Jump to content

Zonealarm pro and msn messanger 7 non beta

sonymobby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εδω και καιρο ειχα το bitdefender professional plus 8 και το εβγαλα και εβαλα το kaspersky 5 pro και το zonealarm 5 pro. Δυστυχως με το zonealarm το msn 7 μου κολλα. Μολις κανει sign in ο messanger κολλα και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει. Με το firewall του bitdefender 8 δεν υπηρχε προβλημε ουτε και οταν ειχα το messanger 6 ή το messanger 7 beta. Τι συμβαινει;

Εμενα παντως το Msn δουλευει κανονικα με το Ζone Alarm.Το πρωτο ειναι εκδοση 7.0.0777 και το δευτερο ειναι η Pro εκδοση 5.5.062.011 .Δεν νομιζω να φταινε καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις (πχ οι ports του Zone Alarm...Δεν θα "κολλουσαν" το αλλο προγραμμα υποθετω) Πες μας και ποιες εκδοσεις εχεις εσυ και αν δεν ειναι οι τελευταιες,δοκιμασε πρωτα να κατεβασεις αυτες.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Kai ego exo afta ta 2 kai o msn kolaei.5 lepta kanei sign in kai molis mpainei ekei pou einai oi epafes mou einai aspro,den exei tipota!! Prepei na mou milisei allos prota gia na ton do.

Oi palioi msn itan mia hara.

Mutilator :shifty:

Υπαρχει λυση ή να περιμενουμε το msn messanger 8;

EDIT: Τωρα ανακαλυψα πως οταν κλεισω το zone alarm, kanv sign in στο msn και μετα ξανανοιξω τον zone alarm ολα δουλευουν μια χαρα! Θα ηθελα να ρωτησω επισης ποια ειναι τα καλυτερα settings για το zone alarm. Ευχαριστω!!!

Μια χαρά είμαι και γω με zone alarm και msn :confused:

Έχεις δώσει πλήρη πρόσβαση στο msn απο το zone alarm?Εγώ και στο access και στο server το έχω ελεύθερο.

Eχω τα τελευταια, μολις τωρα το ελεξα! Εχω και κατι αλλο να σας πω. Οταν ειμαι sign out ο messanger δουλευει κανονικα! :wacko:

Σίγουρα κάτι έχεις κάνει και το Zonealarm μπλοκάρει το MSN

Κοίταξε τις ρυθμίσεις του Zonealarm και δώσε πλήρη πρόσβαση στο MSN messenger.

Εχω και εγώ και τα 2 και δουλευουν μιά χαρά χωρίς κολλήματα.

Τα εβαλα ολα allow αλλα παλι τπτ!!! Τι να κανω; Τουλαχιστον ποιος φταιει;

Ετσι οπως τα λες,προφανως το Zone Alarm που δεν αφηνει το msn να λειτουργησει...Δεν ξερω αν βοηθαει ,αλλα οι δικες μου ρυθμισεις (με τις οποιες δουλευουν οκ και τα δυο ) ειναι οι εξης:

Ζone Alarm (αν και απο ο,τι βλεπω τελικα,μαλλον ασχετες ειναι οι ρυθμισεις σε σχεση με το Msn... :confused: ):

(στο Firewall)

-> Allow incoming & outgoing UDP ports:6346, 1412, 1863, 21

-> Allow incoming & outgoing TCP ports:6346, 1412, 411, 412, 1863, 6881-6889, 21

Και τα δυο παραπανω στην Internet Zone.

Επισης (στο Program control) εχω κανει allow το Msn στο Access και στο Trusted και στο internet ,ενω σαν Server ειναι allowed μονο ως Trusted.

Msn:

Ειμαι συνδεδεμενος "μεσω ενος διακομιστη μεσολαβησης HTTP" και στις συνθετες ρυθμισεις ,στον διακομιστη μεσολαβησης HTTP εχω ανοιχτη τη θυρα 8080 και τα υπολοιπα αναλογα με τον παροχεα σου.

Περαν αυτων,δεν νομιζω να μπορω να βοηθησω περαιτερω... :O :X

Tα καταφερα παιδια! Ειχα το internet zone security σε stealth mode. Οταν το εβαλα σε medium το msn δουλεψε. Νομιζετε να υπαρχει καποιο προβλημα τωρα με hacking;

Tα καταφερα παιδια! Ειχα το internet zone security σε stealth mode. Οταν το εβαλα σε medium το msn δουλεψε. Νομιζετε να υπαρχει καποιο προβλημα τωρα με hacking;

Mporeis na mou peis pou einai afti i rithmisi giati den ti vrisko pouthena??

edit:To vrika telika.Pantos kai high pou to eixa,pote empaine kai pote ohi.

Mutilator :shifty:

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τo firewall. Μπορείς να το αφήσεις στο medium. Μια χαρά είναι και εκεί.

Giati exw tin ypopsia oti xrisimopoias ZoneAlarm personal free edition?

Mono se ekeino to version theleis na kaneis edit ta settings. Sto pro einai ola etoima..

Οχι εχω το pro και τα settings ειναι ετοιμα. Απλα εγω κατα τυχης αλλαξα το setting απο high σε medium δουλεψε! Αν εχεις την καλοσυνη, μου λες σε παρακαλω που εβαλες το ιντερνετ zone, σε medium ή high;

Εγω παντως με Ιnternet Zone Security high (stealth mode) και Trusted Zone Security Medium (sharing) μια χαρα ειμαι! :confused:

Θα πρέπει πάντως στο zonealarm ο messenger να έχει δικαιώματα Access και Server και στo trusted και στο internet zone.

Εγω παντως με Ιnternet Zone Security high (stealth mode) και Trusted Zone Security Medium (sharing) μια χαρα ειμαι! :confused:
Ισως αλλαξες κατι στα custom settings. Αν ναι, πες και σε μενα!

Έλα ????

Τσάμπα γράφανε όλοι αυτοί παραπάνω ?

Jesus !

mcde 28 Απρ. 2005, 23:29

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τo firewall. Μπορείς να το αφήσεις στο medium. Μια χαρά είναι και εκεί.

Θα πρέπει πάντως στο zonealarm ο messenger να έχει δικαιώματα Access και Server και στo trusted και στο internet zone.

Οχι δεν γραφανε τσαμπα. Τους ευχαριστω που προσπαθησανε να με βοηθησουν. However, εκανα check το firewall στο medium και ειδα πως τα ports δεν ειναι blocked.

Τρόπος υπάρχει να χρησιμοποιήσεις το MSN με το Zonealarm. Κάποια ρύθμιση θα έφταιγε λογικά, αλλά αφού έστω και με αλλαγή του firewall βρήκες λύση το topic κλειδώνεται.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...