xaris101 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 se eyxaristo para poly molis me glitoses apo 20 eyro.... pou ton vazo ton kodiko...??? ekei poy moy zhtaei ton kodiko asfaleias ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Ακριβώς! Θα βάλεις αυτό το κωδικό αντί για τον κανονικό που έχεις ξεχάσει και θα ξεκλειδώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 http://nfader.z-host.ru/ :) Aυτο στο κινητο σου λειτουργει το δοκιμασες? εχω την εντυποση οτι δεν κανει δουλια στο Ν70! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris101 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 re paidia exo dokimasei ton kodiko pou mou vgazei alla den ton dexete to kinito...ti na kano ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 re paidia exo dokimasei ton kodiko pou mou vgazei alla den ton dexete to kinito...ti na kano ? UnlockMe.sis.. mono me auto to programma psakse sta gnosta 'magagia' 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris101 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 file mou mou les na egkatasthso ena programma sto kinito ... pos tha to kano ayto afoy einai kleidomeno ??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 file mou mou les na egkatasthso ena programma sto kinito ... pos tha to kano ayto afoy einai kleidomeno ??? Το κινητο ειναι κληστο η ανηκτο? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris101 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 einai kleisto kai meta ton kodiko pin zhtaei kodiko asfaleias ton opoio o xazos o aderfos mou den thimatai. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Δοκίμασε το 1,2,3,4,5 και αν δεν πιάσει βάλε 5 μηδενικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 h sindesi ginete me usb kalodio... kai kseklidoni psaxnontas ton kodiko...UnlockMe.sis.. mono me auto to programma 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 h sindesi ginete me usb kalodio... kai kseklidoni psaxnontas ton kodiko...UnlockMe.sis.. mono me auto to programma To κινητο του ειναι κληστο, πως θα βαλεις το προγραμμα που λες στο κινητο? Ο @xaris101 εαν αλλαξε τον κωδικο ασφαλειας δεν μπορει να κανει τιποτα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 To κινητο του ειναι κληστο, πως θα βαλεις το προγραμμα που λες στο κινητο? Ο @xaris101 εαν αλλαξε τον κωδικο ασφαλειας δεν μπορει να κανει τιποτα DOKIMASE...h egkatastasi ginete automata... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 DOKIMASE...h egkatastasi ginete automata... na dokimasei kapoios na doyme.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Mπορεις να μου απαντησεις εδω πως λειτουργει το προγραμμα και αν πρεπει να ειναι κληστο η ανηκτο το κινητο γιατι δεν μπορω να καταλαβω :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσουμε καρτα μνημης χωρις να χασουμες τα δεδομενα? 1 Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris101 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 φιλε μου το zip που ανεβασες ειναι κατεστραμενο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 gia kapoio logo den to fortonei... steile mail na sto steilo an theleis.. k pes mou otan to dokimaseis.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos44 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Γεια σας παιδια . Σας παρακολουθω καιρο τωρα και θα ηθελα τα φωτα σας αν ειναι δυνατον . Εχω εδω και 8 μηνες περιπου το Ν 70 music edition ... Πριν απο 2 μερες λοιπον εκλεισε το κινητο .Προσπαθωντας να το ανοιξω μου ελεγε οτι η SIM δεν ειναι εγκυρη . Βαζοντας την σε αλλο κινητο δουλευει κανονικα . Πηγα στην wind απο οπου το πηρα και μου ειπαν οτι ειναι λογω αναβαθμισης που δεν εχει γινει . Εβγαλα την καρτα εκανα ολα οσα μου ειπαν οπως και τα παντα που εχουν γραφει εδω μεσα (format ) κτλ αλλα και παλι μου λεει οτι η sim δεν ειναι εγκυρη . Αν εχει καποιος κατι να μου πει ας το κανει... ευχαριστω προκαταβολικα ... αυτα ειχα γραψει πριν απο 15 μερες περιπου . Σημερα λοιπον και μετα απο καμποσα τηλ στην Αθηνα για να δω που βρισκεται αυτο το τηλεφωνο αυτο που εμαθα ειναι οτι το τηλεφωνο μου αγνοειται... Πηρα λοιπον τηλ . στην wind απο οπου το εστειλαν και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τι γινεται ... Τους ειπα οτι το θελω ειτε χαλασμενο ειτε φτιαγμενο μεχρι την Παρασκευη . Εχει τυχει σε καποιον απο εσας κατι αντιστοιχο ; :wacko::wacko::wacko: 1 Παράθεση kritikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσουμε καρτα μνημης χωρις να χασουμες τα δεδομενα? Απο οτι ξερω οχι :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirobatis Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 παιδια το sensor installer που εχει μεσα το κινητο δεν λειτουργει και δεν το βρισκω στο site της νοκια τι κανω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirobatis Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 το εχω δει αλλα οταν παταω να κατεβει μου δεχνει: The webpage cannot be found HTTP 404 Most likely causes: There might be a typing error in the address. If you clicked on a link, it may be out of date. What you can try: Retype the address. Go back to the previous page. Go to and look for the information you want. More information This error (HTTP 404 Not Found) means that Internet Explorer was able to connect to the website, but the page you wanted was not found. It's possible that the webpage is temporarily unavailable. Alternatively, the website might have changed or removed the webpage. For more information about HTTP errors, see Help. ????:confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkoug Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 γεια σας εχω το νοκια ν70 και καθε φορα που παω να το φορτισω μου βγαζει μυνημα not charging και η φορτιση σταματαει την μπαταρια την εχω βαλει σε αλλο κινητο και φορτιζει κανονικα τι να κανω καμια ιδεα 1 Παράθεση Η προσωπικη μου σελιδα http://www.findpoi-gis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 γεια σας εχω το νοκια ν70 και καθε φορα που παω να το φορτισω μου βγαζει μυνημα not charging και η φορτιση σταματαει την μπαταρια την εχω βαλει σε αλλο κινητο και φορτιζει κανονικα τι να κανω καμια ιδεα Δοκίμασες να το φορτίσεις με άλλον φορτιστή ή με αυτόν τον φορτιστή να φορτίσεις άλλο τηλέφωνο? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Δοκίμασες να το φορτίσεις με άλλον φορτιστή ή με αυτόν τον φορτιστή να φορτίσεις άλλο τηλέφωνο? dokimase na allakseis briza... thn exo patisei kapia fora etsi... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts