Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

to thema me tis anapadites anaferete k se arketes selides pio pisw, palaiotera diladi k apo allous. twra mou to kanei k emena k den exw kataferei na vrw ti ftaiei (px ean einai o ixos klisis mp3 i oxi, ktlp). ean kapios exei vrei akri as milisei.

thanx!

MyPhone member since 2003! :rolleyes:

Δηλαδη πως ειναι η υφη του?

Τωρα καταλαβα τι εννοειτε για την υφη.Κι εμενα στο Qtek ετσι ειναι παντως.Α!και σε ασπρο χρωμα!:D

ΜΑΧ.

παιδια..ξερετε απο ποτε μου εμφανησε ολα αυτα τα προβληματα ε????

απο προχτες που εκανα αναβαθμιση..αναθεμα την ωρα...!!!

προβλημα και με το nokia pc suite και με τις αναφορες!!!αν ειναι δυνατον...!!!απο το καλο στο χειροτερο παμε...!τωρα πως γινεται αυτο,ας μας πει η νοκια..(ναι με μικρα!!) :mad:

Κάτι άλλο τώρα, έχω το fexplorer 1.15 και υποτίθεται ότι θα μπορούσα να στέλνω "κλειδωμένα" αρχεία αλλά δεν μπορώ!Υπάρχει κάποιο κόλπο?Ή έστω κάποιο άλλο προγραμμα για να μπορώ να στέλνω τα "κλειδωμενα"??

Το πρόγραμμα που χρειάζεσαι είναι το ProfiMail. Εγκατάστησέ το και αυτό εγκαθιστά και έναν file manager, τον ProfiExplorer με τον οποίο μπορείς να στέλνεις όποιο αρχείο θέλεις ελεύθερα :D :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

παιδια..ξερετε απο ποτε μου εμφανησε ολα αυτα τα προβληματα ε????

απο προχτες που εκανα αναβαθμιση..αναθεμα την ωρα...!!!

προβλημα και με το nokia pc suite και με τις αναφορες!!!αν ειναι δυνατον...!!!απο το καλο στο χειροτερο παμε...!τωρα πως γινεται αυτο,ας μας πει η νοκια..(ναι με μικρα!!) :mad:

Ηρέμησε καταρχήν και εξήγησε μας τι έχει συμβεί...

Και άλλοι έχουν αναφέρει ειδικά το πρόβλημα με τις αναφορές όταν έκαναν την αναβάθμιση, ίσως έχουν την λύση.

Γιατί πέρασες την αναβάθμιση?Είχε κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου?Νόμιζα ότι ήμασταν οι μόνοι που δεν είχαμε περάσει την αναβάθμιση...Τελικά έμεινα μόνος μου και από αυτά που ακούω σιγά μην πάω να την βάλω, από την στιγμή φυσικά που δεν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα...:X :X

Ο επιμένων νικά...

Νόμιζα ότι ήμασταν οι μόνοι που δεν είχαμε περάσει την αναβάθμιση...Τελικά έμεινα μόνος μου και από αυτά που ακούω σιγά μην πάω να την βάλω, από την στιγμή φυσικά που δεν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα...:X :X

Αναβαθμιση μονο την 1η εχω κανει και εγω ,δεν βιαζομαι για την τελευταια ,

αφου το μονο προβληματακι που ειχα ηταν με τον ραδιοφωνο και λυθηκε .

Τωρα σχετικα με την αναφορα θα ηθελα τα παιδια που εχουν το προβλημα ,

να δοκιμασουν το τηλεφωνο και με αλλη καρτα sim αν μπορουνε ,μπας

και βγαλουμε καμμια ακρη :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Eίναι ειδικό ώστε να μην μπερδέυεται ή όταν συμβεί αυτό να ξεμπερδέυεται πολύ εύκολα....Και είναι αλήθεια ότι αυτό τα καταφέρνει με το καλύτερο τρόπο....Δεν υπάρχει κάτι άλλο τέτοιο στην αγορά....Εύγε Νοκια....Όσοι χρησιμοποιούν τακτικά ενσύρματο handsfree το ξέρουν.....;)

Όντως, δεν μπερδεύεται με τίποτα. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αλλά υπάρχουν δύο, επίσης μεγάλα, μειονεκτήματα.

Όταν ακούς μουσικη έρθουν σε επαφή δύο μέρη του καλώ΄διου, νιώθεις το γρατζούνισμα αυτό και χτυπάει πολύ άσχημα. Είναι το πλαστικό που τρίβεται με το πλαστικό και η άγρια επιφάνεια το εντείνει.

Δεύτερον οτι επειδή είναι πολύ σκληρό το καλώδιο (το πλεονέκτημα που λέγαμε παραπάνω), όποτε γυρίζω το κεφάλι μου, οι ψείρες φεύγουν απο την θέση τους και πρέπει κάθε φορά να τα πιέζω στα αυτιά μου.

Σαν σύνολο, θα προτιμούσα κάτι που να μπερδεύεται όλη την ώρα, αλλά να κάνω σωστά την δουλειά την λίγη ώρα που θέλω να απολαύσω μουσική απο το κινητό μου.

Όντως, δεν μπερδεύεται με τίποτα. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αλλά υπάρχουν δύο, επίσης μεγάλα, μειονεκτήματα.

Όταν ακούς μουσικη έρθουν σε επαφή δύο μέρη του καλώ΄διου, νιώθεις το γρατζούνισμα αυτό και χτυπάει πολύ άσχημα. Είναι το πλαστικό που τρίβεται με το πλαστικό και η άγρια επιφάνεια το εντείνει.

Δεύτερον οτι επειδή είναι πολύ σκληρό το καλώδιο (το πλεονέκτημα που λέγαμε παραπάνω), όποτε γυρίζω το κεφάλι μου, οι ψείρες φεύγουν απο την θέση τους και πρέπει κάθε φορά να τα πιέζω στα αυτιά μου.

Σαν σύνολο, θα προτιμούσα κάτι που να μπερδεύεται όλη την ώρα, αλλά να κάνω σωστά την δουλειά την λίγη ώρα που θέλω να απολαύσω μουσική απο το κινητό μου.

Μυγες θα ελεγα οχι ψειρες :D

Ενα αλλο θετικο ειναι οτι δεν κοβονται τα καλωδια ευκολα.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Αναβαθμιση μονο την 1η εχω κανει και εγω ,δεν βιαζομαι για την τελευταια ,

αφου το μονο προβληματακι που ειχα ηταν με τον ραδιοφωνο και λυθηκε .

Τωρα σχετικα με την αναφορα θα ηθελα τα παιδια που εχουν το προβλημα ,

να δοκιμασουν το τηλεφωνο και με αλλη καρτα sim αν μπορουνε ,μπας

και βγαλουμε καμμια ακρη :)

Kαι εγώ την ίδια έχω....Δυστυχώς δεν έχει επιλύσει την αλλοίωση του ήχου σε 3G (μάλλον την χειροτέρεψε, θα έλεγα) αλλά αυτό λίγο με νοιάζει αφού το έχω μόνιμα σε 2G....:rolleyes:

Εμένα πάλι με την αναβάθμιση λύθηκαν τα προβλήματα με τις αναφορές... Το μόνο που με "χαλάει" στο τηλεφωνάκι είναι το πίσω καπάκι της κάμερας που τρίζει ρε γμτ. Χαλάει τη γενική εικόνα του τηλεφώνου. κατα τα άλλα είναι απίθανο τηλεφωνάκι!

δεν ειχε προβλημα το κινητο..εγω εκανα βλακια!!!καναμε κατι επισκεψεις σε συγγενεις σε εκεινη την περιοχη(διπλα στο νοκια σοπ)..ε..και ειπα εγω..αντε ας πεταχτω να την κανω την ριμαδα την αναβαθμηση...δεν το σκευτικα πολυ,και αμεσως πηγα και την εκανα..-ο κλασσικος ο ..... ο ελληνας-

τελος παντων..τα προβληματα ειναι τα εξης..δεν αναγνωριζει το Ν70(την USB)..βγαζει μηνυμα <<αγνωστη συσκευη USB>>..

το αλλο ειναι με τις αναφορες..ενω εχει παραδωθει το μηνυμα λεει οτι εκρεμει..αυτο δεν με ενδιαφερει πολυ ομως..το πρωτο να λυσουμε και τα αλλα δεν πειραζει..

καμια ιδεα?(@νερβους δοκιμασα και με αλλη σιμ αλλα τζιφος..)

μηνυματα--ρυθμισεις-συντομο μηνυμα-λυψη αναφορας :)

ελπιζω να σε βοηθησα..

Ευχαριστώ, δέν το έβρισκα με τίποτα..

δεν μου το αναγνωριζει το pc...

το 6230 της μαμας μου,το αναγνωριζει με τη μια..σιγουρα φταιει η αναβαθμηση...:mad:

Μόλις το δοκίμασα. Γράφει κανονικά "εντοπίστηκε νέο υλικό Ν70". Άρα μάλλον κάτι παίζει με το pc σου.

Και σε εμενα το ιδιο εκανε, δεν εβρισκε οδηγους και δεν γινοταν η εγκατασταση.

Τι cd εβαλα τι στο ινερνετ εψαξα, τιποτα.

Σημερα ειπα να κανω μια προσπαθεια ακομα. Εκει που περιμενω να δω αγνωστη συσκευη, τσουπ, μου βγαζει ενα μηνυμα και μου λεει οτι η εγκατασταση εγινε κανονικα :D.

Δουλευει μια χαρα τωρα

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Έτσι καταλαβαίνεις ότι το pc σου δουλεύει σωστά. Σου κάνει τσαλιμάκια να δει αν το αγαπάς αλλά στο τέλος σου κάνει το χατήρι :)

Ξύλο να χτυπήσω αλλά η v3 αναβάθμιση έχει εξαφανίσει όλα τα προβήματα!

Επίσης ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα με τη σύνδεση του κινητού και τον συχρονισμό του με το pc!Απορώ γιατί συμβαίνει αυτό σε αρκετούς από εσάς!Με τον ίδιο τρόπο που σύνεδεα το 6260 με τον ίδιο τρόπο συνδέω και το Ν70,χώρις κανένα πρόβλημα!Και έχω κάνει και πόσα format το PC μου!Μάλλον κάποιο λάθος θα κάνετε στην εγκατάσταση των drivers!Και η φάση είναι ότι έχω χρησιμοποιήσει με τη σειρά όλα τα suites της ΝΟΚΙΑ!

Τέλος, σήμερα έκανα την πρώτη video κλήση και δεν μπορώ να πώ ότι έμεινα ικανοποιημένος!Είχε κάποιο καθυστέρηση στην εικόνα!Ελπίζω να είναι θέμα vodafone και όχι hardware....

 iPhone 3G S⃣

καμια ιδεα?

Άλλον υπολογιστή έχεις για να το τσεκάρεις το πρόβλημα με την usb και αλλού?Για να δούμε τι φταίει τελικά...

Μήπως δεν κάνει καλά επαφή ή χάλασαν οι επαφές του κινητού...:X

Υ.Γ.: Ελπίζω με αυτά που έχω στην υπογραφή μου να σας βοηθάω.Προσπαθώ να τα ανανεώνω καθημερινά με νέα καλούδια.

Καληνύχτα.

Ο επιμένων νικά...

Πριν εκαταστήσω τον ProfiExporer2.32 στο Ν70 μου όταν έστελνα μεσω bluetooth μια εικόνα GIF την ανοιγε κανονικά η μαμίσια εφαρμογή του τηλεφώνου.:)

Μετά την εγκατάσταση του ProfiExporer2.32 η εικόνα GIF ανοίγει με τον ProfiExporer (όπου η εικόνα GIF δεν εμφανίζεται κανονικά) και όχι με την μαμίσια εφαρμογή.:mad:

Μόνο αν την κάνω αντιγραφή απο τον φάκκελο mail μεσω του File manager στο φάκκελο με τις εικόνες μπορώ να τη δω κανονικά.:(

Με τις εικόνες JPG δεν έχω αυτό το προβλημα.

Συμβαίνει και σε άλλον αυτό?????

Κάθε βοήθεια η άποψη δεκτή.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

εχει κανενας προβλημα με το πληκτρολογιο?

εμενα τα κουμπακια 0 ,* ,# εχουν πατηθει προς τα μεσα.

ειδικα το 0..

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Ξύλο να χτυπήσω αλλά η v3 αναβάθμιση έχει εξαφανίσει όλα τα προβήματα!

Επίσης ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα με τη σύνδεση του κινητού και τον συχρονισμό του με το pc!Απορώ γιατί συμβαίνει αυτό σε αρκετούς από εσάς!Με τον ίδιο τρόπο που σύνεδεα το 6260 με τον ίδιο τρόπο συνδέω και το Ν70,χώρις κανένα πρόβλημα!Και έχω κάνει και πόσα format το PC μου!Μάλλον κάποιο λάθος θα κάνετε στην εγκατάσταση των drivers!Και η φάση είναι ότι έχω χρησιμοποιήσει με τη σειρά όλα τα suites της ΝΟΚΙΑ!

Τέλος, σήμερα έκανα την πρώτη video κλήση και δεν μπορώ να πώ ότι έμεινα ικανοποιημένος!Είχε κάποιο καθυστέρηση στην εικόνα!Ελπίζω να είναι θέμα vodafone και όχι hardware....

θεμα vodafone ειναι ο του τηλ το τηλ ειναι μια χαρα..

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

kalimera xronia polla k me to kalo h nea Xronia!!!

to Savatto apektisa k ego to n70!!!

Entyposeis:

poly oraio kinitaki..oraia kamera..alla 8elontas k mh exo na kano thn exhs paratirisi: exei sxedon ta idia pragamta/dynatotites me to SX1 mu pu einai arketa palio...ok ean exereseis oti diavazei kati word,excel,ppt ktl..k thn kamera pu pisteuo gia kinito einia poly kalh!!!

exo omos paratirisei to exhs:

otan enalasso ta profiles apo meeting as pume se general ktl...(akoma to exo amam to kinitaki dne to exo fortosei me tpt!!!)...xanetai apo tis ry8miseis mu gia ta msgs h anafora paradoshs!!!...ti koulo einia pali auto?eno hdh thn exo energopihmenh k saved ktl...molis allaxo k pao na steilo msg den mu bgazei anafora k fysika otan mpaino sto ypomenou mu deixnei thn ry8misi gia delivery report sto off!!!!!

exei kapios na proteinei kati???tu exei symbei????euxaristo prokatabolika!;-)

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Και σε εμενα το ιδιο εκανε, δεν εβρισκε οδηγους και δεν γινοταν η εγκατασταση.

Τι cd εβαλα τι στο ινερνετ εψαξα, τιποτα.

Σημερα ειπα να κανω μια προσπαθεια ακομα. Εκει που περιμενω να δω αγνωστη συσκευη, τσουπ, μου βγαζει ενα μηνυμα και μου λεει οτι η εγκατασταση εγινε κανονικα :D.

Δουλευει μια χαρα τωρα

δεν ειπα εγω οτι δεν βρισκει τους οδηγους...!!δεν αναγνωριζει την usb!!(συγκεκριμενα μονο του Ν70)..

καταλαβα τι λες..αλλα ειναι αλλο ειναι το προβλημα..:(