Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 ***pre release***

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

6680 φυσικά φιλε μου!!εάν θες να δεις ποίες εφαρμογές δεν παίζουν στο 6680 μπες στο link από την προηγουμενη σελίδα!!QUOTE]

tha sou einai diskolo na to ksanapeis file mou

kai egopistevo pos to 6680 einai to kalitero

tha ithela na matho an iparxei mia efarmogi pou mporeis na alazeis kanalia tis tv???

iparxei????

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

Βρε παιδιά το mobiluck 3.02 το εγκαθιστώ, μου το ανοίγει μια φορά και μετά όχι.Έχει κανείς άλλος το πρόβλημα;

Αυτό το πρόβλημα το έχω με το BlueSky GPS.

6680 φυσικά φιλε μου!!εάν θες να δεις ποίες εφαρμογές δεν παίζουν στο 6680 μπες στο link από την προηγουμενη σελίδα!!QUOTE]

tha sou einai diskolo na to ksanapeis file mou

kai egopistevo pos to 6680 einai to kalitero

tha ithela na matho an iparxei mia efarmogi pou mporeis na alazeis kanalia tis tv???

iparxei????

Οχι :) Πολυ απλα γιατι το 6680,6681,6630 δεν εχουν υπερυθρες.Για αλλα κινητα οπως το 3230 , υπαρχει το total ir iemote. και σε διαβεβαιωνω οτι λειτουργει :)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

telika liga programmata blepo na doyleyoyn me to 6680 :wacko:

Είπαμε. Παρωδικό είναι. Μην ξεχνάμε πως ΚΑΝΕΝΑ δεν είναι ΕΠΙΣΗΜΑ για 6680. ΣΥΝΤΟΜΑ όλες οι εταιρίες θα βγάλουν εκδόσεις για όσα δεν τρέχουν. Και για άλλα προβλήματα τύπου, "τρέχει μια φορά" κλπ, θα βγεί η αναβάθμιση του κινητού επίσης σύντομα...

Πως μπορουμε να κανουμε αντιγραφη τα εγκατεστημενα αρχεια του κινητου στον υπολογιστή ετσι ωστε να τα σβησω απο τη μνημη του κινητου.

Oλες οι εφαρμογες ,ακομα και τα θεματα,ειναι εγκατεστημενα στην καρτα.

Μπορεις να παρεις ενα back-up της καρτας μεσω καποιου card reader.

Aκομα τα περισσοτερα ,αν οχι ολα,υπαρχουν εδω

http://www.nokia.com/nokia/0,,71203,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Παιδιά αγόρασε κανείς το 6680? Τι λέει στην πράξη? Γιατί τώρα σκέφτομα σοβαρά για την αγορά του. Και έχει απεριόριστη εγράφη βίντεο?

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 0,75€/15" :lol:

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Παιδιά αγόρασε κανείς το 6680? Τι λέει στην πράξη? Γιατί τώρα σκέφτομα σοβαρά για την αγορά του. Και έχει απεριόριστη εγράφη βίντεο?

Απο τον καιρο που κυκλοφορησε (1 εβδομαδα ) και το εχουν αγορασει καποιοι ,στο παρον θεμα εχουν γραφτει και συνεχιζουν να γραφονται σχολια για το 6680 .

Ομως θα πρεπει να διαβαζονται και απο τους ενδιαφερομενους . :)

(Λιγο δυσκολο βεβαια να το κανεις αυτο Wirelessly ,οποτε χρειαζεται pc :O )

• Video recording time up to 1 hour per clip

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Paidia aksizi na doso to p910i mou gia na paro 6680?

Ανάλογα. Τις εφαρμογές (πληθώρα) που τρέχουν σε Series 60 συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του 6680, δεν τις βρίσκεις στο UIQ p910i. Το μόνο που έχεις να σκέφτεσαι πριν την τελική σου απόφαση, είναι η γραφίδα και η μεγάλη οθόνη, από άποψη video κλπ. Κατά τα άλλα, το 6680 είναι μια πρώτης κλάσης συσκευή, που όλοι όσοι πήραμε στα χέρια μας, πιστεύω δεν έχουμε σχόλια να την περιγράψουμε.

Από τα απλούστερα, όπως την αίσθηση των πλήκτρων στα μηνύματα κλπ...

Εώς την Απεριόριστη εγγραφή video και τις 2 φωτογραφικές μηχανές και το φλας...

Και φυσικά την στιβαρότητα της κατασκευής και τις χιλιάδες των εφαρμογών...

Ανάλογα. Τις εφαρμογές (πληθώρα) που τρέχουν σε Series 60 συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του 6680, δεν τις βρίσκεις στο UIQ p910i. Το μόνο που έχεις να σκέφτεσαι πριν την τελική σου απόφαση, είναι η γραφίδα και η μεγάλη οθόνη, από άποψη video κλπ. Κατά τα άλλα, το 6680 είναι μια πρώτης κλάσης συσκευή, που όλοι όσοι πήραμε στα χέρια μας, πιστεύω δεν έχουμε σχόλια να την περιγράψουμε.

Από τα απλούστερα, όπως την αίσθηση των πλήκτρων στα μηνύματα κλπ...

Εώς την Απεριόριστη εγγραφή video και τις 2 φωτογραφικές μηχανές και το φλας...

Και φυσικά την στιβαρότητα της κατασκευής και τις χιλιάδες των εφαρμογών...

Και κατι ακομα βασικο! Ειναι 3G ενω το p910i οχι! Αν σε ενδιαφερουν οι βιντεο κλησεις και οι ταχυτητες 3G ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην αγορα! ;)

B L U E in G R E E N :cool:

Εμένα μου έκανε σήμερα το πρώτο κόλλημα.Ετρεξα την "εγγραφη" του κινητού και το είχα στο background για να είμαι έτοιμος να ηχογραφίσω κάποια κλήση,και μετά τα 5 λεπτά αναμονής κόλλησε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.Αναγκάστηκα να του βγάλω την μπαταρία.
george cc

Το πρόβλημα της αποθήκευσης εικόνων-ήχων από εισερχόμενα ΜΜS(πρόβλημα που έχει το 6630)υπάρχει και στο 6680?
http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Υπάρχει καμιά foto με τα δύο χρώματα (Light Bronze & Silver Blue) που κυκλοφορεί το 6680;

Ποιο είναι το πιο ωραίο χρώμα, δώστε κανένα link με foto καθαρές του ίδιου του 6680, για να δούμε τα χρώματα που βγαίνει.

Ευχαριστώ.

Παιδια γεια σας.

Σχετικα με αυτα που σας ειχα αναφερει καποιες σελιδες πριν για τα προβληματα με τις καρτες των κενουργιων κινητων της Νοκια.Η δικη μου καρτα ψιλοεστρωσε με μια μορφοποιηση.Εχασα ολα τα εγκαταστημενα προγραμματα της Νοκια αλλα μπορεσα και εκανα εγγραφη βιντεο χωρις να μου βγαλει σφαλμα συστηματος και να εγκαταστησω καποιες εφαρμογες.Το metal bluster v2.10 δεν μπορει να το ανοιξει μου βγαζει μνημη ανεπαρκεις διαγραψτε δεδομενα.Το 6600 και το 6630 τα τρεχουν κανονικα.Τι συμβαινει με καθε κενουργιο κινητο τελικα εχει μικροτερο επεξεργαστη απο τα πιο παλια;Ακομη εστεισα το angelfish το οποιο τρεχει κανονικα στο 6600 αλλα στο 6680 ανοιγει τοπ παιχνιδι τρεχει αλλα με μπλε οθονη,δεν βλεπω δηλαδη τιποτε.Και αναγκαζομαι να το τερματισω ή με επανεκινηση ή με το appman.

Το Fexplorer 1.1 δουλευει κανονικα και μεσο αυτου μπορεουμε να δουμε τα αρχεια που ως δια μαγειας εξαφανιζονται απο το μενου του 6680.

Χθες μου εξαφανισε τις κλησεις απο το μητρωο οι οποιες υπηρχαν απο το γενικο μητρωο (το εικονιδιο με το χαρτακι) με επανεκινηση τις ξαναεμφανισε.

Ακομη εχει και αυτο οπως το 6630 χαμηλη ενταση στα hands free.

Παντος εχει αρκετα προβληματα και αυτο.Να δουμε σε ποσο καιρο θα λυθουνε.

Στο 6630 περασαν γυρω στους 4 μηνες.

Διαβασα οτι υπαρχουν συμβατες καρτες 256, τρεχουν σιγουρα παιδια; γιατι η Νοκια αναφερει οτι το 6680 σηκωνει μεχρι 128.

Δεν ξερω τι ανεφερε αλλα στο site της μεχρι 128mb πουλαει.

Επισης για οποιον θελει υπαρχει ενα εξυπνο βιντεακι του 6680

http://www.nokia.gr/nokia/0,,70802,00.html

Οταν κανεις μορφοποιηση ειναι σαν να κάνεις φορμάτ, δηλαδη τα χάνεις όλα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης του κινητού. Το πρόγραμμα που κάνει διαχείριση εικόνων το έχεις χάσει με τη μορφοποίηση?Που μπορούμε να το βρούμε αυτο γιατι στο site της Νοκια δεν υπάρχει.
Time is time was time is not..

Το πρόγραμμα που κάνει διαχείριση εικόνων το έχεις χάσει με τη μορφοποίηση?

Στο site της Nokia υπάρχουν όλες οι εφαρμογές που περιλαμβάνονταν στην κάρτα, μαζί με τα extra Themes κλπ...

bre paidia allo ena problhma..........

otan phgaineis na allakseis sto menu--->8emata---->epilegeis ena 8ema----->epeksergasia---->paleta xromaton kai 8eleis na allakseis to xroma eite to allazeis eite oxi ayto menei sta8era sto blue.........ti ginetai kai allo bugs?......

LG G4

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...