billys_541 Δημοσιεύτηκε April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2005 Παιδιά έχω μια απορία.Ποιά windows θεωρούνται πειρατικά?Εγώ έχω αυθεντικά windows.Αν τα αντιγράψω σε ένα φίλο μου θα είναι πειρατικά? Α,και κάτι άλλο.Από που μπορώ να κατεβάσω το service pack 2 για windows xp home edition?Στη Microsoft όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.Τα κατεβάζεις μόνο σαν αναβάθμηση.Εγώ τα χρειάζομαι σαν αρχείο γιατι τώρα τελευταία κάνω συχνά φορμάτ και δεν μπορώ να τα κατεβάζω κάθε φορά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Τα αυθεντικα Windows προοριζονται για εναν μονο υπολογιστη (εκτος αν αναφερεται αλλιως), οποτε ναι αν τα αντιγραψεις θεωρουνται πειρατικα. Τωρα για το SP2 εγω το βρηκα σαν αρχειο (≈250ΜΒ) στην περιοχη downloads του adslgr.com (θελει εγγραφη) Σιγουρα θα υπαρχει κι αλλου. Τωρα αν τα εχεις αυθεντικα,μπορεις να ζητησεις απο την Microsoft Hellas να σου στειλουν το cd με το SP2 για να μην παιδευεσαι κιολας. :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default.mspx Paraggile DWREAN to elliniko service pack se cd. Osa thes vasika... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Εγώ το SP2 το προσπάθησα να το εγκαταστήσω από το original CD και από copy αλλά μόλις πάει να αρχίσει η εγκατάσταση σκαλώνει. Καμιά ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Όταν λες σκαλώνει τι εννοείς; Δεν σου βγάζει κάποιο μύνημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Μπορέις να κατεβάσεις το SP2 από την Microsoft από εδώ 267722 KB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Δεν βγάζει κανένα μνμ. Απλά προσπαθώντας να πάει στο στάδιο της εγκατάστασης μένει εκεί και όσο και αν περιμένω δεν γίνεται τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Δεν βγάζει κανένα μνμ. Απλά προσπαθώντας να πάει στο στάδιο της εγκατάστασης μένει εκεί και όσο και αν περιμένω δεν γίνεται τπτ. Μηπως εχεις παλιο υπολογιστη?Εμενα π.χ. (στα 866mhz) εκανε γυρω στη 1ωρα+ για να εγκατασταθει, και οντως σε καποια φαση στην αρχη νομιζα οτι ειχε κολλησει. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Παιδιά έχω μια απορία.Ποιά windows θεωρούνται πειρατικά?Εγώ έχω αυθεντικά windows.Αν τα αντιγράψω σε ένα φίλο μου θα είναι πειρατικά? Α,και κάτι άλλο.Από που μπορώ να κατεβάσω το service pack 2 για windows xp home edition?Στη Microsoft όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.Τα κατεβάζεις μόνο σαν αναβάθμηση.Εγώ τα χρειάζομαι σαν αρχείο γιατι τώρα τελευταία κάνω συχνά φορμάτ και δεν μπορώ να τα κατεβάζω κάθε φορά. Ευχαριστώ. Ναι θα θεωρουνται πειρατικα επειδη πολυ απλα τα αντιγραψες. However, ο φιλος σου δεν θα μπορει να τα δουλεψει επειδη τα κανονικα πειρατικα ειναι καπως τροποιημενα για να μην θελουν activation! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Παιδιά έχω μια απορία.Ποιά windows θεωρούνται πειρατικά?Εγώ έχω αυθεντικά windows.Αν τα αντιγράψω σε ένα φίλο μου θα είναι πειρατικά? Α,και κάτι άλλο.Από που μπορώ να κατεβάσω το service pack 2 για windows xp home edition?Στη Microsoft όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.Τα κατεβάζεις μόνο σαν αναβάθμηση.Εγώ τα χρειάζομαι σαν αρχείο γιατι τώρα τελευταία κάνω συχνά φορμάτ και δεν μπορώ να τα κατεβάζω κάθε φορά. Ευχαριστώ. gia koita edo:http://www.microsoft.com/athome/security/protect/windowsxp/choose.mspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 gia koita edo:http://www.microsoft.com/athome/security/protect/windowsxp/choose.mspx Αυτό που λές το είχα βρεί και εγώ αλλά απ'οτι κατάλαβα κατεβάζει το sp2 μόνο σαν αναβάθμηση και εγώ το θέλω σαν αρχείο. Θα κάνω αυτό που είπαν τα παιδιά παραπάνω.Από την στιγμή που έχω αυθεντικά windows θα ζητήσω να μου στείλουν το sp2 σε cd. Ευχαριστώ πολύ όλους. EDIT:Μόλις έστειλα την αναφορά.Για να δούμε.Θα μου το στείλουν?Σε 28 μέρες λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ναι θα θεωρουνται πειρατικα επειδη πολυ απλα τα αντιγραψες. However, ο φιλος σου δεν θα μπορει να τα δουλεψει επειδη τα κανονικα πειρατικα ειναι καπως τροποιημενα για να μην θελουν activation! Sorry ala kopia to af8ediko (eno exis to af8ediko) den ine Back up?? opote pio to proflime ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ρε παιδια να ρωτησω κατι αλλο? Ειχα παρει ενα pc ετοιμο με εγκατεστημενα windows xp home. Μαζι μου ειχαν δωσει και κατι cd με οδηγους,και ενα με windows. Καποια στιγμη πηγα να κανω φορματ,με το cd που μου ειχαν δωσει,αλλα δεν γινοταν φορματ μονο repair.Τελικα εκανα φορματ απο dos και πηγα να κανω εγκατασταση τα windows.Μου εβγαζε συνεχεια οτι λειπουν κατι αρχεια. Πρεπει να αγορασω παλι τα xp?Δεν επρεπε το cd που μου εδωσαν να ειναι ολοκληρωμενη εκδοση windows και οχι ανακτησης? sorry gia to offtopic Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ρε παιδια να ρωτησω κατι αλλο? Ειχα παρει ενα pc ετοιμο με εγκατεστημενα windows xp home. Μαζι μου ειχαν δωσει και κατι cd με οδηγους,και ενα με windows. Καποια στιγμη πηγα να κανω φορματ,με το cd που μου ειχαν δωσει,αλλα δεν γινοταν φορματ μονο repair.Τελικα εκανα φορματ απο dos και πηγα να κανω εγκατασταση τα windows.Μου εβγαζε συνεχεια οτι λειπουν κατι αρχεια. Πρεπει να αγορασω παλι τα xp?Δεν επρεπε το cd που μου εδωσαν να ειναι ολοκληρωμενη εκδοση windows και οχι ανακτησης? sorry gia to offtopic Αν οντως λειπει το cd, τους το λες και φυσικα στο δινουν. Δικο σου ειναι αφου ειναι μεσα στην αποδειξη αγορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALI_13 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Παιδες τι να πω εμενα μου ειχαν δωσει αντιγραμμενο xp pro (χωρις ομως sp1 η sp1a) απο αυθεντικο και μαλιστα εγγυημενο με την εννοια οτι το πηρασ απο ατομο απο τον οτε οπου δινουν αντιγραφα των αυθεντικων... Κατεβαζω το sp1 απο τη microsoft κανονικα ΑΛΛΑ οταν του εκανα εγκατασταση μου εβγαζε ΔΕΝ γινεται λογω του οτι ο serial number δεν ειναι εγκυρος...και διεροτωμαι χωρια του οτι το cd μου το ειχαν δωσει "ενταξει"..πως εκανα εγκατασταση αν ο serial δεν ειναι εγκυρος?? τι να πω? Παράθεση IT WAS PAINFULL.. BUT.. :geek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Αυτό που λές το είχα βρεί και εγώ αλλά απ'οτι κατάλαβα κατεβάζει το sp2 μόνο σαν αναβάθμηση και εγώ το θέλω σαν αρχείο. Θα κάνω αυτό που είπαν τα παιδιά παραπάνω.Από την στιγμή που έχω αυθεντικά windows θα ζητήσω να μου στείλουν το sp2 σε cd. Ευχαριστώ πολύ όλους. EDIT:Μόλις έστειλα την αναφορά.Για να δούμε.Θα μου το στείλουν?Σε 28 μέρες λέει. Σου έχω δώσει το link για να κατεβάσεις το αρχείο, αυτό δεν είναι; http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=049c9dbe-3b8e-4f30-8245-9e368d3cdb5a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Σου έχω δώσει το link για να κατεβάσεις το αρχείο, αυτό δεν είναι; http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=049c9dbe-3b8e-4f30-8245-9e368d3cdb5a Φίλε μου ευχαριστώ πολύ αλλά επειδή είναι πολύ μεγάλο το αρχείο και εγώ έχω pstn έκανα την αναφορά τελικά.Στο e-mail όμως που μου έστειλαν έλεγε οτι στο cd θα είναι το sp2 για xp professional.Εγώ έχω xp home edition.Όταν συμπλήρωσα την αναφορά δεν θυμάμαι να είχε κάπου επιλογή.Μόνο για γλώσσα είχε.Τώρα τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Φίλε μου ευχαριστώ πολύ αλλά επειδή είναι πολύ μεγάλο το αρχείο και εγώ έχω pstn έκανα την αναφορά τελικά.Στο e-mail όμως που μου έστειλαν έλεγε οτι στο cd θα είναι το sp2 για xp professional.Εγώ έχω xp home edition.Όταν συμπλήρωσα την αναφορά δεν θυμάμαι να είχε κάπου επιλογή.Μόνο για γλώσσα είχε.Τώρα τι γίνεται? Νομιζω κανει και για pro και για home. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Σίγουρα είναιι και για pro και για home γιατί έχω πάρει ένα τέτοιο cd από την cebit. Το μόνο που έχει σημασία είναι η γλώσσα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ρε παιδια να ρωτησω κατι αλλο? Ειχα παρει ενα pc ετοιμο με εγκατεστημενα windows xp home. Μαζι μου ειχαν δωσει και κατι cd με οδηγους,και ενα με windows. Καποια στιγμη πηγα να κανω φορματ,με το cd που μου ειχαν δωσει,αλλα δεν γινοταν φορματ μονο repair.Τελικα εκανα φορματ απο dos και πηγα να κανω εγκατασταση τα windows.Μου εβγαζε συνεχεια οτι λειπουν κατι αρχεια. Πρεπει να αγορασω παλι τα xp?Δεν επρεπε το cd που μου εδωσαν να ειναι ολοκληρωμενη εκδοση windows και οχι ανακτησης? sorry gia to offtopic Αχ φίλε μου, σε καταλαβαίνω τα ίδια τράβηξα και εγώ που σαν τρόμπας (δεν ήξερα κι όλλας) αγόρασα από γνωστή αλυσίδα Η/Υ τον υπολογιστή μου και μαζί και τα windows (έτσι νόμιζα) Αυτό που είχα πληρώσει ήταν η άδεια χρήσης των Windows, κοινώς μου εγκατέστησε το κατάστημα μία "δική" έκδοση των millenium, και μου έδωσε ένα "Recovery-cd" έτσι το έλεγαν. Το οποίο δε ήταν υποδειγματικό αν ήθελες να το κάνεις Frisbee ή βάση για ποτήρι (Suvert). Η βασική διαφορά ήταν στην τιμή τους απ' ότι είδα μετά που το πήρα πρέφα. Εκτός του ότι ήταν εντελώς άχρηστο και βάραγαν τα windows καθε 15 ημέρες αν έβαζες το recovery-cd δεν γινόταν τίποτα. Η ¨Αδεια χρήσης" είχε 40.000 δρχ και η πλήρης έκδοση (Full) είχε 200,000 δρχ. για τέτοια διαφορά μιλάμε. Αλλά δόξα το Θεό βρήκα σπασμένα και βρήκα το φως μου. Ε, μετά ήρθαν και τα ΧΡ και τελείωσαν τα μαρτύρια. Ουστττττ κλέφτες :shoot: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts