StavrosD Δημοσιεύτηκε April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να έχει ελληνικό Τ9 για χρήση σε imate/qtek, και κατά προτίμηση να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες SMS; Το πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί μάλλον σε Αγγλικά Windows Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Top key της PDA mill. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. April 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Καλό φαίνεται, αλλά είχα υπ'όψιν κάτι πιο κοντικό σε Τ9 με 12 μεγάλα πλήκτρα στην οθόνη, όπως γίνεται και στα κινητά. Με ενδιαφέρει να μπορώ να το δουλέψω με τα δάκτυλα, ώστε να μην χρειάζεται να βγάζω το πενάκι κάθε φορά που θέλω να στείλω μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Δες αυτό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Αυτο το εχουν ψιλοπαρατησει.Ομως καποιοι εφτιαξαν για αυτους (τους phone plus dev.) ελληνικους χαρακτηρες πανω στα πληκτρα.Δεν μπορουν να κανουν το ιδιο για τον default intellidialer? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Με το topkey που ειπες παραπανω , γραφεις sms 160 χαρ. και χρεωνετε ως ενα μηνυμα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Με το topkey που ειπες παραπανω , γραφεις sms 160 χαρ. και χρεωνετε ως ενα μηνυμα????? αν γραψεις με το ελληνικο πληκτρολογιο οπως το εχει αρχικα το topkey, θα χρεωνεσαι ανα 70 χαρακτηρες. εχω ενα αρχειο που ειχε φτιαξει παλιοτερα ο katsj το οποιο το αντικαθιστας με αυτο που υπαρχει μεσα στο προγραμμα. προστιθεται μια νεα γλωσαα στο πληκτρολογιο που ονομαζεται greek sms και με αυτο γραφεις κεφαλαια ελληνικα με 160 χαρακτηρες. αν θελεις μπορω να στο στειλω, το email σου το βλεπω...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Φυσικα και το θελω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 to thelo ki ego... labis@mail.gr Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 επειδη δεν μπορω να βρω καποιο θεμα για συζητηση του i-mate μπορειτε να μου πειτε καποια πραγματα για το κινητο?ενδιαφερομαι για τετοιου ειδους κινητο δηλ. pocket pc. μπορω να βρω ευκολα προγραμματα για το κινητο?η τιμη του?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 επειδη δεν μπορω να βρω καποιο θεμα για συζητηση του i-mate μπορειτε να μου πειτε καποια πραγματα για το κινητο?ενδιαφερομαι για τετοιου ειδους κινητο δηλ. pocket pc. μπορω να βρω ευκολα προγραμματα για το κινητο?η τιμη του?ευχαριστω. Αυτό που ψάχνεις, υπάρχει εδώ: T-Mobile MDA Compact / JAM / S100 Μόνο να έχεις όρεξη για διάβασμα... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts