anestis Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Καλημέρα στον κόσμο του myphone.Υπάρχει κανένασ που να γνωρίζει πως γίνεται η εγκατάσταση των themes στο 6230ι που το μέγεθόσ τους υπερβαίνουν τα 512κ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Καλημέρα στον κόσμο του myphone.Υπάρχει κανένασ που να γνωρίζει πως γίνεται η εγκατάσταση των themes στο 6230ι που το μέγεθόσ τους υπερβαίνουν τα 512κ? Με το pc suite μέσω του υπολογιστή. Το κινητό το βλέπει σαν αφαιρούμενο δίσκο :) Δεν υπάρχει πρόβλημα, ας είναι το theme πάνω από 500Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 re paidia pos akrivos pernas ta themata sto 6230i giati ayta pou katevazw den einai kanena nth arxio? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 re paidia pos akrivos pernas ta themata sto 6230i giati ayta pou katevazw den einai kanena nth arxio? Δες παραπάνω τι έχω γράψει μήπως ο download manager σου το κατεβάζει σε *.zip ή *.rar αρχείο. Θα πρέπει να είναι *.nth οπωσδήποτε. Αν δεν τα καταφέρεις στείλε PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Παιδιά και ένα άλλο site http://s40nokia.siteburg.com το οποίο έχει γύρω στα 200 ίσως και παραπάνω παιχνίδια για τι 6230 όμως. Ορισμένα από αυτά θεωρώ ότι δουλεύουν και στο 6230i (το colin mac ray δουλεύει, τα άλλα βαρέθηκα να τα δοκιμάσω προς το παρόν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 eftiaksa ena themataki monos mou pou pisteuw einai arketa kalo.... epeidi auta pou kikloforoun den me poli trelenoun giati den ftiaxnei o ka8enas to dimiourgima tou na to postaroume edw....? isws mesa sti vdomada anevasw k ena allo pou exw sto mualo an vrw xrono... p.s. exw afisei dikaiomata sto fakelo themes, an 8elei kapoios mporei na valei ekei mesa kati pou pisteuei oti 8a to 8eloun k alloi... 6230i themes Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Φιλε μου ευχαριστώ.Το πρ'οβλημα μου είναι οτι χρησιμοποιώ το file manager του pcma700 διότι δεν μπορώ να βαλω την συσκευή αυτή στο nokia suite.ελπίζω να κατάλαβεσ τι εννοώ.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Ρε παιδια... φτιάχνω θεματάκια από το Nokia Theme Studio 1.2, τα παιρνάω στο κινητό και όταν πάω να κάνω εφαρμογή μου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμένο :wacko: :wacko: Ξέρει κανείς γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Ρε παιδια... φτιάχνω θεματάκια από το Nokia Theme Studio 1.2, τα παιρνάω στο κινητό και όταν πάω να κάνω εφαρμογή μου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμένο :wacko: :wacko: Ξέρει κανείς γιατί? Χρησιμοποίησε τον emulator για να δεις πρώτα αν δουλεύουν αλλά αυτό που λες πρώτη φορά αναφέρεται!!! Ρε μεγάλε μήπως δεν είναι τα θεματάκια σου 208Χ208, γιατί στην αρχή το studio βγάζει 128Χ128 και έτσι το σώζεις το theme σου σ' αυτό το format? Για δες το και αυτό! Και εγώ έχω φτιάξει και δεν μου συνέβει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Χρησιμοποίησε τον emulator για να δεις πρώτα αν δουλεύουν αλλά αυτό που λες πρώτη φορά αναφέρεται!!! Ρε μεγάλε μήπως δεν είναι τα θεματάκια σου 208Χ208, γιατί στην αρχή το studio βγάζει 128Χ128 και έτσι το σώζεις το theme σου σ' αυτό το format? Για δες το και αυτό! Και εγώ έχω φτιάξει και δεν μου συνέβει κάτι τέτοιο. Όχι... το αλλάζω στην αρχή σε 208x208! Μήπως επειδή το πρόγραμμα θέλει register!?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Όχι... το αλλάζω στην αρχή σε 208x208! Μήπως επειδή το πρόγραμμα θέλει register!?? Ε κάντο και αυτό, δεν θυμάμαι όμως μπορεί να λειτουργήσει το πρόγραμμα χωρίς register? Το πολύ πολύ ξαναεγκατέστησε το studio πάλι αφου το κάνεις remove πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ε κάντο και αυτό, δεν θυμάμαι όμως μπορεί να λειτουργήσει το πρόγραμμα χωρίς register? Το πολύ πολύ ξαναεγκατέστησε το studio πάλι αφου το κάνεις remove πρώτα. Το πρόγραμμα είναι trial για 14μέρες! Έχει κανείς serial code ή c_r_a_c_k γιατί δεν βρίσκω πουθενά! Θα ξανακοιτάξω βέβαια μήπως κάνω κάτι λκάθος... :confused: αλλα δε νομίζω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Τι γίνεται ρε παιδιά ή έχουμε πάει όλοι οι κατέχοντες 6230i διακοπές ή το έχουμε πουλήσει για το Κ750i!!!! Αυτή η σιωπή είναι πολύ "πονηρή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Τι γίνεται ρε παιδιά ή έχουμε πάει όλοι οι κατέχοντες 6230i διακοπές ή το έχουμε πουλήσει για το Κ750i!!!! Αυτή η σιωπή είναι πολύ "πονηρή". ne re alex den iparxoun selides gia 6230 i paixnidia me analisi 208*208 poli vouvamara! :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 lazman όπως έγραψα και πιό πάνω να ένα site http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=34483&start=45 με καλά παιχνίδια για το 6230i. Το μόνο που θέλει για να τα δείς αλλά και να τα κατεβάσεις είναι να κάνεις register. Αλλά γενικώς φαίνεται ότι έχουμε πάει διακοπές (ελπίζω). Εδώ που τα λέμε και από το forum του Κ750i χαμός γίνεται, προς το παρόν και αυτοί προβλήματα έχουν με το καινούργιο τους απόκτημα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Opoios thelei mporei na mpei sto site mou(Deite ipografi..patiste stin eikona...) kai an tou aresei kapio wallpaper mou kanei post sto requests na to kanw 208x208...epeidi einai 128x128 6230 rulez :p Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 lazman όπως έγραψα και πιό πάνω να ένα site http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=34483&start=45 με καλά παιχνίδια για το 6230i. Το μόνο που θέλει για να τα δείς αλλά και να τα κατεβάσεις είναι να κάνεις register. Αλλά γενικώς φαίνεται ότι έχουμε πάει διακοπές (ελπίζω). Εδώ που τα λέμε και από το forum του Κ750i χαμός γίνεται, προς το παρόν και αυτοί προβλήματα έχουν με το καινούργιο τους απόκτημα. :Oalex i selida exei provlima kai den anigi :( Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 alex i selida exei provlima kai den anigi :( Για δες και σ' αυτή την σελίδα, http://www.iphone-forum.org/ κάνοντας scroll προς τα κάτω θα βρείς nokia games / apps (s40) μπες εκεί και ψάξε για 6230i games και applications αλλά σου είπα πρέπει να κάνεις register. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Αν θυμάμαι καλά κάπου στο forum διάβασα ότι υπάρχει μια εφαρμογή που διαβάζει αρχεία *.txt Δεν το βρίσκω όμως! Μήπως κάνω λάθος? Θυμάται κανείς αν έχει γραφτεί πουθενά? Ή αν ξέρει αν και που υπάρχει αυτή η εφαρμογή ακόμα καλύτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_doc Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Πάντως βρε παιδιά εγώ δεν βρίσκω τίποτα ενδιαφέρον σε κανένα από τα λινκ και να φανταστεί κανείς πως θα ήμουν ΥΠΕΡ ευχαριστημένος με το elkware solitaire!!! :( the doc Παράθεση www.garyfalia.gr (Garyfalia is dead thanx to lack of real humans - you deserve mizery) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Πάντως βρε παιδιά εγώ δεν βρίσκω τίποτα ενδιαφέρον σε κανένα από τα λινκ και να φανταστεί κανείς πως θα ήμουν ΥΠΕΡ ευχαριστημένος με το elkware solitaire!!! :( the doc Δηλ. τι θα ήθελες να έχουν, έχουν καμμιά 20αριά παιχνίδια, ίσως και παραπάνω, κάτι εφαρμογούλες (π.χ. εορτολόγιο, δέσιμο γραβάτας, converter και κάποια άλλα τα οποία κυκλοφορούν και μεταξύ μας) αλλά τι περιμένεις, ένα απλό κινητό είναι, δεν είναι υπολογιστής να σου έχει το word και το excel μέσα. Αν τα θες αυτά πήγαινε σε symbian. Για την δουλεά του αυτό και το SE K750 νομίζω ότι είναι τα πιό πλήρη κινητά που κυκλοφορούν προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_doc Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Ήθελα να έχουν, όπως προείπα, το elkware's solitaire, μετά από τόσο καιρό ίσως τα μισά παιχνίδια από το 6230 ή έστω κάτι που να χρησιμοποιεί τις έξτρα 3d εντολές. Αυτά... Εφαρμογές τώρα για series 40 ίσως να είμαι άσχετος αλλά δεν είχα βρει κάτι που εγώ να θεωρώ χρήσιμο... εκτος από μία πυξίδα :) Το εορτολόγιο που λες είναι Ελληνικό και 208 x 208; Σε ευχαριστώ, the doc Παράθεση www.garyfalia.gr (Garyfalia is dead thanx to lack of real humans - you deserve mizery) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 ολα αυτα που κατεβαζετε λειουργουν στο 7280?παρακαλω απαντηστε μου.αν οχι σε πιο θεμα μπορω να βρω για το 7280? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 ολα αυτα που κατεβαζετε λειουργουν στο 7280?παρακαλω απαντηστε μου.αν οχι σε πιο θεμα μπορω να βρω για το 7280? Δεν ξέρω αν ταιριάζουν αλλα, αν κατεβάσεις το Nokia Theme Studio οταν πας να ανοίξεις ένα theme σου λέει για πιό κινητό είναι και έχει επιλογή για το 7280. Κάνει resize το theme για το συγκεκριμένο κινητό. Οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troll_e3 Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Παιχνίδια, Eφαρμογές, Themes, Videos, Ringtones..... http://groups.yahoo.com/group/satking73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts