Jump to content

Αντικατασταση του S7.

manos_rc
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σας κυριοι :)

Μετα απο 18 μηνες πλησιαζει η ωρα αντικαταστασης του εξαιρετικου Galaxy S7 το οποιο εχει ηδη βρει τον επομενο κατοχο του (ο οποιος το περιμενει με ανυπομονησια :lol: ).

Πλεον θελω να ανεβω σε ιντσες (παλι) και να κινηθω στις 5.5 με τοπ 6.

Το ποσο θα ειναι MAX τα 600 με προτιμηση στα 500-550.

Με ενδιαφερει η καλη καμερα (ειναι η αποκλειστικη μου συσκευη για φωτογραφιες σε διακοπες και γενικα καθε περισταση), η οσο το δυνατον καλυτερη μπαταρια (ξοδευω ημερησιως τουλαχιστον 1,5 ωρα σε ΜΜΜ οποτε για να περναει η ωρα παιζω παιχνιδια οποτε συνεπαγεται και πολυ δυνατο στα απαιτητικα παιχνιδια (gameloft) ). Οθονη φυσικα εφοσον ειμαι καλομαθημενος με την S. Amoled ή τουλαχιστον να εχει πολυ καλη φωτεινοτητα σε εξωτερικο περιβαλλον.

Οι σκεψεις που εχω στο μυαλο ως τωρα.. σε S8 που ειναι μια αναμενομενη επιλογη ΟΧΙ. Το εχω δουλεψει απο πολυ δικο μου ανθρωπο αρκετα και δε με βολευει ουτε το edge ουτε το fingerprint και γενικα θα θελα μια αλλαγη απο samsung.

ΙΔΑΝΙΚΗ επιλογη θα ηταν το MATE 10 Pro. 4αρα μπαταρια πολυ καλη υλοποιηση καμερας ομορφο (για τα γουστα μου) αδιαβροχο (εχω ξενοιασει οσο να πεις) 3 χρ εγγυηση κτλ κτλ. Αλλα η τιμη ειναι ακομα απαγορευτικη.. και δε ξερω ποσο συντομα θα κατεβει 200 ευρω κατω :(

Μετα υπαρχει το P10 Plus.. ισως το μονο android μετα το Mate που με τραβαει .. Αλλα δεν εχω διαβασει πολυ καλα πραγματα για την φωτογραφια του αναλογικα με τα specs του και γενικα κατι με κολλαει..ισως και χαζομαρα μου.

Και εχω κοιταξει και διαβασει αρκετα και για το 7 Plus (απο αγγελια ελαφρως μτχ).. Εδω παμε στην αλλη μερια να δω κατι εντελως διαφορετικο με τον κινδυνο να μην με βολεψει αλλα με την ανεση οτι πωλειται πανευκολα αν δε μου κατσει καλα το λειτουργικο. Καλη διαχειριση μπαταριας super gpu που μ ενδιαφερει καλη σχετικα οθονη αν και ξερω οτι εχω συνηθισει σε κατι πολυ διαφορετικο.

Επειδη μαλλον εχει βγει τρελο σεντονι ζητω προκαταβολικα συγνωμη και ευχαριστω οποιον διαβασε ως εδω :lol: . (κι υπαρχει και η διαθεση για καποια βοηθεια/απαντηση).

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Δες το mate 9. Σε χαμηλό φωτισμό (αυτόματο) βέβαια θα χάσεις. Θα κερδίσεις όμως από την φυσικότητα που έχει στις ημερήσιες καθώς και τα πολύ ενδιαφέροντα modes (πχ θόλωμα background/portrait, light trails κλπ). Δες κανένα review. Σαν κινητό είναι εξαίρετο, χάνει μόνο όπως είπα στις νυχτερινές. Edited by Antretng

Εφόσον δε σε βολεύει το S8, μονο mate pro φίλε, τα υπόλοιπα που λες είναι υποβάθμιση σε σχέση με το s7. Ειδικά το iPhone μπορεί να έχει μακράν τα καλύτερα γραφικά χωρίς ίχνος lag για χρόνια, αλλά η μπαταρία στα παιχνίδια ειδικά, θα σου τελειώνει πριν φτάσεις για δουλειά :) Edited by dgeorge4

Εφόσον δε σε βολεύει το S8, μονο mate pro φίλε, τα υπόλοιπα που λες είναι υποβάθμιση σε σχέση με το s7. Ειδικά το iPhone μπορεί να έχει μακράν τα καλύτερα γραφικά χωρίς ίχνος lag για χρόνια, αλλά η μπαταρία στα παιχνίδια ειδικά, θα σου τελειώνει πριν φτάσεις για δουλειά :)

Κι εχω εδω (στο γραφειο) τους αιφοναδες να μου εκθειαζουν την μπαταρια τους καταλαβες?? :lol:

Με το iphone 8 plus υπαρχει διαφορα ουσιαστικη ή ισχυει οτι και για το 7αρι?

@Αntretng: Το ειχα κοιταξει και το ΜΑΤΕ 9, αλλα με ενδιαφερει πολυ το θεμα των low light fotos.. Και το γουσταρω πολυ το ατιμο το PRO 10. Μαλλον θα προσπαθησω να κανω υπομονη οσο με παιρνει μεχρι να πεσει λιγο η τιμη του ή οσο μου επιτρεψει ο "αγοραστης" του S7 :lol:

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

ρίξε μια ματιά και στο oneplus 5T

πιστεύω θα σε καλύψει άνετα

Αμα σου πω οτι ειχα μπει και το κοιτουσα πριν λιγο...??

Απλα βλεπω οτι αναμενεται ακομα στο σκρουτζ. Τιμη θα παιζει γυρω στα 500-550 ? Αρχες του 18 ερχεται?

Απο τα specs που βλεπω κι εγω νομιζω οτι ειναι θηριο τρελο και μ αρεσει και εμφανισιακα πολυ ειναι στο στυλ του ΜΑΤΕ 10.

Αμα σου πω οτι ειχα μπει και το κοιτουσα πριν λιγο...??

Απλα βλεπω οτι αναμενεται ακομα στο σκρουτζ. Τιμη θα παιζει γυρω στα 500-550 ? Αρχες του 18 ερχεται?

Απο τα specs που βλεπω κι εγω νομιζω οτι ειναι θηριο τρελο και μ αρεσει και εμφανισιακα πολυ ειναι στο στυλ του ΜΑΤΕ 10.

είναι ηδη διαθέσιμο στο επίσημο site!

https://oneplus.net/gr/oneplus-5t

aka bill_thes

Όντως το op5t είναι εξαιρετική επιλογή. Απλά για κάποιο λόγο νόμιζα ότι έψαχνες Ελλάδα.

Αν σου αρέσει προχώρα ;)

Προτιμω ειναι η αληθεια απο Ελλαδα και κυριως να μπορω να πιασω λιγο τη συσκευη στα χερια μου να την περιεργαστω κτλ.. Για να δειχνει και στο σκρουτζ οτι "αναμενεται" δεν υπαρχει η πιθανοτητα να ερθει και σε ελληνικα καταστηματα?

Δεν σε συμφέρει να το πάρεις απο Ελλάδα αφου και ακριβοτερα θα σου έρθει αλλά και χωρίς official εγγύηση. Άλλωστε δεν κάνει πάνω από 5-6 μέρες για να σου έρθει.

Δεν σε συμφέρει να το πάρεις απο Ελλάδα αφου και ακριβοτερα θα σου έρθει αλλά και χωρίς official εγγύηση. Άλλωστε δεν κάνει πάνω από 5-6 μέρες για να σου έρθει.

Δε με πειραζει καθολου το 5-6ημερο. Απλα θα θελα να πιασω την συσκευη στα χερια μου πρωτα. Δεν εχω "ρισκαρει" ποτε να ψωνισω κατι σε αυτο το range χρηματων και τοσο σημαντικο (απο την αποψη οτι ειναι everyday use) χωρις να το εχω περιεργαστει πρωτα εστω και λιγο.

ξερω ξερω ..ολα του γαμου δυσκολα..:lol:

Τουλαχιστον απεκλεισα P10 plus & Iphone 7 plus. Με βλεπω με κανα S8 (5.8) παλι να γελανε και οι πετρες..:O

Θα πω κατι πολυ σημαντικο για τη καμερα, που δε πολυσυζητειται, αλλα προσπαθω να ενημερωνω. Θα το πω λαικα. Η ταχυτητα εστιασης και ληψης φωτογραφιας απο τη στιγμη που πατας το κουμπι ως τη στιγμη που εχεις φωτο ετοιμη, αναμεσα σε οτι κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε mainstream flagships (με εξαιρεση ισως τα Pixel 2), ειναι σημαντικα μεγαλυτερη σε Samsung και Apple συσκευες.

Το εχω τεσταρει σε πολλες εκθεσιακες συσκευες ναυαρχιδες, και δυστυχως καμια δεν ειδα να φτανει τις προαναφερθεισες εταιρειες. Μπορεις να το δεις και εσυ σε καποιο καταστημα.

Ειναι ο βασικος παραγοντας για να εχεις καθαρη πετυχημενη φωτο, κατ εμε εφ οσον το κινητο ειναι φορητη συσκευη παλαμης και οχι φωτογραφικη με τριποδο κτλ. Σε χρωματα, ευρος κτλ θα βρεις διαφορες λυσεις, η Huawei πχ ειναι πολυ αξιολογη, πιο πολυ απο LG και Sony πχ. Αλλα το shutter lag σε σχεση με Samsung Apple υπαρχει. Αργουν οι φωτο.

Βεβαια, ειχες G4 και ησουν ικαμοποιημενος που σημαινει οτι εαν στο τομεα αυτο δεν εχεις θεμα, θα σε καλυψουν και κατα τα αλλα συσκευες με καλες καμερες. Κατα προσωπικη αποψη θα πηγαινα μετα σε Huawei. Και ναι, το Mate 10 Pro ως κατι πολυ νεο εχει πιθανοτητες να ειναι σε shutter lag καλυτερο απο τους προκατοχους του και εννοειται χρωματικα και στα υπολοιπα θα ειναι στα τοπ.

Τωρα γενικοτερα, απο s7 (το οποιο εχω) σε P10, Mate 9 δε θα δεις ιδιαιτερες διαφορες, αντε στα γραφικα να δεις. Δεν αξιζει. Η κατι ανωτερο σε Samsung, η περιμενεις το Mate 10 Pro. Η iPhone >=7.

Και εγω εχοντας τα S5,6,7 ενδιαμεσα ηθελα να αλλαξω αλλα επεστρεφα σε Samsung παντα λογω καμερας και γενικοτερης αξιοπιστιας και all round πληροτητας. Οκ, πιο πολυ lag σε Samsung απ οτι σε Huawei η αλλες Snapdragon συσκευες, αλλα ειναι προσεγμενες οι συσκευες σε διαφορα σημεια οπου στους αλλους προκυπτουν ευκολα διαφορα μελανα σημεια που μπορει να ενοχλουν.

Edit: Απεκλεισες Apple και Huawei ειδα μολις, οποτε καλα σ εκοψα για Samsung παλι. Δεν αλλαζουν αυτα ευκολα ;) ο κοσμος του Android εχει τοση ποικιλια και τοσες φανταχτερες αλλα ελλιπεις στη πλειοψηφια συσκευες που χτυπαει στη εμφυτη μας ταση να θελουμε κατι φρεσκο νεο κτλ, αλλα τελικα οι ολοκληρωμενες λυσεις ειναι πολυ λιγες. Οσο προσεγγιζεται η εννοια δηλαδη γιατι και εγω θα ηθελα απο τη samsung λιγο πιο performance optimised τα γραφικα και πιο πολλα major updates πχ.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Edited by Nikos751

oneplus 5T και απο μενα

δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο με αυτα τα λεφτα που διαθετεις

oneplus 5T και απο μενα

δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο με αυτα τα λεφτα που διαθετεις

Oneplus σε καμερα, σε βασικες πτυχες, δε φτανει τις γνωστες ναυαρχιδες για κανενα λογο εαν το ψαξεις

Θα πω κατι πολυ σημαντικο για τη καμερα, που δε πολυσυζητειται, αλλα προσπαθω να ενημερωνω. Θα το πω λαικα. Η ταχυτητα εστιασης και ληψης φωτογραφιας απο τη στιγμη που πατας το κουμπι ως τη στιγμη που εχεις φωτο ετοιμη, αναμεσα σε οτι κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε mainstream flagships (με εξαιρεση ισως τα Pixel 2), ειναι σημαντικα μεγαλυτερη σε Samsung και Apple συσκευες.

Το εχω τεσταρει σε πολλες εκθεσιακες συσκευες ναυαρχιδες, και δυστυχως καμια δεν ειδα να φτανει τις προαναφερθεισες εταιρειες. Μπορεις να το δεις και εσυ σε καποιο καταστημα.

Ειναι ο βασικος παραγοντας για να εχεις καθαρη πετυχημενη φωτο, κατ εμε εφ οσον το κινητο ειναι φορητη συσκευη παλαμης και οχι φωτογραφικη με τριποδο κτλ. Σε χρωματα, ευρος κτλ θα βρεις διαφορες λυσεις, η Huawei πχ ειναι πολυ αξιολογη, πιο πολυ απο LG και Sony πχ. Αλλα το shutter lag σε σχεση με Samsung Apple υπαρχει. Αργουν οι φωτο.

Βεβαια, ειχες G4 και ησουν ικαμοποιημενος που σημαινει οτι εαν στο τομεα αυτο δεν εχεις θεμα, θα σε καλυψουν και κατα τα αλλα συσκευες με καλες καμερες. Κατα προσωπικη αποψη θα πηγαινα μετα σε Huawei. Και ναι, το Mate 10 Pro ως κατι πολυ νεο εχει πιθανοτητες να ειναι σε shutter lag καλυτερο απο τους προκατοχους του και εννοειται χρωματικα και στα υπολοιπα θα ειναι στα τοπ.

Τωρα γενικοτερα, απο s7 (το οποιο εχω) σε P10, Mate 9 δε θα δεις ιδιαιτερες διαφορες, αντε στα γραφικα να δεις. Δεν αξιζει. Η κατι ανωτερο σε Samsung, η περιμενεις το Mate 10 Pro. Η iPhone >=7.

Και εγω εχοντας τα S5,6,7 ενδιαμεσα ηθελα να αλλαξω αλλα επεστρεφα σε Samsung παντα λογω καμερας και γενικοτερης αξιοπιστιας και all round πληροτητας. Οκ, πιο πολυ lag σε Samsung απ οτι σε Huawei η αλλες Snapdragon συσκευες, αλλα ειναι προσεγμενες οι συσκευες σε διαφορα σημεια οπου στους αλλους προκυπτουν ευκολα διαφορα μελανα σημεια που μπορει να ενοχλουν.

Edit: Απεκλεισες Apple και Huawei ειδα μολις, οποτε καλα σ εκοψα για Samsung παλι. Δεν αλλαζουν αυτα ευκολα ;) ο κοσμος του Android εχει τοση ποικιλια και τοσες φανταχτερες αλλα ελλιπεις στη πλειοψηφια συσκευες που χτυπαει στη εμφυτη μας ταση να θελουμε κατι φρεσκο νεο κτλ, αλλα τελικα οι ολοκληρωμενες λυσεις ειναι πολυ λιγες. Οσο προσεγγιζεται η εννοια δηλαδη γιατι και εγω θα ηθελα απο τη samsung λιγο πιο performance optimised τα γραφικα και πιο πολλα major updates πχ.

Συμφωνώ 100% σε όσα έγραψες.

Σαν κάμερες τα S7-S8-Note8 είναι κορυφή.

Και σε απόσταση αναπνοής τα iphone από το 7 και μετά.

Τα shutter lag τους είναι μηδαμινό σε σχέση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές, κάτι που τα κάνει μονόδρομο για όσους φωτογραφίζουν παιδιά και ζώα εν κινήσει, δηλαδή τα πιο «δύσκολα» αντικείμενα λήψης φωτογραφίας.

Για τους πολλούς ίσως να μην έχει μεγάλη σημασία αυτό, αλλά για όσους θέλουν τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά οι επιλογές είναι μόνον ανάμεσα σε Samsung και Apple.

Συμφωνώ 100% σε όσα έγραψες.

Σαν κάμερες τα S7-S8-Note8 είναι κορυφή.

Και σε απόσταση αναπνοής τα iphone από το 7 και μετά.

Τα shutter lag τους είναι μηδαμινό σε σχέση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές, κάτι που τα κάνει μονόδρομο για όσους φωτογραφίζουν παιδιά και ζώα εν κινήσει, δηλαδή τα πιο «δύσκολα» αντικείμενα λήψης φωτογραφίας.

Για τους πολλούς ίσως να μην έχει μεγάλη σημασία αυτό, αλλά για όσους θέλουν τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά οι επιλογές είναι μόνον ανάμεσα σε Samsung και Apple.

Ακριβως οπως τα λες και συ. Να τα βλεπουμε περισσοτεροι για να ξεκαθαριζει το τοπιο και να γινονται καλυτεροι οι κατασκευαστες.

Και κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι μονο στην καμερα αυτη η εικονα, ειναι και σε αλλους τομεις. Απλα εκει δε μπορω να μιλησω απολυτα με αποδειξεις γιατι ειναι δυσκολο να βρεις στοιχεια αδιασειστα. Μου αρεσουν ομως καποια reviews οπως του Notebookcheck που πιανουν αρκετα σημεια.

Edited by Nikos751

εγω απ την αλλη, λεω να περιμενω για s9.. δυστυχως δεν ξερω τι αλλο θα με καλυπτε..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξαιρετικο ποστ, καλημερα :)

Μια διορθωση αρχικα..δεν ειχα ποτε το G4 (αν και καποια στιγμη εφτασα κοντα στο να το παρω).

Το P10 ναι το απεκλεισα μετα απο αρκετο διαβασμα που εριξα εδω. Επισης και το S8 γιατι δεν μπορω να τρεμω στο παραμικρο πεσιμο της συσκευης και δυστυχως εχω ηδη αρκετα παραδειγματα και γυρω μου.

Μια συσκευη που μου τραβηξε την προσοχη ειναι απο την πολυαγαπημενη μου σονυ (μεγαλος ερωτας απο παλια) με το ΧΖ1 που αν ηταν πανω απο 5.5 μαλλον θα ειχα καταληξει ηδη. Βεβαια ακομα δε το εχω αποκλεισει εντελως και το εχω αφησει να υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου.

Το Ι7 ξερω οτι ειναι πολυ δυνατο στο φωτογραφικο του κομματι αλλα εκεινο που με προβληματιζει ειναι οτι μαλλον δε θα τα παω καλα με το ΙΟS.. εστω να καταργουσανε το itunes να μπορεις να χρησιμοποιησεις πιο ανετα την συσκευη. Βρισκω βεβαια καποιες πολυ ενδιαφερουσες περιπτωσεις απο αγγελιες που ειναι σχεδον καινουρια αλλα εχει καποιες χτυπητες αδυναμιες στις οποιες δεν εχω συνηθισει και με βλεπω μετα να μονολογω "αφου τα ξερες" :lol: Απο την αλλη ξερω οτι μπορω να το παρω να το κρατησω για ενα διαστημα μεχρι να πεσουν καποιες τιμες ή την ελευση S9 και λιγο μετα τα εντελως αλλαγμενα σε εμφανιση xperia (ετσι λενε πια) και να το σπρωξω πανευκολα και με ελαχιστη χασουρα (το μεγαλο πλεονεκτημα των iphone)

Εκτος απο τη καμερα με ενδιαφερει πολυ και το κομματι των γραφικων.. οπως ειχα προαναφερει τα παιχνιδια ειναι ενας τροπος να κυλαει πιο γρηγορα ο χρονος στο μετρο.. κι εκει εχω δει οτι τα iphone τα πανε πιο καλα. Τωρα στο θεμα μπαταρια λιγες ειναι οι συσκευες που μπορουν να με κρατησουν χωρις ενδιαμεση φορτιση μεσα στη μερα..

Εξαιρετικο ποστ, καλημερα :)

Μια διορθωση αρχικα..δεν ειχα ποτε το G4 (αν και καποια στιγμη εφτασα κοντα στο να το παρω).

Το P10 ναι το απεκλεισα μετα απο αρκετο διαβασμα που εριξα εδω. Επισης και το S8 γιατι δεν μπορω να τρεμω στο παραμικρο πεσιμο της συσκευης και δυστυχως εχω ηδη αρκετα παραδειγματα και γυρω μου.

Μια συσκευη που μου τραβηξε την προσοχη ειναι απο την πολυαγαπημενη μου σονυ (μεγαλος ερωτας απο παλια) με το ΧΖ1 που αν ηταν πανω απο 5.5 μαλλον θα ειχα καταληξει ηδη. Βεβαια ακομα δε το εχω αποκλεισει εντελως και το εχω αφησει να υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου.

Το Ι7 ξερω οτι ειναι πολυ δυνατο στο φωτογραφικο του κομματι αλλα εκεινο που με προβληματιζει ειναι οτι μαλλον δε θα τα παω καλα με το ΙΟS.. εστω να καταργουσανε το itunes να μπορεις να χρησιμοποιησεις πιο ανετα την συσκευη. Βρισκω βεβαια καποιες πολυ ενδιαφερουσες περιπτωσεις απο αγγελιες που ειναι σχεδον καινουρια αλλα εχει καποιες χτυπητες αδυναμιες στις οποιες δεν εχω συνηθισει και με βλεπω μετα να μονολογω "αφου τα ξερες" :lol: Απο την αλλη ξερω οτι μπορω να το παρω να το κρατησω για ενα διαστημα μεχρι να πεσουν καποιες τιμες ή την ελευση S9 και λιγο μετα τα εντελως αλλαγμενα σε εμφανιση xperia (ετσι λενε πια) και να το σπρωξω πανευκολα και με ελαχιστη χασουρα (το μεγαλο πλεονεκτημα των iphone)

Εκτος απο τη καμερα με ενδιαφερει πολυ και το κομματι των γραφικων.. οπως ειχα προαναφερει τα παιχνιδια ειναι ενας τροπος να κυλαει πιο γρηγορα ο χρονος στο μετρο.. κι εκει εχω δει οτι τα iphone τα πανε πιο καλα. Τωρα στο θεμα μπαταρια λιγες ειναι οι συσκευες που μπορουν να με κρατησουν χωρις ενδιαμεση φορτιση μεσα στη μερα..

Άργησα να μπω στο thread, καλημέρα!

Για γραφικά αδιαμφισβήτητα Sony XZ1 ή iPhone 7. Για μπαταρία όπως το λες, δεν είναι εύκολο να συνδράμουν και τα υπόλοιπα. Φωτογραφικά, τα ξέρεις.

Εάν το πρόβλημά σου όμως είναι το standby drain, μπορείς να βελτιώσεις από 20% και πάνω τη κατάσταση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή force doze. Με απλά λόγια κρατάει τη συσκευή σε κατάσταση sleep όπως θα ήταν μετά το μισάωρο με σβηστή οθόνη έχοντας την ακίνητη. Χωρίς το force doze, όταν κινείς τη συσκευή "ξυπνάει" συχνότερα και είναι σε light sleep περισσότερο απ ότι σε deep sleep, και επιπλέον περνάει μισή ώρα από τη στιγμή που σβήνεις την οθόνη ώσπου να μπει σε deep sleep. Το έχω σε S7 από εχθές και υπάρχει διαφορά. Θέλει όμως να εγκαταστήσεις adb στον υπολογιστή και να δώσεις άδεια adb στην εφαρμογή force doze, εάν δεν είσαι root.

Επίσης για το S7 μπορεί να χρησιμοποιήσει την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, για το βράδυ ας πούμε, όταν κοιμάσαι, όπου μέσα σε 7 ώρες χάνει περίπου 2% της μπαταρίας.

Επίσης για το S7 μπορεί να χρησιμοποιήσει την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, για το βράδυ ας πούμε, όταν κοιμάσαι, όπου μέσα σε 7 ώρες χάνει περίπου 2% της μπαταρίας.
Τοσο ακριβως εχασα με Wifi και Sync ανοιχτα σε 8 ωρες υπνου με το force doze εχθες το βραδυ, εχοντας δυο τρεις ειδοποιησεις μηνυματων messenger viber και μερικα email. Εντυπωσιαστηκα

και τωρα που ανακοινωθηκε και το Honor V10 ερχεται το ερωτημα.. να γινω για 1η φορα beta tester και να το τσιμπησω με το που ερθει Ελλαδα?

Το μονο που μου λειπει σε σχεση με το Μate ειναι η καμερα και ισως και η οθονη αλλα εχουν και 300 euro διαφορα. Απο την αλλη προτιμω το fingerprint μπροστα και εχει και 3.5 jack και την sd. :cool:

• 1 month later...