alextrela Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ότι ακριβώς του έλειπε και για μένα που χρησιμοποιώ substratum με ozone. Ακόμα μια επιθυμία μου θα ήταν να είχαμε ήχο ειδοποίησης όταν φορτίζει πλήρως η μπαταρια, χωρίς έξτρα εφαρμογή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διαχωρισμό στον ήχο κλήσεων από notifications θα έπρεπε να προσθέσει επίσης. Είναι τρανταχτή έλλειψη. Βέβαια λύνονται με root όλα αυτά αλλά πρέπει stock να τα προσφέρει. Προσωπικα θα ήθελα ο τρόπος ξεκλείδωματος με swipe gesture να αλλάξει από lock screen. Θέλω προς οποιαδήποτε κατεύθυνση όπως σε Huawei και Samsung. Αυτό το swipe up καταντάει κουραστικό και μονότονο. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ωραίες οι προσθήκες του oxygen στο beta Android 9, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν το default theme να το διαφοροποιούν από την στοκ εμφάνιση του Android 9... Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, στο στοκ theme η OnePlus πάλι χρησιμοποιεί το συνδυασμό γκρι + γαλάζιο που χρησιμοποιείται ήδη από την εποχή του νουγκατ. Έχει φάει τεράστιο κολλημα με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Ωραίες οι προσθήκες του oxygen στο beta Android 9, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν το default theme να το διαφοροποιούν από την στοκ εμφάνιση του Android 9... Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, στο στοκ theme η OnePlus πάλι χρησιμοποιεί το συνδυασμό γκρι + γαλάζιο που χρησιμοποιείται ήδη από την εποχή του νουγκατ. Έχει φάει τεράστιο κολλημα με αυτό. Σε notifications center θα πρέπει να παρεχει customized φόντο. Ακόμα να προσθέσει διαφάνεια και ποσοστό της όπως όλες AOSP rom προσφέρουν. Πχ εγώ προτιμώ να είναι black με 50-60% διαφάνεια. Το γκρίζο σαν χρωμα δεν το πάω καθόλου. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 18, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Σε notifications center θα πρέπει να παρεχει customized φόντο. Ακόμα να προσθέσει διαφάνεια και ποσοστό της όπως όλες AOSP rom προσφέρουν. Πχ εγώ προτιμώ να είναι black με 50-60% διαφάνεια. Το γκρίζο σαν χρωμα δεν το πάω καθόλου. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Εννοείται πως ναι (κι εγώ χρησιμοποιώ black με 70-80% διαφάνεια), αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν πρόκειται τέτοια features να ενσωματωθούν σε στοκ ρομ Αυτό το ρημαδι το στοκ theme της Google όμως πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι δεν το βάζει ατοφιο, όπως έκανε μέχρι και το marshmallow, ώστε να έχει και το design του στοκ Android (και φυσικά να κρατήσει τα δικά της customization για τα light και black theme). Τι να πω, είμαι περίεργη φέτος με το treble και τις beta που ήδη έχουν βγει, πόσο καιρό θα κάνει να δώσει το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Εννοείται πως ναι (κι εγώ χρησιμοποιώ black με 70-80% διαφάνεια), αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν πρόκειται τέτοια features να ενσωματωθούν σε στοκ ρομ Αυτό το ρημαδι το στοκ theme της Google όμως πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι δεν το βάζει ατοφιο, όπως έκανε μέχρι και το marshmallow, ώστε να έχει και το design του στοκ Android (και φυσικά να κρατήσει τα δικά της customization για τα light και black theme). Τι να πω, είμαι περίεργη φέτος με το treble και τις beta που ήδη έχουν βγει, πόσο καιρό θα κάνει να δώσει το update. Ελπίζω μόνο να μην αντιγράψει τα gesture navigation του stock android. Θα πάθω κατάθλιψη.:lol: Ένα τερατούργημα Φρανκενστάιν τα έκανε η Google :p Η τρέχον υλοποίηση του Oxygen είναι μίλια καλύτερη. Ούτε του MIUI μου άρεσαν ιδιαίτερα με τα side gesture. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 MinMinGuard xposed module έλαβε αναβάθμιση μετά αρκετό καιρό. https://www.xda-developers.com/xposed-module-minminguard-update/ Όποιος θελει δοκιμάζει αφου ειναι η μοναδική ad block εφαρμογή που εξαφανίζει το blank space απο τις διαφημίσεις που κόβει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Συγγνώμη που ρωτάω εδώ, αλλά υποθέτω ότι πάνω κάτω ή ίδιες ρυθμίσεις είναι και για το απλο 5αρι. Για όποιον χρησιμοποιεί substratum και ozone, ποια ρύθμιση είναι αυτή που πρέπει να επιλέξω για να μου αλλάξει την αναζήτηση στο πάνω μέρος του συρταριου εφαρμογων από μπλε σε κόκκινο, όπως και την μπάρα κύλισης δεξιά; Όλα τα υπόλοιπα είναι κόκκινα κανονικά στις ρυθμίσεις όπως και στα περισσότερα υπομενού. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Νομίζω είναι στο σύστημα Android, select accent color. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Εγώ επειδή έχω nova που έχει δικά του accent color επιλογή για το πεδίο της αναζήτησης σε app drawer δεν το έψαξα με Ozone. Άλλες παραμέτρους στο UI αλλάζω με ozone όπως center category tiles στο setting μενού η να προσθέσω διαφάνεια σε Notification Center. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 . Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ποιά εφαρμογή άλλαξες την γραμματοσειρά και πως λέγεται αυτή η γραμματοσειρά, αν επιτρέπεται? Θέλω να βάλω την ίδια και είμαι ρουτ, beta 10 κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Με ποιά εφαρμογή άλλαξες την γραμματοσειρά και πως λέγεται αυτή η γραμματοσειρά, αν επιτρέπεται? Θέλω να βάλω την ίδια και είμαι ρουτ, beta 10 κ.λ.π.Με το ifont από το playstore. Η γραμματοσειρά λέγεται chococooky. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Με ποιά εφαρμογή άλλαξες την γραμματοσειρά και πως λέγεται αυτή η γραμματοσειρά, αν επιτρέπεται? Θέλω να βάλω την ίδια και είμαι ρουτ, beta 10 κ.λ.π. Εδω βρεις πολλές. Τις φλασαρεις από recovery. Αυτές που έχουν μεγάλο μέγεθος συνήθως υποστηρίζουν ελληνικά. Εγώ έχω τη jolly. https://forum.xda-developers.com/android/themes/fonts-flashable-zips-t3219827 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ...είμαι ΟΚ! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εκεί που διαβάζω κάτι στο internet πετάγονται διάφορες σελίδες συνεχώς και χαλάνε την ροή...ποιά εφαρμογή πρέπει να εγκαταστήσω ώστε να μην ξαναδώ αυτά τα ads? Μ' έχουν σπάσει τα νεύρα!!!!!! Με το adware μου πετάει μια άσπρη σελίδα... Edited June 20, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ...είμαι ΟΚ! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εκεί που διαβάζω κάτι στο internet πετάγονται διάφορες σελίδες συνεχώς και χαλάνε την ροή...ποιά εφαρμογή πρέπει να εγκαταστήσω ώστε να μην ξαναδώ αυτά τα ads? Μ' έχουν σπάσει τα νεύρα!!!!!! Με το adware μου πετάει μια άσπρη σελίδα... Που πετάγονται?? Σε app εάν ναι ποια,σε browsing η οπουδήποτε? Σε έμενα δεν θυμάμαι πότε παρουσιάστηκε τέτοιο φαινόμενο. Day one βάζω και adguard και adawey και είμαι free απο τέτοια περιστατικά. Ανανέωσε βαση δεδομένων adawey κανε μια επανεκκίνηση ισως βοηθήσει. Αλλιώς καταφεύγεις σε clean tool στυλ ccleaner κλπ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Πετάγονται σε browsing firefox και chrome. Τα δοκίμασα όλα τα παραπάνω αλλά τίποτα τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Αν θες για να μην εχεις διαφημισεις σε browser βάλε τον bromite, ειναι σαν τον chrome απλα στοχεύει στην ασφάλεια και την αποφυγή διαφημίσεων Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 (edited) τελικά τα δοκίμασα όλα αλλά λύση δεν βρήκα....πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό σε κινητό!! Λέτε να έφαγα κάποιν ιό? Θα διορθωθεί με την αναβάθμιση beta 11? Έχετε καμιά άλλη ιδέα?? Τι μπορεί να πάθει κανείς... δεν φτάνει που έχουμε όλα τ' αλλα νάσου και οι ιοί!!!! Αφήστε το άλλο...πέρασα το dolby atmos (από TWRP) και η φωνή του κινητού είναι στα τέρμα στην πολύ χαμηλή ένταση... ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό? Edited June 20, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 τελικά τα δοκίμασα όλα αλλά λύση δεν βρήκα....πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό σε κινητό!! Λέτε να έφαγα κάποιν ιό? Θα διορθωθεί με την αναβάθμιση beta 11? Έχετε καμιά άλλη ιδέα?? Τι μπορεί να πάθει κανείς... δεν φτάνει που έχουμε όλα τ' αλλα νάσου και οι ιοί!!!! Αφήστε το άλλο...πέρασα το dolby atmos (από TWRP) και η φωνή του κινητού είναι στα τέρμα στην πολύ χαμηλή ένταση... ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό? Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η αλλιως αλλιως αν ειχες παρει backup οσο δούλευε τελεια κανε restore Τα καλα του custom revovery. Αν δεν είχες πάρει backup κακό του κεφαλιού σου.:whistle: Το πάθημα να γίνει μάθημα λοιπόν.:) Εγώ παντα εχω backup σε οποιαδήποτε στραβη που μάλιστα ανανεώνω ανα μια εβδομάδα να ειναι φρέσκο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Tελικά αφού τα δοκίμασα όλα ... έλυσα το πρόβλημα με το πρόγραμμα MAX phone! Ουφ την γλίτωσα! Τώρα για το backup έχω να πω ότι το έκανα πριν απο πολλά χρόνια αλλά με κούρασε και το εγκατέλειψα ολοσχερώς... Γιατί παίρνεις backup στο Android 6.0 δεν έκανε μετά για το 7.0 ούτε για το 8.0, ούτε για την εναλλαγή από την μια ρομ στην άλλη .. μετά οι εφαρμογές τις βαριέσαι και αλλάζουν με τον χρόνο....άσε, άσε τα έζησα και τα βαρέθηκα... Πάντως ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια.... Edited June 21, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Tελικά αφού τα δοκίμασα όλα ... έλυσα το πρόβλημα με το πρόγραμμα MAX phone! Ουφ την γλίτωσα! Τώρα για το backup έχω να πω ότι το έκανα πριν απο πολλά χρόνια αλλά με κούρασε και το εγκατέλειψα ολοσχερώς... Γιατί παίρνεις backup στο Android 6.0 δεν έκανε μετά για το 7.0 ούτε για το 8.0, ούτε για την εναλλαγή από την μια ρομ στην άλλη .. μετά οι εφαρμογές τις βαριέσαι και αλλάζουν με τον χρόνο....άσε, άσε τα έζησα και τα βαρέθηκα... Πάντως ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια.... Καμία σχέση όλα αυτά που λες με την πραγματικότητα. Τι 6 η 7 η 8 μου λες. Και ναι μια χαρά μπορείς να κανείς εναλλαγή μεταξύ rom που είναι υπόθεση 2 λεπτών. Έχω 5-6 backup διαφορετικών rom και stock base και custom και εναλλασω στο πι με φι είτε γιατί θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο είτε διότι έχει βγει μια αναβάθμιση και να την περνάω σε κάθε rom και να έχω μια συνέχεια. Τα έχεις μπλέξει. Ξέρεις πόσες φορές με έχει σώσει το backup? Πολλές είτε λόγο δοκιμών που οδήγησαν σε αδυναμία boot είτε απλά θέλοντας να δοκιμάσω μια άλλη rom και μετά να γυρνάω πίσω διότι δεν έμεινα ευχαριστημένος. Όταν το κινητό σου είναι πλήρως λειτουργικό και δουλεύει στην εντέλεια τότε παίρνεις backup image και αν για οποιοδήποτε λόγο γίνει η στραβή απλά επαναφερεις και σε 2 λεπτά καθάρισες. Και όχι να ασχολείσαι τι φτάιει με τις ώρες η να ψάχνεις app να βρεις λύση. Κερδίσεις χρόνο,ηρεμία, ασφάλεια και σιγουρια με το backup. Ούτε καν θα χρειαζόταν να ρωτάς εδώ τι να κάνεις. Εισαι root έχεις custom recovery εκμεταλλεύσου στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα του αλλιώς δεν έχει νόημα και γυρνάς stock. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 22, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Οκ. Θα το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή (ένα δίκαιο τόχεις!), παίρνοντας backup στο pc με την beta 10! Το titanium pro να χρησιμοποιήσω ή άλλο? Άσε που αν έχω 5-6 backup, όπως λες θα γεμίσει ο ένας σκληρός μου....μετά έμαθα να μην κάνω λάθη (ή να τα αποφεύγω, όσο μπορώ) τόσα χρόνια τώρα.... Είναι πολλά τα Mb (90) μου, (κυρίως εφαρμογές 2.145) alextrela!! Αν πάρω backup στο pc και γίνει κάποια στραβή με τις εναλλαγές ρομ μπορώ να το επαναφέρω από το recovery εάν μείνω εκεί για κάποιον λόγο? Edited June 22, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Οκ. Θα το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή, παίρνοντας backup στο pc με την beta 10! Το titanium pro να χρησιμοποιήσω ή άλλο? Άσε που αν έχω 5-6 backup, όπως λες θα γεμίσει ο ένας σκληρός μου....μετά έμαθα να μην κάνω λάθη (ή να τα αποφεύγω, όσο μπορώ) τόσα χρόνια τώρα.... Είναι πολλά τα Mb (90) μου, (κυρίως εφαρμογές 2.145) alextrela!! Μετέφερε τα στο pc τα backup σου. Όταν λέω backup μέσα από recovery κάνεις όλο το λειτουργικό. Και μετέφερε το στο pc και από εκεί σε εξωτερικό σκληρό αν δεν θες να καταλαμβάνει χώρο είτε στο κινητό σου είτε στο pc. Και αν τύχει οτιδήποτε είτε στραβή να μην εκκινεί το κινητό και να κάνει κανονικά boot είτε κάποια αναβάθμιση χάλασε κάτι που λειτουργούσε άψογα πριν όπως μια εφαρμογή η λειτουργία συστήματος απλά κάνεις επαναφορά όλο το λειτουργικό και καθάρισες. Δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς με titanium. Τα backup εφαρμογών από titanium εγκυμονούν κινδύνους από μια rom σε άλλη. Εννοείται αυτό σου λέω. https://www.howtogeek.com/240655/how-to-copy-twrp-android-backups-to-your-pc-for-safe-keeping/ Εδω οδηγός πως τα backup να τα μεταφέρεις σε pc η και να τα επαναφερεις στο κινητό και έτσι να κάνεις επαναφορά για οποιοδήποτε λόγο. Ακόμα μπορείς το backup που έχεις στο pc να το βάλεις σε εξωτερικό σκληρό δίσκο η φλασάκι usb και από εκεί να κανείς επαναφορά χωρίς να χρειάζεται καν να τα μεταφέρεις στο εσωτερικό χώρο του κινητού. Μου έχει τύχει το recovery να μην διαβάσει το backup που πήρα με το οδηγό πάνω και απλά έκανα τη διαδικασία από σκληρό η φλασάκι όπου επιλέγεις αυτό το μέσω για την επαναφορά. Με έχει σώσει θα έλεγα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 22, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Σ' ευχαριστώ πολύ... θα το κάνω σήμερα κιόλας με τον τρόπο που το λες... Καλό καλοκαίρι νάχεις! "Γηράσκω αει διδασκόμενος" Edited June 22, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Παρατηρώ οτι k-klock manager δεν δουλευει με open beta 10. Κρασαρει συνεχεια στο άνοιγμα εφαρμογης:mad: Επισης δοκιμασα dolby atmos και σε open beta 8 και 10 εξισου δεν δουλευει. Ενω φαίνεται κανονικά εγκατεστημένο στο Magisk παρ ολα αυτα δεν φαίνεται πουθενά αλλού(ουτε καν στη λιστα με εγκατεστημένες εφαρμογές):blink::wacko: Είμαι με No Limits rom. Θα δοκιμάσω με stable 5.1.3 No Limits αν υπάρχει το ιδιο θεμα μιας και εχω έτοιμο λειτουργικό και full σεταρισμενο backup. Αλλιώς επιστροφή σε open beta 8 που τουλάχιστον k-klock manager δουλεύει άψογα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Για όσους ασχολούνται με substratum. Πολύ ωραίο σκούρο θέμα που δουλεύει και με stock rom και με custom. https://play.google.com/store/apps/details?id=pitchblack.origins.westcrip Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts