Nitrous Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 kalimera thelo na sas rotiso an to exei pathei kaneis sas, etuxe na bgalo dyo fores tin mpataria tou z600 mou gia na allakso karta kai meta otan to ksanaevala me tin kanoniki karta tou ta mhnymata pou eixa apothikepsi xathikan ola. tis ftaei? diorthonete me anabathmisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Το δικό μου βρίσκετε στην Omnitech ... 1. Εχει χαλαρώσει ο μηχανισμός που ανοιγοκλείνει. 2. Κάνει συνέχεια restart ή σβήνει, και δεν έχει διορθωθεί με 10 αναβαθμίσεις που του έχω κάνει. 3. 2η μπαταρία στους 10 μήνες που το έχω και κρατάει 1 μέρα. 4. Κλασσικά δεν πατάνε οι φορτιστές έτσι όπως πρέπει με αποτέλεσμα να σταματάει και να ξεκινάει η φόρτιση συνέχεια. Τελικά μετά το 6110, 6210 και 6310i το χάος... Κανένα τηλέφωνο δεν λειτουργεί σωστά! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Nitrous αυτό γίνεται σε όλα τα (sony)ericsson (για το K700) δεν είμαι σίγουρος... δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το αλλάξεις... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreasp (29 Σεπ. 2004 , 09:42) Το δικό μου βρίσκετε στην Omnitech ... 1. Εχει χαλαρώσει ο μηχανισμός που ανοιγοκλείνει. 2. Κάνει συνέχεια restart ή σβήνει, και δεν έχει διορθωθεί με 10 αναβαθμίσεις που του έχω κάνει. 3. 2η μπαταρία στους 10 μήνες που το έχω και κρατάει 1 μέρα. 4. Κλασσικά δεν πατάνε οι φορτιστές έτσι όπως πρέπει με αποτέλεσμα να σταματάει και να ξεκινάει η φόρτιση συνέχεια. Τελικά μετά το 6110, 6210 και 6310i το χάος... Κανένα τηλέφωνο δεν λειτουργεί σωστά! Ενώ στην παράδοση του τηλεφώνου εμφανίζει το πρόβλημα μπροστά στην κοπέλα του ταμείου (σβήνει το τηλέφωνο και κάνει restart) , παρόλα αυτά έχουν το θράσος να μου φέρουν ένα τηλέφωνο μετά απο δυο μέρες με το σχόλιο "Δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα κατα τον έλεγχο" και ότι έγινε αναβάθμιση!!!!!! Στο πρώτο άναμμα του τηλεφώνου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα! Εσβησε και έκανε restart! Πείτε μου εσείς αν πρέπει να βγεις απο τα ρούχα σου και να αρχίσεις τα καντήλια ή οχι! Αυριο το μεσημέρι θα γίνει αντικατάσταση στο τηλέφωνο. Εγώ γιατί πρέπει να υποστώ όμως να μου φτάσει η πίεση στο 20 και να με σφίγγει το κεφάλι μου? Δεν είναι δυνατόν , ΜΙΑ φορά να μπορέσει μία αντιπροσωπεία να σε εξυπηρετήσει χωρίς να βρίσεις???? Σας μιλάω ειλικρινά είμαι έτοιμος να τους τραβήξω αγωγή για ψυχική οδύνη και ας μην πάρω και μία δραχμή! Ετσι και μόνο για να μας βγάλουν στις ειδήσεις! Μαθαμε όλοι με τις αναβαθμίσεις και δεν φτιάχνουμε ΠΟΤΕ τιποτα! Αν δεν έχεις δυνατότητα να κάνεις διάγνωση στο πρόβλημα, κάνε μια αντικατάσταση να φύγει ο πελάτης ευχαριστημένος. Ειδικά όταν εμφανίζει το πρόβλημα μπροστά τους!!!! Τι άλλο πρέπει να κανω δηλαδή για να λυθεί το πρόβλημα μου? Πίτα στον Αγιο Φανούρη να εμφανίσει το πρόβλημα στον τεχνικό? Ελεος!!!!!!!!! Μπαταρία είχε πρόβλημα οταν το πήρα, περίμενα 3 μήνες και δεν υπήρχαν μπαταρίες! Ως εκ θαύματος όταν ασχολήθηκε ο εμπορικός διευθυντής της SonyEricsson σε 2 ώρες η μπαταρία είχε βρεθεί και με περίμενε! Τιποτα δεν γίνεται χωρίς βύσμα ή βρισίδια???? Τίποτα???? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος loverman13 (26 Σεπ. 2004 , 10:17) Ισχει αυτο που ειχε αναφερθει στις αρχες του forum οτι μετα το τραβηγμα τησ φοτο αποθηκευεται χαλια.... :( ...ισχει???? :o KANEIS??? :( Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreasp (29 Σεπ. 2004 , 13:50) Ενώ στην παράδοση του τηλεφώνου εμφανίζει το πρόβλημα μπροστά στην κοπέλα του ταμείου (σβήνει το τηλέφωνο και κάνει restart) , παρόλα αυτά έχουν το θράσος να μου φέρουν ένα τηλέφωνο μετά απο δυο μέρες με το σχόλιο "Δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα κατα τον έλεγχο" και ότι έγινε αναβάθμιση!!!!!! Στο πρώτο άναμμα του τηλεφώνου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα! Εσβησε και έκανε restart! Πείτε μου εσείς αν πρέπει να βγεις απο τα ρούχα σου και να αρχίσεις τα καντήλια ή οχι! Αυριο το μεσημέρι θα γίνει αντικατάσταση στο τηλέφωνο. Εγώ γιατί πρέπει να υποστώ όμως να μου φτάσει η πίεση στο 20 και να με σφίγγει το κεφάλι μου? Δεν είναι δυνατόν , ΜΙΑ φορά να μπορέσει μία αντιπροσωπεία να σε εξυπηρετήσει χωρίς να βρίσεις???? Σας μιλάω ειλικρινά είμαι έτοιμος να τους τραβήξω αγωγή για ψυχική οδύνη και ας μην πάρω και μία δραχμή! Ετσι και μόνο για να μας βγάλουν στις ειδήσεις! Μαθαμε όλοι με τις αναβαθμίσεις και δεν φτιάχνουμε ΠΟΤΕ τιποτα! Αν δεν έχεις δυνατότητα να κάνεις διάγνωση στο πρόβλημα, κάνε μια αντικατάσταση να φύγει ο πελάτης ευχαριστημένος. Ειδικά όταν εμφανίζει το πρόβλημα μπροστά τους!!!! Τι άλλο πρέπει να κανω δηλαδή για να λυθεί το πρόβλημα μου? Πίτα στον Αγιο Φανούρη να εμφανίσει το πρόβλημα στον τεχνικό? Ελεος!!!!!!!!! Μπαταρία είχε πρόβλημα οταν το πήρα, περίμενα 3 μήνες και δεν υπήρχαν μπαταρίες! Ως εκ θαύματος όταν ασχολήθηκε ο εμπορικός διευθυντής της SonyEricsson σε 2 ώρες η μπαταρία είχε βρεθεί και με περίμενε! Τιποτα δεν γίνεται χωρίς βύσμα ή βρισίδια???? Τίποτα???? Μεγάλε , πού το είχες πάει για service? Και το δικό μου , μου κάνει περίπου τα ίδια, (σβήνει μόνο του και δεν φορτίζει) εδώ και 2 μέρες. Λές να έχει το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia (30 Σεπ. 2004 , 13:17) Μεγάλε , πού το είχες πάει για service? Και το δικό μου , μου κάνει περίπου τα ίδια, (σβήνει μόνο του και δεν φορτίζει) εδώ και 2 μέρες. Λές να έχει το ίδιο? Για την ακριβεια αυτο που εκανε εμενα, ηταν να σταματαει και να αρχιζει την φορτιση συνεχεια. Στην Omnitech και δεν προκειτε να ξαναπερασω ουτε απο εξω!!! Μεγαλυτερη αγενεια, ασχετοσυνη, και αλητεια δεν εχω ξαναδει μαζεμενη!!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Εμένα ούτε καν μου την ξεκινάει!!! Εγώ θα το πάω στον Πειραιά. Στην ΦΙΛΩΝΟΣ 76Α & ΣΚΟΥΖΕ έχει εξουσιοδοτημένο service της SE. Εκεί είναι πολύ εξυπηρετικοί. Δεν ξέρω αν σε βολεύει..αχρείαστο να ΄ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarils Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Μετά από περίπου 5 μήνες συμβίωσης με το κινητό μπορώ με πολύ μεγάλη ασφάλεια να δηλώσω ότι είναι εξαιρετικό κινητό. Ο χρόνος αναμονής του κάνει όλα τα Samsung να κοκκινίζουν από ντροπή (με 1-1,5 ώρα ομιλίας διαρκεί χαλαρά 5 μέρες), η λειτουργικότητα είναι φοβερή, η συνδεσιμότητα επίσης (bluetooth και IR πολύ εύκολα στη χρήση) και το μόνο πράγμα στο οποίο μας χαλάει είναι η φωτογραφική μηχανή. Η οποία για ανεξήγητους λόγους ενώ δεν είναι τόσο κακή σαν hardware, το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτω του μετρίου όταν αποθηκεύονται οι photos. Έχω δοκιμάσει τα διάφορα tricks που έχουν προταθεί κατά καιρούς (πχ. το πάτημα του κεντρικού πλήκτρου ή του πάνω βέλους κτλ). Αλλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Ήθελα να ρωτήσω, δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο το λογισμικό της κάμερας για να του κάνουμε λίγο tweaking? Είναι κρίμα αυτό το κινητό να μην έχει και μια αξιοπρεπή κάμερα γιατί τότε θα ήταν πράγματι στην κορυφή της κατηγορίας του. :alien: Η SE πως και δεν έχει επιληφθεί του θέματος; Μήπως θέλει εσκεμμένα το συγκεκριμένο κινητό να έχει μια μέτρια κάμερα ώστε να κινείται σε αυτήν την κατηγορία τιμής; Thank you. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Help me please!!!Αγόρασα το κινητάκι προχτές και πήρα και ένα usb καλώδιο για τον υπολογιστή συμβατό με το Z600 αλλά έχω ένα πρόβλημα!Όταν βάζω το καλώδιο η και όταν πάω να περάσω το πρόγραμμα μου λέει οτι 'cannot pass windows logo domain' και κατι για 'compatibility with windows xp' stop installation' και κάτι τέτοια; :cry: :cry: :( Τι φταίει;Είναι για πέταμα το καλώδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 :whistle::devil:ΠΟΛΥ ΝΕΚΡΑ ΤΟ FORUM ! ! ! :whistle::devil: Yπαρχουν ανθρωποι που θελουν βοηθεια :o !Οι ειδικοι ας βοηθησουν λιγο... ;) Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το κινητό;Υπάρχει δυνατότητα να βάλεις στα βελάκια όποια επιλογή θες;Δηλαδή μπορώ ας πούμε στο πάνω βελάκι να βάλω το ημερολόγιο στο δεξί το προφίλ και τέτοια;Το λέω γιατί όταν πάω στις συντομεύσεις ό,τι βάλω στο πλήκτρο 1 μου βγαίνει στο αριστερό βελάκι.Με τα υπόλοιπα δεν γίνεται κάτι όμως....Γνωρίζει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 απ' όσο ξέρω μόνο το αριστερό βελάκι μπορείς να αλλάξεις. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 6 Οκτ. 2004 , 16:38) απ' όσο ξέρω μόνο το αριστερό βελάκι μπορείς να αλλάξεις. Thanks ρε συ,απλά αυτό είναι λίγο μαλ....κια γιατί ποιο το νόημα να μπαίνεις στο μενού και απο το κεντρικό κουμπί και από το δεξί βελάκι; :wacko: Ασε που άπειρες φορές μπαίνω κατά λάθος στο net με το πάνω αριστερό γιατί έχω συνηθίσει απο τα nokia που με το πάνω αριστερά μπαίνεις στον τηλ.κατάλογο απο το ω προς το α...... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Ο φορτιστής με εγκατέλειψε και δεν περιλάμβάνεται στην εγγύηση. Σνιφ Ένας φίλος με Panasonic Χ70 που του χάλασε ο φορτιστής , του είπαν ότι περιλαμβάνεται στην εγγύηση και του έδωσαν άλλο δωρεάν . Απλά το αναφέρω... Μου χάλασε μια μέρα πριν βγεί εκείνος ο τύπος στην τηλεόραση που λύγιζε κουτάλια. Δυστυχώς δεν είδα την εκπομπή. Λέτε να μου έφτιαχνε και τον φορτιστή; (Επισκευάσου καταραμένε φορτιστή.) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 γιατί δεν έχει εγγύηση? έχουν περάσει 12 μήνες? είχα την εντύπωση ότι παλιότερα τουλάχιστον ήταν μέσα και ο φορτιστής... μου είχαν αντικαταστήσει τον φορτιστή του t29 χωρίς πρόβλημα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 6 Οκτ. 2004 , 17:19) γιατί δεν έχει εγγύηση? έχουν περάσει 12 μήνες? είχα την εντύπωση ότι παλιότερα τουλάχιστον ήταν μέσα και ο φορτιστής... μου είχαν αντικαταστήσει τον φορτιστή του t29 χωρίς πρόβλημα... Ποιοί 12 μήνες ; Το κινητό το πήρα πριν από 5 μήνες ακριβώς . Πού είχες πάει; Να πάω κι΄εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 δεν θύμαμαι γιατί είχα στείλει τον πατέρα μου να το κάνει... στην Κηφισσίας ήταν.. πάνε πολλά χρόνια... εσύ που ρώτησες και είπαν ότι δεν γίνεται? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Στον Πειραιά. Στην ΦΙΛΩΝΟΣ 76Α & ΣΚΟΥΖΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 6 Οκτ. 2004 , 17:28) δεν θύμαμαι γιατί είχα στείλει τον πατέρα μου να το κάνει... στην Κηφισσίας ήταν.. πάνε πολλά χρόνια... εσύ που ρώτησες και είπαν ότι δεν γίνεται? Μήπως είχε πάει στην : MOBITEL ΚΗΦΙΣΙΑΣ 62 Θα πάω κι΄εκεί , αν δώ τι θα μου πούν, αν και μάλλον τα ίδια ισχύουν παντού... Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Μου είπαν ότι ο φορτιστής είναι εκτός εγγύησης γιατί θεωρείται περιφερειακό αξεσουάρ ... (Ωραία βλακεία , ε ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Telika i camera tou Z600 einai poly kalh gia ta metra tou... :D apla merikoi pou legan oti otan apothukeuetai ginetai xalia exoun dikio :( ...Alla ama tis steileis kapoy allou tha deis oti den exoyn kamia sxesh kai oti fainontai yperoxa!!!!! ;) Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος loverman13 (10 Οκτ. 2004 , 13:25) Telika i camera tou Z600 einai poly kalh gia ta metra tou... :D apla merikoi pou legan oti otan apothukeuetai ginetai xalia exoun dikio :( ...Alla ama tis steileis kapoy allou tha deis oti den exoyn kamia sxesh kai oti fainontai yperoxa!!!!! ;) Ε,δεν θα τις έλεγες ακριβώς υπέροχες...Ικανοποιητικές έως καλές το πολύ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Είναι λίγο χάλι οι photos,αλλά εγώ την έχω βρει και τραβάω ότι θέλω με την ψηφιακή και μετά τις περνάω στο κιν. και φαίνονται τέλειες!Μαζοχισμός :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spykom (10 Οκτ. 2004 , 15:08) Ε,δεν θα τις έλεγες ακριβώς υπέροχες...Ικανοποιητικές έως καλές το πολύ! ;) Entaksei den sygkrinontai me alla kinita `i mixanes. :cool: ...Alla ama sygkrineis etsi opws fainontai sto kinhto (Z600) kai etsi opws fainontai se allo kinhto(P900,... ktl)..... ;) Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts