autofocus Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Νομίζω το βρήκα έβαλα χειροκίνητα την πόλη και έσβησα την πόλη με το gps.τέλεια ελπίζω αυτό να εννοείς :p. Ξέρουμε πως μπορεί εικονίδιο του καιρού στην οθόνη κλειδώματος; Ναι αυτό! Το βρήκες! Αχ τι μου θύμησες! Το LG είχε εφέ καιρού στην οθόνη κλειδώματος, ηλιαχτίδες, σταγόνες, νιφάδες ανάλογα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Και το Asus, LG που 'χα είχαν εικονίδιο καιρού στην οθόνη κλειδώματος. Αν βρει κανείς ας μας πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Εσκασε μυτη και η Β135 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Εσκασε μυτη και η Β135 σε εμενα οχι ακομα 134....παραμενω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Εσκασε μυτη και η Β135 "Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Απρίλιο του 2018 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος." Όπως λίγες μέρες πριν η Β134 με τις ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας για το Μάρτιο του 2018... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Και το Asus, LG που 'χα είχαν εικονίδιο καιρού στην οθόνη κλειδώματος. Αν βρει κανείς ας μας πει.. Προηγούμενο android, άλλο UI... Δεν βρίσκω ρύθμιση για widget στην οθόνη κλειδώματος. Με commands ίσως... Καλά καλά ούτε το κλείδωμα περιοδικού δεν κατάφερα να βγάλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theko87 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Μόλις έκανα και εγώ το update B135, ενημέρωση ασφαλείας, 180 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andik Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Λοιπόν τελικά πέρασα το αρχικό/ stock firmware (από την αρχή) και πήρε όλες τις άλλες αναβαθμίσεις μετά κατευθείαν..... μέχρι και την Β135! Απλά είχε φάει σκάλωμα (freeze lock up), για ανεξήγητο λόγο.... Τώρα φυσάει.... face unlock (γρήγορο), AR και όλα τα σχετικά! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannarab Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι και εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής εδώ και 15 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω το εξής θέμα : στο σπίτι τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πολλές αποσυνδέσεις και ασταθή ταχύτητα στην γραμμή του ADSL. Όταν λοιπόν κόβεται το internet και κάποια στιγμή επανέρχεται, ενώ στις υπόλοιπες συσκευές (tablet, κινητά) το internet επανέρχεται κανονικά, στο Huawei μου όχι. Ενώ φαίνεται ότι είναι συνδεμένο στο συγκεκριμένο wifi, δεν κατεβάζει τπτ. Εννοείται ότι αν πάω σε άλλο δίκτυο wifi, "κουμπώνει" κανονικά (πχ στη δουλειά μου). Γυρνώντας στο σπίτι, δεν κατεβάζει τπτ. Αλλάζοντας το SSID μια φορά, ξεμπλόκαρε. Αλλά δεν είναι λύση αυτό, να το αλλάζω συνεχώς. Πάει το μυαλό σας κάπου; Εννοείται πως έχω δοκιμάσει να επαννεκινήσω router, το κινητό, να ξαναπεράσω το κλειδί του δικτύου.. όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Λοιπόν τελικά πέρασα το αρχικό/ stock firmware (από την αρχή) και πήρε όλες τις άλλες αναβαθμίσεις μετά κατευθείαν..... μέχρι και την Β135! Απλά είχε φάει σκάλωμα (freeze lock up), για ανεξήγητο λόγο.... Πες μας παρακαλώ, για να έχουμε μια ιδέα, που το βρήκες και με τι το πέρασες το αρχικό/ stock firmware; Επίσης και σε ένα άλλο μέλος της συζήτησής μας υπήρχε πρόβλημα με τα updates. Δεν μάθαμε τελικά τι κατάφερε. Εχω την 2Β100. Δεν μου εχει ζητησει ποτε αναβαθμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andik Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Μετά από διάβασμα και πειραματισμούς..... https://forum.xda-developers.com/mate-10/help/huawei-mate-10-lite-rne-l21c185b131-t3755053 https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/mate-10/huawei-mate-10-lite--roms-kernels-recoveries--other-development/huawei-mate-10-lite-rne-l22-stock-t3767281/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι και εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής εδώ και 15 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω το εξής θέμα : στο σπίτι τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πολλές αποσυνδέσεις και ασταθή ταχύτητα στην γραμμή του ADSL. Όταν λοιπόν κόβεται το internet και κάποια στιγμή επανέρχεται, ενώ στις υπόλοιπες συσκευές (tablet, κινητά) το internet επανέρχεται κανονικά, στο Huawei μου όχι. Ενώ φαίνεται ότι είναι συνδεμένο στο συγκεκριμένο wifi, δεν κατεβάζει τπτ. Εννοείται ότι αν πάω σε άλλο δίκτυο wifi, "κουμπώνει" κανονικά (πχ στη δουλειά μου). Γυρνώντας στο σπίτι, δεν κατεβάζει τπτ. Αλλάζοντας το SSID μια φορά, ξεμπλόκαρε. Αλλά δεν είναι λύση αυτό, να το αλλάζω συνεχώς. Πάει το μυαλό σας κάπου; Εννοείται πως έχω δοκιμάσει να επαννεκινήσω router, το κινητό, να ξαναπεράσω το κλειδί του δικτύου.. όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα. μηπως να αλλαξεις καναλι στην συνδεση σου http://osarena.net/hacks-guides/vrite-ena-kalitero-wifi-kanali-ke-veltioste-tin-sindesi-sas.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ir_ma Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Face Unlock, για να μην χαλάνε και τα νύχια ;) Έχεις δίκιο. Το είχα βάλει για ένα διάστημα, αλλά δεν με βόλεψε, διότι κάθε φορά που πατούσα το power button για να δω απλά την ώρα (και το κάνω πολλές φορές, ειδικά στη δουλειά), αυτό ξεκλείδωνε και με εκνευριζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Έχεις δίκιο. Το είχα βάλει για ένα διάστημα, αλλά δεν με βόλεψε, διότι κάθε φορά που πατούσα το power button για να δω απλά την ώρα (και το κάνω πολλές φορές, ειδικά στη δουλειά), αυτό ξεκλείδωνε και με εκνευριζε. Ναι, δεν το είχα σκεφτεί, ουσιαστικά αχρηστεύει την οθόνη κλειδώματος, δεν προλαβαίνεις να τη δεις! :ooch: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannarab Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 μηπως να αλλαξεις καναλι στην συνδεση σου http://osarena.net/hacks-guides/vrite-ena-kalitero-wifi-kanali-ke-veltioste-tin-sindesi-sas.html Δοκίμασα τα κανάλια 1 & 2, χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έκανα όμως επαννεκίνηση το router ενδιάμεσα, απλά αποθήκευα και δοκίμαζα. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να τα δοκιμάσω όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Δοκίμασα τα κανάλια 1 & 2, χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έκανα όμως επαννεκίνηση το router ενδιάμεσα, απλά αποθήκευα και δοκίμαζα. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να τα δοκιμάσω όλα. εγω εχω το 6 δοκιμασε τα ολα νομιζω το 4,6,11 αναλογα το ρουτερ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Δοκίμασα τα κανάλια 1 & 2, χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έκανα όμως επαννεκίνηση το router ενδιάμεσα, απλά αποθήκευα και δοκίμαζα. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να τα δοκιμάσω όλα. Κάνε εγκατάσταση κάποια εφρμογή που να δείχνει τις πληροφορίες του δικτύου σου και των υπόλοιπον γύρο σου. Θα προσέξεις πιο κανάλι χρησιμοποιείται λιγότερο και ρυθμίζεις το δικό σου να εκπέμπει εκεί (ισως μετά το 10). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 ... Ενώ φαίνεται ότι είναι συνδεμένο στο συγκεκριμένο wifi, δεν κατεβάζει τπτ. Εννοείται ότι αν πάω σε άλλο δίκτυο wifi, "κουμπώνει" κανονικά (πχ στη δουλειά μου). ... Τελικά απ' ότι διαβάζω είναι συχνό και σύνθετο πρόβλημα, χωρίς σαφή λύση. Μπορείς π.χ. να δεις εδώ http://www.smartmobilephonesolutions.com/content/android-connected-to-wifi-network-no-internet ή εδώ https://www.digitbin.com/connected-hotspot-no-internet-access/. Δεν εντόπισα κάτι το συγκεκριμένο, συνήθως προτείνουν απλά πράγματα όπως Forget the network, Use a Static IP instead of DHCP, Check the time and date κ.α. ή πιο δραστικά όπως Clear the System Cache :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) πιστευω ενα καλο ρουτερ και ενα σωστο καναλι λυνει χερια..εγω δοκιμασα αρκετα και κατεληξα το 11 παιζουν ρολο οι συσκευες που εχεις τρυγυρω και αν κοβουν το σημα.δοκιμασε ενα καλο ρουτερ αγορασμενο εννοειται οχι αυτα που δινουν οι εταιριες:lol: Edited April 25, 2018 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ir_ma Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Ναι, δεν το είχα σκεφτεί, ουσιαστικά αχρηστεύει την οθόνη κλειδώματος, δεν προλαβαίνεις να τη δεις! :ooch: Άσε, πολύ λυπήθηκα που δεν με βόλεψε το face unlock. Τα τζαμακια για την κάμερα έφτασαν στο ταχυδρομείο! 14 ημέρες ακριβώς από Κίνα. Πολύ καλός χρόνος, πιστεύω. Θα το παραλάβω και θα το εφαρμόσω αύριο, να δω πώς είναι κι αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) Εγώ περιμένω την θήκη https://m.gearbest.com/cases-leather/pp_1650627.html?wid=1433363 Edited April 26, 2018 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannarab Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 (edited) Τελικά απ' ότι διαβάζω είναι συχνό και σύνθετο πρόβλημα, χωρίς σαφή λύση. Μπορείς π.χ. να δεις εδώ http://www.smartmobilephonesolutions.com/content/android-connected-to-wifi-network-no-internet ή εδώ https://www.digitbin.com/connected-hotspot-no-internet-access/. Δεν εντόπισα κάτι το συγκεκριμένο, συνήθως προτείνουν απλά πράγματα όπως Forget the network, Use a Static IP instead of DHCP, Check the time and date κ.α. ή πιο δραστικά όπως Clear the System Cache :worry: Καλημέρα, η μόνη ουσιαστική λύση που έχω βρει είναι η αλλαγή του SSID. Χθες που το άλλαξα, έπαιξε κατευθείαν. Static IP, διαγραφή των ρυθμίσεων του δικτύου, δοκιμές με όλα τα διαθέσιμα κανάλια του router δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα (είναι αυτό που μας έδωσε η forthnet, ένα ΖΤΕ). και το ακόμα πιο κουλό είναι ότι όσες μέρες είχα το πρόβλημα, το messenger δούλευε. Το teamviewer από το κινητό μου στον υπολογιστή μου στη δουλειά συνδεόταν . Browsing δεν έκανε , e-mail δεν κατέβαζε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πιστευω ενα καλο ρουτερ και ενα σωστο καναλι λυνει χερια..εγω δοκιμασα αρκετα και κατεληξα το 11 παιζουν ρολο οι συσκευες που εχεις τρυγυρω και αν κοβουν το σημα.δοκιμασε ενα καλο ρουτερ αγορασμενο εννοειται οχι αυτα που δινουν οι εταιριες:lol: Θα δοκιμάσω και με άλλο router, το έχω στο μυαλό. Edited April 26, 2018 by pannarab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Άσε, πολύ λυπήθηκα που δεν με βόλεψε το face unlock. Επειδή σε στενοχώρησε είπα να το τυραννήσω λίγο ακόμα. Το Ξεκλείδωμα μέσω προσώπου έχει δύο επιλογές, :( Άμεσο ξεκλείδωμα και :) Σύρσιμο για ξεκλείδωμα Στη δεύτερη επιλογή μετά την αναγνώριση προσώπου μένει στην οθόνη κλειδώματος! Επίσης επιλέγεις αν θα φαίνεται το περιεχόμενο των ειδοποιήσεων ή θα το κρύβει. Υ.Γ. Εγώ που συνήθως έχω το τηλέφωνο μου αφημένο στο πλάι ακόμη και με άμεσο ξεκλείδωμα δεν με βλέπει και μένει στην οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 ...router ...αυτό που μας έδωσε η forthnet, ένα ΖΤΕ. ...το messenger δούλευε. Το teamviewer ...συνδεόταν. Browsing δεν έκανε , e-mail δεν κατέβαζε. Κάθε υπηρεσία από αυτές χρησιμοποιεί διαφορετική πόρτα και μπορεί να αποκλείεται τόσο από τη συσκευή όσο και από το router. Αν είναι αυτό το router που έχεις http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7094 και με την αλλαγή SSID διορθώνεται για κάποιο διάστημα, μήπως αν είχες πολλαπλά SSID σε βοηθούσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Στην μπροστινη καμερα,οταν προσπαθω να τραβηξω πχ μια selfie φωτογραφια σε πολυ φωτεινο μερος απο τον ηλιο,σκοτινιαζει πολυ και δεν φαινεται καλα η φωτογραφια? Ειναι καποια ρυθμιση η γινεται αυτοματα απο μονο του και δεν αλλαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts