Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρώτο καλοκαίρι με αυτή τη συσκευή. Τα πέταξα όλα! Tablet, φωτογραφική, gps… Mate κυριολεκτικά!

…και οι εντυπώσεις μου για την 8, η σφαίρα πλοήγησης είναι όλα τα λεφτά!

Πρώτο καλοκαίρι με αυτή τη συσκευή. Τα πέταξα όλα! Tablet, φωτογραφική, gps… Mate κυριολεκτικά!

…και οι εντυπώσεις μου για την 8, η σφαίρα πλοήγησης είναι όλα τα λεφτά!

Ναι έτσι ακριβώς ειδικά το Ταμπλετ δεν θυμάμαι καν που είναι μου τα παρέχει όλα όλα το κινητό

Ο απολυτος ηλεκτρονικος συντροφος για τις διακοπες.....και βγαζει και φωτογραφιαρες!

%5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/hTBpHe/hill.jpg[/img]

%5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/mmAii9/IMG_20180811_073148_01_2304x1510.jpg[/img]

%5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/nEzLxp/image.jpg[/img]

Βγάζει τέλειες φωτογραφίες μόνο όταν είναι λίγο σκοτεινά χάνει πολύ

Αλλά είναι κινητό φυσικό είναι

Και δμε είναι ναυαρχίδα για αυτά τα χρήματα αξίζει με το παραπάνω

Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για την 332 να την περάσω!

2.82gb Μόλις σχολασω θα περαστεί κατευθείαν!

Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για την 332 να την περάσω!

2.82gb Μόλις σχολασω θα περαστεί κατευθείαν!

Εννοείς την Ορεο την 8 η 332 τόσο μεγάλη?

Καλησπέρα σε όλους!

Αντιμετωπίζω το εξής "πρόβλημα" με την default εφαρμογή email. Τα μηνύματα που εμφανίζονται στα εισερχόμενα δεν ανανεώνονται ούτε με τον αυτόματο ούτε με τον χειροκίνητο συγχρονισμό. Δηλαδή, μπορεί να μπω από υπολογιστή, να διαβάσω και να διαγράψω ή να αρχειοθετήσω όλα τα μηνύματά που υπάρχουν στα εισερχόμενα εκείνη τη στιγμή, αλλά παρόλα αυτά στην εφαρμογή του κινητού τα μηνύματα συνεχίζουν να φαίνονται στα εισερχόμενα. Η μόνη περίπτωση που το περιεχόμενο των εισερχομένων αλλάζει είναι αν στο μεταξύ έρθει κάποιο νέο μήνυμα, οπότε τα ήδη αρχειοθετημένα ή διαγραμμένα εξαφανίζονται, και φαίνεται πλέον μόνο το νέο(α) μηνυμα(τα), κοκ.

Καμία ιδέα;

Αυτό γίνεται και σε εμένα έξω διαγράφω τα μηνύματα παράδειγμα εδώ του φόρουμ μόλις έρχεται ένα νέο αμέσως εμφανίζει και τα υπόλοιπα

Πως γίνεται να χρησιμοποιω μόνο την δική μου εφαρμογή κλειδώματος οθόνης;

Πριν την αναβάθμιση είχα επιλέξει να μην έχω οθόνη κλειδώματος, και δούλευε μια χαρά!

Τώρα μου βγάζει και την δικιά μου, και του τηλ. Γιατι;

Όταν είχα το s6 Edge και δούλευα το ημερολόγιο κρατούσε τα ραντεβού μου και τον επόμενο χρόνο μπορούσα να δω πότε παράδειγμα που και τι είχα

Από τότε που άλλαξα εδώ στο Huawei παρόλο που ειναι συγχρονισμενο με το Email μου μετά από 14 μέρες τα εξαφανίζει

Έψαξα τα πάντα αλλά τίποτα

Αναβάθμιση στο ένα 332 και στο άλλο mate 334 της τρελής το πανηγύρι πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν μας ξέχνα

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αναβάθμιση μόλις τωρα στο ένα 332 και στο άλλο mate 334 της τρελής το πανηγύρι πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν μας ξέχνα

Ο απολυτος ηλεκτρονικος συντροφος για τις διακοπες.....και βγαζει και φωτογραφιαρες!

%5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/hTBpHe/hill.jpg[/img]

%5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/mmAii9/IMG_20180811_073148_01_2304x1510.jpg[/img]

%5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/nEzLxp/image.jpg[/img]

Καλησπέρα. Με τι πρόγραμμα είναι η φώτο;

Καλησπέρα. Με τι πρόγραμμα είναι η φώτο;

Αν εννοείς πρόγραμμα επεξεργασίας είναι το snapseed για τις δυο πρώτες.Η τριτη δεν εχει καμια απολυτως επεξεργασία, είναι τραβηγμένη απο την λειτουργία ζωγραφική με φως του κινητού

Αγόρασα μια θήκη πορτοφόλι... για το κινητό. Οσες όμως εφαρμογές δοκίμασα (smart cover) ώστε μόλις ανοίγω την θήκη να ανοίγει και η οθόνη, καμία δεν δουλεύει σωστά! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Αυτό νομίζω δεν γίνεται στο δικό μας

Aν αναφέρεσαι σε εμένα, γιατί να μην γίνεται! Τον proximity sensor χρησιμοποιούν όλες αυτές οι εφαρμογές. Σε όλα τα κινητα που είχα μια χαρά εκανα την δουλειά μου...

Σε αυτό το κινητό την μια δουλεύουν και την άλλη όχι. Και παραξενεύομαι γιατί να γίνεται αυτό.

Ναι η απάντηση ήταν σε εσένα λίγο βιαστική συγνώμη

Και σε εμένα δοκίμασα έτσι ακριβώς γινόταν και το εγκατέλειψα καλά που το έφερες στην επιφάνεια το θέμα γιατί το ξέχασα

Ναι η απάντηση ήταν σε εσένα λίγο βιαστική συγνώμη

Και σε εμένα δοκίμασα έτσι ακριβώς γινόταν και το εγκατέλειψα καλά που το έφερες στην επιφάνεια το θέμα γιατί το ξέχασα

Εν τω μεταξύ αυτό συμβαίνει όταν παραμένει η οθόνη πολύ ώρα σβηστή. Αν δοκιμάσεις μέσα σε ένα λεπτό από την ώρα που κλείνεις την θήκη δουλεύει.

Τουλάχιστον κάποια αξιόπιστη εφαρμογή με double tap να ανοίγει η οθόνη ;

Για πήγαινε ρυθμίσεις μπαταρία και εκεί επιλέγεις μετά από κλείσιμο οθόνης ποιες εφαρμογές μπαίνουν σε αδράνεια

Εκεί νομίζω είναι το πρόβλημα

Για πήγαινε ρυθμίσεις μπαταρία και εκεί επιλέγεις μετά από κλείσιμο οθόνης ποιες εφαρμογές μπαίνουν σε αδράνεια

Αλλαξα την επιλογή σε μη αυτόματη διαχείριση για την συγκεκριμένη εφαρμογή, και μέχρι στιγμής δουλεύει, και ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

Εσύ γιατί δεν ξαναπροσπαθεις;

Τώρα που μου το θύμησες να δω αν έχω ακόμη την θήκη

Σε κανένα συρτάρι

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλαξα την επιλογή σε μη αυτόματη διαχείριση για την συγκεκριμένη εφαρμογή, και μέχρι στιγμής δουλεύει, και ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

Εσύ γιατί δεν ξαναπροσπαθεις;

Smart Cover pro

Αυτό κατέβασα έχει πολλές επιλογές κοστίζει φυσικά αλλά έχει και άλλους τρόπους

Μια χαρά δουλεύει

Του έκανα επανεκκίνηση και δεν δούλεψε, παρόλο που δείχνει η εφαρμογή ότι έχει εκκινήσει αυτόματα!

Πάντως εγώ ξενέρωσα άσχημα! Την θέλω αυτή την λειτουργία!

Στο xiaomi που είχα την είχε απο μόνο του!

Βρήκα εναν τρόπο και δουλεύει καλά, αλλά ειδωμεν πόσο θα κρατήσει!

Εβαλα μια εφαρμογή (autostart) και επέλεξα να να την εκκινεί αυτόματα, άσχετα με τις ρυθμίσεις του τηλ και της εφαρμογής smart cover.

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατέβασε την pro έκδοση

Δεν προσφέρει κτιποτα παραπάνω, απλά δεν έχει διαφημίσεις.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite