Jump to content

αγορα κινητου μεχρι 170 αντε 180 ευρω.

lakis29
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια νοκια ρε.. Δεν υπάρχει νοκια, αυτη που ηξερες πεθανε. Και η 8αρα του νοκια είναι για τα μπάζα οχι επειδη οι 8αρες ειναι για τα μπαζα, αλλα γιατι η συγκεκριμένη ειναι.

Μπορείς να αιτιολογήσεις την άποψη σου;Γιατί αυτό το είναι δε με πείθει.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κακιά πήγαινε για τη κάμερα από όσα ειπώθηκαν γενικα από όλους :). Επιπλέον βάζεις στο ίδιο τσουβάλι όλες της συσκευές μιας εταιρείας. Το mi5s για παράδειγμα που βγήκε πέρισυ έχει καλύτερη κάμερα από το honor 8. Το mi6 συνέχιζει να είναι εξίσου καλό. Το mi4c όταν είχε βγει είχε καλή κάμερα για την εποχή του. Δεν έχουν όλες οι συσκευές ίδια ποιότητα στη κάμερα.

Όσον αφορά το nokia 2, ποιός μίλησε για megapixel? Εχω δει δείγματα και συγκριτικά σε flickr και δείχνουν αυτό που λέω. Από redmi 4x τα πάει χειρότερα. Αν θες ψάξε δείγματα από redmi 4x και θα καταλάβεις. Αν αντιπρότεινες κανένα huawei ή samsung δεν θα μίλαγα. Αλλά nokia στο τομέα κάμερα παίζει να τα πηγαίνει και γενικά χειρότερα από xiaomi για price range έως 250 ευρώ. Είτε το δεις ως nokia 2 vs redmi 4x είτε ως mi a1 vs nokia 6 θα δεις ότι υστερεί. Υπάρχουν δείγματα/συγκριτικά πολλά αν ψαχτείς ;) :) Και πρόσεξε, δεν προτείνω xiaomi... αλλά μην αντιπροτείνουμε και Nokia για κάμερα (για ποιότητα κατασκευής ναι να συμφωνήσω)

Υ.Γ. Αν δεις δεν ειναι καλύτερο από redmi 4a

και να σημειωθεί ότι το redmi 4x τα πάει πολύ καλύτερα από το 4a.

Σαφως και η Νοκια θέλει βελτίωση στις κάμερες,άλλωστε παρόλη την πείρα που έχει δεν παύει να είναι ενα νεο ξεκίνημα.

Δεν βάζω στι τσουβαλι όλα τα xiaomi γιατί δεν τα έχω δει απο κοντά ολα, αλλά μπορω να εκφερω γνώμη για το redmi 4a και 4χ που τα έχουν φιλοι μου.Και η γνώμη μου είναι αυτή που έχω αναφέρει πιο πανω και δεν είναι αναπαραγωγή κάποιου άρθρου που είδα/διάβασα κάπου εκτός την περιπτωση για τις μπαταρίες τους.

Οσον αφορα το nokia 2 δεν νομιζω οτι η κάμερα τοτ να είναι τόσο χαλιά όσο λέει κάποιος απο πανω,αλλά δεν το έχω δει απο κοντα,οποτε επιφυλασομαι για όταν το δω απο κοντα.Μείον στο κινητό αυτό είναι σίγουρα το 1ram.

_Υ.Γ. Πάντως σίγουρα πρεπει να έχει καλύτερη κάμερα απο το τωρινό κινητό. μου

LG leon 5mp.:) :)

Χαχαχαχα. Ναι εννοείται. Εγώ απλά μίλησα για το nokia 2 σε σχέση με redmi 4x... δεν είπα ότι το redmi 4x είναι κάποιο φωτογραφικό θαύμα. Αλλά δεδομένης της τιμής (130 ευρω) νομίζω είναι αξιοπρεπές.

Πάντως στις κάμερες δεν έχει πλέον καμία σχέση με τις προγούμενες εποχές (symbian και wp). Κάτι Nokia 808 και κάτι πρόσφατα lumia 950, lumia 640xl είναι ακόμα εξαιρετικά. Σήμερα όμως καμία σχέση. Υστερεί αρκετά του ανταγωνισμού (στη κάμερα). Σε ποιότητα κατασκευής πάντως, από λιγο που τα έπιασα σε κατάστημα φαίνονται εξαιρετικά.

Edited by Antretng

Ναι σωστα τα λες.Ελπίζω αυτά θα έρθουν να είναι αντάξια του ανταγωνισμού.Όσο για την ποιότητα έχω δει το 3αρι και το 5αρι τα οποία είναι εξαιρετικα όπως το λες και εσύ.Και στη τελική τηλέφωνά είναι όχι κάμερες.

Leeco Le Max 2, το πιο νfm κινητό, στα χρήματα που θέλεις να δαπανήσεις. Βάζει κάτω κινητά 3πλασιας και 4πλασιας αξίας.
Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση

και εγώ θα πρότεινα το redmi note 4 global version για 5.5 ιντσες, μέτρια κάμερα πολύ καλή μπαταρία και ένα καλό επεξεργαστή που θα ανταπεξέλθει στα πάντα.

και εγώ θα πρότεινα το redmi note 4 global version για 5.5 ιντσες, μέτρια κάμερα πολύ καλή μπαταρία και ένα καλό επεξεργαστή που θα ανταπεξέλθει στα πάντα.
Πολύ καλή έως και άψογη και μέτρια κάμερα την μέρα και πολύ κακή το βράδυ

Και συνεχίζω και λέω ότι λένε όλοι εδώ αυτό που ζητάει απλά δεν υπάρχει (η ανεβαίνει σε budget *2 το λιγότερο η πάει σε μικρότερη μπαταρία

Η απλά ελπίζει ο Θεός να κάνει το θαύμα

Βασικά αν δεν σε φοβίζουν οι custom roms, βάζεις μια Nougat στο le max 2 και με gcam έχεις κάμερα επιπέδου ναυαρχίδας. Συνεργάζεται απίστευτα καλά (τα καλύτερα αποτελέσματα που είχα με gcam μέχρι στιγμής)

Ορίστε εδώ μερικά μου δείγματα από όταν το είχα Le max 2 (εχω και κανα 2 χωρίς hdr+... θα τις καταλάβετε :p)

Βέβαια με την custom rom έχεις μικρή αυτονομία. Είχα κάτι λιγότερο από 4 ώρες sot. Και φυσικά ξοδεύεις χρόνο για να το στήσεις το κινητό για τη customia. Οπότε όπως πάντα, κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις.

Edited by Antretng

Βασικά αν δεν σε φοβίζουν οι custom roms, βάζεις μια Nougat στο le max 2 και με gcam έχεις κάμερα επιπέδου ναυαρχίδας. Συνεργάζεται απίστευτα καλά (τα καλύτερα αποτελέσματα που είχα με gcam μέχρι στιγμής)

Ορίστε εδώ μερικά μου δείγματα από όταν το είχα Le max 2 (εχω και κανα 2 χωρίς hdr+... θα τις καταλάβετε :p)

Βέβαια με την custom rom έχεις μικρή αυτονομία. Είχα κάτι λιγότερο από 4 ώρες sot. Και φυσικά ξοδεύεις χρόνο για να το στήσεις το κινητό για τη customia. Οπότε όπως πάντα, κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις.

Όχι και επιπέδου ναυαρχίδας... Mid range με white balance τέρμα λάθος (για αρχή)

Κοίτα, από honor 8 μια φορά καλύτερα τα πάει.

Ενδεικτικό δείγμα με τη σειρά le max 2 hdr+ και honor 8

36787054143_7161a6b01b_z.jpghdr+ by Andreas L., on Flickr

36268844736_fea1b59ca4_z.jpgIMG_20170712_215411 by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

πολυ κακη κατασκευή (έχει άπειρα προβλήματα)

σταματήσει η υποστήριξη του (έκλεισε η εταιρεία)

καλός sensoras κακός φακός και κακό aftershot software με αποτέλεσμα μέτριες φωτογραφίες

μπαταρία κακής ποιότητας που απο αναφορές που διαβάζουμε μετά απο μερικούς μήνες έχει χάσει τα μισά

και επιμένω αυτο που θελεις στα λεφτα που θελεις απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Πήρε φιλη μεταχειρισμένο το p10 lite στα 170 ευρω. Δίπλα δίπλα με το δικό μου cool1 απογοητευτηκα πολύ από τη καμερα του huawei. Ξεπλυμενα χρώματα και λιγοτερη λεπτομέρεια. Σε φωτεινές συνθήκες αναφέρομαι. Η μπροστινή επίσης χειρότερη. Επίσης φοράω 7.1.2 στο leeco κι είναι απροβληματιστο

Στάλθηκε από το C106 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by nikos_nia86

Κοίτα, από honor 8 μια φορά καλύτερα τα πάει.

Ενδεικτικό δείγμα με τη σειρά le max 2 hdr+ και honor 8

36787054143_7161a6b01b_z.jpghdr+ by Andreas L., on Flickr

36268844736_fea1b59ca4_z.jpgIMG_20170712_215411 by Andreas L., on Flickr

λιγο καλυτερη του honor....... μεχρι εκει ομος απέχουν πολύ να φτασουν s7 edge mate 9 mate 10 s8 Κλπ (εκεινα ναι εχουν καλη camera)

οπα.... τωρα ειδα... σε auto ειναι ολα.......... συνγρισεις μπορούν να γίνουν μόνο σε manual εκει μετρανε cameres

Εννοείται ότι ειναι σε auto. Το θέμα ειναι κατά πόσο βγάζεις εύκολα χεράτες φωτογραφίες και όχι να στήνεις τρίποδα. Αν ήταν έτσι δεν θα δίναμε προβάδισμα σε συσκευές με Ois (αν δεις το s7 ή το p10 ρίχνουν την ταχύτητα μέχρι 1/4... για αυτό και τα πάνε καλύτερα από άλλα). Επιπλέον με hdr+ βγαίνουν πολύ ευκολότερα sharp από ότι με honor 8 που θέλει πιο σταθερό χέρι. Άλλωστε ίδιο shutter speed έχουν. Αν στο honor 8 έβαζα ίδιο iso θα ήταν αρκετά πιο σκοτεινή (περισσότερο από 1 στοπ).

Επιπλέον τις ρυθμίσεις τις είχα Low... Αν τις ανέβαζα θα ξέφευγε ακόμα περισσότερο. Αλλά ακόμα και έτσι το le max 2 έχει λιγότερο θόρυβο, περισσότερη λεπτομέρια και μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων (το honor 8 έχει κάνει μεγάλο desaturate για να αφαιρέσει το chroma noise). Κάθε άλλο παρά μικρή διαφορά την λες. ;)

Εν πάση περιπτώσει, το honor 8 θεωρείτε ναυαρχίδα. Σίγουρα υπάρχουν και καλύτερες κάμερες απο το honor 8 και γενικότερα τις ναυαρχίδες της huawei που υστερούν του ανταγωνισμού σε low light (ίσως το mate 10 να κάνει τη διαφορά), αλλά δεν παύει να είναι μια εξαιρετική επίδοση από το le max 2 των 125 ευρώ από Κίνα. Σίγουρα πολύ καλύτερη από p10 lite που πρότεινες παραπάνω. ;) Και πέραν αυτού ειναι και εξαιρετικό κινητό (οθόνη 5.7 ιντσες 2k ανάλυση, δυνατό ηχείο, snapdragon 820, 4 Gb Ram, OIS, καλά ακουστικά). Χάνει όμως σε αυτονομία με nougat.

Edited by Antretng

Εννοείται ότι ειναι σε auto. Το θέμα ειναι κατά πόσο βγάζεις εύκολα χεράτες φωτογραφίες και όχι να στήνεις τρίποδα. Αν ήταν έτσι δεν θα δίναμε προβάδισμα σε συσκευές με Ois (αν δεις το s7 ή το p10 ρίχνουν την ταχύτητα μέχρι 1/4... για αυτό και τα πάνε καλύτερα από άλλα). Επιπλέον με hdr+ βγαίνουν πολύ ευκολότερα sharp από ότι με honor 8 που θέλει πιο σταθερό χέρι. Άλλωστε ίδιο shutter speed έχουν. Αν στο honor 8 έβαζα ίδιο iso θα ήταν αρκετά πιο σκοτεινή (περισσότερο από 1 στοπ).

Επιπλέον τις ρυθμίσεις τις είχα Low... Αν τις ανέβαζα θα ξέφευγε ακόμα περισσότερο. Αλλά ακόμα και έτσι το le max 2 έχει λιγότερο θόρυβο, περισσότερη λεπτομέρια και μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων (το honor 8 έχει κάνει μεγάλο desaturate για να αφαιρέσει το chroma noise). Κάθε άλλο παρά μικρή διαφορά την λες. ;)

Εν πάση περιπτώσει, το honor 8 θεωρείτε ναυαρχίδα. Σίγουρα υπάρχουν και καλύτερες κάμερες απο το honor 8 και γενικότερα τις ναυαρχίδες της huawei που υστερούν του ανταγωνισμού σε low light (ίσως το mate 10 να κάνει τη διαφορά), αλλά δεν παύει να είναι μια εξαιρετική επίδοση από το le max 2 των 125 ευρώ από Κίνα. Σίγουρα πολύ καλύτερη από p10 lite που πρότεινες παραπάνω. ;) Και πέραν αυτού ειναι και εξαιρετικό κινητό (οθόνη 5.7 ιντσες 2k ανάλυση, δυνατό ηχείο, snapdragon 820, 4 Gb Ram, OIS, καλά ακουστικά). Χάνει όμως σε αυτονομία με nougat.

εγω στα κινιτα μονο manual γιατι ακομη και με συσκευη τυπου note 8 η και καλυτερη σε auto νυχτα εισαι απλα ΜΕΤΡΙΑ

p10 light σαν συνολο ειναι καλυτερο

καλυτερη αυτονομια(στην πραξη)

καλύτερη λειτουργία σαν συσκευή (μάλιστα out of box)

καλύτερη κατασκευή

ποιο αξιόπιστο

εγγύηση 2 χρόνια

απο μενα παντος να μην πάρει απολύτως τίποτα να μαζέψει αρκετά και να πάρει κατι σωστό σε όλα...... και όχι να κόβει από μια και να ράβει από την άλλη από την στημη που εχει τέτοιες απαιτήσεις

Edited by egodemis

Και πάλι... Ίδιο shutter speed έχουν. Πώς μπορείς να λες ότι το αδίκησα; Άλλωστε με manual πχ 2 sec τα περισσότερα κινητά καλά τα πάνε.

Στο auto είναι η σημασία αλλιώς ούτε το ois θα μας ενδιέφερε ούτε ο φωτεινός φακός... θα κυκλοφορούσαν όλοι με ένα τρίποδο και δεν θα το συζηταγαμε. Επιπλεον με αργό shutter δεν βγάζεις ανθρώπους... ποσο μάλλον αυθόρμητες. ;)

Τεσπά. Έδωσα μια (πολύ) οικονομική λύση αν θέλει να ασχοληθεί ενώ το p10 lite για τη κάμερα που συζητάγαμε τουλάχιστον, είναι προφανώς πολύ πιο κάτω. Από εκεί και πέρα δική του απόφαση.

Edited by Antretng

Και πάλι... Ίδιο shutter speed έχουν. Πώς μπορείς να λες ότι το αδίκησα; Άλλωστε με manual πχ 2 sec τα περισσότερα κινητά καλά τα πάνε.

Στο auto είναι η σημασία αλλιώς ούτε το ois θα μας ενδιέφερε ούτε ο φωτεινός φακός... θα κυκλοφορούσαν όλοι με ένα τρίποδο και δεν θα το συζηταγαμε. Επιπλεον με αργό shutter δεν βγάζεις ανθρώπους... ποσο μάλλον αυθόρμητες. ;)

Τεσπά. Έδωσα μια (πολύ) οικονομική λύση αν θέλει να ασχοληθεί ενώ το p10 lite για τη κάμερα που συζητάγαμε τουλάχιστον, είναι προφανώς πολύ πιο κάτω. Από εκεί και πέρα δική του απόφαση.

στα κινιτα τεραστιο ρολο παιζει και after shot processing που κανει cpu σε συνδιασμοε με firmware

απο μενα και παλι αε μαζεψει εστο για μεταχ s7 edge

φίλε πλάκα κανείς ?

παρά πολύ καλές φωτο !!!

αυτά τα customrom και το gcam για τί βαθμό δυσκολίας μιλάμε ? μπορείς να μας εξηγήσεις τi είναι η να ποστάρεις κάποιο λινκ να πάρουμε μια ιδέα ?

αυτό το 4 ώρες sot τi σημαίνει ? γιατί με ενδιαφέρει η αυτονομία . αν το αφήσω στην ησυχία του το κινητό , θα βγάζει 2 μέρες ???

Αμα η συσκευή σου υποστηρίζει api 2 (τραβάει raw φωτογραφίες) και είσαι σε Nougat τότε δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα. Απλή εγκατάσταση. Απλά δουλεύει μόνο σε συγκεκριμένους επεξεργαστές. Αν πάλι δεν έχεις api 2 τότε πρέπει να το ενεργοποιήσεις. Τα χω όλα αναλυτικά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7377956#post7377956 (γράφω πολλά αλλά στη πραγματικότητα είναι λιγα... ;)) Edited by Antretng

Παιδιά διαβάζω τα σχόλια σας για το P 9 lite αλλά και το P10 και εδώ αλλά και κριτικές στο σκρουτζ και ενώ είμαι ένα βήμα να το πάρω, βλέπω ότι πολλοί αναφέρουν το ποσό ευαίσθητο και εύθραυστο είναι. Ότι γρατζουνιεται εύκολα, όπως και το τζαμακι του μπορεί να σπάσει εύκολα. Για μένα που το θέλω για καθημερινή χρήση στη δουλειά, με βάζει σε σκέψεις.

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!