tolios32 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 κοιτα συγκεκριμενα την πηρα 2,3 € σιγα την διαφορα ...ψιχουλα μπροστα στις ελληνικες τιμες...τωρα για tempered ιδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Μια χαρά Δεν μου δίνει ειδοποιήσεις από Gmail Πρέπει να ορίσω κάτι; Και Viber / WhatsApp? Πρέπει να κάνω κάτι Και από πού; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 (edited) Μια χαρά Δεν μου δίνει ειδοποιήσεις από Gmail Πρέπει να ορίσω κάτι; Και Viber / WhatsApp? Πρέπει να κάνω κάτι Και από πού; εχεις βαλει δαχτυλικο αποτυπωμα η face unlock εκει θα βρεις ποιες ειδοποιησεις να εμφανιζονται στην οθονη κλειδωματος αντιστοιχα.. Edited May 3, 2018 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 κοιτα συγκεκριμενα την πηρα 2,3 € σιγα την διαφορα ...ψιχουλα μπροστα στις ελληνικες τιμες...τωρα για tempered ιδωμεν καλα ναι δεν το συζηταμε......οι τιμες εδω εχουν ξεφυγει (ισως δικαιολογημενα σε καποιες περιπτωσεις λογω εξοδων των καταστηματων αλλα ας μην το θιξουμε εδω) εγω εχω παρει αυτη https://goo.gl/FzjGxH και περιμενω αυτη https://goo.gl/BHywXM επισης εχω βαλει πισω αυτο https://goo.gl/YhhVkj και μου αρεσει πολυ και βεβαια κααι αυτο https://goo.gl/CkzRaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 εχεις βαλει δαχτυλικο αποτυπωμα η face unlock εκει θα βρεις ποιες ειδοποιησεις να εμφανιζονται στην οθονη κλειδωματος αντιστοιχα.. Εχω βάλει δακτυλικό αποτύπωμα Δεν πρόσεξα κάτι Πρέπει να πάω στις εφαρμογές μια μια; Η από τα δικαιώματα; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Δαχτυλικο αποτύπωμα ειδοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Δαχτυλικο αποτύπωμα ειδοποιήσεις... Πήγα Μου ζητάει τον κωδικό που έβαλα ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ:lol: Αλλά το σχέση έχει αυτο με την ενημέρωση από εφαρμογές; Με τον ξεχασμένο τι κάνουμε; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 tempered glass πήρα και εγώ άφησε πολλά κενά γύρω γύρω και το έβγαλα αμέσως Η καλύτερη λύση είναι μεμβράνη Αν και ρε παιδιά κινητό είναι αν τύχει κάτι έτυχε στο κάτω κάτω απολαμβάνεις έτσι την οθόνη καλύτερα Αν μείνει έτσι σε θήκη μέσα δεν έχει πρόβλημα ούτε με τις κινήσεις η τα χτυπήματα για Screenshots ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά ρε Πέτρο σαν πρωτάρης έκανες Βάζεις κωδικό και δεν ξέρεις Πιος είναι? Παρακάτω να σε βοηθήσω δεν μπορώ Κάποιος ειδικός ίσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Πήγα Μου ζητάει τον κωδικό που έβαλα ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ:lol: Αλλά το σχέση έχει αυτο με την ενημέρωση από εφαρμογές; Με τον ξεχασμένο τι κάνουμε; τι να σου πω δεν μπορώ σε βοηθήσω προσπάθησε να τον θυμηθείς γιατί δεν ξέρω αν η επαναφορά εργ. Θα σε βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Μάγκες ναι Και τωρα με την αναβάθμιση μου ζητάει τον κωδικό.... Που τον ξέχασα Τι κάνουμε; Ελεος Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Μάγκες ναι Και τωρα με την αναβάθμιση μου ζητάει τον κωδικό.... Που τον ξέχασα Τι κάνουμε; Ελεος το οτι σου ζηταει κωδικο που εσυ εβαλες αλλα ξεχασες δεν φταιει η συσκευη.......φιλικα παντα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 το οτι σου ζηταει κωδικο που εσυ εβαλες αλλα ξεχασες δεν φταιει η συσκευη.......φιλικα παντα..... Μα εννοείται Φυσικά και δεν φταίει Απλα μου ζήτησε και κεφαλαιΑ. Και σημεία στίξης και τα έκανα μαντάρα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το αποτύπωμα λεει απενεργοποίησης Δοκιμάστε σε 10 λεπτά ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με κόβω για huawei αυριο:) Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Καλύτερα πάνε εκεί αν είναι κοντά αν κάτι τέτοιο συμβεί σε εμάς που είμαστε επάνω μακρυά καήκαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Θα δοκιμάσω hard reset Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Ήθελα να σου το πω αλλά Με πρόλαβες Δεν χάνεις και τίποτα προσοχή στην κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Μια χαρά Δεν μου δίνει ειδοποιήσεις από Gmail Πρέπει να ορίσω κάτι; Και Viber / WhatsApp? Πρέπει να κάνω κάτι Και από πού; Δεν ξέρω αν σε προλαβαίνω, αλλά δοκίμασες, Γραμμή ειδοποιήσεων και κατάστασης ➡ Διαχείρηση ειδοποιήσεων Και το Gmail αργεί, δεν ξέρω γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Θα δοκιμάσω hard reset Πω Πω! Ευτυχώς είναι καινούργιο! Διάβασα και αυτόν τον τρόπο εδώ, https://www.hard-reset.org/factory-default/how-to-easily-master-format-huawei-mate-10-lite-with-safety-hard-reset/ Μεταφράζω,"Το Android έχει ήδη λύση αν ξεχάσουμε το μοτίβο κλειδώματος, password ή pin ασφαλείας χρησιμοποιώντας το λογαριασμό Google για να ξεκλειδώσουμε. Ενεργοποιήστε το τηλέφωνο και όταν ζητηθεί απάντηση ασφαλείας δώστε συνεχώς λάθος απάντηση έως ότου κλείσει ή παγώσει για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να βρούμε το κουμπί Forgot Password / Pattern. Πατήστε αυτό το κουμπί για να δώσετε τον λογαριασμό Gmail το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ήδη συνδεθεί. Αν δεν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό Gmail, τότε πρέπει να κάνετε hard reset …" το έχει κάνει κανείς; Και Hard Reset με εικόνες, http://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-mate-10-lite/hardreset/first-method/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς κωδικό Μήπως μοτίβο η νούμερα με γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Υπάρχουν 4 επιλογές κωδικών πρόσβασης για το κλείδωμα οθόνης, Κανένας, Μοτίβο, Κωδικός πρόσβασης & Αριθμός PIN. Αν ενεργοποιήσεις Δακτυλικό αποτύπωμα ή Ξεκλείδωμα μέσω προσώπου θα πρέπει οπωσδήποτε να ορίσεις ένα από τα δύο, Κωδικός πρόσβασης & Αριθμός PIN. Αν το ξεχάσεις θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Τελικά μας έβαλες σε αγωνία και εξαφανίστηκες......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/mate-10/huawei-mate-10-lite--roms-kernels-recoveries--other-development/upgrade-to-android-oreo-huawei-mate-10-t3784637/amp/ Αυτό τι είναι ακριβώς γνωρίζει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/mate-10/huawei-mate-10-lite--roms-kernels-recoveries--other-development/upgrade-to-android-oreo-huawei-mate-10-t3784637/amp/ Αυτό τι είναι ακριβώς γνωρίζει κανείς Είναι άλλη μία custom rom για να flashάρεις, System 8, EMUI 8, Android 8 κ.λ.π που έχει γίνει με εξαγωγή και πακετάρισμα από αυτόν που το δημοσιοποιεί εκεί. Μπορεί να ενσωματώνει εφαρμογές ή ρυθμίσεις που θέλει ο δημιουργός του πακέτου! Παιχνίδια για τολμηρούς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ωχ κατάλαβα... Ευχαριστώ Μακρυά τα Χέρια καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Πανηγύριζα και ένα πρωτάθλημα Ενδιάμεσα ενός final 4 Από αυριο εδώ Ναι με hard reset έγιναν ολα οκ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Οταν αυξησεις τον κορεσμο στη φωτογραφια βγαινει η φωτογραφια με εντονα χρωμτ ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρωματα,κατι σαν amoled.Το εχετε δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts