matrb Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 δε το νομιζω φιλε μου γενικα το κινητο πρεπει να χει κορυφαια ποιοτητα Μακαρι να ειναι ετσι φιλε μου. Καλυτερα ομως να περιμενουμε να μας πουνε και τα παιδια που το εχουν ηδη στα χερια τους ;) B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 NERVOUS oi fotografies kai to VIDEO pos einai;Einai veltiomena se sxesh me to 6630; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Και κατι ακομα ρε παιδια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι η νοκια δεν αυξανει την ενσωματωμενη μνημη της συσκευης και εχει κολησει στα 10mb? :confused: Προσωπικα θα πρωτιμουσα λιγοτερα χρωματα και περισσοτερη μνημη παρα 262.000 και 10mb πχ :wacko: B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 NERVOUS oi fotografies kai to VIDEO pos einai;Einai veltiomena se sxesh me to 6630; Δεν προλαβα να τραβηξω φωτο & βιντεο την ημερα ,αυριο. ;) Η νυχτερινες ειναι σαφως βελτιωμενες αφου το φλας κανει καποια δουλεια ,αλλα οχι κατι το φοβερο. Δεν περιμενω διαφορες στην ποιοτητα αναμεσα στο 6680 & 6630 την ημερα Και κατι ακομα ρε παιδια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι η νοκια δεν αυξανει την ενσωματωμενη μνημη της συσκευης και εχει κολησει στα 10mb? :confused: Προσωπικα θα πρωτιμουσα λιγοτερα χρωματα και περισσοτερη μνημη παρα 262.000 και 10mb πχ :wacko: Ναι ,εχει κολλησει στα S60 που ενδιαφερομαστε κυριως. Ελπιζω μεχρι το τελος της χρονιας να εμφανιστουν και οι σκληροι δισκοι ;) :worry: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Ναι ,εχει κολλησει στα S60 που ενδιαφερομαστε κυριως. Ελπιζω μεχρι το τελος της χρονιας να εμφανιστουν και οι σκληροι δισκοι ;) :worry: Θα εχει και εξωτερικους? :lol: B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Παιδιά οι πρώτες μου εντυπώσεις: Κατ'αρχήν το πήρα σε μπρονζέ (αν το λέω καλά) και όχι το γαλάζιο. Αυτό μόνο μου είχε φέρει, αλλά είναι πολύ ποιό όμορφό από το γαλάζιο που είχε εκεί σε ψεύτικο. Καμία σχέση με την εικόνα στο ίντερνετ. Τα θετικά που βρήκα είναι αρκετά (λάβετε υπ'όψη ότι είχα σχεδόν όλα τα S60 εκτός από το 6630). 1) Το μενού είναι ποιό γρήγορο από πριν. 2) Οι συντομεύσεις βοηθάνε πολύ 3) Τα πλήκτρα έχουν πολύ καλή έσθηση. 4)Η οθόνη είναι λίγο καλύτερη αλλά η διαφορά φαίνεται σε 'δύσκολες' εικόνες. 5) Η άμεση εκτύπωση δουλεύει άψογα (έχω τον canon pixma 5000 που έχει αυτή την δυνατότητα). Αρνητικά δεν έχω βρει ακόμα, απλός η φωτογραφική σε εσωτερικό χώρο που δοκίμασα δεν με ενθουσίασε. Σήμερα θα δοκιμάσω και έξω. Πάντος το φλάς κάνει καλή δουλιά, αλλά δεν κάνει για φακός! Κάποιες λεπτομέριες που πρέπει να ξέρουν όσοι το πάρουν. 1) έχει επιλογή γιά μόνο gsm. 2) όταν πάτε να γράψετε (στο ευρετήριο πχ) θα τρομάξετε όταν δείτε ότι δεν βγάζει Ελληνικά. Στο μενού ρυθμήσεων 'γλώσσα τηλεφώνου' που είναι στο αυτόματο (έχω Vodafone sim) πρέπει να το αλλάξετε σε Ελληνικά. Το τηλέφωνο θα κάνει επανεκίνηση και μετά όλα θα είναι όπως ξέρουμε στα ΝΟΚΙΑ. Νεότερα το απόγευμα. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Και κατι ακομα ρε παιδια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι η νοκια δεν αυξανει την ενσωματωμενη μνημη της συσκευης και εχει κολησει στα 10mb? :confused: Προσωπικα θα πρωτιμουσα λιγοτερα χρωματα και περισσοτερη μνημη παρα 262.000 και 10mb πχ :wacko: εμενα παλι δε με χαλαει καθολου μα καθολου απ τη στιγμη που δινεται η δυνατοτητα στο χρηστη να επιλεγει αποθηκευση στη καρτα μνημης :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Για όσους κλαίγονται πως το κορυφαίο κινητό της Nokia δεν έχει και ραδιόφωνο ορίστε (link) το κορυφαίο gadget για ν'ακούτε ό,τι μουσική θέλετε και χωρίς καλώδια! :cool: http://www.nokia.com/BaseProject/Sites/NOKIA_MAIN_18022/CDA/Categories/Phones/Enhancements/Audio/WirelessHeadsets/NokiaWirelessStereoHeadsetHS-12W/_Content/_Static_Files/hs12w_398x194.jpg FM ραδιόφωνο με RDS Αυτόματη παύση μουσικής στις κλήσεις Χειριστήρια μουσικής-κλήσης πάνω στο remote Είναι συμβατό με τα 668x. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 πολυ ωραιο φιλε μου Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Για όσους κλαίγονται πως το κορυφαίο κινητό της Nokia δεν έχει και ραδιόφωνο ορίστε (link) το κορυφαίο gadget για ν'ακούτε ό,τι μουσική θέλετε και χωρίς καλώδια! :cool: http://www.nokia.com/BaseProject/Sites/NOKIA_MAIN_18022/CDA/Categories/Phones/Enhancements/Audio/WirelessHeadsets/NokiaWirelessStereoHeadsetHS-12W/_Content/_Static_Files/hs12w_398x194.jpg FM ραδιόφωνο με RDS Αυτόματη παύση μουσικής στις κλήσεις Χειριστήρια μουσικής-κλήσης πάνω στο remote Είναι συμβατό με τα 668x. Ναι, αλλά από ότι φαίνεται όλα αυτά τα "εντυπωσιακά" που κάνει, πέραν του να αναπαράγει Ραδιόφωνο και να είναι ένα Bluetooth ακουστικό άρα συμβατό με όλα τα Bluetooth κινητά, η αναπαραγωγή MP3 σε στερεοφωνικό ήχο από το τηλέφωνο ασύρματα, εμφάνιση κλήσεων και μηνυμάτων κλπ, θα είναι συμβατά μόνο με το 8800. Οπότε ίσως απλώς καταλλήγει ένα ακριβό bluetooth handsfree, που δεν αξίζει αν δεν έχειε 8800... Μακάρι να μην είναι έτσι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Άντε, πού είναι οι εντυπώσεις από αυτούς που το πήραν;... Κανένας νέος κάτοχος σήμερα; Καμία πληροφορία για διαθεσιμότητα στα Αποκλειστικά Καταστήματα Cosmote;;;... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 ...θα είναι συμβατά μόνο με το 8800. Οπότε ίσως απλώς καταλλήγει ένα ακριβό bluetooth handsfree, που δεν αξίζει αν δεν έχειε 8800... Μακάρι να μην είναι έτσι... Φαίνεται πως δεν πάτησες το link που έδωσα και δεν είδες στο FAQ για compatibility. Και το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι δεν είδες τί έγραψα κάτω κάτω στο ίδιο μου το post. :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Το 6680 στην Ελλαδα ερχεται τελικα με 64mb προσθετη μνημη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Το 6680 ,ειχε δεν ειχε, βρεθηκε και αυτο στα χερια μου (Εχω τρελλα :w00t: ) :rolleyes: , :stupid: -Νοκια shop- Zωοδοχου Πηγης & Σολωνος- στο χρωμα "Silver Blue" . Υπηρχε και σε χρωμα "Light Bronze" αλλα προτιμησα το πρωτο. Πρωτο σχολιο , αψογη η ποιοτητα κατασκευης του. Βρεθηκε... χα χα.. :p :p Τι σημενει βρεθηκε φιλε nervous?? Ηρθε μονο του??? :p :lol: χα χα.. Καλοριζικο φιλαρακι να εισαι καλα να το χαρεις!! Εγω θα ηθελα να μου πεις σε σχεση με το 6630 αποδοση στην καμερα και αν μπορεις να ποσταρεις 2-3 φωτο εξωτερικες συγκριτικες ομως με το 6630.. Τα υπολοιπα πανω κατω ειναι γνωστα.. Ειπες οτι ειναι στιβαρο μοντελο.. Για πετατο στο πλακακι κατω να δουμε.. Κανε για τους φιλους σου ενα crash test.. :wacko: :blink: :lol: χα χα χα.. Πλακα κανω ε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Καλοριζικο φιλαρακι να εισαι καλα να το χαρεις!! Εγω θα ηθελα να μου πεις σε σχεση με το 6630 αποδοση στην καμερα και αν μπορεις να ποσταρεις 2-3 φωτο εξωτερικες συγκριτικες ομως με το 6630.. Τα υπολοιπα πανω κατω ειναι γνωστα.. Ειπες οτι ειναι στιβαρο μοντελο.. Για πετατο στο πλακακι κατω να δουμε.. Κανε για τους φιλους σου ενα crash test.. :wacko: :lol: χα χα χα.. Πλακα κανω ε?? :lol: :lol: Συναντηθηκαμε ξαφνικα, τρακαραμε ο ενας πανω στον αλλο :D :lol: Ευχαριστω . :O Θα το κανω συντομα αυτο με τις φωτος ;) Οσο για την στιβαροτητα θα καταλαβεις τι εννοω μολις το πιασεις στα χερια σου ;) Το 6680 στην Ελλαδα ερχεται τελικα με 64mb προσθετη μνημη? Στο πακετο του 6680 περιεχεται 64mb dv rs-mmc . [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 ...θα είναι συμβατά μόνο με το 8800. Οπότε ίσως απλώς καταλλήγει ένα ακριβό bluetooth handsfree, που δεν αξίζει αν δεν έχειε 8800... Μακάρι να μην είναι έτσι... Φαίνεται πως δεν πάτησες το link που έδωσα και δεν είδες στο FAQ για compatibility. Και το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι δεν είδες τί έγραψα κάτω κάτω στο ίδιο μου το post. :worry: Το περιεργο ειναι οτι εγω που πατησα στο Link που εδωσες και διαβασα επανω αριστερα που λεει compatible phones βγαζει μονο το 8800 (παρεπιπτοντως τι μπουρδα τηλεφωνο ειναι αυτο??) Αρα καλα τα λεει ο Gimme6630.. Εσυ βεβαια μπορει να λες οτι ειναι συμβατο με τα 668χ αλλα η ΝΟΚΙΑ στο FAQ λεει αλλα.. Δειτε: 1. Which Nokia phones and devices are compatible with the Nokia Wireless Stereo Headset HS-12W? Full compatibility with Nokia 8800 phone, including dual mono audio for phone calls and stereo audio for listening to radio/music tracks as well as display functionality. For making phone calls, also the following Nokia phones and devices are compatible: Nokia 3230, 3650, 3660, 6021, 6230, 6230i, 6260, 6310i, 6600, 6630, 6650, 6670, 6680, 6681, 6810, 6820, 6822, 7280, 7600, 7610, 7710, 8910i, 9300 phones, Nokia 9500 Communicator, Nokia 810 car phone, Nokia 610 car kit phone, Nokia 616 car kit, the N-GageTM and N GageTM QD game decks and other compatible devices. Αρα καλα λεει ο Gimme6630 οτι τελικα ειναι ενα ακριβο hands free για μοντελα εκτος 8800.. :confused: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Καλημέρα Μιχάλη! Καλορίζικο το νέο σου απόκτημα! Λοιπόν, αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι αν οι συντομεύσεις στην κεντρική οθόνη είναι πρακτικές και αν μπορούν να αφαιρεθούν σε περίπτωση που το θέλουμε εμείς. Και βάλε κανένα mp3 και πες μας πως είναι η ποιότητα τους! Αχ είναι όντως πάρα πολύ όμορφο και έχει κορυφαία χαρακτηριστηκά! HTC WAKE UP!!!! :cry: :wacko: :blink: :confused: Ευχαριστώ! :) :O :w00t: Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Στο πακετο του 6680 περιεχεται 64mb dv rs-mmc . WOW...!!!!! :up: :yahoo: :up: :yahoo: Για εμενα μια χαρα ειναι η 64αρα.. Μιας και δεν χωνω οτι κυκλοφορει απο εφαρμογη στην αγορα.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 παιδια η καλυτερη τιμη για το 6680 απο οσο εχω ψαξει στο Internet στην Ελλαδα ειναι εδω οποιος εχει να προτεινει κατι καλυτερο ας το πει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Καλημέρα Μιχάλη! Καλορίζικο το νέο σου απόκτημα! Λοιπόν, αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι αν οι συντομεύσεις στην κεντρική οθόνη είναι πρακτικές και αν μπορούν να αφαιρεθούν σε περίπτωση που το θέλουμε εμείς. Και βάλε κανένα mp3 και πες μας πως είναι η ποιότητα τους! Ευχαριστώ! :) :O :w00t: Eυχαριστω Μανο :) Οι συντομευση στην κεντρική οθόνη είναι ειναι αρκετα πρακτικη και εχεις επιλογη να την απενεργοποιησεις . Δεν ειναι κατι διαφορετικο απο τις συντομευσεις του πολυπληκτρου, απλως οι συντομευσεις εμφανιζονται γραφικα. Συντομα θα βαλω και mp3 ,αν και δεν πιστευω να εχει διαφορα σε σχεση με το 6630. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 σχετικα με το βιντεο ειδες καμια διαφορα..? τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα στην οθονη σε σχεση με την "κιτρινιλα" του 6630....?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 paidia..na rwtisw..ta kolimata pou exei to 7610 otan trabas/anaparageis video ta exei k to 6630/6680?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 paidia..na rwtisw..ta kolimata pou exei to 7610 otan trabas/anaparageis video ta exei k to 6630/6680?? ποια kolimata εννοεις...??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 paidia..na rwtisw..ta kolimata pou exei to 7610 otan trabas/anaparageis video ta exei k to 6630/6680?? καταλαβα τι εννοεις φιλε μου αυτα τα κολληματα που λες δεν υπαρχουν στο 6630/6680,η αναπαραγωγη τους ειναι παρα πολυ καλη :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Φαίνεται πως δεν πάτησες το link που έδωσα και δεν είδες στο FAQ για compatibility. Και το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι δεν είδες τί έγραψα κάτω κάτω στο ίδιο μου το post. :worry: Φίλε μου φυσικά και τα είδα. Πιθανότατα εσύ δεν διάβασες ακριβώς το post μου, ή δεν το έθεσα σωστά. Τόνισα, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που λέει και στο FAQ στο link που έδωσες. Ότι ΠΛΗΡΗ συμβατότητα έχει ΜΟΝΟ με το 8800, έτσι λοιπόν, το να αναπαράγει και τα MP3, δείχνοντας τα ονόματά τους και με τη δυνατότητα να χειρίζεσαι από εκεί, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ και η συμβατότητα για ενημέρωση για κλήσεις και γραπτά μηνύματα, τουλάχιστον ως αναφέρονται στο site, θα γίνονται ΜΟΝΟ με το 8800. Και συνέχισα λέγοντας, πως η συμβατότητα παρέχεται στις υπόλοιπες συσκευές, όπως ακριβώς και σε κάθε άλλη Bluetooth συσκευή, δηλαδή δεν είναι τίποτα παραπάνω, από ενα Bluetooth Ακουστικό με ραδιόφωνο. :) ΑΚΡΙΒΩΣ Roukounas... είναι αυτό που είπες. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts