x_ray Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Μηπως ξερει κανεις γιατι στο mp3player του n70 δεν δειχνει σε ολα τα τραγουδια το album art; Εβαλα ενα mp3 και στη θεση που εχει τα ακουστικα εβγαλε το εξωφυλο του cd και ενθουσιαστικα ,μετα ομως οσα δοκιμασα δεν εβγαζε τιποτα(εννοειται οτι οσα δοκιμασα ειχαν album art απο πριν τοποθετιμενο στο id3 τους. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Δηλ. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να προσθέτει φωτό στο id τους και αν ναι ποιό;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Δηλ. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να προσθέτει φωτό στο id τους και αν ναι ποιό;;; Χρονια Πολλα,Καλα Χριστουγεννα x_ray:) Check this: Φωτογραφία στον Nokia Music Player Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Άλλη απορία: Γίνεται οι υποχρεώσεις και το ημερολόγιο να μην εμφανίζονται μπροστά στην κατάσταση αναμονής? Δεν μιλάω για τις πέντε συντομεύσεις επιλογής. Tο έχω ψάξει και εγώ από την πρώτη μέρα, διότι δεν το χρησιμοποιώ και μου τρώει μια γραμμή για να μου λέει ότι δεν υπάρχει καταχώρηση, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα λύση...:( 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 χμμ,τωρα που δοκιμασα κι εβγαλα και την συντομευση του ημερολογιου παλι,το βγαζει..δεν νομιζω να υπαρχει λυση γι' αυτο..ουτε απο τις ρυθμισεις του ημερολογιου υπαρχει καποια σχετικη ρυθμιση.. τρωει μια γραμμη αυτη η σειρουλα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Μία ερώτηση στα γρήγορα guys. Έχει βρεί κανείς πώς βάζουμε να παίρνουμε αναφορά παράδοσης μυνήματος (sms) ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 τρωει μια γραμμη αυτη η σειρουλα?? Δεν τρώει???Ολόκληρη πρόταση έχει γραμμένη συνέχεια...Έχεις ένα ωραίο wallpaper και έχεις τις συντομεύσεις (εντάξει χρειάζονται και δεν τις βγάζω) και από κάτω μια γραμμή να λέει τα δικά της.Αν μπορούσαμε να την αφαιρέσουμε θα ήταν για μένα πολύ καλό. Καλά Χριστούγεννα!!!!:) 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Μία ερώτηση στα γρήγορα guys. Έχει βρεί κανείς πώς βάζουμε να παίρνουμε αναφορά παράδοσης μυνήματος (sms) ? μηνυματα--ρυθμισεις-συντομο μηνυμα-λυψη αναφορας :) ελπιζω να σε βοηθησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 μια μικρη ερωτηση γιατι οταν βαζω φωτο στον καλληντεχνη μου χαλαει ο το mp3 player?? μου κανει ενα ανεβωκατεβασμα τρελο.. 1 Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Χρονια Πολλα σε ολους ! Για οσους θελουν να αλλαξουν την προσοψη στο Ν70 τους , βρεθηκαν νεες οδηγιες με φωτος : How to replace the Nokia N70 faceplate <---KLIK http://img395.imageshack.us/img395/6295/n70black14de.th.jpg http://img395.imageshack.us/img395/8446/n70black28dl.th.jpg http://img395.imageshack.us/img395/885/n70black37oh.th.jpg http://img395.imageshack.us/img395/3817/n70black40vn.th.jpg http://img395.imageshack.us/img395/7215/n70black55hp.th.jpg Οι οδηγιες προστεθηκαν και στην 1η σελιδα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Τρομερό!Δηλαδή το Ν70 έχει xpress on covers?Δεν θυμάμαι να το διαβασά πουθενά αυτό!Τα covers ομως στο Link του nervous μοιάζουν Original!Ξέρει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ κανένα??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 na rotiso kati episima kikloforoun prosopsis sta nokia club? H prepi na paragkilo apo to internet Xronia polla se olous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 @stavtag διαβασε μερικες σελιδες πιο πισω.. ;) @andreas443 χθες που πηγα για αναβαθμιση δεν ειδα κατι,οποτε μονοδρομος απο το ιντερνετ .. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJAleXXX Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 prosopsis boreis na vreis kai sta nokia club. sto diko mou pano khfisia exei ferei thn mayri kai ti lefki.......... alla egw perimenw thn ble......... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Εγώ που θέλω δερμάτινη θήκη για να μην το βάζω στην κωλοτσέπη συνέχεια, να το κρεμάω δηλαδή με το γαντζάκι από την ζώνη, πήγα χθες στον Γερμανό και μου είπε ότι δεν έχει για το N70...:O 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Εγώ που θέλω δερμάτινη θήκη για να μην το βάζω στην κωλοτσέπη συνέχεια, να το κρεμάω δηλαδή με το γαντζάκι από την ζώνη, πήγα χθες στον Γερμανό και μου είπε ότι δεν έχει για το N70...:O Στα νοκια shops ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ BACK UP ΑΠΟ THN RS-MMC (ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΝΟΚΙΑ) Κ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΜC.:mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ BACK UP ΑΠΟ THN RS-MMC (ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΝΟΚΙΑ) Κ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΜC.:mad: Eχουμε πει πολλες φορες με C a r d R e a d e r:confused: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Δεν τρώει???Ολόκληρη πρόταση έχει γραμμένη συνέχεια...Έχεις ένα ωραίο wallpaper και έχεις τις συντομεύσεις (εντάξει χρειάζονται και δεν τις βγάζω) και από κάτω μια γραμμή να λέει τα δικά της.Αν μπορούσαμε να την αφαιρέσουμε θα ήταν για μένα πολύ καλό. Καλά Χριστούγεννα!!!!:) xronia polla se olous. kapoia shortcuts sto n70 paizoun apla patwdas to dexi/arsitero/panw/katw, einai default vevea alla me vasi afta egw exw vgalei edelws tin katastasi anamonis. prokeite gia send message/calendar/contacts/ekthesi! 1 Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Καλησπερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολυς!!! Μπορει καποιος να μου υπδειξει που θα βρω τα παιχνιδια που υπαρχουν στο Ν70? Εψαξα στο site της ΝΟΚΙΑ αλλα δε καταφερα να βρω τιποτα Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 μια μικρη ερωτηση γιατι οταν βαζω φωτο στον καλληντεχνη μου χαλαει ο το mp3 player?? μου κανει ενα ανεβωκατεβασμα τρελο.. ξερει κανενας το γιατι?? 1 Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 για προσωψεις για το Ν70 http://mobile.brando.com.hk/HousingN70.php 1 Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 για προσωψεις για το Ν70 http://mobile.brando.com.hk/HousingN70.php parageila kapakia stis 4/12/2005 kai den moy irthane akoma!! prosexte,toys esteila email kai moy lene pos eprepe na asfaliso to dema,(poy na xero ean to esteilan pragmatika?) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ρε παιδια οι σημειωσεις δε γινεται να αποθηκευονται στην mmc?κανας τροπος? Χρονια Πολλα σε Ολους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ρε παιδια..το καλωδιο μου την εχει δωσει..αλλες φορες το αναγνωριζει(το κινητο) αλλες οχι..τι να κανω??και εσας το κανει?στην αρχη μου κολαει καμια φορα και τον υπολογιστη..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 parageila kapakia stis 4/12/2005 kai den moy irthane akoma!! prosexte,toys esteila email kai moy lene pos eprepe na asfaliso to dema,(poy na xero ean to esteilan pragmatika?) υπομονη!!! ξερεις ελλαδα ποτε θα φερει η nokia?? 1 Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts