Jump to content

επιλογή συσκευής για απλή χρήση γύρω στα 350 ευρώ.

diaki1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θα χρειαστώ την βοήθεια σας στην επιλογή συσκευής, καθώς είμαι άσχετη :D

Δεν έχω αλλάξει κινητό τα τελευταία 3 χρόνια καθώς ήμουν απολύτως ευχαριστημένη με το xperia c4 Που είχα.

Παρ'όλα αυτά άρχισε να τα παίζει και πρέπει να βρω κάτι εξίσου καλό.

1) Το χρηματικο ποσο: γύρω στα 350, όσο φθηνότερο τόσο καλύτερα.

2) Το μεγεθος οθονης: 5,5 και πάνω νομίζω.

3) Το θελουμε απο Ελλάδα. Αρκει η εγγυηση του καταστηματος.

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα? Δεν είμαι σίγουρη, μένω και κινούμαι στην Αθήνα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

5) Το θελουμε dual? Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Χρειάζομαι ραδιόφωνο.

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Δεν με πειράζει να είναι το μενού στα αγγλικά.

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη;- Ναι, και τα δύο.

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, καμερα, αυτονομια, καθώς η μεγαλύτερη χρήση του κινητού γίνεται για κλήσεις/βιντεοκλήσεις.

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Sony xperia C4.

Θέλω ένα κινητό που δεν θα κρασάρει εύκολα με τις εφαρμογές που θα τρέχω, και με ενδιαφέρει η κάμερα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη λόγω της χρήσης του κινητού (η οποία είναι κυρίως για βιντεοκλησεις και internet browsing.) Καλή μπροστινή κάμερα και αν είναι δυνατόν flash μπροστά θα ήταν επιθυμητά. Επίσης θα με ενδιέφερε να έχει και χαμηλό δείκτη sar.

Ελπίζω να μην ζητάω πολλά και να μπορείτε να βοηθήσετε :)

Καλη η επιλογή του j7 και φθηνή, αλλά δεν είναι και πολυ γρήγορο..

Αν πας στα 350 κοιτα και το huawei mate 10 lite, που ειναι ποιο μοντερνο με μεγαλύτερη οθονη νεας αναλογιας 5.9, 2 καμερες κλπ, αλλά χειρότερη οθονη (οχι amoled). Δεν είναι πολυ μεγαλύτερο.

Να και ενα βιντεο αναμεσα στα 2

Αν και πιθανότατα θα τα αποριψεις και τα 2 γιατί δεν εχουν ραδιόφωνο.

Σε αυτα τα χρήματά πολλες οι επιλογές, πλην ραδιόφωνου που δεν ξερω ποσα εχουν μείνει που εχουν..

Με προβληματίζει λίγο το θέμα καλής οθόνης και ήχου που γράφεις δεδομένου της συσκευής που έχεις. Εννοείς να είναι εξίσου "καλό" με το c4 που είχες ή τα θες αυτά τα 2 πολύ καλύτερα;

Σας ευχαριστω πολυ ολους. Τελικα το σκεφτηκα και μπορω να ζησω και χωρις ραδιoφωνο. Γενικα θελω ενα τηλεφωνο τουλαχιστον οσο καλο οσο ηταν το δικο μου, που το μονο προβλημα που ειχε και εχει ειναι η οθονη αφης.το Huawei και το j7 μου αρεσαν αν και δεν ειμαι φαν της Samsung. η οθονη του Huawei που δεν ειναι amoled, επειδη δεν εχω ιδεα, ειναι μργαλο προβλημα ?

Και το J7 και το Mate 10 lite έχουν ραδιόφωνο. Ήταν να αγοράσω το J7 (είχα και Σάμσουνγκ) αλλά ευτυχώς πήρα Huawei (Mate 8). Στη Σάμσουνγκ δεν ξαναγυρνάω ούτε με σφαίρες.

Και η οθόνη που έχω τώρα μου αρέσει πολύ καλύτερα από το Σάμσουνκ.

Edited by kostas2712

Αν θες στάνταρ το ράδιο από Huawei έχεις το honor 6x και το πιο πρόσφατο Huawei mate 10 lite, αν μπορείς να κάνεις υπαναχωρηση στο θέμα ράδιο μπορείς να δεις και από Xiaomi το mia1.

Ναι το huawei mate 10 lite, εχει ραδιοφωνο τελικα, παρότι στα spec στο ίντερνετ λεει οτι δεν εχει.

Οταν εγραφα χειρότερη οθονη, απο κινητα με amoled οπως το j7 που αναφέρθηκε.

Αν εισουν ευχαριστημένη απο της οθονη του σονυ που ειχες, παρομοια ειναι του huawei.

Edited by sosimple2

Τελικά πήγα σήμερα και έπαιξα λίγο με τα κινητά, κλίνω προς το Xiaomi MiA1 νομίζω.

Φαινομενικά τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά (εκτός ίσως από την μπροστά κάμερα) και θα πάρει και το android 8 από ότι διάβασα.

Πώς σας φαίνεται;

Αφού εχεις xperia και είσαι ευχαριστημενη γιατί θες να άλλαξες;Στα λεφτά που θες παιζουν το xperia x και το xa1plus το πρωτο 5ιντσο και το δεύτερο 5,5.

Αφού εχεις xperia και είσαι ευχαριστημενη γιατί θες να άλλαξες;Στα λεφτά που θες παιζουν το xperia x και το xa1plus το πρωτο 5ιντσο και το δεύτερο 5,5.

Τα τελευταία μου δύο τηλέφωνα ήταν xperia. Τα κράτησα και τα δύο από 3 χρόνια το καθένα. Είμαι φαν αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα και στα δύο, μετά από 6 μήνες η αφή τα έπαιζε και άλλο πατούσα άλλο έγραφε. Έκανα υπομονή, καθώς λύση δεν μου έδωσε το tech support, αλλά δεν πάει άλλο.Έπειτα, θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποια άλλη εταιρεία. Επίσης, για να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους που θέλω το xiaomi είναι γιατί θα πάρει την αναβάθμιση σε 8 oreo όταν λανσαριστεί.