fillin Δημοσιεύτηκε April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2005 Σήμερα πήγα σε ένα περίπτερο να πάρω μία χρονοκάρτα για να μιλήσω Aγγλία και ο περιπτεράς μου πρότείνε μία καινουργια κάρτα, την phone home.............. Παρόλο που δεν την γνώριζα την εμπιστεύτηκα λόγω της αξιοπιστίας του ατόμου που μου την πρότεινε...............Καλώντας λοιπόν απο την phone home μιλησα Αγγλία 100 λεπτά με παρα πολύ καλή ποιότητα....... Εψαξα στο internet για το site και την βρήκα στο:www.phonehome.gr..............Μπείτε να δείτε χρόνους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! α...........και κάτι που ξέχασα:η phone home είναι απο την tellas....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Που τη βρήκες; Αθήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Πρωτα απ'ολα δεν λεει καπου οτι ειναι της Τελλας, και 2ον δεν εχει κατι το ανταγωνιστικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Λεει tellas με μικρα γραμματα η καρτα αλλα δεν εχει τιποτα το ιδιεταιρο για γνωστες καρτων. Επειδη ομως μιλαμε για ΑΓΓΛΙΑ ΜΟΝΟ H My card εχει 200 λεπτα στα 6 euro. Η RENATA ME KOΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ B.T 110 ΣΤΑ 5 ΕΥΡΟ. Η Μy card δεν εχει μονο ΑΓΓΛΙΑ 200 ΛΕΠΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ !!! ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ !!! Κοιταξε τιμοκαταλογους καρτων στο http://www.masterfon.com ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ INTERNET. OΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ . ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ PHONE HOME KAI ΠΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Β.Τ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fillin Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Που τη βρήκες; Αθήνα; Την βρήκα Θεσσαλονίκη. Για Αθήνα δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Στο site masterfon δε λέει που μπορεί να βρει κανείς τις κάρτες της εταιρίας αυτής εκτός από Αθήνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serg Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 και εγω μιλησα Γερμανία με την phonehome και όντως ήταν εξαιρετικη και σε ποιότητα και χρόνο....................μπραβο στην TELLAS............. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ....................... :) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Στο site masterfon δε λέει που μπορεί να βρει κανείς τις κάρτες της εταιρίας αυτής εκτός από Αθήνα.... Για ποια περιοχη της ΕΛΛΑΔΑΣ θες. Εστειλες e-mail και δεν σου απαντησαν ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 και εγω μιλησα Γερμανία με την phonehome και όντως ήταν εξαιρετικη και σε ποιότητα και χρόνο....................μπραβο στην TELLAS............. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ....................... :) :) :) :) :) Η ΚΑΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΝ ΠΙΣΩ ΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ Τηλ εξυπηρετησης πελατων. Ειδες κατι τετοιο ??? Μηπως κατι συμβαινει με τις χρεωσεις. Αν δεν μπορεις να μιλησεις σε καποιο προορισμο που θα παρεις τηλ. στην TELLAS . Για ρωτησε να δεις τι θα σου απαντησουν. Θα ξερουν να σου πουν εαν υπαρχει προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serg Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Η ΚΑΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΝ ΠΙΣΩ ΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ Τηλ εξυπηρετησης πελατων. Ειδες κατι τετοιο ??? Μηπως κατι συμβαινει με τις χρεωσεις. Αν δεν μπορεις να μιλησεις σε καποιο προορισμο που θα παρεις τηλ. στην TELLAS . Για ρωτησε να δεις τι θα σου απαντησουν. Θα ξερουν να σου πουν εαν υπαρχει προβλημα??? εχω χρησημοποιησει τουλαχιστον 25 καρτες και σε καμία δεν αντιμετώπισα προβλημα.Μαλιστα μιλησα και περισσοτερο απο τον προβλεπόμενο χρόνο...Όσο για το αν καποια βγαλει πρόβλημα πολυ απλα θα την επιστρεψω στο σημειο πωλησης............ Το ότι δεν έχει τηλέφωνο εξυπηρέτησης δεν σημαινει και οτι δεν είναι καλή κάρτα.........μονο και μόνο το οτι γράφει TELLAS νομίζω τα λέει όλα........ Δύσκολα θα θυσιαζε το ονομά της στην αγορά με μια καρτα που δεν θα ήταν αξιοπιστη....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Το να μην έχει τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι στα μείον μιας κάρτας. Το να γράφει tellas χωρίς τηλέφωνο δε σημαίνει ότι καλώντας το 13800 θα πάρεις και πληροφορίες για αυτήν... Γράφω γενικά μια και δεν έχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Το να μην έχει τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι στα μείον μιας κάρτας. Το να γράφει tellas χωρίς τηλέφωνο δε σημαίνει ότι καλώντας το 13800 θα πάρεις και πληροφορίες για αυτήν... Γράφω γενικά μια και δεν έχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη κάρτα. συμφωνω απολυτα μαζι σου. Αλλα μην ξεχναμε οτι λεει power by tellas. Aν λεει κατι αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Λεει tellas με μικρα γραμματα η καρτα αλλα δεν εχει τιποτα το ιδιεταιρο για γνωστες καρτων. Επειδη ομως μιλαμε για ΑΓΓΛΙΑ ΜΟΝΟ H My card εχει 200 λεπτα στα 6 euro. Η RENATA ME KOΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ B.T 110 ΣΤΑ 5 ΕΥΡΟ. Η Μy card δεν εχει μονο ΑΓΓΛΙΑ 200 ΛΕΠΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ !!! ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ !!! Κοιταξε τιμοκαταλογους καρτων στο http://www.masterfon.com ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ INTERNET. OΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ . ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ PHONE HOME KAI ΠΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Β.Τ γιατι η renata δεν λεει ποσο μιλας με 5€ με Τουρκια? στην μπροστινη οψη εχει την σημαια, αλλα στο site Πουθενα..... μηπως ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 γιατι η renata δεν λεει ποσο μιλας με 5€ με Τουρκια? στην μπροστινη οψη εχει την σημαια, αλλα στο site Πουθενα..... μηπως ξερεις? Παρε τους τηλεφωνο. Τι να σου πω εγω. Η phone home exei 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serg Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Παρε τους τηλεφωνο. Τι να σου πω εγω. Η phone home exei 15 Για Τουρκία με την PHONE HOME είναι 35,τουλαχιστον αυτό λέει το site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Για Τουρκία με την PHONE HOME είναι 35,τουλαχιστον αυτό λέει το site Σωστος! & 18 κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 χθες βρηκα την καρτα που απο καιρο εψαχνα... IDT eastern europe. κανει 5 ευρω και δινει: 87 λεπτα σταθερο και 35 λεπτα κινητο προς Τουρκια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 χθες βρηκα την καρτα που απο καιρο εψαχνα... IDT eastern europe. κανει 5 ευρω και δινει: 87 λεπτα σταθερο και 35 λεπτα κινητο προς Τουρκια! :) Βγηκε αυτη η καρτα στην Ελλαδα? Μωρε μπραβοοοοο παμε καλα :D Μηπως εχει αριθμο να καλεις και απο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Με τις νέες τιμές της talktalk η κλήση προς τουρκία σταθερό κοστίζει 0,055/λεπτό Πάρε μια των 3 ευρώ να δοκιμάσεις την ποιότητα. Δε συγκρίνεται με την ya ας πούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Βγηκε αυτη η καρτα στην Ελλαδα? Μωρε μπραβοοοοο παμε καλα :D Μηπως εχει αριθμο να καλεις και απο κινητο?? εκτος απο τον αριθμο 807.... εχει και αριθμο 210-.... για να καλεις απο κινητο(και μαλιστα με ακομα χαμηλοτερη χρεωση!!!) αλλα επιβαρυνεσαι την κληση απο το κινητο ... απιστευτο.....οντως η Talk-talk δινει τουρκια με 0,05€/λεπτο!.... μολις τωρα το ειδα.... αν αναλογιστειτε οτι εδινα ενα σωρο χρηματα για καρτες(YA! και αλλες κατωτερης ποιοτητας) και περιπου 120€ το διμηνο στον ΟΤΕ, με αυτη τη χρεωση θα γλιτωσω παρα πολλα χρηματα! :) επιτελους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 εκτος απο τον αριθμο 807.... εχει και αριθμο 210-.... για να καλεις απο κινητο(και μαλιστα με ακομα χαμηλοτερη χρεωση!!!) αλλα επιβαρυνεσαι την κληση απο το κινητο ... απιστευτο.....οντως η Talk-talk δινει τουρκια με 0,05€/λεπτο!.... μολις τωρα το ειδα.... αν αναλογιστειτε οτι εδινα ενα σωρο χρηματα για καρτες(YA! και αλλες κατωτερης ποιοτητας) και περιπου 120€ το διμηνο στον ΟΤΕ, με αυτη τη χρεωση θα γλιτωσω παρα πολλα χρηματα! :) επιτελους! Μηπως εχει καποιο website να δω τις χρεωσεις?Αν οχι καποιο τηλεφωνο? Επισης που την βρηκες? Κατωτερη ποιοτητα η Ya!? Δεν νομιζω, μακραν την καλυτερη ποιοτητα εχει απ'ολες οσες εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Oι κάρτες της Idt χρησιμοποιούν VOIP οπότε δεν είναι σαν τη ya. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Μηπως εχει καποιο website να δω τις χρεωσεις?Αν οχι καποιο τηλεφωνο? Επισης που την βρηκες? Κατωτερη ποιοτητα η Ya!? Δεν νομιζω, μακραν την καλυτερη ποιοτητα εχει απ'ολες οσες εχω δοκιμασει. Η ΥΑ! δεν ειπα οτι δεν εχει καλη ποιοτητα. καποιες αλλες που χρησιμοποιουσα ηταν χαλια. H IDT eastern europe γραφει επανω http://www.idteurope.com, αλλα προκειται για το διεθνες site, και δεν βρηκα χρεωσεις απο Ελλαδα. Μπορεις να τις δεις στα περιπτερα στην Ομονοια :p παντως εγω ακομα "Παραμιλαω" :p με τις τιμες της Talk-Talk :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusuma Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Σήμερα πήγα σε ένα περίπτερο να πάρω μία χρονοκάρτα για να μιλήσω Aγγλία και ο περιπτεράς μου πρότείνε μία καινουργια κάρτα, την phone home.............. Παρόλο που δεν την γνώριζα την εμπιστεύτηκα λόγω της αξιοπιστίας του ατόμου που μου την πρότεινε...............Καλώντας λοιπόν απο την phone home μιλησα Αγγλία 100 λεπτά με παρα πολύ καλή ποιότητα....... Εψαξα στο internet για το site και την βρήκα στο:www.phonehome.gr..............Μπείτε να δείτε χρόνους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! α...........και κάτι που ξέχασα:η phone home είναι απο την tellas....... Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που βρηκες ακριβως στην θεσσαλονικη αυτην καρτα γιατι την ψαχνω πολυ καιρο και δεν μπορω να την βρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που βρηκες ακριβως στην θεσσαλονικη αυτην καρτα γιατι την ψαχνω πολυ καιρο και δεν μπορω να την βρω?? Ισως τη βρεις στο ανταλλακτήριο ΚΑΠΠΑ (Εγνατίας 49-51 ισόγειο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts