Xourxoulitsos Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Οτι ειναι αγορασμενο απο Εξωτερικο.Με τα χαρτια του με τα ολα του,το δικο μου 3650 και της ξαδερφης μου που κατεβασα απο γερμανια,το πληρωσα μια φορα για Ελληνικα και τους ειπα να κανουν και αναβαθμιση μαζι ->15ευρω. Την ξαδερφη μου ενω τους ειπα να κανουν το ιδιο με μενα,της εβαλαν μονο ελληνικα,και μετα ηθελαν αλλα 15ευρω για αναβαθμιση.Και πιστεψε με,προσπαθησα με καθε τροπο,τους εδειξα χαρτια,εγγυησεις,την τελευταια σελιδα που λεει οτι η εγγυηση ισχυει για ολες τις χωρες της ΕΕ...τιποτα αυτοι,εκει. . .ασε που ηθελαν να μου χρεωσουν και ενα φορματ που τους ζητησα να μου κανουν οταν τα ειχε παιξει το κινητο..ευτυχως ηταν μια κοπελιτσα και της μιλησα με τροπο..και δεν με χρεωσε...ειμαι απογοητευμενος απο την αλφα κοπυ... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Wirelessly posted (SIE-S65/25 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Paidia mia erotisi. Pio kinito exei megali diarkeia battarias? Exo varethei na xemeno sxedon kathe mera apo to S65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση , δεν είναι και πολύ εύκολη. Εξαρτάται και από τη χρήση που κάνεις... Εγώ έχω το SE Z600 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Wirelessly posted (SIE-S65/25 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αρχικό Μήνυμα από stelios nikaia Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση , δεν είναι και πολύ εύκολη. Εξαρτάται και από τη χρήση που κάνεις... Εγώ έχω το SE Z600 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Milao peripou 4-5 ores elaxista sms kai xrisimopoio bluetooth gia synchronization me pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Τα sms δεν καταναλώνουν τίποτα , μπροστά στην ομιλία και το bluetooth. Μάλλον με αυτό που σου πρότεινα πριν, δεν θα μείνεις ευχαριστημένος, χρειάζεσαι κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 eliasj, υπάρχει σχετικό thread στους Διαξιφισμούς: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=50047 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SOTHBYS_18 ( 6 Δεκ. 2004 , 20:11) exo to p900 sou kanei? χμ, δεν ξερω θα το σκεφτω :p :p :p :p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 χμ , εγω εχω το 2020 . Μπορω να πω οτι χρησιμοποιω αρκετες δυνατοτητες που της χρειαζομαι πραγματικα (ισως μπορουσαν αν την κανουν και αλλα ποιο φτηνα κινητα , αλλα θελω να εχω την ελευθερια που προσφερει τα windows mobile ) επισεις χρησιμοποιω και καποιες δυνατοτητες επειδη της εχω . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Κοιταξτε... πιστευω οτι οποιος ψανχει μαθαινει. Να αναφερω κολλητους μου που δεν ξερουν χριστο απο πισι? Και ξερω και πολλες οι οποιες πολλες φορες με ενυπωσιαζουν με τις γνωσεις τους (σε σχεση με αλλες ετσι?)!! υ.ς Ξερουν τα mms και gprs...μονο που δεν ξερουν να τα ενεργοποιησουν !!!! :P Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Γνωρίζει κανείς sites όπου να προσφέρουν δωρεάν υλικό για τα κινητά και να μπορείς να τα κάνεις download στο pc σου????Μιλάω για wallpapers,programes,animations,pol. ringtones etc.Γνωρίζω μόνο το site myt630!!!Κανένα άλλο??? :rolleyes: Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 destiny1983, υπάρχει ολόκληρη Περιοχή στο myphone που έχει να κάνει με links: http://www.myphone.gr/links/ http://www.myphone.gr/links/index.php?cat=8 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 10 euro pagio gia na mporeis na xrisimopoieis tis ipiresies 3G kai epipleon kostos otan tis xrisimopoieis?Den mou fenetai poli simferousa auti h protasi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Tim 3g 70 = 20€ πάγιο, 70' κλήσεις + 40ΜΒ wap + 15 mms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 τα 40 ΜΒ είναι και για 3G. εαν δείτε καλύτερα , θα δείτε ότι η χρέωση δεν συμφέρει παλιούς χρήστες μπράβο επιβράβευση η ΤΙΜ ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 piga na rwtisw sto germano to kinito 2650 poso exei apo periergia, mou lene den iparxei pia kai oti ine poli palio modelo, ta sxolia dika sas ipa efxaristw kai efyga Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1977 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 135 euro http://www.9volto.gr/catalog/product_info.php?products_id=729 129 euro analoga http://www.telefoncity.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=35850 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 to xerw re si poso exei apla apo periergia piga kai rwtisa kai ekei la den... Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 georgehh, τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους Τεχν. Προβληματισμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 na ginei metafwra tou thematos an den exei sxesi den ixera pou allou na thesw to provlima Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Εάν το θέμα αφορά την διαθεσιμότητα του 2650, πρέπει να πάει στο Nokia forum. Εάν το θέμα αφορά τον Γερμανό αποκλειστικά, τότε θα μείνει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 to thema aforta tin agnoia aftwn pou kai kala ipefthina enimerwnoun ton kosmo gia texnologika proioda xwris sevasmo sti noimosini tou pelati Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Το ιδιο επαθα κ γω χθες !! Πηγα να το παρω απο τον γερμανο της Αγ.Παρασκευης και μου ειπανε πως αυτο το μοντελο κοπηκε αυτο τον μηνα να ειναι σε πωληση γιατι ειναι πολυ παλιο !!! :wacko: το διαφημιζει η κοσμοτε ομως σε πακετο καρτοκινητο με περιπου 145 ευρω αν δ κανω λαθος .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Το ίδιο κάνουν και τα vodafone shop οχι μόνο με μια συσκευή. Είναι μάλλον θέμα πολίτικής των καταστημάτων να προωθούν συγκεκριμένες συσκευές. (π.χ. μπείτε στο vodafone shop και δείτε πόσα κινητά ΔΕΝ είναι live). Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Εγώ έχω μια σύνδεση (συμβόλαιο) vodafone 180' και μια Vodafone CU. Χρησιμοποιώ και τις δυο καθημερινά. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Λόγω της πολυετούς ενασχόλησής μου με τους υπολογιστές έχω μαζέψει διάφορα πράγματα, που πλέον δεν τα χρειάζομαι. Αυτά είναι hardware, software (γνήσιο, και το εννοώ!), καλώδια και ότι δε μπορείτε να φανταστείτε. :alien: Πού θα μπορούσα να βάλω αγγελία? (ναι, και στο myphone, αλλά όχι μόνο ;) ) Με ενδιαφέρουν τα εξής:Να φύγουν τα πράγματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να πετύχω λογικές και συμφέρουσες τιμές. Είναι καλή ιδέα να βάλω αγγελία σε πολλά sites ταυτόχρονα? Εκτιμώ ότι έτσι θα τα δώσω πιο γρήγορα...Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts