porcupine Δημοσιεύτηκε October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2003 Δυστυχως απ'οτι φαίνεται η τεχνολογία Dsl στην χώρα μας ακόμα είναι σε εμβρυακό στάδιο και οι πτώσεις που παρουσιάζουν τα DSLam φαίνετε πως ειναι συχνές. Μεσημέρι Παρασκέυης λοιπόν (17/10/03 15:10μμ) και για μια ακόμα φορά μείναμε περι την μια ωρα χωρίς νετ.... (DSLam Αγιου Δημητριου) :'( .Φίλος ομως στην Γλυφάδα έμεινε την ιδια ώρα χωρίς Dsl οπότε το κακό μαλλόν δεν ήταν τοπικό.Είχε κανείς σας παρόμοιες πτώσεις? :blink: φιλικά Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Vironas simera gia 5-10lepta! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Καλό είναι, να αναφέρετε και τον provider σας. Μιας και δεν είναι πάντα τα Dslam που πέφτουν ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Καλό είναι, να αναφέρετε και τον provider σας. Μιας και δεν είναι πάντα τα Dslam που πέφτουν ;) Polu swsta.... :whistle: Otenet. filika Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 emena eixe pesei to dslam giati hmoun me otenet otan psofise kai sto kapaki dokimasa me tellas alla htan down episis :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Sabbato 18/10 8essaloniki kalamargia!To prasino fotakin tou jetspeed egine portokali kai mexri simera etis einai!!Den mporo na mpo sto net!!!!Ksanaebala to isdn modem mou!O ote ston kosmo tou den kseroun ti tous ginete!8a er8ei texnikos na dei ti grami mou ipan!!Den ksero ti na po.... Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Παρασκευή 7/11/03 ώρα περίπου 17.30 με 18.00 (δεν θυμάμαι ακριβώς). Το πράσινο λαμπάκι του JetSpeed, έγινε πορτοκαλί για 1-2 λεπτά μόνο. Δεν ξέρω ποιος έφταιγε. ΟΤΕ ή ΤΕLLAS με την οποία συνδέομαι. John75, λύθηκε το πρόβλημα σου??? Τι πέχτηκε τελικά? Αρχικό Μήνυμα από τον john75 Sabbato 18/10 8essaloniki kalamargia!To prasino fotakin tou jetspeed egine portokali kai mexri simera etis einai!!Den mporo na mpo sto net!!!!Ksanaebala to isdn modem mou!O ote ston kosmo tou den kseroun ti tous ginete!8a er8ei texnikos na dei ti grami mou ipan!!Den ksero ti na po.... Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Intraconnect.Epese mesa iouliou k apo tote exo na do to prasino lampaki tu na anabei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον maxitis Intraconnect.Epese mesa iouliou k apo tote exo na do to prasino lampaki tu na anabei. :eek: Πες μου ότι ακόμα τους περιμένεις να επαναφέρουν τη σύνδεση. :wacko: Αυτό δεν είναι (προσωρινή) πτώση δικτύου. Αλλά κλείσιμο εταιρίας....αλλιώς: E-Φούσκα!!! :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 proxoro se vivodi. meso ote bebea.Gia na min ksanaklisei k alazo pali eteria k plirono apo tin arxi. Krima k pali.I proti eteria pu mas edose ftino k kalo dsl na einai ektos. Ego lipame k einai adiko. Brabeio perepe na tis dosun k oxi na tin katigoroun. Enamisi xrono mas prosfere to politimo dsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον maxitis proxoro se vivodi. meso ote bebea.Gia na min ksanaklisei k alazo pali eteria k plirono apo tin arxi. Krima k pali.I proti eteria pu mas edose ftino k kalo dsl na einai ektos. Ego lipame k einai adiko. Brabeio perepe na tis dosun k oxi na tin katigoroun. Enamisi xrono mas prosfere to politimo dsl. Συνεχίζω την κουβέντα Ε Δ Ω για να μη βγούμε off topic ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Σήμερα Σάββατο. Περιοχή Νίκαιας με σύνδεση TELLAS. To λαμπάκι του Jetspeed πορτοκαλί από τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι γύρω στις 14.30 Και από τις 16.15 έως την 19.00 :mad: :mad: :mad: :mad: Σήμερα το παραξυλώσανε. Ο ΟΤΕ ή η TELLAS...δεν ξέρω. :whistle: Είχε κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα με TELLAS σύνδεση ή γενικότερα κάποιος που "πέφτει" στο DSLAM της Νίκαιας με οποιονδήποτε provider???????? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 εχτες το βραδυ τριες τεσσεριες φορες το Jetski τα επαιζε , σημερα το πρωι ηρθε το cisco , με το που μπηκε το Jetski εφαγε ενα σουτ που ηταν ολο δικο του :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Το Προηγούμενο Σαββατοκύριακο από Σάββατο πρωί μέχρι Δευτέρα πρωί δεν είχα DSL λόγω βλάβης του DSLAM του ΟΤΕ της περιοχής μου. Το λαμπάκι άναβε πράσινο αλλά δεν μου έδινε ΙΡ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 @Hunter & andreas : Αν μας λέγατε περιοχή και provider σας, θα ήταν καλύτερα. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 oops :o Λιβαδεια , ΟΤΕΝΕΤ Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter oops :o Λιβαδεια , ΟΤΕΝΕΤ Φίλε Hunter, μπορείς να μου πεις τι ακριβώς σου παρουσίαζε το JetSpeed? Εγώ έχω το 500i και σύνδεση TELLAS. Στα καλά καθούμενα το λαμπάκι γίνεται πορτοκαλί και "πάπαλα" η σύνδεση. Και αν πάω στο 192.168.1.1 στο IP interface: βλέπω IP 0.0.0.0. Πήρα την Tellas και μου λένε ότι φταίει ο ΟΤΕ που δεν πέρνω IP και το λαμπάκι είναι πορτοκαλί. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω, αν υπήρχε πιθανότητα 1% να φταίνε αυτοί...τι χρώμα θα έπρεπε να πέρνει το led? :o Αλλά θέλω να εστιαστώ αρχικά στο modem. Εκεί βλέπω να υπάρχει το σφάλμα. ========================= Και για όποιον ξέρει: Αφού έχω το JetSpeed 500i. Το DSLAM της περιοχής μου, τι είναι? Και για τι modem να ψάξω έξω στο εμπόριο? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο γινεται στο δικο μου ( εχω το απλο το 500 λογου PSTN ) , απο το πρωι που εβαλα το cisco ομως ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα , το router ειναι αυτο http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps2167/ps2168/index.html , το jetski βρεθηκε στον καδο στην γωνια και παει για την χωματερη :D To DSLAM σου πρεπει να ειναι λογικα Intracom , θα ελεγα να αναζητησεις κανενα zyxel , το cisco μου το εστειλε ο μπαρμπας μου απο την Νεα Υορκη Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο γινεται στο δικο μου ( εχω το απλο το 500 λογου PSTN ) , απο το πρωι που εβαλα το cisco ομως ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα , το router ειναι αυτο http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps2167/ps2168/index.html , το jetski βρεθηκε στον καδο στην γωνια και παει για την χωματερη :D Χμμ! :confused: :worry: Σ ευχαριστώ. Θ'ανοίξω νέο θέμα στο "Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα" γιατί εδώ δεν κολλάει. Folow me! :) ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Και εγώ έχω provider Tellas και μένω Αμπελόκηπους. Όπως και ο φίλος supernet έπαιρνα IP 0.0.0.0 μόνο που εμένα το λαμπάκι παρέμενε πράσινο. Επικοινώνησα με την Tellas και μου είπαν ότι φταίει ο ΟΤΕ αφού και άλλοι στην περιοχή μου είχαν το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον andreas Και εγώ έχω provider Tellas και μένω Αμπελόκηπους. Όπως και ο φίλος supernet έπαιρνα IP 0.0.0.0 μόνο που εμένα το λαμπάκι παρέμενε πράσινο. Επικοινώνησα με την Tellas και μου είπαν ότι φταίει ο ΟΤΕ αφού και άλλοι στην περιοχή μου είχαν το ίδιο πρόβλημα Και τελικά? Πως το λυσες? Πήρες τηλέφωνο τον ΟΤΕ? Τι έφταιγε? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Και τελικά? Πως το λυσες? Πήρες τηλέφωνο τον ΟΤΕ? Τι έφταιγε? Απλώς το έφτιαξαν Δευτέρα πρωί χωρίς να χρειαστεί να πάρω στο 121(δεν το ήξερα ότι το 121 λειτουργεί και Σαββατοκύριακα μέχρι τις 14:00 αλλιώς θα τους έπαιρνα νωρίτερα) Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Για να έχεις Internet χρειάζονται δύο προϋποθέσεις. Ένα να πρασινίσει το modem, το οποίο σημαίνει ότι "μιλάει" με το DSLAM στον ΟΤΕ, και δεύτερον να γίνεις authenticate από τον ISP σου. Αν το led είναι πράσινο, αλλά δεν έχεις σύνδεση με το Internet είναι γιατί υπάρχει πρόβλημα μετά το DSLAM, δηλαδή βλέπεις κανονικά το DSLAM, αλλά όχι τον ISP λόγω προβλήματος είτε στο backbone του OTE, είτε στον ISP. Supernet, μάλλον δεν θα πετύχεις τίποτα αλλάζοντας modem, το modem ό,τι είναι να κάνει το κάνει μέχρι το DSLAM, άπαξ και συγχρονίσει (πράσινο led) δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνει... Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης Για να έχεις Internet χρειάζονται δύο προϋποθέσεις. Ένα να πρασινίσει το modem, το οποίο σημαίνει ότι "μιλάει" με το DSLAM στον ΟΤΕ, και δεύτερον να γίνεις authenticate από τον ISP σου. Αν το led είναι πράσινο, αλλά δεν έχεις σύνδεση με το Internet είναι γιατί υπάρχει πρόβλημα μετά το DSLAM , δηλαδή βλέπεις κανονικά το DSLAM, αλλά όχι τον ISP λόγω προβλήματος είτε στο backbone του OTE, είτε στον ISP. Supernet, μάλλον δεν θα πετύχεις τίποτα αλλάζοντας modem, το modem ό,τι είναι να κάνει το κάνει μέχρι το DSLAM, άπαξ και συγχρονίσει (πράσινο led) δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνει... Κι αν μένει πορτοκαλί? Εμένα αυτό παθαίνει. :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Κι αν μένει πορτοκαλί? Εμένα αυτό παθαίνει. :o Το πορτοκαλί σημαίνει ότι δεν συγχρονίζει, όπως το dial-up modem αφού πάρει τηλέφωνο προσπαθεί να συνδεθεί και δεν τα καταφέρνει. Αν δεν έχει "πέσει" το DSLAM, σημαίνει ότι ή το modem σου ή/και η γραμμή σου είναι προβληματική. Σε αυτή την περίπτωση, θεωρητικά θα μπορούσε ένα άλλο modem να δουλέψει καλύτερα... Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts