omegared Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Φίλε χίλιες φορές να πάρεις ένα iPod με 30 giga που παίζει και video!Ποιό οικονομικό θα σου βγεί!Πολύ καλή ποιότητα ήχου αλλά δεν συγκρίνεται με του iPod! Και απο το ipod πως θα παιρνω τηλεφωνο? :stupid: Τεσπα,καταλαβαινεις τι θελω να πω.Με τις convergence συσκευες πρεπει να κανεις συμβιβασμους,αλλα και παλι μεχρι ενος οριου.Γιαφτο θελω να ξερω τι επιδοσεις εχει σαν mp3 player 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Το πήρα κι εγώ σήμερα!!!! Πρώτες εντυπώσεις... Καταπληκτικό! Αν κ δεν το περίμενα έχει αρκετές διαφορές από το 6630 που είχα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι προσέφερε η 3.0546.2.3!Την πέρασα για να μην είμαι "πίσω" αλλά ομολογουμένος δεν άλλαξε τίποτα απολύτως!Και έχω ένα αρκετά σημαντικό (για μένα τουλάχιστον) πρόβλημα: οι ρυθμίσεις των sms κάθε φορά που απενεργοποιώ τη συσκευή, ΧΑΝΟΝΤΑΙ!Αναρωτιέμαι,οι υπόλοιποι είστε ok σ'αυτό και μόνο το δικό μου Ν70 "κουλό"!? 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει "unsupported content type" όταν στέλνω αρχείο jpg με MMS; Αυτό συμβαίνει και με τις ρυθμίσεις μέσω wizard και με sms ρυθμίσεων με κωδικό από TIM. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJAleXXX Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Περιμένω και εγω το n70 μουυυυυ :) :) το πηρα μεταχειρισμενο 400 ευρω. ειναι ενος μηνος με την ζελατινα και χωρις καμμενο πιξελ γιαυτο και το πηρα μεταχειρισμενο για να μπορω να το ελεγξω. επισης πηρα μια 512 dv rsmmc pqi 100x Οχι οπως της νοκια η τις Kingston Που ειναι 54x. εχω το 7610 και φανταζομαι οτι ειναι πιο γρήγορο ε? :) apo poy thn pires tin mnhmoula kai poso re su???????? mipoos 3ereis an yparxei kai 1 GB??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 apo poy thn pires tin mnhmoula kai poso re su???????? mipoos 3ereis an yparxei kai 1 GB??? ebayopoulos γραψε 1gb dv mcc και θα σου βγαλει μπολικες. αυτος που πηρα εγώ δεν ειχε 1.gb αλλα απο τιμες ειδα οτι παιζουν στα 55-60 με μεταφορικα μεσα. 1 Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι προσέφερε η 3.0546.2.3!Την πέρασα για να μην είμαι "πίσω" αλλά ομολογουμένος δεν άλλαξε τίποτα απολύτως!Και έχω ένα αρκετά σημαντικό (για μένα τουλάχιστον) πρόβλημα: οι ρυθμίσεις των sms κάθε φορά που απενεργοποιώ τη συσκευή, ΧΑΝΟΝΤΑΙ!Αναρωτιέμαι,οι υπόλοιποι είστε ok σ'αυτό και μόνο το δικό μου Ν70 "κουλό"!? Όχι κ εγω αντιμετωπίζω το πρόβλημα με τις αναφορές. Περίμενα όμως με την αναβάθμιση να διορθωθεί. Μήπως ξερει κανεις τιποτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Τα ακουστικά handsfree χρησιμεύουν σαν κεραία γι' αυτό τα ζητά το τηλ. για ν'ανοίξει το ράδιο. Υπάρχει όμως ένα κουφό κάπως κόλπο για να έχεις ράδιο από το ηχείο του κινητού. Απλά παίρνεις ένα φτηνό handsfree και το κόβεις ( :p ) μέχρι το βίσμα που μπαίνει στο κινητό. Το Ν70 νομίζει ότι έχεις συνδεμένα ακουστικά και ανοίγει το ράδιο όταν τρέξεις την εφαρμογή. Μετά εσύ πηγαίνεις Επιλογές και διαλέγεις εξωτερικό ηχείο για ακρόαση. Voila ... :D Δεν ειναι δυσκολο να το κανεις. Το σκεφτηκα κι εγω, μολις το κανω θα δωσω οδηγιες Παντως μην περιμενεις και τελεια ληψη Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 καλοοοο....ποσο κανει ομως ενα φτηνο hands free? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 καλοοοο....ποσο κανει ομως ενα φτηνο hands free? :lol: Σε μαγαζι γυρω στα 20ευρα(χωρις να ειμαι σιγουρος). Σε κανα περιπλανομενο μαυρο περιπου 10ευρα. Εγω εχω δυο HDS-3 και εκει κανω δοκιμές Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 οταν εχεις σιγουρα αποτελεσματα οτι λειτουργει..ριξε ενα ποστ.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Παίδες, ΣΙΓΟΥΡΑ λειτουργεί. Το έχω κάνει εγώ !!! Και μία συμβουλή... Οταν βάλετε ψαλίδι στο καλώδιο αφήστε μια ιδέα καλωδίου στο βίσμα (κανά πόντο όχι παραπάνω) έτσι το σήμα λήψης θα είναι κάπως βελτιωμένο... :D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaa Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 KALISPERA! exo mia erotisi, skeftomai na paro to n70 apo to e-shop alla den ksero poso aksiopisto einai,an yparksi kanena thema me tin pistotiki mou karta kai poso argei na erthei an to paro apo ekei? an kserei kaneis as mou pei parakalo! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJAleXXX Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 ebayopoulos γραψε 1gb dv mcc και θα σου βγαλει μπολικες. αυτος που πηρα εγώ δεν ειχε 1.gb αλλα απο τιμες ειδα οτι παιζουν στα 55-60 με μεταφορικα μεσα. ektos apo kingstom re sy ap oti lene ta paidia edo mesa yparxoun asinvatotites 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 ektos apo kingstom re sy ap oti lene ta paidia edo mesa yparxoun asinvatotites Διαβασε αν θελεις απο εδώ και μετα Παιδια, αυτο με το ραδιο χωρις τα hands free το εκανα μολις τωρα και δουλευει και εχει σημα καμπανα. Για το πως και τι, θα ποσταρω αυριο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Έχουμε κάποιο νέο με τις "χαμένες" φωνητικές κλήσεις; Ευχαριστώ... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 kalimera paides to pareigila k ego...logika h auth h thn allh week 8a to exo sta xeria mu!!!!!xixixixi....;-)))))))))))))))) exou k h allagh sto avatar mu!!!!! 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 MPOREI NA MOU PEI KAPOIOS GIATI OTAN KANO EKKINISI STO KINITO MOU MOU GRAFEI "Σφάλμα συστήματος (-1)" 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 kalimera paides to pareigila k ego...logika h auth h thn allh week 8a to exo sta xeria mu!!!!!xixixixi....;-)))))))))))))))) exou k h allagh sto avatar mu!!!!! Ante me to kalo na to exeis stis giortes ;) 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Καλησπέρα σε όλους, μόλις χθες αγόρασα το Ν-70 και βλέπω ότι είναι πολύ καλύτερο από 6630 (τελευταίο series 60 που είχα). Λόγο ότι έχουν γραφεί παρά πολλά για το Ν-70 και είναι αδύνατον να τα διαβάσω όλα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας καλύτερος (σε ποιότητα ήχου player και να έχει και ισοσταθμητη) και αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να προσθέτει της αργίες στο ημερολόγιο το Ν-70. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 PC Man περιμενουμε με ανυπομονησια τα νεα σου..μην το παρουμε και τσαμπα.. με γεια στα παιδια για το νεο τους Ν70..τελικα οπως μου ειπε και ο υπαλληλος στη νοκια οταν πηγα να το παρω..-πολυ σταθερη συσκευη-με την φραση αυτη σιμφωνω απολυτως..μετα απο περιπου ενος μηνος+ χρησης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Παίδες είχα κι εγώ πρόβλημα με τις αναφορές μόλις αγόρασα τη συσκευή(live)αλλα μετά απο αναβάθμιση και αφαίρεση του live όλα δουλεύουν ρολόι!Ούτε προβλήματα με χαμένες κλείσεις έχω ούτε κολλήματα.Τί γίνεται ρε παιδιά μ'αυτήν την nokia;Πώς γίνεται σε άλλους να βγαίνουν κάποια προβλήματα και σε άλλους όχι;;;Πάντως εγω έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Kserei kaneis poso exoun oi thikes gia n70 kai pou mporw na vrw? 1 Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Παίδες είχα κι εγώ πρόβλημα με τις αναφορές μόλις αγόρασα τη συσκευή(live)αλλα μετά απο αναβάθμιση και αφαίρεση του live όλα δουλεύουν ρολόι!Ούτε προβλήματα με χαμένες κλείσεις έχω ούτε κολλήματα.Τί γίνεται ρε παιδιά μ'αυτήν την nokia;Πώς γίνεται σε άλλους να βγαίνουν κάποια προβλήματα και σε άλλους όχι;;;Πάντως εγω έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος Σου δουλεύουν οι φωνητικές κλήσεις; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 ektos apo kingstom re sy ap oti lene ta paidia edo mesa yparxoun asinvatotites δηλαδη η νοκια βγάζει ενα κινητο μονο για Kingston?δεν θελω να το πιστευω αυτο. εξαλλου υπαρχουν και πολυ καλυτερες εταιρίες απο την kingston στο θέμα μνήμες ;) εξαλου πρέπει να ρισκαρεις. ρισκαρω να ειναι 2 φορες πιο γρηγορη απο την kingston.θα ποσταρω τεστς :p 1 Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts