Dimis39 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Μόλις έλαβα την B135 Κατέχω το κινητό μετά από 10 λιγότερο χρόνια στην Samsung Που να είχα και καμιά ναυαρχίδα Δεν βλέπω το λόγο να φύγω από αυτήν την εταιρεία Απίστευτες δυνατότητες Υπέρ ευχαριστημένος Και ας είναι lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannarab Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Κάθε υπηρεσία από αυτές χρησιμοποιεί διαφορετική πόρτα και μπορεί να αποκλείεται τόσο από τη συσκευή όσο και από το router. Αν είναι αυτό το router που έχεις http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7094 και με την αλλαγή SSID διορθώνεται για κάποιο διάστημα, μήπως αν είχες πολλαπλά SSID σε βοηθούσε; Έχω το ΖΧΗΝ 108Ν. Σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει το πολλαπλό SSID?. Δεν γνώριζα ότι γίνεται κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Στην μπροστινη καμερα,οταν προσπαθω να τραβηξω πχ μια selfie φωτογραφια σε πολυ φωτεινο μερος απο τον ηλιο,σκοτινιαζει πολυ και δεν φαινεται καλα η φωτογραφια? Ειναι καποια ρυθμιση η γινεται αυτοματα απο μονο του και δεν αλλαζει? απενεργοποιησε το πορτραιτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Έχω το ΖΧΗΝ 108Ν. Σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει το πολλαπλό SSID?. Δεν γνώριζα ότι γίνεται κάτι τέτοιο... Είδα ότι έχει ρύθμιση και σκέφτηκα ότι αν έχεις π.χ. 2 SSID όποτε έχεις πρόβλημα στο ένα πας στο άλλο :happy: Εδώ μέσα βρήκα μόνο μία μικρή αναφορά.. Συνδεσα σημερα το speedport entry2i που μου ηρθε και παρεδωσα πισω το zte h10ns ...ειδα οτι μπορεις να εκπεμπεις μεχρι και 4 ssid ( 4 διαφορετικα wifi κατι που ειχε και το παλιο ρουτερ απο οσο θυμαμαι! ) . Νομίζω ότι καλό θα ήταν να ανοίξεις θέμα για το router στην ενότητα Δικτυακός Εξοπλισμός. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mardar Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους, η dual έκδοση παίρνει 2 sim και κάρτα μνήμης ή ειναι hybrid? και κάτι ακόμα, αν δεν κάνω λάθος όλες οι συσκευές της huawei διαθέτουν εγγύηση αντιπροσωπείας?? συγγνώμη αν ρωτάω πράγματα που έχουν ξανασυζητηθεί Edited April 27, 2018 by mardar παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ναι σε όλα, δύο sim η μια και μια sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christian91 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Καλησπέρα παιδιά , έχω μια απορία . Έχω πάρει το τζαμάκι με το μαύρο frame και ενώ φτάνει ακόμα και στις καμπύλες το τζάμι το θέμα είναι ότι σχηματίζει σα κενά στα 2 πλαινά . Ήθελα να ρωτήσω αν έκανε βλακεία αυτός που μου το τοποθέτησε ή έτσι εφαρμόζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Και σε εμένα έτσι έκανε στα πλαϊνά άφησε κενά δεν οφείλεται στο πέρασμα αλλά επιδη κάνει λίγο καμπύλη και το Τζαμάκι δεν λυγίζει αφήνει κενό μετά από 3 ώρες το έβγαλα Και ετοιμάζομαι για μεμβράνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christian91 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Πήγα να πάρω αυτό από το πλαίσιο που έχει αναφέρει ο φίλος με τα 20 ευρώ , αλλά με χάλασε ότι έχει κόλλα μόνο περιμετρικά.Βέβαια τώρα το μετανιώνω γιατί πραγματικά αυτό με το μαύρο frame είναι πολύ άσχημο ειδικά όταν είναι κλειστή η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Καλησπέρα σε όλους, η dual έκδοση παίρνει 2 sim και κάρτα μνήμης ή ειναι hybrid? και κάτι ακόμα, αν δεν κάνω λάθος όλες οι συσκευές της huawei διαθέτουν εγγύηση αντιπροσωπείας?? συγγνώμη αν ρωτάω πράγματα που έχουν ξανασυζητηθεί Δεν παίρνει ταυτόχρονα δύο sim και κάρτα sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 (edited) Στις 30 Απριλιου ξεκινα η διαθεση update ορεο για το honor 7x...που ουσιαστικα ειναι ιδιο με το δικο μας ....λες να μας την δωσουν και σε μας τοτε... Edited April 28, 2018 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Λέγοντας είναι ίδιο με το δικό μας το Honor τι εννοείς φίλε μου για να μαθαίνω τις λεπτομέρειες Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Λέγοντας είναι ίδιο με το δικό μας το Honor τι εννοείς φίλε μου για να μαθαίνω τις λεπτομέρειες Ευχαριστώ Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά τον ίδιο επεξεργαστή την ίδια ραμ είναι όμοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Αν και νομίζω αυτό δεν παίζει τόσο ρόλο. Εύχομαι να γίνει αυτό που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Τελευταία νέα από το Πακιστάν όπου τρέχει το beta testing, διαβάστε στα σχόλια, "The Android 8.0, Oreo update, will be rolled out in batches from May to June 2018." https://www.instagram.com/p/Bh_oeVNjgW9/?hl=en&taken-by=huaweimobilepk Δεν αφορά την Ελλάδα αλλά μας φέρνει πιο κοντά την αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 καλα μεχρι να ερθει η 8 θα εχουμε αλλαξει και τηλεφωνο ετσι οπως παει,εκει στην huawei αετο πετανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Πακιστάν? Τόσο πίσω μείναμε? Τελικά η xiaomi είναι πιο γρήγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 παρα πολύ καλή τιμή για αλυσίδα..χαμηλότερη και απο το σκρουτζ http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/huawei-mate-10-lite-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8831283pp/ Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannarab Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Καλημέρα, η μόνη ουσιαστική λύση που έχω βρει είναι η αλλαγή του SSID. Χθες που το άλλαξα, έπαιξε κατευθείαν. Static IP, διαγραφή των ρυθμίσεων του δικτύου, δοκιμές με όλα τα διαθέσιμα κανάλια του router δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα (είναι αυτό που μας έδωσε η forthnet, ένα ΖΤΕ). και το ακόμα πιο κουλό είναι ότι όσες μέρες είχα το πρόβλημα, το messenger δούλευε. Το teamviewer από το κινητό μου στον υπολογιστή μου στη δουλειά συνδεόταν . Browsing δεν έκανε , e-mail δεν κατέβαζε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα δοκιμάσω και με άλλο router, το έχω στο μυαλό. Βρήκα ένα παλιό router που είχα, USRobotics. Μέχρι στιγμής δουλεύει καλά και σίγουρα έχω και βελτιωμένη εμβέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Στο Σκρουτζ έχει το κινητό 249 και εδώ που λες 299 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Στο Σκρουτζ έχει το κινητό 249 και εδώ που λες 299 249 έχει.. http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/huawei-mate-10-lite-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8831283pp/ τώρα το κατέβασε και ο Κωτσόβολος τόσο, λογικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfis Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 παιδια τι μου προτείνεται αυτο ή το p smart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Αφού έχουν την ίδια τιμή εννοείται Mate 10 lite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 παιδια τι μου προτείνεται αυτο ή το p smart? Εννοείτε το Mate 10 Lite!!! Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Μόνο σε μαύρο χρώμα όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts