Jump to content

Nokia N90 ** Pre-release**

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia giati lete 8a prothmhsw to 6630 h to 6230 otan bgainw??dld toso abolo kai toso megalo einai???an einai ti to agorasate etsi gia na to exete sto spiti??na to pernete mazi sas gia na to suni8hsete mexri na to suni8hsete einai!!!ante kai kaloriziko se osous to exoun parei!!!

• Απαντήσεις 601
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κοιταξε φιλε μου για τσεπη σιγουρα δεν ειναι,αλλα αμα καποιος κραταει τσανατακι μαζι του δεν νομιζω να ειναι τοσο προβλημα η μεταφορα του.ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το 6680.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Λοιπόν, πλέον είμαι και εγω ενας ευτυχισμένος κάτοχος του N90. Η ελεύθερη μνήμη ram σύμφωνα με τον appman είναι 21,8mb :w00t:

Επίσης το spmark έβγαλε τα παρακάτω αποτελέσματα:

spmark score 1623

3d score 983

system score 1103

Details

3d game 14,70 fps

3d fillrate 3,33 mtexels/s

3d polycount 66,53

EDIT: Ξέχασα να πω οτι εχω την τελευταία έκδοση που αναφέρεται πιο πάνω :cool:

σημερα το πηρα κι εγω και τωρα το σκαλιζω,περισσοτερα μετα.παντως ειναι κινητο με τα ολα του πραγματικα.

Kαλοριζικο σε οσους το αγορασαν :)

Οι υπολοιποι ,περιμενουμε μια πληρη παρουσιαση λοιπον,για να δουμε . :O :D

Edit: Οσοι το αγορασαν λοιπον,

θα πρεπει να μπουν στον κοπο να δοκιμασουν

ποιες εφαρμογες λειτουργουν στο Ν90 ,

ετσι ωστε να φτιαξουμε μια λιστα με τις συμβατες εφαρμογες :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το είδα κι εγώ σήμερα. Το είχε ένας τύπος στη βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ. Μεγαλούτσικο αλλά όμορφο. Μου θυμίζει λίγο το Z105 της samsung σε μέγεθος και σχήμα. Η εξωτερική οθόνη όλα τα λεφτά:)

παντως η εσωτερικη οθονη ειναι ολα τα λεφτα,πραγματικα συναγωνιζεται στα ισα τις οθονες των sharp,μπραβο στη Nokia.

pws mporw na ele3w to firmware version?

*#0000# :)

Απανταω αντι του Μυθου :O

Φιλε ταξιδιωτης22 δεν βλεπω ομως να το κρατας και πολυ το Ν90 :O

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80248

Το πηρες μονο για να το δεις ? :worry:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

ναι φιλε μου οντως δε θα το κρατησω πολυ δυστυχως δεν μπορω καθολου το οτι ειναι αναδιπλουμενο,εχω ξεσυνηθισει τελειος,παντως ειναι φοβερο κινητο.

Χαιρετώ και εγώ. Από την παρασκευή το πρωί έχω πάρει το Ν90. καλό είναι (χωρίς δόνηση διστυχώς) και μπορώ να πώ ότι ακόμη προσπαθώ να το συνηθίσω. είχα άλλα δύο κινητά με sybian (3650 και 7610) αλλά εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Πάντως το συγκεκριμένο λογισμικό δεν μου φαίνεται τόσο ευέλικτο σε σχέση με τα προηγούμενα, ειδικά στην έκθεση.

Αυτό το πράγμα που έχει στην έκθεση (όλα χύμα και από κει και πέρα τα άλμπουμ) δεν μπορώ να το καταλάβω.

Και δηλαδή εγώ έχω 200 φωτογραφίες και θέλω να σβήσω μία. πρέπει να ψάξω ανάμεσα σε 200 φωτο και 20 βίντεο για να δώ που είναι αυτή που θέλω να σβήσω;;

Εντάξει, κάμερα, βίντεο, οθόνες κλπ δεν παίζονται έτσι! ειδικά οι επιλογές που έχει για τις φωτό είναι κάτι που δεν περίμενα σε κινητό τόσο σύντομα.

κάτι ακούω για τσέπες και ιστορίες. δεν ξέρω γιατί τσέπες μιλάει ο φίλος πιο πάνω πάντως αν το βάλεις σε τσέπη ενός κλασικού τζιν η κάμερα δεν θα είναι πια ενσωματωμένη αλλά αποσπόμενη:P.

Λεωνίδας

*#0000# :)

Απανταω αντι του Μυθου :O

Φιλε ταξιδιωτης22 δεν βλεπω ομως να το κρατας και πολυ το Ν90 :O

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80248

Το πηρες μονο για να το δεις ? :worry:

Euxaristw nervous.

Twra ti kanw an 8elw na anabei8mhsw to firmware? :lol:

Euxaristw nervous.

Twra ti kanw an 8elw na anabei8mhsw to firmware? :lol:

Αναβαθμιση μονος σου δεν μπορεις να κανεις ,οποτε θα πρεπει να μεσολαβησει η Νοκια :) :p

iPhone 5S Space Grey

Το είδα σήμερα σε ένα Nokia club ως απομίμηση, μου είπαν ότι ακόμα δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση. Σε γενικές γραμμές φαίνεται στιβαρό και ομολογώ πως δεν μου φάνηκε καθόλου λόγο διαστάσεων δύσχρηστο, για το βάρος δεν εκφέρω γνώμη καθώς στο πραγματικό μοντέλο μπορεί να διαφέρει αλλά στην απομίμηση δεν με προβλημάτισε καθόλου.

Κρίμα που κοστίζει τόσο ακριβά, θα το δω σε κανένα 6μηνό εάν και εφ’ όσον έχει μειωθεί η τιμή του σε λογικά πλαίσια.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Το είδα σήμερα σε ένα Nokia club ως απομίμηση, μου είπαν ότι ακόμα δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση. Σε γενικές γραμμές φαίνεται στιβαρό και ομολογώ πως δεν μου φάνηκε καθόλου λόγο διαστάσεων δύσχρηστο, για το βάρος δεν εκφέρω γνώμη καθώς στο πραγματικό μοντέλο μπορεί να διαφέρει αλλά στην απομίμηση δεν με προβλημάτισε καθόλου.

Κρίμα που κοστίζει τόσο ακριβά, θα το δω σε κανένα 6μηνό εάν και εφ’ όσον έχει μειωθεί η τιμή του σε λογικά πλαίσια.

Ασπαζομαι απολυτα την αποψη του φιλου opengl εεεε Directx :p

Εαν δεν καιγεσαι για κινητο δεν ειναι η σοφοτερη κινηση η αγορα ενος τοσο ακριβου κινητου πρωτου εχουμε ενα υποτυποδες feedback απο τους βιαστικους αυτου του forum :D και δουμε μια καποια λογικη μειωση τιμης

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Απο εφαρμογές εχω δοκιμάσει τις παρακάτω:

• ContactGuide-Pro_v1.02
  • DVDPlayer_v1[1].22
  • ETI-Camcorder-II
  • FullScreenCaller 3.01
  • MemTester_2[1].12
  • Mobile Theatre
  • MSDict_Oxford_Concise_Medical_Dictionary
  • MusicBox_v1.2
  • OggPlay-s60-MMF-1.6.4
  • PainterStudio_1[1].0
  • photobase_for_s60_v2.0.27
  • PhotoCard_1[1].02
  • PhotoriteSP_v5_1_[1].2.0
  • PhotoSMS_v1.65
  • screenshot_s60_1[1].04
  • SmartCom_v1[1].01
  • SMSFace[1].v2.0
  • spmark 04
  • Surprise_1_[1].Sounder.v1.0
  • symantec antivirus
  • appman 1.04
  • FExplorer 1.11

Απο αυτές μόνο το OggPlay-s60-MMF-1.6.4 δε λειτουργεί :O . Γενικά πάντως υπάρχει αρκετά υψηλή συμβατότητα εφαρμογών :cool:

Αναβαθμιση μονος σου δεν μπορεις να κανεις ,οποτε θα πρεπει να μεσολαβησει η Νοκια :) :p

Προς το παρον ουτε μεσω της Νοκια δεν μπορεις να το αναβαθμισεις :( Γιατι πολυ απλα σημερα που πηγα κι εγω στη Νοκια γι αυτο το λογο μου απαντησαν,"δε μας ηρθε η νεα εκδοση,την περιμενουμε..."Πότε?Τρεχα γυρευε!!!:mad: :wacko: :D Υπομονη παιδια :O

Ρε παιδιά το βίντεο είναι τόοοοοοοοοοοοοοοσοκαλό;Δηλαδή καμία σχέση με το 6630 και 6680;

H analysh video toy N90 einai diplasia apo aythn toy 6680.Eykola katalavainei kaneis th diafora... :cool:

@ theka 2003

1.Φίλε μου το eti-camcorder 2 τι παραπανω προσθετει στο Ν90 αφου ηδη τραβαει βιντεο με πολλα πιξελς?

2.Με ενδιαφερει τρομερα να τρεχει το SlovoEd(λεξικο).

3.Εχεις να βαλεις καποιον emulator οπως πχ το vSun?

Εαν χρειαζεσε καποια προγρ/τα στειλε μου pm

τελικο συμπερασμα για το Ν90 ειναι οτι ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο :!: :cool: ισως και το πιο καλο ΝΟΚΙΑ μεχρι να δουμε το 91 βεβαια ;) αλλα με σχεδον ανυπαρκτη φορητοτητα και ασθενικη για τα κυβικα του μπαταρια.......... ;) :worry:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...