ostvarivanje Δημοσιεύτηκε December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2017 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα καταλήξω σε αυτό, αλλά σκέφτηκα να εξαντλήσω όλες τις τυχόν επιλογές που ενδεχομένως δεν έχω σκεφτεί. Χρησιμοποιώ δύο συσκευές (αυτή τη στιγμή OnePlus 3T και Motorola Nexus 6). Με την αγορά του - ενδεχομένως 5Τ, το 3Τ θα γίνει δεύτερη συσκευή. Άρα, ψάχνω συσκευή με καλύτερα χαρακτηριστικά από το 3Τ και... με ενεργή κοινότητα από xda επειδή αλλάζω συχνά roms. Τέλος, με ενδιαφέρει όταν θα βγάλω το root να παραμένω εντός εγγύησης. Πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το 5Τ. Από άποψη οικονομικού... μάλλον ξεφεύγουμε με τα 500 που έχει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα. Και μία δεύτερη ερώτηση: ποια είναι η γνώμη σας για το ενδεχόμενο να πάω στο 8/128 με 60€ επιπλέον; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Νομίζω δεν έχεις άλλη επιλογή Δεν έχω δει το πίξελ 2 αλλά είναι και αρκετά πιο ακριβο νομίζω Θα έλεγα καλύτερα θα ήταν να πας στα. 8 για ραμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Σε ευχαριστώ Μανώλη για την απάντηση. Μα το πίξελ 2 θα ήταν πρώτη μου επιλογή, αλλά είναι πολύ ακριβό. Όταν ήταν η σειρά Νέξους, συνεχώς νέξους αγόραζα αλλά πλέον με τα πίξελ ξέφυγε οικονομικά η φάση. Άρα ή πίξελ ή 5Τ. Όσο για τη ραμ, στο 3Τ ποτέ δεν έχω ξεμείνει. Αλλά πάλι το σκέφτομαι να πάω στο μεγάλο Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα.. Προχώρα στα 8Gb ram για μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα.. Προχώρα στα 8Gb ram για μένα :) Ποιο τηλέφωνο έχεις τώρα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 5Τ 8/128 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 5Τ 8/128 :) Νόμισα δεν το είχες ήδη αγοράσει. Άρα, ποιο τηλέφωνο είχες πρώτα; Επίσης, υπάρχει κάποιος που από 3Τ πήγε σε 5Τ να μου πει διαφορές; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Sorry σε μπέρδεψα. Είχα Oneplus 5 8/128 τους τελευταίους 5 μήνες,το έδωσα και πήγα σε 5Τ.. Πήγα πάλι σε 8/128 γιατί αυτό το καιρό παρατήρησα οτι η μνήμη που χρησιμοποιούσα στη καθημερινή χρήση ήταν πάνω απο 6gb ram. Πολύ συχνά είχα 500mb ελεύθερα και μ'αρεσε που ολα εμεναν ανοιχτά ολη μέρα. 3Τ είχα για κανένα δίμηνο αν θυμάμαι καλά. Ήταν και αυτό γρήγορο βέβαια ζεσταινοταν εύκολα,το 5 όχι,η κάμερα του ήταν μέτρια στο 5 είναι πολύ ανώτερη, όπως και η μπαταρία του. Επίσης η οθόνη στο 5Τ είναι αρκετά καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Εγώ πήγα σε pixel XL , μεταχειρισμένο...δεν το μετάνιωσα. Ταχύτατο, συνεχής αναβαθμίσεις,τρομερή κάμερα. Αλλά και το 5t είναι άριστο στα λεφτά του. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Sorry σε μπέρδεψα. Είχα Oneplus 5 8/128 τους τελευταίους 5 μήνες,το έδωσα και πήγα σε 5Τ.. Πήγα πάλι σε 8/128 γιατί αυτό το καιρό παρατήρησα οτι η μνήμη που χρησιμοποιούσα στη καθημερινή χρήση ήταν πάνω απο 6gb ram. Πολύ συχνά είχα 500mb ελεύθερα και μ'αρεσε που ολα εμεναν ανοιχτά ολη μέρα. 3Τ είχα για κανένα δίμηνο αν θυμάμαι καλά. Ήταν και αυτό γρήγορο βέβαια ζεσταινοταν εύκολα,το 5 όχι,η κάμερα του ήταν μέτρια στο 5 είναι πολύ ανώτερη, όπως και η μπαταρία του. Επίσης η οθόνη στο 5Τ είναι αρκετά καλύτερη. Ναι, τώρα μπορώ να πω ότι ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Μου κάνει εντύπωση ότι χρησιμοποιούσες τόση πολύ ραμ. Εγώ που έχω και πολλές εφαρμογές και έχω πολλές ανοιχτές, πότε δεν έχω πέσει κάτω από 1,5. Εκτός και αν με τα 8 παρέχει περισσότερη ραμ από ό,τι με τα 6 για την ίδια χρήση. Εγώ πάντως στο 3Τ δεν το ένιωσα να ζεσταίνεται, βέβαια παιχνίδια δεν παίζω, εκτός από κανένα titanium backup ή nandroid backup. Δηλαδή η κάμερα του 5 πολύ καλύτερη από του 3Τ; Αναμένω βελτίωση και στην κάμερα, αλλά δεν ξέρω πόσο καλύτερη είναι. Οι κάμερες του 5 και του 5Τ πώς τις κρίνεις; Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. Εγώ πήγα σε pixel XL , μεταχειρισμένο...δεν το μετάνιωσα. Ταχύτατο, συνεχής αναβαθμίσεις,τρομερή κάμερα. Αλλά και το 5t είναι άριστο στα λεφτά του. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Εννοείς ότι πήγες από 3Τ σε pixel XL; Βασικά, μεταχειρισμένο δεν το σκέφτομαι. Από εκεί και πέρα το pixel 2xl αν δεν ήταν τόσο ακριβό θα το σκεφτόμουν Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Tου 5 η κάμερα αρκετά καλύτερη του 3 ναι.. Καμια επαφή θα έλεγα. Του Pixel όμως η κάμερα είναι 5 επίπεδα πάνω οπως την είδα για ενα μήνα περίπου που το είχα κι'αυτο.. Εξαιρετικό αλλά πανάκριβο, υπερτιμημένο και πολύ αντιεμπορικό. Δες πως είναι η ραμ μου αυτή τη στιγμή.. Άν είχε 6 φαντάζομαι θα είχε αρχίσει να κλείνει εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για το screenshot, αλλά προς Θεού, δεν αμφισβήτησα τα λεγόμενά σου. Πάντως εγώ, αυτή τη στιγμή (με το cpu-z και εγώ) έχω 1118ΜΒ (18%). Αν οι κάμερες έχουν τόση πολύ μεγάλη διαφορά του 3Τ και του 5, μπορώ να πω ότι θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για του 5Τ η κάμερα σε σχέση με του 5; Για το pixel, και εγώ την ίδια γνώμη έχω. Αν είχε νορμάλ τιμή, σίγουρα θα το αγόραζα παρότι θα είχε λιγότερη ραμ, αλλά θα τη χαλάλιζα στην υπέροχη κάμερα που έχει. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Οι κάμερα του 5Τ μου φαίνεται ίδια με του 5.. Μικροδιαφορές τέλος πάντων! Απο το 3 η διαφορά ήταν τεράστια! Επίσης αν τώρα έχεις 1.1 γιγα ελεύθερο απο τα 6, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αν είχες 8 θα είχε χρησιμοποιήσει και αλλη ραμ,απλα η συσκευή φροντίζει να έχει περίπου ενα gb ελεύθερο και μένα έτσι κάνει αν δεις στο screenshot. Edited December 11, 2017 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ισχύει παιδιά..κάτοχος 5t 6/64. Μην σε αγχωνει η ραμ..άσε το λειτουργικό να γνωρίζει και να την διαθέτει όπως νομίζει. Είτε πας στο 6/64 είτε στο 8/128 αν βρίσκει ελεύθερη ραμ θα την γεμίζει μέχρι ένα ποσοστό. Σαν ραμ τα 6 είναι υπεραρκετά. Εδώ οι φετινές ναυαρχίδες έχουν στην πλειοψηφία τους 4. Αν έχεις τα 60 παραπάνω περνεις το μεγάλο αλλιώς και με το μικρό θα είσαι οκ. Για μένα πρέπει να σκεφτείς αν θα είσαι οκ με την χωρητικότητα. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Οι κάμερα του 5Τ μου φαίνεται ίδια με του 5.. Μικροδιαφορές τέλος πάντων! Απο το 3 η διαφορά ήταν τεράστια! Επίσης αν τώρα έχεις 1.1 γιγα ελεύθερο απο τα 6, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αν είχες 8 θα είχε χρησιμοποιήσει και αλλη ραμ,απλα η συσκευή φροντίζει να έχει περίπου ενα gb ελεύθερο και μένα έτσι κάνει αν δεις στο screenshot. Όταν γράφεις 3 εννοείς το 3Τ (γιατί έχεις γράψει παραπάνω ότι το είχες). Δεν ξέρω πώς είναι η κάμερα του 3 σε σχέση με του 3Τ. Πάντως, από τα λεγόμενά σου και από ό,τι έχω δει και εγώ, έχουν μεγάλη διαφορά στην κάμερα. Για τη ραμ, αυτό παρατήρησα και εγώ. Δηλαδή είτε 6 είτε 8 σταθερή ραμ αφήνει ελεύθερα. Το ζητούμενό μου σε αυτό (αν θα πάρω το ένα ή το άλλο μοντέλο) είναι τι επιπλέον κέρδος θα έχω με τα 2 γκίγκα παραπάνω. Δηλαδή, αν δύο τηλέφωνο έχουν "στηθεί" με τον ίδιο τρόπο και έχουν ανοιχτές τις ίδιες εφαρμογές, πόσο και πώς θα υπερισχύει το μεγάλο από το μικρό. Γιατί αν δεν υπάρχει διαφορά, τότε το μόνο ερώτημα είναι της χωρητικότητας. Ισχύει παιδιά..κάτοχος 5t 6/64. Μην σε αγχωνει η ραμ..άσε το λειτουργικό να γνωρίζει και να την διαθέτει όπως νομίζει. Είτε πας στο 6/64 είτε στο 8/128 αν βρίσκει ελεύθερη ραμ θα την γεμίζει μέχρι ένα ποσοστό. Σαν ραμ τα 6 είναι υπεραρκετά. Εδώ οι φετινές ναυαρχίδες έχουν στην πλειοψηφία τους 4. Αν έχεις τα 60 παραπάνω περνεις το μεγάλο αλλιώς και με το μικρό θα είσαι οκ. Για μένα πρέπει να σκεφτείς αν θα είσαι οκ με την χωρητικότητα. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Όχι, δε με αγχώνει καθόλου η ραμ. Απλά η συζήτηση γίνεται στο αν θα έχω κάποιο όφελος με την επιπλέον ραμ. Για τη χωρητικότητα, τώρα έχω κάπου 5 γκίγκα διαθέσιμα, αλλά με πολλές φωτογραφίες βίντεο από τις διακοπές του καλοκαιριού (βαρέθηκα να τα σβήσω, αν και τα μετέφερα στον υπολογιστή), με nandroid backup γύρω στα 9 γκίγκα και κάποια zips από ρομς που έχω περάσει παλιότερα που σίγουρα είναι 4-5 γκίγκα. Αν παραστεί ανάγκη (που έχω σκοπό να το κάνω αυτό), θα πάρω ένα φλασάκι 64άρι και θα βάζω εκεί τα nandroid backups και από τις δύο συσκευές, όπως έκανα παλιότερα που είχα LG G2 και Nexus 6 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Τότε θα είσαι οκ με το 6/64. Σίγουρα 8 κρατάει κάποιες εφαρμογές παραπάνω αλλά είναι τόσο γρήγορο τηλέφωνο που και να σου κλείσει κάποιες εφαρμογές τις ανοίγει πάλι πολύ γρήγορα. Το 8αρι μπορείς να το πουλήσεις μελλοντικά λίγο παραπάνω. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω καταλήξει πλέον να πάρω το 6/64 και ταυτόχρονα θα παραγγείλω ένα στικάκι otg για να το χρησιμοποιώ και με τα δύο (3Τ και 5Τ) για nandroid backups. Δεν με ενδιαφέρει η μεταπωλητική του αξία γιατί δεν τα πουλάω τα κινητά μου, καθώς αργότερα χρησιμοποιούνται από άλλο μέλος της οικογένειας (αφού τα κρατήσω 2 χρόνια). Μάλλον Πέμπτη προς Παρασκευή θα γίνει η παραγγελία και τώρα ψάχνω τι αξεσουάρ να παραγγείλω μαζί με το τηλέφωνο. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts