Jump to content

DALI_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

DALI_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδες τι να πω εμενα μου ειχαν δωσει αντιγραμμενο xp pro (χωρις ομως sp1 η sp1a) απο αυθεντικο και μαλιστα εγγυημενο με την εννοια οτι το πηρασ απο ατομο απο τον οτε οπου δινουν αντιγραφα των αυθεντικων... Κατεβαζω το sp1 απο τη microsoft κανονικα ΑΛΛΑ οταν του εκανα εγκατασταση μου εβγαζε ΔΕΝ γινεται λογω του οτι ο serial number δεν ειναι εγκυρος...και διεροτωμαι χωρια του οτι το cd μου το ειχαν δωσει "ενταξει"..πως εκανα εγκατασταση αν ο serial δεν ειναι εγκυρος?? τι να πω?
  2. επειδη με ενδιαφερουν και εμενα κατι τετοια αν μπορεις στειλε μου το tutorial η κατι οδηγιες τελοσπαντων στο demo_osama@hotmail.com αν και δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρυθμισεων BIOS..
  3. Φιλε δεν καταλαβα τι "κολπακια"(με την καλη την ενοια) εκανες απλα σου συστεινω το ποιο απλο οχι ομως τσαμπε: αγορασα το πακετο για τι κινητο μου για συγρονισμο του με το pc..ειχε το προγραμμα με το οποιο επεξεργαζοσουν τα δεδομενα το κινητου(για αγνωστο λογο οσα κινητα και αν δοκιμασα δεν τα "ειδε") και φυσικα το προγραμμα εγκαταστασης το IR πομποδεκτη... περα απο το προγραμμα για το κινητο, με το IR και το driver του ο υπολογιστης σου αποκταει θυρα IR αναγνωρισμενη κανονικα απο το λειτουργικο...και μπορεις να μεταφερεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μεσω αυτης της θυρας -προφανως απο συσκευη με IR..με απλη προυποθεση το IR πομποδεκτη και το ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ για αυτην driver.. το ποιο απλο..
  4. Παιδες ευχαριστω για τις συμβουλες.. δε μπορουσα να μπω internet εχθες και τις διαβασα σημερα...καθησα ολο το βραδυ και το πασπατευα το *ωλομαραφετι..ειχα φτασει στο σημειο ωα σκεφτω να βγαλω το σκληρο και να τον παω σε μαγαζι να κανω ανακτηση δεδομενων...μιλαμε πολυ μουφα η επαναφορα συστηματος εκανα σε 6!!! διαφορετικες ημ/νιες ολοκληρωνοταν και εβγαζε αποτυχια..ευτυχως μου βγηκε safe mode ξαναεγκατεστησα το nero και κουτσα κουτσα(κυριολεκτικα) εκανα back up σε dvd...τωρα παω για format αλλα με ανυσηχει δεν κανει boot το cd των win και με ξαναβγαζει στα "σπασμενα"...κανω και ενημερωνω.....
  5. Παιδια ΣΟΣ εγκατεστησα εχθες το norton antivirus εκανα restart εντοπισε διορθωσε και τα σχετικα οτι βρηκε και μετα παπαλα..τα windows κολλησαν ολοκληρωτικα μιλαμε τελειως εχω κανει καμια 40 φορες restart αλλα τιποτα παω για φορματ αλλα δεν εχω κανει back up και δε λειτουργει καμια εφαρμογη για να κανω δοστε και σωστε η κατασταση ειναι χαωδης ΑΛΗΘΕΙΑ λεω βοηθεια ευχαριστω
  6. ευχαριστω απλα για κατι τσαμπε freeware ελεγα..
  7. φιλε ευχαριστω το εχω ξαναδει το acoustica αλλα δεν ξερω πολυ μπερδεμα ρε παιδι μου... ξερεις το χειρισμο του?
  8. φιλε δεv ξερω απαντηση για αυτο που θες απλα μπορεις να μου στεiλεις το clip "I was made for loving you baby"; (φανταζομαι πως το εχεις) στο demo_osama@hotmail.gr ευχαριστω!!
  9. Πιαδες ψαχνω εδω και καιρο να βρω ενα προγραμμα με το οποιο να μπορω να "κοψω" ενα τραγουδι(σε οποιοδηποτε format) και αμα ειναι να μπορω να "ραψω" και διαφορα επιπλεον κομενα μερη. πχ. να μπορω να απομονοσω το ρεφρεν.. εχω ψαξει στο google αλλα ΧΑΟΣ Ξερει κανεις να προτεινει κατι ΚΑΛΟ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ?
  10. αυτο ακριβως περα απο αυτο νομιζω εχει κυκλοφορισει και ενα αλλο οχι της logitech που εχει πληκτρα ακριβως σαν laptop ενσυρματο.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ρε συ..
  11. ενας φιλος ειχε αγορασει ενα ωραιο ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ του οποιου τα πληκτρα εναι σαν ενος laptop και ειναι πολυ *αματο.. ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτο τον ΠΑΡΑΚΑΛΩ να ξαναδημοσιευσει την εικονα του και απο ΠΟΥ το αγορασε η να μου πει στο: demo_osama@hotmail.com EYXAΡIΣTΩ
  12. Παρομοιως με το φιλο και εγω εχω ενα αναλογο προβλημα βεβαια αφου εκανα το αναστημενο το format(δεν γινοταν με τιποτα) το max payn πχ. δεν κανε καθολου install, ενω πριν εκανε, και το call of duty κανει μεν install αλλα βγαινει σε παραθυρακια DOS και γραφει δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη wim32.. παρεπιπτοντως το εχω προσπαθησει για εγκατασταση 4 φορες!! και τα ιδια..τα υπολοιπα παιχνιδια απλα κολλανε(πολυ κυριλε ομως η καρτα γραφικων)..καμια γνωμη?
  13. Τ Ε Λ Ο Σ ολα καλα μιλαμε το pc πριν ηταν τελειως κατεστραμενο τωρα δεν πιανεται ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και παλι.... μακαρι να μην εχω κανεναν υποτροπιασμο...
  14. παιδια SUPER ολα κυριλε οχι μονο αναγνωριστικε ο δισκος αλλα μαλιστα τον χωρισα και στα δυο που μου ηταν χρησιμο... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις συμβουλες...θα σας ταλαιπορισω ομως ακομα καθως παρουσιαστηκε το εξης απροοπτο: εχω καρτα ηχου VIA VINYL AUDIO AC97 ειναι ενσωματωμενη στην MSI μητρικη και αφου εκανα το format (νομιζα το αντιθετο) αντελειφθει πως ο τυπος που μου ειχε φτιαξει το συστημα ΔΕΝ ειχε συμπεριλαβει στο πακετο που μου εδωσε μετα το driver της καρτας ηχου. ΥΠΑΡΧΕΙ δυνατοτητα να το βρω σε καποιο site? η μηπως ειναι ρυθμηση BIOS? ΔΕΝ μπορω εννοειται να παιξω μουσικη.. και παλι κατανοηση thanks..
  15. Demis_CY :το email μου ειναι demo_osama@hotmail.com ευχαριστω ναι ο δισκος απο οτι ειδα ειναι SATA και μολις ξανανοιξα το πακετο και βρηκα μια δισκετα που γραφει : VIA SATA RAID Driver For VT6420/VT8237 αυτη πρεπει να εννοει ο mcde και ο iparxos σαν δισκετα του σκληρου..
×
×
  • Create New...