Dimis39 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλύτερα μίλησε τους με Hicare Μόλις πήρα την 332 χαχαχ κόντευε να λήξει και ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Πρώτο καλοκαίρι με αυτή τη συσκευή. Τα πέταξα όλα! Tablet, φωτογραφική, gps… Mate κυριολεκτικά! …και οι εντυπώσεις μου για την 8, η σφαίρα πλοήγησης είναι όλα τα λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Πρώτο καλοκαίρι με αυτή τη συσκευή. Τα πέταξα όλα! Tablet, φωτογραφική, gps… Mate κυριολεκτικά! …και οι εντυπώσεις μου για την 8, η σφαίρα πλοήγησης είναι όλα τα λεφτά! Ναι έτσι ακριβώς ειδικά το Ταμπλετ δεν θυμάμαι καν που είναι μου τα παρέχει όλα όλα το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ο απολυτος ηλεκτρονικος συντροφος για τις διακοπες.....και βγαζει και φωτογραφιαρες! %5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/hTBpHe/hill.jpg[/img] %5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/mmAii9/IMG_20180811_073148_01_2304x1510.jpg[/img] %5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/nEzLxp/image.jpg[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Βγάζει τέλειες φωτογραφίες μόνο όταν είναι λίγο σκοτεινά χάνει πολύ Αλλά είναι κινητό φυσικό είναι Και δμε είναι ναυαρχίδα για αυτά τα χρήματα αξίζει με το παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για την 332 να την περάσω! 2.82gb Μόλις σχολασω θα περαστεί κατευθείαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για την 332 να την περάσω! 2.82gb Μόλις σχολασω θα περαστεί κατευθείαν! Εννοείς την Ορεο την 8 η 332 τόσο μεγάλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Surveyor Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής "πρόβλημα" με την default εφαρμογή email. Τα μηνύματα που εμφανίζονται στα εισερχόμενα δεν ανανεώνονται ούτε με τον αυτόματο ούτε με τον χειροκίνητο συγχρονισμό. Δηλαδή, μπορεί να μπω από υπολογιστή, να διαβάσω και να διαγράψω ή να αρχειοθετήσω όλα τα μηνύματά που υπάρχουν στα εισερχόμενα εκείνη τη στιγμή, αλλά παρόλα αυτά στην εφαρμογή του κινητού τα μηνύματα συνεχίζουν να φαίνονται στα εισερχόμενα. Η μόνη περίπτωση που το περιεχόμενο των εισερχομένων αλλάζει είναι αν στο μεταξύ έρθει κάποιο νέο μήνυμα, οπότε τα ήδη αρχειοθετημένα ή διαγραμμένα εξαφανίζονται, και φαίνεται πλέον μόνο το νέο(α) μηνυμα(τα), κοκ. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Αυτό γίνεται και σε εμένα έξω διαγράφω τα μηνύματα παράδειγμα εδώ του φόρουμ μόλις έρχεται ένα νέο αμέσως εμφανίζει και τα υπόλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Πως γίνεται να χρησιμοποιω μόνο την δική μου εφαρμογή κλειδώματος οθόνης; Πριν την αναβάθμιση είχα επιλέξει να μην έχω οθόνη κλειδώματος, και δούλευε μια χαρά! Τώρα μου βγάζει και την δικιά μου, και του τηλ. Γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Όταν είχα το s6 Edge και δούλευα το ημερολόγιο κρατούσε τα ραντεβού μου και τον επόμενο χρόνο μπορούσα να δω πότε παράδειγμα που και τι είχα Από τότε που άλλαξα εδώ στο Huawei παρόλο που ειναι συγχρονισμενο με το Email μου μετά από 14 μέρες τα εξαφανίζει Έψαξα τα πάντα αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Αναβάθμιση στο ένα 332 και στο άλλο mate 334 της τρελής το πανηγύρι πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν μας ξέχνα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναβάθμιση μόλις τωρα στο ένα 332 και στο άλλο mate 334 της τρελής το πανηγύρι πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν μας ξέχνα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ο απολυτος ηλεκτρονικος συντροφος για τις διακοπες.....και βγαζει και φωτογραφιαρες! %5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/hTBpHe/hill.jpg[/img] %5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/mmAii9/IMG_20180811_073148_01_2304x1510.jpg[/img] %5Bimg%5Dhttps%3A//image.ibb.co/nEzLxp/image.jpg[/img] Καλησπέρα. Με τι πρόγραμμα είναι η φώτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Καλησπέρα. Με τι πρόγραμμα είναι η φώτο; Αν εννοείς πρόγραμμα επεξεργασίας είναι το snapseed για τις δυο πρώτες.Η τριτη δεν εχει καμια απολυτως επεξεργασία, είναι τραβηγμένη απο την λειτουργία ζωγραφική με φως του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Αγόρασα μια θήκη πορτοφόλι... για το κινητό. Οσες όμως εφαρμογές δοκίμασα (smart cover) ώστε μόλις ανοίγω την θήκη να ανοίγει και η οθόνη, καμία δεν δουλεύει σωστά! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Αυτό νομίζω δεν γίνεται στο δικό μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Αυτό νομίζω δεν γίνεται στο δικό μας Aν αναφέρεσαι σε εμένα, γιατί να μην γίνεται! Τον proximity sensor χρησιμοποιούν όλες αυτές οι εφαρμογές. Σε όλα τα κινητα που είχα μια χαρά εκανα την δουλειά μου... Σε αυτό το κινητό την μια δουλεύουν και την άλλη όχι. Και παραξενεύομαι γιατί να γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ναι η απάντηση ήταν σε εσένα λίγο βιαστική συγνώμη Και σε εμένα δοκίμασα έτσι ακριβώς γινόταν και το εγκατέλειψα καλά που το έφερες στην επιφάνεια το θέμα γιατί το ξέχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ναι η απάντηση ήταν σε εσένα λίγο βιαστική συγνώμη Και σε εμένα δοκίμασα έτσι ακριβώς γινόταν και το εγκατέλειψα καλά που το έφερες στην επιφάνεια το θέμα γιατί το ξέχασα Εν τω μεταξύ αυτό συμβαίνει όταν παραμένει η οθόνη πολύ ώρα σβηστή. Αν δοκιμάσεις μέσα σε ένα λεπτό από την ώρα που κλείνεις την θήκη δουλεύει. Τουλάχιστον κάποια αξιόπιστη εφαρμογή με double tap να ανοίγει η οθόνη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Για πήγαινε ρυθμίσεις μπαταρία και εκεί επιλέγεις μετά από κλείσιμο οθόνης ποιες εφαρμογές μπαίνουν σε αδράνεια Εκεί νομίζω είναι το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Για πήγαινε ρυθμίσεις μπαταρία και εκεί επιλέγεις μετά από κλείσιμο οθόνης ποιες εφαρμογές μπαίνουν σε αδράνεια Εκεί νομίζω είναι το πρόβλημα Αλλαξα την επιλογή σε μη αυτόματη διαχείριση για την συγκεκριμένη εφαρμογή, και μέχρι στιγμής δουλεύει, και ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια! Εσύ γιατί δεν ξαναπροσπαθεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Τώρα που μου το θύμησες να δω αν έχω ακόμη την θήκη Σε κανένα συρτάρι ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλαξα την επιλογή σε μη αυτόματη διαχείριση για την συγκεκριμένη εφαρμογή, και μέχρι στιγμής δουλεύει, και ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια! Εσύ γιατί δεν ξαναπροσπαθεις; Smart Cover pro Αυτό κατέβασα έχει πολλές επιλογές κοστίζει φυσικά αλλά έχει και άλλους τρόπους Μια χαρά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Για πήγαινε ρυθμίσεις μπαταρία και εκεί επιλέγεις μετά από κλείσιμο οθόνης ποιες εφαρμογές μπαίνουν σε αδράνεια Εκεί νομίζω είναι το πρόβλημα Του έκανα επανεκκίνηση και δεν δούλεψε, παρόλο που δείχνει η εφαρμογή ότι έχει εκκινήσει αυτόματα! Πάντως εγώ ξενέρωσα άσχημα! Την θέλω αυτή την λειτουργία! Στο xiaomi που είχα την είχε απο μόνο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Κατέβασε την pro έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Βρήκα εναν τρόπο και δουλεύει καλά, αλλά ειδωμεν πόσο θα κρατήσει! Εβαλα μια εφαρμογή (autostart) και επέλεξα να να την εκκινεί αυτόματα, άσχετα με τις ρυθμίσεις του τηλ και της εφαρμογής smart cover. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασε την pro έκδοση Δεν προσφέρει κτιποτα παραπάνω, απλά δεν έχει διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts