baiosss Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ναι μόλις το διάβασα στο άρθρο και έκανα edit. Δεν πειράζει. Οταν γυρίσουμε βλέπουμε :pΧρειάζεσαι PC για τη διαδικασία ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο TWRP πλέον παίρνουμε backup και το vendor partition? NTFS δεν υποστηρίζει το twrp (bluspark)? Δοκίμασα με ένα εξωτερικό ssd και δεν τον έκανε mount Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Ναι μόλις το διάβασα στο άρθρο και έκανα edit. Δεν πειράζει. Οταν γυρίσουμε βλέπουμε :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αστο για τωρα:lol: Εγω και να ηθελα οταν εχω Wind δωρο αδωρων :p Αλλα σκεφτομαι να παρω και Vodafone και αν δουλευει θα με ενδιέφερε. Edited July 17, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ουσιαστικά τι κάνουμε με αυτό; κλήσεις με WiFi= δωρεάν κλησεις; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Χρειάζεσαι PC για τη διαδικασία Στο TWRP πλέον παίρνουμε backup και το vendor partition? NTFS δεν υποστηρίζει το twrp (bluspark)? Δοκίμασα με ένα εξωτερικό ssd και δεν τον έκανε mount Μόνο το 1 όχι και τα 2. Backup εγώ πρώτα σε pc τα περνάει και από εκεί σε φλασάκι η εξωτερικό. Και ναι διαβάζει NTFS Vendor image όχι. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited July 17, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Εχουν κανονικα βλεπε Samsung και s9 σειρα παιζουν μια χαρα. Οποιος εχει Vodafone ας δοκιμάσει να μας πει αν δουλευει με το mod. Είσαι σίγουρος ότι έχει η Vodafone? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=459578 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μόνο το 1 όχι και τα 2. Backup εγώ πρώτα σε pc τα περνάει και από εκεί σε φλασάκι η εξωτερικό. Και ναι διαβάζει NTFS Vendor image όχι. Sent from my iPad using Tapatalk ProΚατά την διάρκεια φλασαρισματος νέας έκδοσης OOS, χρειάζεται το vendor να το κάνουμε κάτι; Η το αναγνωρίζει το blu_spark twrp και δεν είναι απαραίτητη κάποια άλλη ενέργεια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μόνο το 1 όχι και τα 2. Backup εγώ πρώτα σε pc τα περνάει και από εκεί σε φλασάκι η εξωτερικό. Και ναι διαβάζει NTFS Vendor image όχι. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Το δικό μου vendor όχι vendor image είναι πάνω από 500mb USB stick δοκίμασες? Τον ssd πάντως δεν τον κάνει mount Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Είσαι σίγουρος ότι έχει η Vodafone? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=459578 Στο νήμα του s9 γράφουν ότι παίζει με Vodafone εκτός αν λάθος κατάλαβα. Αν δεν παίζει είναι απλά θέμα χρόνου μιας και Vodafone εξωτερικού το υποστηρίζει. Κατά την διάρκεια φλασαρισματος νέας έκδοσης OOS, χρειάζεται το vendor να το κάνουμε κάτι; Η το αναγνωρίζει το blu_spark twrp και δεν είναι απαραίτητη κάποια άλλη ενέργεια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το τικαρεις στο φλασαρισμα και τίποτα άλλο. Πίσω έχει τα βήματα και για αναβάθμιση και καθαρή εγκατάσταση. Το δικό μου vendor όχι vendor image είναι πάνω από 500mb USB stick δοκίμασες? Τον ssd πάντως δεν τον κάνει mount Με φλασάκι μια φορά θυμάμαι μου έβγαζε error αλλά σε σκληρό δίσκο πάντα έπαιζε νορμαλ. Αρκετες φορές έτσι έκανα επαναφορά μιας και κάποια backup τα έχω εκεί να μην γεμίζω τον εσωτερικού του κινητού. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited July 17, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Στο νήμα του s9 γράφουν ότι παίζει με Vodafone εκτός αν λάθος κατάλαβα. Αν δεν παίζει είναι απλά θέμα χρόνου μιας και Vodafone εξωτερικού το υποστηρίζει. Το τικαρεις στο φλασαρισμα και τίποτα άλλο. Πίσω έχει τα βήματα και για αναβάθμιση και καθαρή εγκατάσταση. Με φλασάκι μια φορά θυμάμαι μου έβγαζε error αλλά σε σκληρό δίσκο πάντα έπαιζε νορμαλ. Αρκετες φορές έτσι έκανα επαναφορά μιας και κάποια backup τα έχω εκεί να μην γεμίζω τον εσωτερικού του κινητού. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Δοκίμασα και hdd εξωτερικό και πάλι δεν το κάνει mount, το τελευταίο bluspark έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δοκίμασα και hdd εξωτερικό και πάλι δεν το κάνει mount, το τελευταίο bluspark έχω Δοκίμασε δεύτερον η στη χειρότερη τον κάνεις exfat η fat32. Η δοκίμασε με φλασάκι. Εμένα με έναν trancend 1tb usb 3.0 σε ntfs δεν έχω θέμα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δοκίμασε δεύτερον η στη χειρότερη τον κάνεις exfat η fat32. Η δοκίμασε με φλασάκι. Εμένα με έναν trancend 1tb usb 3.0 σε ntfs δεν έχω θέμα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Δύο δοκίμασα Ssd usb3 Hdd usb2 Δεν θέλω να τον κάνω format γιατί το χρησιμοποιώ και στο Xbox για capture game clips Για τον hdd μάλλον θα αδειάζει την μπαταρία πολύ γρήγορα αν και 5400 στροφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 παιδια με ποια σειρα και με ποια αρχεία θα κανω ροοτ τη συσκευή, ειμαι με στοκ 5.1.3, θα κανω ροοτ μονο κ μονο για να έχω vo-wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Βγήκε και φρέσκια έκδοση ElementalX kernel με treple support και open beta 12. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/development/kernel-elementalx-op5t-1-00-oxygenos-t3724179 παιδια με ποια σειρα και με ποια αρχεία θα κανω ροοτ τη συσκευή, ειμαι με στοκ 5.1.3, θα κανω ροοτ μονο κ μονο για να έχω vo-wifi Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις λίγες σελίδες πίσω(4-6) θα δεις πως να κάνεις root μιας και εχει απαντηθεί αντίστοιχη απορία. Edited July 18, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Επιβεβαιωμένα λειτουργεί το WiFi calling με Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Βγήκε και φρέσκια έκδοση ElementalX kernel με treple support και open beta 12. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/development/kernel-elementalx-op5t-1-00-oxygenos-t3724179 Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις λίγες σελίδες πίσω(4-6) θα δεις πως να κάνεις root μιας και εχει απαντηθεί αντίστοιχη απορία. Ναι, κι εγώ την πέρασα ήδη από χθες για να τον τεσταρω. Δεν τον έχω ξαναδοκιμάσει αυτόν τον κερνελ, θέλω να δω πως τα πάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Ναι, κι εγώ την πέρασα ήδη από χθες για να τον τεσταρω. Δεν τον έχω ξαναδοκιμάσει αυτόν τον κερνελ, θέλω να δω πως τα πάει! Ναι τσέκαρε αν και εγω το βαζω για τα features που ενσωματώνει,απόδοση μπαταρίας στα ιδια με stock το βλέπω οχι τίποτα καλύτερο. Αν και χθες τσέκαρα τον παρακατω και βρηκα ενσωματωνει ιδιο πλουτο σε επιλογες οπως ElementalX. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/development/kernel-renderzenith-t3748440 Λοιπόν πέρασα open beta 12 παλι δεν βάλανε ουτε εδω advanced power menu σε developer option. Οτι να ναι η OnePlus:lol: Εν τω μεταξύ και το θεμα με τον ηχο από ακουστικά η ηχεια που αντιμετωπίζω ουτε αυτο εχει λυθει και μάλιστα χειροτέρεψε διοτι ούτε απο κλήσεις ουτε απο notification ακούγεται τίποτα. Και το περίεργο οτι εμφανίζεται στα καλα καθούμενα,μια φορα επανήλθε μονο του και ξανα ξανα τα ιδια.:p Αναγκάστηκα γύρισα σε stable 5.1.3 διοτι πες την πάλευα να μην ακούω ηχο απο ηχεία η ενσύρματα ακουστικά διότι bluetooth ολα άψογα αλλά να μην ακουω απο κλήσεις και notification πάει πολύ. Edited July 18, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 παιδια με ποια σειρα και με ποια αρχεία θα κανω ροοτ τη συσκευή, ειμαι με στοκ 5.1.3, θα κανω ροοτ μονο κ μονο για να έχω vo-wifi Δεν είναι απαραίτητο το ρουτ για το vowifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Λοιπόν πέρασα open beta 12 παλι δεν βάλανε ουτε εδω advanced power menu σε developer option. Οτι να ναι η OnePlus:lol: Κι εγώ το έψαχνα αυτό στην 12. Στην 11 υπήρχε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Δεν είναι απαραίτητο το ρουτ για το vowifi και πως γινεται χωρις ροοτ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 και πως γινεται χωρις ροοτ ; https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Requirements: OxygenOS With root-->magisk--> Module VoEnabler 1.2 by Toucan-->enable it w/o root--> open the dialer: *#800# --> oneplus Logkit --> Function Switch --> enable VoLTE + VoWifi switch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 το ενεργοποιησα αλλα σε εμενα δεν δουλεψε. όταν η κάρτα μου μπει σε iPhone δουλεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ναι τσέκαρε αν και εγω το βαζω για τα features που ενσωματώνει,απόδοση μπαταρίας στα ιδια με stock το βλέπω οχι τίποτα καλύτερο. Αν και χθες τσέκαρα τον παρακατω και βρηκα ενσωματωνει ιδιο πλουτο σε επιλογες οπως ElementalX. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/development/kernel-renderzenith-t3748440 Λοιπόν πέρασα open beta 12 παλι δεν βάλανε ουτε εδω advanced power menu σε developer option. Οτι να ναι η OnePlus:lol: Εν τω μεταξύ και το θεμα με τον ηχο από ακουστικά η ηχεια που αντιμετωπίζω ουτε αυτο εχει λυθει και μάλιστα χειροτέρεψε διοτι ούτε απο κλήσεις ουτε απο notification ακούγεται τίποτα. Και το περίεργο οτι εμφανίζεται στα καλα καθούμενα,μια φορα επανήλθε μονο του και ξανα ξανα τα ιδια.:p Αναγκάστηκα γύρισα σε stable 5.1.3 διοτι πες την πάλευα να μην ακούω ηχο απο ηχεία η ενσύρματα ακουστικά διότι bluetooth ολα άψογα αλλά να μην ακουω απο κλήσεις και notification πάει πολύ. Κάτσε, αναφερεσαι στο γνωστό bug της beta με τα ενσύρματα ακουστικά, σωστά? Όχι σε κάτι άλλο πέρα από αυτό, έτσι? Γιατί μιλάς και για κλήσεις και notification. Εκτός αν εννοείς ότι δεν εχεις ήχο σε κλήσεις και notification μέσω των ενσύρματων ακουστικών, γεγονός που εντάσσεται ήδη μέσα στο bug "κανένας ήχος στα ενσύρματα ακουστικά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 το ενεργοποιησα αλλα σε εμενα δεν δουλεψε. όταν η κάρτα μου μπει σε iPhone δουλεύει.. Έκανες όλα τα βήματα και δεν δούλεψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 έκανα ακριβώς αυτο : w/o root--> open the dialer: *#800# --> oneplus Logkit --> Function Switch --> enable VoLTE + VoWifi switch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 έκανα ακριβώς αυτο : w/o root--> open the dialer: *#800# --> oneplus Logkit --> Function Switch --> enable VoLTE + VoWifi switch Φίλε μου τα βήματα είναι 10, αυτό είναι απλά η αρχή. Διάβασε όλο το πρώτο ποστ από το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts