Sherlock_H Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλησπέρα έχω το Huawei Mate S και είμαι ανάμεσα στο Mate 10 lite κ στο Μi Max 2. Έχουν ακουστεί πολλά για την οθόνη του Mate 10 lite, για θάμπωμα κ ξεθωριασμένα χρώματα. Το θέλω για ταινίες και παιχνίδια. Υστερεί σε σχέση με το Mi Max 2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλησπέρα έχω το Huawei Mate S και είμαι ανάμεσα στο Mate 10 lite κ στο Μi Max 2. Έχουν ακουστεί πολλά για την οθόνη του Mate 10 lite, για θάμπωμα κ ξεθωριασμένα χρώματα. Το θέλω για ταινίες και παιχνίδια. Υστερεί σε σχέση με το Mi Max 2 ??Επειδή είχα το mi Max 2 στο μόνο που υπερτερεί είναι σε μπαταρία, ανώτερη συσκευή σε όλα τα υπόλοιπα το Huawei,η οθόνη είναι μια χαρά. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_H Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Επειδή είχα το mi Max 2 στο μόνο που υπερτερεί είναι σε μπαταρία, ανώτερη συσκευή σε όλα τα υπόλοιπα το Huawei,η οθόνη είναι μια χαρά. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δλδ δεν έχει αυτο το θάμπωμα που λενε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Δλδ δεν έχει αυτο το θάμπωμα που λενε??Αυτό το Θαμπωμα δεν κατάλαβα πότε τι είναι τελικά παρότι έτσι νόμιζα και εγώ στην αρχή, άλλαξα το χρώμα από προεπιλογή σε ψυχρό και είμαι κομπλέ. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κι εγω παρατηρησα στο media markt που το ειδα οτι οταν βγαζεις φωτογραφιες, φαινονται σε καποια σημεια σαν ξεπλυμενα τα χρωματα, σαν υπερφωτισμενα ενα πραγμα. Το εχετε παρατηρησει κι εσεις; Κατα τα αλλα βγαζει παρα πολυ καλεςφωτογραφιες και φωτεινες. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχυει για την καρτα γραφικων που φοραει που λενε οτι ειναι ξεπερασμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κι εγω παρατηρησα στο media markt που το ειδα οτι οταν βγαζεις φωτογραφιες, φαινονται σε καποια σημεια σαν ξεπλυμενα τα χρωματα, σαν υπερφωτισμενα ενα πραγμα. Το εχετε παρατηρησει κι εσεις; Κατα τα αλλα βγαζει παρα πολυ καλεςφωτογραφιες και φωτεινες. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχυει για την καρτα γραφικων που φοραει που λενε οτι ειναι ξεπερασμενη;Έχει ρυθμίσεις για κορεσμό, φωτεινότητα και αντίθεση η εφαρμογή της κάμερας. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Καλησπέρα έχω το Huawei Mate S και είμαι ανάμεσα στο Mate 10 lite κ στο Μi Max 2. Έχουν ακουστεί πολλά για την οθόνη του Mate 10 lite, για θάμπωμα κ ξεθωριασμένα χρώματα. Το θέλω για ταινίες και παιχνίδια. Υστερεί σε σχέση με το Mi Max 2 ?? Και εγω το ιδιο κινητο ειχα και πηγα σε Mate 10 lite. Αξιοπρεπεστατο σε ολα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Παιδιά είδα σε κάτι σελίδες ξένες, ότι δεν υποστηρίζει την μπάντα των 800hz . Κ στα Ελληνικά, έτσι είναι? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Έψαχνα τρόπο να κρύψω κάποιες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ, όπως είχα δει να γίνεται σε παλιότερα τηλέφωνα Huawei με την επιλογή Hidden application, αλλά στην έκδοση EMUI 5.1 δεν υπάρχει πια. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσουμε αυτή την επιλογή ή καταργήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semola1967 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Αντικειμενικά τώρα. Huawei mate 10 lite ή Samsung J7: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Παιδιά είδα σε κάτι σελίδες ξένες, ότι δεν υποστηρίζει την μπάντα των 800hz . Κ στα Ελληνικά, έτσι είναι?Όχι την υποστηρίζει κανονικά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Αντικειμενικά τώρα. Huawei mate 10 lite ή Samsung J7: Για μένα mate 10 lite. Οθόνη, μπαταρία, και πιο smooth λειτουργία και μελλοντικά! Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Αντικειμενικά τώρα. Huawei mate 10 lite ή Samsung J7: Φίλε μου αντικειμενικά πάντα συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το mate είναι σε άλλο επίπεδο... δεν είναι συγκρίσιμα... Η σωστή σύγκριση θα ήταν samsung a8 ή mate 10 lite....To j7 είναι ένα καλό κινητό αλλά κατα τα τη ταπεινη μου γνώμη κατώτερης κλάσης... είναι η πιο οικονομική σείρα της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Αν δεν έχεις πρόβλημα φίλε μου με το sar του mate και την απώλεια των nfc και του γυροσκοποιου παίρνεις το mate με κλειστά μάτια. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου αντικειμενικά πάντα συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το mate είναι σε άλλο επίπεδο... δεν είναι συγκρίσιμα... Η σωστή σύγκριση θα ήταν samsung a8 ή mate 10 lite....To j7 είναι ένα καλό κινητό αλλά κατα τα τη ταπεινη μου γνώμη κατώτερης κλάσης... είναι η πιο οικονομική σείρα της samsung.Το Α8 φίλε μου είναι μια κατηγορία πάνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Αντικειμενικά τώρα. Huawei mate 10 lite ή Samsung J7: Δεν συγκρίνεται το J7 είναι πολύ πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Αν δεν έχεις πρόβλημα φίλε μου με το sar του mate και την απώλεια των nfc και του γυροσκοποιου παίρνεις το mate με κλειστά μάτια. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Α8 φίλε μου είναι μια κατηγορία πάνω . Αν και πάς σε άλλη κατηγορία χρημάτων, θα συμφωνήσω απόλυτα! Άλλο επίπεδο το Α8! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semola1967 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ευχαριστω. Αυτο περιμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Αν και πάς σε άλλη κατηγορία χρημάτων, θα συμφωνήσω απόλυτα! Άλλο επίπεδο το Α8! Sent from my iPhone using Tapatalk Με διαφορα υπερ του Α8 20% παραπανω στα benchmarks και με τιμή 100% παραπανω (δηλ διπλασια) του mate.... Με ποιοτητα κατασκευης εφαμιλη... Και με ενα interface πολακις καλυτερο απο την samsung τις οποιας ηταν τα προηγούμενα τηλ μου τα τελευταια 5 χρονια.... Ο καθενας βγαζει το δικο του συμπερασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ποιο Α8 ρε παιδιά γελάει ο κόσμος, 500€ για midrange.. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ποιο Α8 ρε παιδιά γελάει ο κόσμος, 500€ για midrange.. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαλη συσκευη αλλα υπερκοστολογημενη οπως και ολα τα κινητα της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ποιο Α8 ρε παιδιά γελάει ο κόσμος, 500€ για midrange.. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌντως, μέχρι τα 350 θα ήταν μια λογική τιμή, όπως και το Mate 10 lite επίσης το θεωρώ ακριβό στα 300 που είναι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Όντως, μέχρι τα 350 θα ήταν μια λογική τιμή, όπως και το Mate 10 lite επίσης το θεωρώ ακριβό στα 300 που είναι τώρα. Κακά τα ψέμματα,τα περισσότερα κινητά είναι υπερκοστολογημένα,συμφωνώ και για το huawei.Mε το marketing την διαφήμισή κλπ ανεβαίνει η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Παιδια απο τα 4 γιγα ραμ ποσα εχει ελευθερα ? Στο j7 2017 ειδα σχεδον 800mb ελευθερα και ειναι και 3 γιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Παιδια απο τα 4 γιγα ραμ ποσα εχει ελευθερα ? Στο j7 2017 ειδα σχεδον 800mb ελευθερα και ειναι και 3 γιγα.Με 4 καρτέλες ανοιχτές Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Με 4 καρτέλες ανοιχτές Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk touchwiz για τα μπάζα ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια απο τα 4 γιγα ραμ ποσα εχει ελευθερα ? Στο j7 2017 ειδα σχεδον 800mb ελευθερα και ειναι και 3 γιγα. touchwiz για τα μπάζα άλλαξε εταιρία επειγόντως ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν μπορείς να κρύψεις τα onscreen κουμπιά όπως στο mate 10 pro έλπιζω με την επόμενη αναβάθμιση android να προστεθεί η λειτουργία αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts