο-μπορντο(το πισω καλλυμα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaa Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 kalispera kai xronia polla se olous! simera pira to n70 kai tha ithela na rotiso an kserete apo pou mporo na katavaso orismena programmata gia ayto kai an mporeite na mou peite gia ti xreisimeyei to kathena. elpizo na min sas zalizo giati eimai sxetika asxetos me to thema!eyxaristo.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα έχω στα χέρια μου το Ν 70 .:) Θα είναι VLIVE αλλά όπως είδα να λένε πολλοί εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα.:wacko: Μάλιστα θα μου έρθει αναβαθμισμένο με την τελευταία έκδοση καθώς ο ιδιοκτήτης του VSHOP που το παίρνω ( με επιδότηση ) είναι φίλος μου και του ζήτησα να το κάνει πρώτα αναβάθμιση στο τοπικό NOKIA SHOP και μετά να μου το στείλει.:shifty: Πιστεύω να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα……:cry: 1 Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Ξαναρωταω: Που αποθηκευονται τα αλμπουμ της εκθεσης? Εκανα φορματ και συνεχιζουν και υπαρχουν, αρα δεν ειναι στο c, ειναι μεσα στο e αλλα που? Πως θα τα κανω αντιγραφα αν θελησω? Ψαξτε το λιγο, εσπασα το κεφαλι μου και δεν βρηκα τιποτα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Παιδες μια ερωτηση.Σε τι ειναι χρησιμη η συνδεση του Ν70 με PC μεσω usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 σε ολοα φιλε μου..μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα..!εγκατασταση εφαρμογων-μεταφορα αρχειων(μουσικης,εικονας,βιντεο κα)-συγχρονισμο-back up..αυτα ειναι τα βασικοτερα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 ta kapakia ta perasa den itane kai toso dyskolo na ta vgaleis kai na valeis telika...otan vro hrono tha anevaso photo me to BLACK EDITION N70!!! αν μπορεις πες μας απο που βρεικες το μαυρο καπακι για ν70(περιμενουμε φοτο) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Αντε...παω να το παρω...ας περιμενει το Ν80...παμε για το Ν70. Να σας ρωτησω παιδια...ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου; 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 k kala 8a knaies mate!!!!gia to n80 blepoume!!!! teleutaia ekdosi logismikou einia h 3.xxxx(kati telospanton) tou Noembriou...ean thn baleis pantos rixe ena msg na mu peis ean exie tpt allages me tis prohgumenes h apla fixarei tyxon mikro-bugs pu mporei na exie o ka8eis sto mob tu!;-) 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 σε ολοα φιλε μου..μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα..!εγκατασταση εφαρμογων-μεταφορα αρχειων(μουσικης,εικονας,βιντεο κα)-συγχρονισμο-back up..αυτα ειναι τα βασικοτερα..;) μαλιστα....και για ολα αυτα ειμαι αναγκασμενος να περασω το pc suite δηλαδη??? Κοινως το κινητο δεν το βλεπει ο υπολογιστης σαν ενα απλο φλασακι μνημης? Ο συγχρονισμος τι ακριβως ειναι?Αν μπορεις πες 2 λογια.Με pcsuite κι αυτος??? Σορρυ αν γινομαι κουραστικος αλλα αν καταλαβα καλα για καποιον που εχει bluetooth το usb cable ειναι αχρηστο, η μου φαινεται ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 @Kinitomanis 3.0546.2.3 18-11-05 RM-84 Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Στο inbox το ξέρω ότι θα το βρω το θέμα είναι μετά σε ποιο sounds/digital το μεταφέρω αφού δεν βλέπω που έχει αυτό αποθηκευμένους τους ήχους κλήσης, στο C: ή στο E: ...??? :blink: Όταν το ανοίγω και μου έχει την επιλογή αποθήκευση μου το αποθηκεύει στην έκθεση...όλα σε αυτήν την έκθεση πλέον...στα κλιπ ήχου, εγώ θέλω να τα έχω μαζεμένα εκεί που είναι όλοι οι ήχοι κλήσης, γιατί στα κλιπ ήχου μου εμφανίζει τα μουσικά κομμάτια που έχω για να ακούω mp3 και εάν φορτώσω και ήχους κλήσης εκεί θα γίνει όπως η έκθεση στις εικόνες, ένας αχταρμάς δηλαδή...:X Πιστεύω ότι έγινα κατανοητός...:X Λογικό να έχει δύο φακέλους digital αφού ο ένας είναι της μνήμης του κινητού και ο άλλος της κάρτας μνήμης. Εμένα αφού ανοίξει το κομμάτι στα εισερχόμενα σε ροτάει να το αποθηκεύσει or not και αν ναι σε ποια μνήμη. Δεν παίζει κανένα ρόλο όμως το που. Όλα τα mp3 ανεξαρτήτως που τα αποθηκεύεις τα εμφανίζει στον κατάλογο "Κομμάτια". Προφανώς τα αναγνωρίζει μόνο του το κινητό. Στον κατάλογο "κλιπ ήχου" βγάζει μόνο τους ήχους κλήσεις που είναι και άλλη μορφή αρχείων. Δεν γίνεται αχταρμάς όπως στις εικόνες όπου δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της απουσίας των φακέλων. Πάντως αν πας να τα κάνεις σε άλμπουμ ίσως βγάλεις μια άκρη. Τα άλμπουμ δεν αντιστοιχούν στους παλιούς φακέλους. Όταν φτιάχνεις ένα άλμπουμ και προσθέτεις μια φωτό σε αυτόν η φωτό δεν χάνεται από μπροστά και ούτε μπορείς να την σβήσεις. Αν το κάνεις θα χαθεί και από το άλμπουμ. Κια ξαναλέω κρίμα, γιατί έχει τόσο ωραίο τρόπο προβολής εικόνων στην έκθεση που αν είχε και φακέλους θα ήταν τέλειο. Btw: Ρε παιδιά μην ματιάσω το κινητό μου, όλα πάνε ρολόι μετά την αναβάθμιση. Ούτε πρόβλημα στις κλήσεις όυτε τίποτα. Προτείνω nokia shop @ tambouria :p 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Ξαναρωταω: Που αποθηκευονται τα αλμπουμ της εκθεσης? Εκανα φορματ και συνεχιζουν και υπαρχουν, αρα δεν ειναι στο c, ειναι μεσα στο e αλλα που? Πως θα τα κανω αντιγραφα αν θελησω? Ψαξτε το λιγο, εσπασα το κεφαλι μου και δεν βρηκα τιποτα Καλή ερώτηση φίλε μου... Άσε με να το δω λίγο, και θα σου - αν βγάλω άκρη...;) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 μαλιστα....και για ολα αυτα ειμαι αναγκασμενος να περασω το pc suite δηλαδη??? Κοινως το κινητο δεν το βλεπει ο υπολογιστης σαν ενα απλο φλασακι μνημης? Ο συγχρονισμος τι ακριβως ειναι?Αν μπορεις πες 2 λογια.Με pcsuite κι αυτος??? Σορρυ αν γινομαι κουραστικος αλλα αν καταλαβα καλα για καποιον που εχει bluetooth το usb cable ειναι αχρηστο, η μου φαινεται ρε παιδια? Ναι για όλα αυτά χρειάζεται το pc suite αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο. Θα έλεγα είναι σχετικά εύχρηστο. Όχι ο υπολογιστής δεν βλέπει το κινητό σαν φλασάκι μνήμης, αλλά μπορείς να δεις τι έχει μέσα το κινητό και να του περάσεις πράγματα όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω. Αυτό που μπορείς να δεις αυστηρά ως μνήμη είναι η κάρτα μνήμης χρησιμοποιώντας έναν card reader. Το usb cable μεταφέρει ταχύτερα δεδομένα καθώς επίσης και μεγαλύτερο όγκο δεδομένων. Και ο συγχρονισμός γίνεται με το pc suite. Αφορά στο να περάσεις τα στοιχεία ημερολογίου και επαφών στον υπολογιστή σου ή καλύτερα κάτι σαν να κάνεις τις δύο συσκευές να δουλεύουν μαζί. Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο περιγράψω. Καλές γιορτές :D 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Λογικό να έχει δύο φακέλους digital αφού ο ένας είναι της μνήμης του κινητού και ο άλλος της κάρτας μνήμης. Εμένα αφού ανοίξει το κομμάτι στα εισερχόμενα σε ροτάει να το αποθηκεύσει or not και αν ναι σε ποια μνήμη. Δεν παίζει κανένα ρόλο όμως το που. Όλα τα mp3 ανεξαρτήτως που τα αποθηκεύεις τα εμφανίζει στον κατάλογο "Κομμάτια". Προφανώς τα αναγνωρίζει μόνο του το κινητό. Στον κατάλογο "κλιπ ήχου" βγάζει μόνο τους ήχους κλήσεις που είναι και άλλη μορφή αρχείων. Δεν γίνεται αχταρμάς όπως στις εικόνες όπου δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της απουσίας των φακέλων. Πάντως αν πας να τα κάνεις σε άλμπουμ ίσως βγάλεις μια άκρη. Α ωραία...:blink: όλα τα mp3, ήχοι κλήσης και κανονικά κομμάτια, τα εμφανίζει στον κατάλογο "κομμάτια"...και αυτό δεν είναι αχταρμάς????:blink: Έχουμε γεμίσει με άλμπουμς...!!!!:wacko: 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 μαλιστα....και για ολα αυτα ειμαι αναγκασμενος να περασω το pc suite δηλαδη??? Κοινως το κινητο δεν το βλεπει ο υπολογιστης σαν ενα απλο φλασακι μνημης? Ο συγχρονισμος τι ακριβως ειναι?Αν μπορεις πες 2 λογια.Με pcsuite κι αυτος??? Σορρυ αν γινομαι κουραστικος αλλα αν καταλαβα καλα για καποιον που εχει bluetooth το usb cable ειναι αχρηστο, η μου φαινεται ρε παιδια? αναλογα..εαν το κινητο το πηρες για δουλεια..η για καθημερινη χρηση καλο θα ηταν να το βαλεις...ειναι πολυ χρησιμο και ευχρηστο.. οχι δεν το βλεπει ο υπολογιστης σαν απλο φλασακι μνημης.. με τον συγχρονισμο(κι αυτος με το pc suite) αποθηκευεις τις επαφες,τις σημειωσεις,οτι εχεις βαλει στο ημερολογιο ..απο το κινητο στον υπολογιστη και αντιστοιχα οποτε θες..(εαν τυχον,κακη σου τυχη παθει κατι το κινητο,οπως εμενα :( ) με το καλωδιο μεταφερονται τα αρχεια πιο γρηγορα..επισης με το bluetooth μπορεις να δεις τα κρυφα αρχεια της μνημης του τηλεφωνου,κατι το οποιο δεν στο επιτρεπει το καλωδιο.. δεν εισαι κουραστικος..και εμεις καποτε υπηρξαμε και θα υπαρχουμε στην θεση σου..;) :happy: γι'αυτο ειμαστε εδω..!για να βοηθαει ο ενας τον αλλο!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Εδώ και λίγο καιρό έχω το Ν-70 έχω την 2,0536,0,2 έκδοση λογισμικού. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα και θα ήθελα να ρωτήσω αν η νέα έκδοση βελτιώνει κάτι? Όποτε να το πάω για αναβάθμιση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 οχι μην πας..εφοσον δεν εχεις προβλημα..!!!αυτα που διορθωνει ουτε καν θα τα παρατηρησεις...;) μην την πατισεις σαν κι εμενα..δεν στο ευχομαι..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Εδώ και λίγο καιρό έχω το Ν-70 έχω την 2,0536,0,2 έκδοση λογισμικού. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα και θα ήθελα να ρωτήσω αν η νέα έκδοση βελτιώνει κάτι? Όποτε να το πάω για αναβάθμιση Ακόμη δεν έκανες..........:p Αν δεν σου δημιουργεί πρόβλημα δεν βλέπω και τον λόγο να κάνεις. Πληροφοριακά έχουν ήδη βγει δυο για την τελευταία κοίτα λίγα post πιο πάνω. Ναι διορθώνουν κάποια πράγματα αλλά κατά ένα παράδοξο τρόπο αλλοι έχουν και άλλοι δεν πρόβλημα ανεξάρτητα αναβάθμισης. Κατά την γνώμη μου πρέπει να παίζουν ρόλο και πρόσθετες εφαρμογές που ο καθένας μας έχει περάσει..... στο κινητό του. 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Εγώ πρόβλημα δεν είχα αλλά την αναβάθμιση την έκανα!Συνεχίζω, χτυπώντας ξύλο, να μην έχω κάποιο πρόβλημα! Επίσης, όσον αφορά τις χαμένες κλήσεις έχει σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να έχει οριστεί "επίτειδες" από τη ΝΟΚΙΑ.Το λέω με την εξής λογική, αν κάποιος δεν έχει απαντήσεις σε ~3 κλήσεις σημαίνει ότι έχει δουλειά ή ότι δεν έχει μαζί του το κινητό ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, οπότε κάθε τύπος που τον καλεί δεν πρόκειτε να λάβει απάντηση....Ποιός ο λόγος να χτυπάει το κινητό τότε????Σου πασάρει τις αναπάντητες όταν δείς "επιτέλους" το κινητό και απαντάς!Τι λέτε?Νομίζω ότι από αυτή την οπτική δεν είναι πρόβλημα! :) 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Εγώ πρόβλημα δεν είχα αλλά την αναβάθμιση την έκανα!Συνεχίζω, χτυπώντας ξύλο, να μην έχω κάποιο πρόβλημα! Επίσης, όσον αφορά τις χαμένες κλήσεις έχει σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να έχει οριστεί "επίτειδες" από τη ΝΟΚΙΑ.Το λέω με την εξής λογική, αν κάποιος δεν έχει απαντήσεις σε ~3 κλήσεις σημαίνει ότι έχει δουλειά ή ότι δεν έχει μαζί του το κινητό ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, οπότε κάθε τύπος που τον καλεί δεν πρόκειτε να λάβει απάντηση....Ποιός ο λόγος να χτυπάει το κινητό τότε????Σου πασάρει τις αναπάντητες όταν δείς "επιτέλους" το κινητό και απαντάς!Τι λέτε?Νομίζω ότι από αυτή την οπτική δεν είναι πρόβλημα! :) Ενδιαφέρουσα οπτική γωνία....:happy: Αν.. λέμε τώρα είναι όντως έτσι το έκαναν μόνο στο Ν70:w00t: 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 sorry paidia an exei ksanaeipwthei,apla den exw xrono na psaksw giati vgainoun para polla results stin anazitisi...gia n70 keyboard kanoniko pou na to sundew me bluetooth uparxei? an nai poio kai me posa ? thanks 1 Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 sorry paidia an exei ksanaeipwthei,apla den exw xrono na psaksw giati vgainoun para polla results stin anazitisi...gia n70 keyboard kanoniko pou na to sundew me bluetooth uparxei? an nai poio kai me posa ? thanks Υπάρχουν αρκετά... ρίξε μια ματιά στο eBay... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts